barnvagnar

Va mycket barnvagnar det va i centrum! Det va ungefär fullt! Vart man än gick så va det par eller mammor med barnvagnar, får inte det en att längta ännu mer?! JO! Hittade en liten gullig body till Skrutt, sen köte jag en ny vas och ljushållare till köket =) Sen blev det faktiskt 1 tjocktröja, eller vad man ska kalla det det + 2 st ansiktsmasker till mig innan jag gick in till sabis och handla inför middagen. Sen hem och fixa 2 st formbröd med rödbetssallad och köttbullar och så fixade jag tzatsiki tills ikväll, får se vad vi ska ha till kötet =P

Men men ikväll blir det bara mys tror jag, om inte P hör av sig.

Ont!

Vaknade när Totte gick upp imorse och kunde inte somna om! Det gick bara inte, så jag har låg vaken till 9, sen åt jag frukost. Efter ett tag blev det bara tråkigt att ligga i sängen och Skrutt ville nog att jag skulle upp för hon gjorde illa mig!  Men det gör inget =) Hon får skada mig hur mkt hon vill har jag lovat.

Har hunnit gå igenom alla 3 kassar barnkläder vi fick av Carina och sorterat de =) Sen skrivit ner allt vi har i strl 50-68, så snart ska jag ta en tur upp till centrum och kolla lite på lindex och HM =)
Sen vill jag egentligen åka till babyproffsen, babyland och Coop, men det får vänta =)
Babyproffsen har jättegulliga bodies(3 för 100) och pyjamaser(2 för 100), vilket jag tycker är billigt, skulle ha köpt det härom dagen när vi ändå va där, men jag visste inte hur mycket vi hade av alla strl.

Glömde skriva att jag stötte på Marie igår(Tottes kusin) hon fick barn i september förra året, en liten Nellie, och hon är ju helt underbart söt! Man verkligen längtar själv när man ser henne =)

Ja måste börja fixa mig nu, vi hörs.

Förlossning

Jag ska hålla tyst om att jag har det bra med att Skrutt är lugn, för igår skrämde hon livet ur både mig och Totte, hon hade vart lugn hela dage, inget mkt puffande som hon brukar och på kvällen va der inget typ, så vi ringde in till förlossningen och fick komma in, där gjorde de CTG. så vi fick höra hjärtljuden i ca 20-30 minuter, först hitta hon de inte, men sen så, då började jag nästan böla! Men vi låg där och lyssna och jag höll på kissa på mig. Då under tiden började hon sparka och böka... Åh blev galen på henne! Sen fick jag se lite av henne när läkarn kom och gjorde UL, men bara lite, hon ville kolla så jag hade rätt mängd vatten, vilket jag hade.

Kom hem vid halv 1 och somna nästan på en gång.


Idag har jag jobbat och imorgon är jag LEDIG!

Foglossning =(

Ledig dag, fu fan va skönt. Klarade av gårdagen, det va lugnt i början men sen kom all disk på en gång, och då blir man småstressad, men jag försökte verkligen ta det lugnt.
Kom hem vid 23, Totte mötte mig vid tåget. Han hade vart jätteduktig hela dagen! Åkt runt och flängt och handlat grejjer, satt upp skötbordet =) Så nu är det klart! Nu är det bara skrutt kvar ungefär... Men det får vänta ett tag till!
Har börjat bli ljuskänslig, jättejobbigt! Känns som ögonen vill dra ihop sig och det svider! Suck, men jag har tur ändå, lagom stor mage, så jag får sova ordentligt på nätterna. Lagom lugn Skrutt som är snäll! haha, ja hon kommer nog bli lugn(hoppas jag) eftersom hon är ganska lugnt i magen =)

Idag blir det o ta det lugnt, fick sån hemsk foglossning efter jobbet igår, men en varm dusch hjälpte lite =), Sen måste jag städa till birdies =) måste ta bort Lucys ägg, haha, dum fågel som lägger obefruktade ägg och sen ligger på de =) Men äggen är såååå småå, måste ta kort och lägga upp! Men de ska iaf få ren bur och lite prat, sen när Totte kommer, ska vi till Eko, de hade visst REA där på barnkläder, kanske blir en tripp till Coop också och titta =) Berit hittar ju så fina kläder där!

jobb

Dagarna går så jäkla fort nuförtiden. Känns som man inte hinner med, eller ja det beror på att jag ligger i sängen fram tills 1 haha. Jag orkar liksom inte kliva upp! Sängen är jättemysig, allt är liksom perfekt, till och med kuddarna! Varför ska man gå upp då?!
Ja idag ska jag jobba igen, får sällskap hem av mamma =) Sen imorgon är jag ledig, skönt, ska ställa upp skötbordet då och se vad man kan göra åt det ;) Sen ska jag nog ta en tripp till centrum, får se hur mycket jag orkar och vill =O

Skrutt är rör sig som vanligt =) det är mysigt! Älskar verkligen att ligga i sängen och känna puffar och sparkar! Skulle kunna göra det hela tiden om det gick!
11½ v kvar tills hon är beräkad =) det är inte så långt kvar egentligen! och det är helt sjukt! 9 månader är en lång tid men ändå inte....

Jobbdag

Andra dagen på jobbet och det har gått en månad! Helt sjukt, ja... jag har ju vart sjuk =P
Skönt att komma igång igen!

Igår hade vi en riktig slappdag, vi gick nästan inte upp ur sängen, förutom när vi skulle äta, gå på toa eller sträcka på benen, jo jag försvann 1 timme till Berit och fikade och hämtade upp 3 kassar kläder till Skrutt, så de ska vi gå igenom =)
Sen hade vi Tre kronor maraton, älskar det haha! Åt glass i sängen och bara mös =)

Bebiskläder!

Har kollat runt lite på nätet efter kläder till Skrutt och hittat massa sidor jag riktigt älskar!


Här är länkarna, kanske ni hittar nåt att köpa ;)

http://www.iob-butiken.se/shop/
http://www.pippilotta.se/
http://www.ellebellebi.se/

Utmaning:

Ja utmanar alla som läser min blogg(och har en egen) till att göra det här;
Skriv



- 7 saker du gillar och ogillar, (förklara varför)
- 3 saker du måste göra på morgonen, när du vaknar, förklara varför.
2 senaste köp
- 5 saker/personer du inte klarar dig utan, förklara varför
 
När du skrivit det i din blogg, skriver du en kommentar i min, med länk till din så jag kan läsa dina svar =)


7 saker jag gillar:
1.
Totte-han får vara en sak idag =) men hur klarar man sig utan honom egentligen? Det är världens dummaste fråga!
2. Sparkar innuti magen =) Alltid lika mysigt, vare sig det gör ont eller inte.
3. Pengar-  Vem som helst vill ha pengar, vi lever på pengar, alla behöver pengar.
4. Varma skumbad-Det mysigaste som finns, speciellt när man har ont i ryggen
5. Myskvällar med glass och "tre kronor" avsnitt i sängen
6. Vänner som finns kvar- Ja, vänner växer inte på träd, detsamma gäller pengar, man behöver både och!
7. Tottes och min nya säng, inte haft en natt där jag sovit dåligt pga sängen.

7 saker jag ogillar:
1. 
Ångest- ja vem gillar att ha ångest över saker?
2. Ont i ryggen - Speciellt när nån nerv ligger i kläm och man inte kan sova pga det!
3.  Snöblask- blä säger jag bara!
4. Att sitta hemma en kväll och inte ha nåt att göra.
5. Diska- Jag hatar att DISKA!
6. Att behöva äta järntabletter, hatar att få ont i magen =S
7. Pengalös- Ja, alla behöver ju pengar

3 saker jag måste göra nåt jag vaknat:
1.
När Totte gått upp måste jag lägga mig över hela sängen, och helst under hans täcke eftersom det är mycket mysigare än mitt. Sen somnar jag om =P
2. Gå på toa!
3.  Dricka vatten.

2 senaste köp:
1.
Skötbord på Ikea 
2.
Skötbädd på Ikea

5 saker/personer jag inte klarar mig utan, förklara varför
1. Totte, han är min prins =) Klarar inte ens av att somna utan honom.
2. Vissa personer, behöver faktiskt inte nämna namn, de som känner sig träffade gör det, men vi kan ju skicka några pikar =) Fika!
3. Familjen of course!
4. Mina katter och Berits katter, hur skulle jag klara mig utan att ha de att gosa ner ansiktet i pälsarna på?!
5. Cokladglass! Yum!


Maxi + mat

Sov jättebra inatt!

Vaknade runt 10 imorse gick upp och åt pannkakor =) yum! Sen vid 13 gick jag till Berit och fikade och kela med katter! Älskar hennes katter, ska kidnappa allihopa, de kan bo under min säng eller nåt ;)

Skrutt fick en jättefin tröja och jättefina jeans av Berit =)



Tycker de är sååå söta! Ibland vill jag också vara barn! För alla kläder är ju så snygga nu!

Sen igår va jag ju på Ikea och handla skötbordet; ska fixa det lite själv, med lite tyg och så =)


Sen har Totte och jag vart och storhandlat, Yay hatar att göra det, speciellt på löningsfredagar, haha.

Så ikväll blir det mys, ska äta med Anette och Matte, får se vart =) Är jättesugen på pizza hut, och öl! Jag är übersugen på pizza och öl! Haha helt sjukt men så är det.

Vi hörs, hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag =)

Sova!

Inatt fick jag nästan känna mig som en prinsessa! Fick sova iaf ca 7 timmar eller mer, höll inte räkningen. Men det va så skönt att vakna först halv 4 imorse och sovit 3 timmar i sträck utan att vakna, sen somna jag om, vet inte när men vakna igen vid 10. Det va rena drömmen.
Febern har gått ner till 36, så jag räknar mig själv som feberfri nu =)

Sen blev det en tur till Ikea, köpte ett skötbord, det blev ett litet men praktiskt. Sen gick vi runt och kollade lite, visade sängen vi ska köpa sen till Skrutt.

Sen kom jag hem och va helt död! Men jag kunde inte somna, så det blir väl snart, hoppas jag, är helt täppt i näsan och det gör ju allt svårare. Kan inte andas =(

Men men... ska glo tv

Bättre

Fick sova några timmar imorse, det va rena drömmen! Helt underbart!
Halsen är mycket bättre, hostar ganska mycket men det är inte lika mycket slem utan mer rethosta. Näsan droppar lika mycket och går frå det till täppt. Äter alvedon mot febern och hosmedicin för hostan.
Men jag börjar få tillbaka matlusten =) jätteskönt, väntar just nu på att mina fiskpinnar med pommes ska bli klara.

Totte är helt underbar, fast jag har hostat nätterna igenom klagar han inte, han säger att han får den sömn han behöver. Vet fortfarande inte hur jag skulle klara mig utan honom. Längtar tills på fredag då vi ska ha mysis =)

feber

Om 20 minuter kommer min man innanför ytterdörren, då ska jag krama och pussa på honom!  Det känns som jag inte har träffat honom på år och dagar! Men ändå va det typ 10 timmar sen =P

Mamma kom förbi förrut med massa gott, sias chokladglass som jag min nya cravring, sen honung till théet, alvedon och en termometer, hade 38.5 i feber, och jag som brukar ligga på 35,5 ungefär.. så det va ju feber. Näsan rinner lika mycket, och halsen blir inte ett dugg bättre av hostmedicinen, har tagit 3 supar nu och det känns varken bättre eller sämre...  + att jag får spykänslor varje gång jag ska ta den, fast den smakar lakris. hm......

Tog ett bad senare, det va helt underbart skönt, tyckte både jag o Skrutt, för hon böka runt där inne.


Togtempen igen och 37,5, så det blir alvedon om 2 timmar igen...

Sjuk....

Är så jävla sjuk igen! Fan, hur ska jag orka, fick sjukskriva mig 3 dagar, suck jag behöver de pengarna, men jag behöver mig också.

Natten har vart ett helvete, vaknat varannan timme  och sen vart vaken typ 30 minuter. Jag bara hostar och hostar, inget verkar göra det bättre längre stunder, inte ens hosmedicinen jag köpte idag. Det kan ju vara så att man måste ta den flera gånger innan den hjälper, och jag har ju bara tagit en sup av den.

Näsan bara rinner eller blir helt igentäppt, varifrån kommer allt snor?! Känns som jag snutit ut 100 liter redan och det bara fortsätter kommer mer! Är inte hungrig fast jag vet att jag måste få i mig mat, inte bara för min skull utan för Skrutts, men jag orkar inte. Jag orkar inte ens titta på snöflingorna, orkar inte enshålla ögonen stängda nästan. Jag har så ont överallt + att det känns som nån bankar med en hammare i huvudet

Nej men ska ta och lägga mig i sängen ett tag. kanske med nåt att äta, eller dricka... men det saknas en Totte, han jobbar kväll och när han hade åkt hade jag världens seperationsångest, ville bara ringa och säga att jag klarar inte av att vara utan dig! KOM HEM! Men jag höll mig,

God natt

BM och FK

Jag förstår varför folk tycker det där med föräldrapenning är svårt! När till och med de anställda på Försäkringskassan inte kan förklara det där med SGI och hur man räknar ut, så hur ska vi som inte arbetar med det fatta?!
Va på kurs idag om föräldrapenning, det enda jag fatta var de 10 pappadagarna!

Men innan det va vi hos Barnmorskan, börjar tycka mindre om henne, suck hon har ingen som helst koll på mig, är alltid sen, oftast 15 minuter. Sen tar hon upp samma saker varje gång tycker jag... hm..
Men hb:t va på 127 så hon tyckte jag skulle börja med järntabletter varannan dag, sen så sf-måttet 27 cm, och så hade jag gått upp nästan 2 kg sen senaste besöket, trodde det va mer, men det är skönt att slippa gå upp för mycket. Har gått upp 5 kg ungefär sen inskrivningen och det hade nog vart mindre om jag inte gottat i mig efterrätter på jobbet och godis ibland ;)

Börjar bli sjuk igen, suck =/ orkar inte, så vi får se hur det blir med jobb närmaste tiden, jobbar inte så mycket som tur är, men jag är ändå orolig.
Det blev jobb imorgon, tycker mina chefer är lite roliga :P men jobbar själv, och så kanske Totte kan hämta mig efter, för han jobbar kväll =)

Men men nu ska jag gå och pussa på min man för han är så underbar och står ut med mig!

Tudelooo

Drömma

Somnade om runt 6-7 imorse och vaknade igen vid halv 10, suck... men jag klagar inte, haha.
Drömde om Skruttis inatt, hon va helt underbar! Så nu längtar man ju ännu mer.
Ska snart till MVC och prata, men innan det ska vi till försäkringskassan och lämna in papper åt Anette som ligger hemma och är sjuk =/ jobbigt. Jag hoppas jag slipper bli sjuk igen, orkar inte med det!

Men jag får vila upp mig, är ledig imorgon, det blev inställt, ganska synd =/

Men men nu ska vi åka, skriver mer sen

Torr

Snart sätter jag mig vid fönstret och ber till högre krafter att få sova! Jag vill bara kunna lägga mig ner och blunda, och sen om flera timmar vakna upp igen och bara vara pigg. Men nej, det kommer inte hända.
Är helt torr i halsen, så efter ett tag börjar det klia och jag måste hosta, och där finns det massa slem!?

Totte ligger och sover och jag får så dåligt samvete av att ligga där och hosta och hålla honom vaken, det är ju bättre att han är pigg imorgon och kan ta hand om mig ;)

Aja om nån vill kan ju den personen gärna ge mig råd om hur man blir av med muntorrhet!


God morgon!

Första jobbdag

Allt gick jättebra igår! Det va 37 gäster och vi va 3 st som jobbade, det va runda bord så de slapp vi bära bort, sen så skulle det va fest idag så vi slapp ställa upp matsalen igen, gissa om jag va lycklig!

Under kvällen måste jag har sträckt någon muskel i låret fick så ont att jag knappt kunde gå, men jag klarade mig, jag bet ihop =)
Slutade vid 23:30, Pappa kom och hämtade mig, kom hem o la mig på en gång men hade alldeles för ont för att somna =/  Så jag gick upp ett tag, sen blev det att sätta mig i den nya fotöljen i sovrummet, men kunde inte somna där heller, ville ligga brevid Totte. hmmm...

Ja men till slut somna jag och har vaknat några gånger inatt.

Idag ska jag lägga min ansökan om havandeskapspenning på brevlådan, ändrade datum till 20 februari. Kan egentligen söka om att få tidigare men 20onde blir nog bra. hoppas de hinner handlägga, men det är mitt fel om de inte hinner, va seg att skicka in, men idag blir det! Kände att efter inatt klarar jag nog inte av att jobba så mkt mer =/
Måste tänka på mig själv o Skrutt, så att vi mår bra.

Så snart blir det fika i centrum med Mamma, jättekul =) Totte jobbar, längtar efter honom


Tudeloo

Jobba!

Sovit jättedåligt inatt, och Skruttan gjorde det inte lättare heller. Vaknade minst 4 gånger och var tvungen att snurra runt ett tag innan jag kunde somna om. Va tvungen att gå på toa 2 gånger och under de gångerna jag va vaken så vaknade Skrutt självklart och skulle sparka och puffa.
Visst jag tycker det är jättemysigt att hon puffar o sparkar, jag känner hellre hennes sparkar än inget alls så jag ska inte klaga.

Mams o paps va här igår, de bjöd på middag, det va gott =) Totte jobbade kväll o kom vid 22:30, saknade han hela dagen, och idag så jobbar han igen, kommer hem typ när jag börjar.
Men jag har verkligen längtat efter idag! Min första arbetsdag på det här året :D på typ en månad, haha.. jag saknar att ha pengar. Men vi får se hur länge jag orkar jobba, magen blir ju inte mindre direkt och ryggproblem blir ju bara värre. Får ont om jag sitter eller ligger för länge nu. Hm... hur ska man göra =S

Nej men nu ska jag ta tag i disken från lunchen sen ta en powernap, försöka lägga in musik på min mobil så jag har nåt att lyssna på till jobbet.

Ha en bra dag

Tudeloo

Pain....

Att man kan bli så stressad va en sån liten sak, jag förstår inte varför jag ska reagera som jag gör ibland. Detär jobbigt, både för mig o Totte.
Men just nu är det så himla mycket att tänka på samtidigt, måste hålla alla tankar i huvudet samtidigt, dte är som att jonglera med 199 bollar.

Men igår så tog vi det bara lugnt, la oss i sängen och tittade på Tre Kronor avsnitt, är fortfarande på säsong 1, så vi är nog klara vid jul eller nåt sånt =) Men det va mys att bara ligga där och känna Skrutt röra på sig och bara ta det lugnt.

Ikväll jobbar Totte kväll, saknar han redan massa! han åkte typ för 1 timme sen haha. Men mamma och pappa ska komma förbi o käka middag =) mysigt det med.


Tudeloo

Fy fan!

Jag är förbannad på hela det här systemet! För över 1månad sen skickade jag in mitt moderskapsintyg, i tid o allt! Men jag har fortfarand einte fått några papper ännu! Jag känner mig stressad över allt just nu!
Så jag har ringt och frågat hur det går och de har inte ens tittat på pappret! Det har gått en j*vla månad och de har inte ens vänt på pappret! Vilket gör mig förbannad!
När folk är gravida ska de njuta av det, inte gå runt o stressa över föräldrapenning o papper! Tycker inte de har koll på något just nu egentligen! Fick ett nytt avlagspapper o mitt aktiveringsstöd, som jag fick för 1-2 månader sen, fattar inte varför jag fick det igen. Nej men jag är så trött på hela försäkringskassan att jag vill skrika!

Jag är så arg att jag nästan gråter! Nej egentligen vill jag bara kasta massa saker!

Update:
Att man kan bli så nere pga en småsak. Jag ger upp vissa dagar, när allt bara går fel. Jag vill bara kasta iväg massa saker! Bli av med all agression! Fy fan.... man bara ger upp!

Sega FK!

Har börjat drömma mer om Skrutt den senaste tiden, jättemysigt att just drömma men inte när man vaknar =/ det är jättejobbigt, för man längtar bara mer och mer!

Eftersom skruttan har vart så pigg de här dagarna så har jag vant mig med sparkar men idag har hon vart lugn och då blir jag helt crazy och börjar oroa mig! Fast jag har känt trötta puffar så oroar jag mig. Men när jag tog ett bad så livade hon upp sig och sparkade och puffade så vattnet rörde sig =)

Väntar på papprerna från FK, en månad sen de fick de! Helt sjukt! Har bestämt att jag ska ta ut 20 dagar per månad + ta Tottes dagar jag får av honom, tror det är 180 st, Vi vinner på att jag är hemma mer, sen i Augusti kommer jag nog att börja jobba exta på jobbet, kanske 1-2 ggr per vecka, bara för att få lite extra, har inte bestämt mig än, men det känns bra.

Börjar jobba på Lördag efter 1 månads ledighet, har blivit alldeles slapp! Usch! Jag längtar massa, men oroar mig över hur min kropp kommer reagera efter en månads sängliggande typ =P
Ja, det märker vi egentligen.

Nej men nu får min man komma hem så jag kan pussa på honom!


Tudeloo

Yeah!

Ja brunchen fick vänta, vi gick ner till tvättstugan o hängde upp det sista i torkskåpen, sen åkte vi till vendölsö och skulle kolla på en bilbarnstols om jag hittade på blocket igår för 200 kr, så vi kom dit, hon hade en jättesöt dotter på 10 månader som krälade runt på golvet(snart är det vår tur). Sen hade hon bla ett babygym, bärsele och en babysitter som hon inte hunnit lägga upp på blocket ännu, så vi köpte babysittern =)  för 100 kr! Så vi fick saker för fler tusen för 300 kr!

Sen blev det Babyland där jag sett en hårdlift jag ville ha, den passade utmärkt till vagnen, så den köpte vi, med en liten madrss, som har ylle på, eller hur man ska beskriva, men den va helt underbar!

Sen kom vi hem o fixade brunch, stekt ägg med bacon och rostat bröd.

Nu är jag helt slut, skruttan puffar lite ibland =) mysigt, nej men nu blir det middagstupplur :P

3 kronor + mer

Ja det där babypaketet va inget att hurra för. Fick 12 st blöjor för nyfödda, några amningsinlägg, en napp, en haklapp, våtservetter o en dvd + massa reklam. Så blöjorna + våtservetterna hamnade i skötväskan till vagnen. Dvd:n kollade vi senare på kvällen, den va nog det mest patetiska som fanns.Lärde mig nog 2 saker; bla babymassage.

Så det blev en tidig kväll, eller ja sen låg vi och prata massa strunt, bla minnen från det vi va små och helt plötsligt kom vi in på alla såpaserier som gick, bla 3 Kronor. Så vi låg och disskutera det ett bra tag, pratade om alla som va med i serien. 

Sen började vi prata om förlossningen, haha, jag vet fortfarande inte hur jag ska klara av det! Men på nåt sätt måste man ju lyckas och det måste ju vara värt att göra det, eftersom det finns de som gör det flera gånger till.
Men jag har iaf börjat småskriva mitt förlossningsbrev =) Om jag hinner vill jag bada, sen vill jag inte börja med ryggbedövning, utan den ska komma om jag verkligen behöver! Jag ska prova mig fram med lustgas och akupunktur hade jag tänkt. Sen kom vi fram till att Totte inte ville klippa navelsträngen som ska vara en sen avnavling, dvs att det slutat pumpa. Ja och vi vill inte se nån moderkaka, usch nej! 

Ja, men sen låg vi och prata med Skrutt ett tag och hon svara med sina sparkar som börjar göra lite ont nu =P
Men sen somna jag iaf, och vakna runt 3 o behövde kissa som vanligt, sen efter det kunde jag inte somna om! Blev pigg, hungrig och så vaknade Skrutt o hade nåt gympass i magen! Men vi lekte ett tag =) Jag puffade lite så puffade hon tillbaka, eller vissa gånger sparkade hon tillbaka! AJ!

Men idag ska vi tvätta sängkläderna, sen ska vi till babyland igen =) Hittade en jättefin hårdlift jag vill ha! Måste bara ha den!

Update: Ja, ska köpa en bilbarnstol för 200 kr! YES!

Nej men dags för brunch? ;)


Tudelooo
 

Underbar dröm!

Idag ska jag försöka hämta mitt paket på Babyland. Måste känns det som! Jag vill ha det här. Eller jag vill ha Skruttan här nu, drömde om henne inatt och det va så mysigt :) men sen så vaknade jag och det bara var en dröm =( suck.

Men jag längtar efter vi har alla saker, har tvättat alla kläder jag har än så länge och lagt de i en låda, så mysigt! Jag tror jag redan vet vad hon ska ha på sig när vi åker hem, haha planerat eller vad ;) Nej men den va så gullig så det blir nog så.

Idag ska pappa komma hit o fika, va ett tag sen jag träffa honom. Sen blri det som sagt prommix till Babyland o möta Totte =)


Tudeloo

Farsta

Farsta Centrum idag, jättekul! Handla saker till mig den här gången, eller ja, jag köpte faktiskt en sak till Skrutt =) En body som jag o Robin såg på HM häromdagen men så köpte jag den inte, men då hitta jag 3 olika HM presentkort som jag använde =)

Sen köpte jag underkläder och ett sovlinne på HM, ett långt vitt linne, och en klänning på Gina, och 2 tshirts på Lindex, allt på Presentkort jag fick när jag fyllde år =)

Sen köpte jag också 2 ramar till UL-bilderna, fast de inte blev så bra så vill jag ha 2 inramade iaf =) De köpte jag på Hemtex där jag också hade presentkort!

Snart ska vi tvätta, måste bara hitta några sköna kläder att sätta på mig.


Sen blir det väl myskväll som vanligt ;)

Tudeloo


Magen v 25+5

Myskväll..

Vi skulle egentligen åkt till Farsta idag till P och Anna, men Anna va sjuk så det blev myskväll med taco framför tv:n. Vi tig det lugnt, hade velat åka ut till landet egentligen men jag har haft sån migrän hela dagen, men äntligen nu börjar den gå över.

Men vi har tittat på tv, ätit och så gjorde Totte drinkar, alkoholfria till mig självklart ;)

Skruttan har vart igång hela kvällen och puffat, varit jättemysigt, längtar tills ikväll då jag får ligga i sängen o känna puffarna =) Men det jobbiga är att jag inte kan ligga på rygg längre utan att bli yr och jag som brukar somna på rygg =/ så det blir jobbigt, för om jag somnar på sidan vaknar jag på rygg och blir yr =/, så nu måste jag börja bygga upp med kuddar så jag slipper att bli yr.

Imorgon ska jag träffa Jennifer i farsta sen hem och tvätta, vi ska tvätta alla barnkläder vi har + våra =)

Men men tillbaka till tv:n

(99)

Tudeloo

Nedräkningen börjar...

på 100! Ja det är 100 dagar kvar, eller till beräknad födsel, jag har alltså vart gravid i 180 dagar nu! Helt sjukt länge! Men helt underbart! =) När Tottes lön kommer ska vi handla det sista, jag längtar jättemycket!

Idag åt jag o Robin på Momo, jättegott, åt en stor sallad =) sen kollade vi runt lite i affärer.

Nu sitter vi här o väntar på att Totte ska komma hem, så vi kan käka haha

tudeloo

Jävla perkelebil!

Skulle till Babyland idag och hämta gratisbox alla gravida får men så funka inte Tottes bil, suck! Den är jag jättetrött på. Och vi kunde inte låna Matte och Anetts bil, för den hade de, en vid 18:20 kom de tillbaka och vi åkte till Babyland, men då har de stängt!? Fast det står på deras hemsida 19:00. Aja får ta en prommix imorgon och hämta den.

Sen åkte vi till Maxi och handla lite mat, fyllde på frysen lite. Sen efter det blev det mat + Irene Huss =)

Nej men nu ska jag sova

Tudeloo

natt

Svårt att sova. Skruttan sträcker på sig så det känns som att hela magen ska spricka! Läskigt men spännande =)

Sen idag har vi bestämt att vi ska handla när Tottes lön kommer, får tyvärr ingen den här månaden pga att jag vart ledig, suck =( Så nu är det bara ångest! Jag hatar pengaångest, visst jag har pengar, men de är till för Skruttans saker, så vi får se hur allt löser sig. Totte säger att det kommer lösa sig, och jag vet att det kommer men ändå har jag sån ångest för det =/

Men men ska försöka sova, bli av med huvudvärken, får se om den inte är borta imorrn så ringer jag BM och kollar =/

1 steg närmre Skruttan

Nu har vi en sak mindre att tänka på! Vagnen är hemma och den är jättefin, kommer nog ta en tid att förstå sig på men det löser sig nog =)
Provkörde den lite i deras garage och den är superenkel att köra! Så nu längtar jag bara efter Skruttan!
Det som va jobbigt va att få upp den alla våningar, för sen måste jag ju köra ner den igen i källarn =) Men jag ville dammsuga den lite + visa den för Totte när han kommer, eftersom det va jag som fick ta hela beslutet om att ta den.



Sen så skulle vi få lite kläder också men Carina ville gå igenom påsarna innan =)

Ja denna dag va helt lyckad!

Tack Berit och Carina


Tudeloo

090107

Sitter i kö till FK, suck 30 minuters kötid och de är mellan 80-90 handläggare. De får man höra varje gång de säger vilken plats jag har. Jättejobbigt. fast det är jobbigare att höra musik tycker jag och sen inte veta vilken plats man har. hm.

Har drömt jättekonstiga drömmar inatt, helt sjuka, vaknade en gång och trodde det va sant. Jag drömde att Totte va kriminell och skulle åka utomlandsmed en väka full med pengar. Sen en annan dröm, så gav han mig en mobil för typ 2000 kr. De andra va så hemska att jag inte ens vill berätta :(

Men nu har jag äntligen börjat kolla lite på saker, så ikväll när Totte kommer hem så ska vi lägga oss i sängen och titta på saker vi vill ha. Känns som man kommer behöva massa!

Det jag vill ha, sen får vi se vad Totte tycker =);
Spjällsäng: Hensvik, Ikea
Madrass: Sultan blunga, Ikea
Kudde: Len, Ikea
Madrasskydd: Len, Ikea
Täcke: Len, Ikea
Spjällskydd: kompisar, Ikea
Sänghimmel: fabler, Ikea
Påslakan * 3 kanske haha :P
Skötbädd: Gullunge, Ikea
babygym: Leka, Ikea
Vägglampa: Smila stjärna, Ikea

Det jag inte hittat än är skötbord, vill ha ett man kan sätta upp på väggen. De har ett på www.Babyland.se, men det kostar 1800 kr! Det billigaste är 1200 och det är inte ens snyggt =/ 

Sen vill jag ha en babysitter =) men inte hittat den som passar.

Är det något mer än det man behöver för att sköta en bebis?

Kläder självklart har vi kvar, sen får man ju ta det som behövs när det behövs, så som matstol mm.

Men vi får se hur det går ikväll..

Tudeloo

090105

Jag har funderat massor på hur jag ska göra med min blogg, vissa stunder vill jag bara kasta den! Medans andra vill jag ha kvar den. Jag vill ha nåt att gå tillbaka till senare. Jag vill minnas hur jag kände och hur jag va.
Men än så länge vet jag inte vad den ska handla om.

Den kommer ju handla om min graviditet, så just nu är det nog det ända jag vet. Att skriva ner vad jag tänker skulle ta alldeles för mycket plats och ingen skulle orka läsa, så det får bli i mitt block som jag har. Visst kommer vissa grejjer vara med, men inte hela alltet. Det är alldeles för mycket.

Jag är inne i en period där allt bara är sämst, jag känner mig bara sjuk. Det va exakt 3 år sen jag var så här sjuk, och det va precis 3 månader innan jag blev sjuk. Minnen kommer upp och det är jäkligt jobbigt. För under tiden tills nu har jag nästan inte funderat på cancer speciellt mycket. Jag har inte haft ont i knät eller nåt sånt, men nu när jag blev sjuk började det komma.
Det halsonda verkar inte ge mig sig direkt, det försvinner på dagen men kommer tillbaka, eller så hostar jag så det gör ont. Vart kommer allt slem ifrån?!

Skruttan har vart vaken ungefär hela dagen, sparkar och bökar, jag tycker det är mysigt! Speciellt när magen guppar till. Skulle helst vilja ligga i sängen hela dagen och bara känna bökandet mot händerna. Imorse så började hon när Totte gick upp och tagit småpauser under dagen, nu sover hon nog, för jag känner inget, men under hela kvällen har hon bökat! Det är så sjukt att det gått 5 månader sen vi fick reda på att vi vänta barn, tiden har gått jättefort! Jag längtar tills jag får hålla henne, få se på henne! Jag kan nog inte få något bättre än det jag har och det jag väntar på. Vem vill egentligen ha nåt mer?! Jag klarar mig utmärkt.

Jag har min man, jag har en lägenhet, jag har ett deltidsjobb som jag trivs på, jag har ett fåtal vänner som jag kan lita på 100%!

090104

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva längre i min blogg, tycker den bröjar bli tråkig från en läsares håll, skriver bara om mig, vet liksom inte hur jag ska få ner mina tankar på tangentborddet. Det tar liksom stopp så fort jag sätter mig framför datan, men innan kan jag sitta och göra manus.

Just nu tillbringar jag alla mina tankar till Skruttis, som lever sitt liv i min mage, märkte stor skillnad nu när jag va sjuk, blev jätteorolig ett tag, men nu är hon pigg igen =)

Sen tänker jag massa på Tim, otroligt stark kille som jag skulle vilja ge ett mirakel till, eller till hela hans familj! Ingen ska behöva gå igenom det de genomgår nu. De är starka och de finns nästan hela tiden i mina tankar.

Det 3e som finns i mina tankar är min familj, jag tycker det är jobbigt att veta att de mår som de mår och att jag inte kan göra nåt åt det. Jag skulle vilja ha miljoner och hjälpa alla, men hur ska det gå till?


Jag saknar också att umgås med folk, jag vet att jag vart sjuk, men jag saknar fikastunder, pratstunder, kolla i affärer med folk. Vad har hänt egentligen?
Jag vet att folk växer ifrån varandra, och jag tycker det är jättejobbigt att veta att vi förändras, att vi bli vuxnare och kommer tappa kontakten. Jag längtar tillbaka till när vi va små.

Nej men vi får se om jag tar en paus från bloggen och börjar skriva vanlig istället, känner att jag inte kan skriva vad jag vill och känner 100%-igt. Och det borde man kunna på sin blogg tycker jag. Jag orkar inte tjaffsa eller nåt.

Vi hörs

Tudelooo


090103

Vaknade 4 imorse, ont i halsen och huvudet, tog 2 alvedon och en kopp te, satte mig o läste i 2 timmar, innan jag blev så trött att jag kunde somna om utan attt bry mig om hostan och halsen. Vaknade igen vid 10, låg kvar till sängen till halv 12, då gick vi upp och åt lunch, jättenyttigt, nej, men så blir det när man är ledig, får ta tag i det där sen, eller nåt.

Idag ska vi åka ut till landet en stund, komma ut o få frisk luft, klarar inte av att sitta inne längre.


Tudeloo
                                                                             Mage v 25, 15 veckor kvar!






Mår mycket ...

Mår mycket bättre nu, halsen gör inte lika ont och jag kan andas ibland. Har bunkrat upp med alvedon och nån annan grej som jag inte minns namnet på, men den gjorde susen!

Va ute första gången på 2 dagar, gick fram o tillbaka till Kinesen och åt där, tog helt fel mat så jag bytte med Totte.


Nej men nu ska jag tillbaka till soffan till sötis =)

Tudeloo

090102

Hostar och slemmar, fy fan! Är helt slut i kroppen o tillbringar mina dagar i sängen eller soffan, går bara upp om jag måste på toa eller äta. Jag vill bli frisk!
Hoppades på att vi kunde åkt till landet, men där ute är det så kallt nu att det inte är bra för mig.

Sen mitt iallt bestämmer sig min visdomstand på höger sida att börja växa, eller så har jag fått hål i nån tand, så jag får dubbel huvudvärk av det =/ Hoppas jag hinner bli frisk tills 17/1 =P


Tudelooo

090101

Första inlägget på det nya året, jag är varken bakis eller full, men jah känner mig jäkligt bakis. Somnade 5 imorse, vi hade jättetrevligt, tills ungefär 3, sen fick jag jätteont i halsen o vi hade ingen alvedon hemma, så jag gick o satte mig o försökte sova, men det gick verkligen inte! Sen när alla hade gått runt halv 5, så kom Totte o vi somna nästan på en gång, det va jätteskönt! Sen har jag vaknat o gått på toa några gånger o sen kunnat somna om, jätteskönt!

Man ser inte att det ha varit fest här, Totte har varit jätteduktig på att plocka o diska. Han är helt enkelt bäst.
Vi åt jättegod mat; snittar till förrätt, potatisgratäng o ugnsbakad fläskfile med grekisk sallad till varmrätt och en jättegod chokladkaka till efterrätt med glass o bär o den har vi halva kvar i kylen, så gissa vad vi ska leva på idag ;)

Annars ska vi bara ta det lugnt idag, för det har Totte lovat mig hundra gåner igår! =)

Ja, vad förväntar jag mig av detta år, jo ett helt underbart år. Vi ska få våran Skruttan, vilket jag längtar efter massa =) Sen bara mysa o umgås.

Tudeloo
RSS 2.0