Dop.

Snart åker vi iväg till Oliwers dop, kameran åker självklart med! =) Elsa sitter i badet, sen ska hon fixas. Har världens finaste klänning till henne. Mer får ni se sen, med bilder, innan vi flyttar till landet ;)

Fredag..... redan?

Har inte riktigt fått in i huvudet att det är fredag, Det kan ju bero på att Totte är ledig nu och man får varannan sovmorgon ;)

Igår va min mamma här på besök, med min bror. Hon fyllde år, så då bjöd vi på en liten middag. De fick vara våra testpersoner på förrätten, jordgubbs och hallomisallad, som blev jättegod! Den ska vi äta flera gånger ;) Som varmrätt blev det Pasta Carbonara, på mitt sätt och till efterrätt min rödvinbärspaj med lite vaniljsvisp. Mamma blev jättenöjd över presenterna som hon fick och kvällen blev lyckad.

Imorse va det min tur att gå upp med damen. Ca halv 8 slog hon upp sina vackara ögon och ville upp och se sin favoritfilm! Djungeldjuret Hugo! Igår såg hon den kanske 5 gånger! Och hon tittar ungefär hela filmen som är 72 min.. Jag kan ju säga att jag och Totte går runt som fån här med låtara på huvudet! Haha!

Ikväll har vi suttit på 2 olika ställen, Totte framför GTA och jag framför Sims, haha men snart ska vi sova. Imorgon är det nämligen min tur att sova, men jag tror inte det blir så värst mycket sömn inatt, vi ska försöka vänja av Elsa med välling på natten, får se hur det går. Haha!

Imorgon ska vi på Oliwers dop, ska bli kul, sen flyttar vi nog ut på landet.

Skansen i bilder!



Tog inte så värst många, då jag hade behövt ett bättre objectiv samt djuren var jätteborta...

Skansen

Totte kom precis hem från en pokerkväll och imorgon ska han också iväg på kvällen och ha killkväll, då en av hans kompisar flyttar till Danmark... Så vi får se vad jag hittar på imorgon när Elsa somnat. Nu ikväll har jag nördat mig framför Sims 3! Jag är helt beroende. Det är jättekul tills nånting strular och man kommer på att man inte sparat på flera timmar! Ja ni läste rätt, flera timmar. Jag har suttit här sen Totte åkte och Elsa somnade runt 8-halv 9. haha!

Idag har vi träffat höggravida Zandra och hennes son Tristan som är några veckor äldre än Elsa. Zandra är en av de få personer som har en kropp gjord för graviditeter! Hon går inte upp någon annanstanns än på magen! Och hennes magar blir såååå fina! Hon ska ha om ca 1 v, så det ska bli kul och träffa de sen när lillasyster kommer ut :)

Jag kan ju säga att jag blir supersugen på en liten bebis till när jag ser alla gravida! Jag blir som Homer i Simpson när han ser en donut. Dregglet bara rinner..... nästan ;)

Imorgon drar vi till Skansen med FT. Ska bli kul, speciellt nu när jag har systemkameran. Det blir ju mycket bättre bilder än med vanlig. Så om jag har tur imorgon kanske jag hinner uppdatera lite med Skansenbilder, annars kommer de senare.

Uppdaterar..

Uppdaterar efter en helt underbar kväll och natt inne istan.
Kände i veckan att jag ville överaska Totte med något, men vad, så jag började kolla runt på internet och bestämde mig för att beställa en hotellnatt inne istan. Men vilket hotell?? Fick hjälp av mamma och bokade tillslut Clarion Sign inne i stan.
Totte visste at vi skulle in till stan men inte vad vi skulle göra, så vid 11 tiden i går så tog vi tåget in till Söder, där åt vi tre en lunch inne i söderhallarna, sen efter det knata vi vidare mot fjällgatan där vi njöt av jättegod glass.
Eftersom vi skulle bo på hotell skulle min mamma ta Elsa, så vi började gå mot mammas jobb på Östermalm där vi mötte upp henne och gick vidare mot hotellet alla fyra.
När vi kom fram och jag visat Totte mi överaskning, kom nästa! Min mamma hade vart där i Onsdags och betalat rummet! Samt beställt in en flaska champagne. Jag blev så rörd att jag nästan började gråta!
När vi kommit upp till rummet, som by the way låg på 10e våningen(högst upp!!) så tog vi det lugnt, duschade och låg sen i sängarna i morgonrock och drack champagen. Sen var det dags att börja röra sig ner mot hotellbaren som låg på 8e våningen och ute. Där drack Totte en öl och jag rosévin.

Middagen tillbringade på Jensen där vi åt en trerätters, jättegott! Blev supermätt av allt. Sen blev det en lågnpromenad till Tottes kompisar som bodde i närheten av vårt hotell. Där satt vi någon timme ochdrack rosé, eller ja de andra gjorde det, jag höll mig till vatten, va så trött och mätt! Trodde jag skulle somna sittandes på deras barstol!
EFter att ha suttit där ett tag, drog vi vidare till Paus kök och bar där vi drack världens godaste drinkar, bara med färska produkter!

Totte blev fullare än mig och det va verkligen roligt, då jag alltid lyckats bli fullare än honom och han vart tvungen att ta hand om mig dagen efter ;) men idag var det tvärtom!
Frukosten på hotellet var perfekt, jättegod, synd bara att man inte orkade äta massor!

Ni kommer lite bilder.. varsegoda!

Nåt som man kan längta till!

Jag är såå lycklig! Nu har jag ätnligen något att längta till, till nästa år ;)

FAN!

Fan ta dig! Tar nu en ordenlig paus från bloggen, internet! Måste ta hand om mig själv och min familj just nu!
Det har hänt väldigt mycket nu, på en sån kort tid och jag har inte riktigt hängt med, kommer försöka uppdatera med bilder på Elsa, men jag har ingen skrivlust överhuvudtaget!

Vi hörs..

Elsa nästan 15 månader!

Om några dagar ärmin skrutt 15 månader, vart har tiden tagit vägen egentligen!! Om 3 månader är hon 1.5 år! Min stora tjej som börjar på dagis om 1 månad...

Hon väger 9,3 kg och är 78,3 cm lång.
Hon går, halvspringer.
kan gå upp och ner för trappor med hjälp, eller hasa ner och krypa upp.
Om man ber henne hämta en sak, hämtar hon den(dvs om hon vet vad det är för sak)
Hunden säger vovo
Katten säger Aaj
Flugan blåser man på
Fågeln säger shhh eller pippi
Teknade filmer är roliga att titta på(speciellt Hugo djungeldjuret)
Hon säger mamma, pappa, titta, där, aj aj.
Säger ja eller nej genom att nicka eller skaka på huvudet.
Äter exakt samma mat som oss, ibland lite mindre kryddad.
Älskar räkor och frukt

Sovmorgon

Fick jätteskön sovmorgon! Damen lät oss sova till halv 9 imorse! Men hade då kissat ner hela sängen(tack för kisskydd!) och sen bajsat massor i blöjan! Hon hade nog vart vaken ett tag, för hon va jättepigg när vi kom in! Men hade inte sagt ett knyst.. haha.. sötungen :)

På förmiddagen åkte vi en snabbis till Landet där det va loppis som vanligt, men jag fyndade inget! Hittade ett obh-nordica kök, men köpte det inte..  Sen efter lite middag på landet åkte vi vidare till VH där vi polckade åt oss lite röda vinbär och ett playstation 2. Så ikväll blir det spelande :O!

Imorgon ska vi träffa Stephanie o Liam, ska bli skoj.. ska ta med kameran, lovar bilder då! Har verkligen inga bra bilder just nu, bara bilder på Elsa i sin nya pool, men vill inte lägga upp de, får ta och sätta på henne badbyxor och fota, för poolen är jättefin(tack mormor)

Myskväll

Nu blir det myskväll med den bäste med lite vin och popcorn.

Trött ><

Är verkligen helt slut i huvudet! Elsa valde att gå upp 6 imorse! Så eftersom Totte jobbar idag va det jag som gick upp med henne.
Sen när Totte gick började vattenfall forsa från Elsas ögon. Hon är sååå pappig! Men till slut så lugnade hon ner sig och somnade till slut. Men tror ni jag kunde somna om?! Nej... jag va självklart pigg då, och nu när hon har vaknat och är pigg är jag helt slut. Haha! Men men imorgon är Totte ledig, skönt! Då ska jag sova!!

Ikeaköp

                  

Databordet                                         Skoskåpet

Sen som sagt hittade jag massor jag vill ha, speciellt till Elsas rum, där jag vill göra om. Bla köpa ny byrå till damen och sälja den hon har nu. Så om ni är intresserade av en mammutbyrå i färgen rod/rosa, skriv en kommentar. Den är inte alls gammal, utan vi köpte den i slutet av förra året.
Sen vill jag också sälja bordet och stolarna hon har och köpa  Stolarna är av märket mammut från Ikea och bordet Micki, så om du trycker på ordet "bordet" kommer det upp en bild på bordet.

Sen har vi 2 andra stolar som jag kommer behålla, de är köpta på Ikea och till de finns ett bord jag vill ha.

Sen är det massa mer, bla en lekhörna :)

Ikea

Har precis kommit hem från Ikea med ett block samt några hundringar fattigare, men hittade massor jag ville ha till Elsas rum :)

På tal om blocket hade jag skrivit ner allt jag ville ha pch råkat lägga ifrån mig det, så det ligger någonstanns på Ikea =( aja... sånt är livet.

Det som handlade in va nya sängkläder till Elsa, ny stekpanna och en skobyrå :)

Ikväll blir det mys framför tvn, Elsa(läs jag) tittar just nu på "det regnar köttbullar" Elsa stannar till ibland och tittar, men fortsätter sen med något annat.. haha

Torsdag..

idag, och lika varmt som igår! Man blir bara svettig av att sitta typ.
Jag ska snart in i en iskall dusch och bara njuta!

Idag har vi tillbringat dagen hos Miku o Sara-Li det va trevligt och de hade världens underbaraste hund! Skulle bara ha uppmärksamhet hela tiden! Så söt!
Barnen badade från och till under dagen och jag blev dundersugen på att köpa en liten pool till Elsa och ha på balkongen.. hmm kan man ha det?

Nu ikväll ska vi bara mysa och ta det lugnt, imorgon är det äntligen fredag och bara 1 vecka kvar till Totte frå semester. Den här helgen ska han jobba på lördag.. suck =( men men han blir ledig nästa fredag! Wohooo!

Nej men vi höres, bilder blir det inga, har inte orkat ladda kameran, men nu står den på laddning.

Varmt!

Nu längtar jag faktiskt lite efter regn, lite dåligt väder! Att kunna andas och röra på sig uta att bli dyngsur av svett! Visst vi har en helt underbar sommar, så man ska inte klaga, men man orkar inget!! Det är alldeles för varm för att orka göra något!

Idag lyckade vi komma ut och fika lite med Berit på gården, men det va lite för varmt för det... men det va mysigt ändå :) Sen har jag lyckas städa hela lägenheten, förutom Elsas rum, då vi väntar på att min pappa ska komma och hämta soffan där inne, men efter det blir det storstädning och lite fix, så allt blir bra i hennes rum :)
Sen tömde jag lådan i databordet då min brorsa ska få det, vi har ett nytt ouppackat från Ikea, lite mindre och snyggare än det vi har, men vi har inte packat upp det ännu. Men snart så!

Men nu är jag iaf helt svettig, Ska hoppa in i duschen och bara slappna av efter en sån här dag!

Imorgon ska vi hem till Miku och Sara-Li, barnen ska bada i pool och leka medans Miku och jag ska planera bio!!
Sen på fredag bär det av till Ikea! Ska bli såå skoj!

Juli 13, 2010

Är helt slut efter natten! Det har vart så varmt! Sen blir det inte lättare av att granne väckte oss vid 11 igår, då de hade grillfest utanför med barn som skrek!
Jag tycker det är helt ok att sitta utanför och ha kul, men man behöver inte väsnas! Det är ju ändå vardag och folk jobbar.

Nämen, idag blir det bvc på schemat, har inte vart där på 2 månader, så det ska bli kul och se hur mycket Elsa väger och hur lång hon är!

Just nu ligger hon och sover, men så blir det ju när man vaknar halv 7 på morgonen! Suck! Jag är helt slut, men kan inte somna om, det är alldeles för varmt, så det blir nog en tidig kväll ikväll :)

Ska plocka lite nu medans, så tudels!

Tävling

Jag är med och tävlar om ett halsband från Sustra.se.

 

Helg!

Äntligen helg! Fy fan vad jag har längtat! Ikväll blir det landet och jag ska riktigt njuta av ett glas vin!

Vi har vart iväg en sväng till vårdcentralen igen, misstänkte öroninflammation på Elsa, Igen! Det började när vi kommit fram till Mamma och pappa, då ville hon inte ha lunch, sen segade hon ihop och blev varm. V börja trycka lite vid öronen och hon reagerade. Så vi fick en snabb tid, men som tur är det bara tänderna som spökar. Läkaren va jätteduktig och kollade noggrant. När han tittade i munnen såg han, speciellt på vänster sida är hon svullen så det kommer komma massa tändern snart.

Så vi åkte iväg till centrum, köpte alvedon och sen lite glass som hon ska få i sig.

Jag är helt slut nu, har skitont i magen, jävla mensvärk! Vill bara slippa skiten just nu!

Tisdag

Idag blev det en heldag på rudan på FT. Det va skoj och Elsa hade roligt med hunden Ebba :)
Sen blev det en sen lunch på Kina, som jag har längtat efter deras currysås! I Love it!

När Totte kom hem packade vi ihop badkläder och åkte till Schweizerbadet och tog ett snabbdopp alla tre. Elsa va en riktig badkruka! Tyckte bara att det var kallt, så vi åkte hem ganska snabbt.

Elsa ligger och sover, Totte är hemma hos en kompis i Skogås och kollar på fotbollen, så jag sitter här själv och bara längtar massor efter honom! Sen längtar jag lite tills på lördag, då ska mina föräldrar ta Elsa över natten medans Totte och jag ska på finmiddag i Årsta. Det ska bli skönt med lite egentid med Totte, speciellt efter midsommarveckan, då allt bara va kaos!

Vi får se vad som händer imorgon, jag hoppas faktiskt på lite dåligt väder så jag kan få städa lägenheten!

Äventyr!

Jag är såå sugen på att packa en väska full med grejer och bara åka någonstanns! På utflykt!

Nån som är på?

Tävling

Jag är med och tävlar om OB Pro Comfort hos http://jennisfamilj.blogg.se/.

Bilder

Helgen

Helgen har vart jättemysig, men varm!

På fredagen tog jag och Elsa bussen till landet, sen när Totte kom dit, åt alla en jättegod förätt. Massa plockmat! Man blev mätt på det! Till det dracks det rosé, Sen ca 1 timme eftre blev det grillat med färskpotatis.

Efter maten gick vi ner till Jessica och barnen så Elsa fick leka av sig lite i deras sandlåda. Barnen hade jätteroligt och jag och Jessica satt och pratade på en filt och tog lite bilder på barnen.

Lördagen, vaknade vi tidigt, jag hade jätteont i huvudet! Så jag fick sovmorgon till 11 :) Jätteskönt! När jag kom ut från vår sovhytt satt Elsa i badbaljan och svalkade sig. Det va ju jättevarmt. Jag kunde inte ens vara ute utan att må illa =/

Vi kom hem fixade oss för att senare åka till min kusin i Årsta för att fira honom :) Det blev lite fika och prat där innan jag, totte, Elsa och min mamma åkte hem till oss där jag förberedde middagen som vi skulle bjuda mamma på. Det blev självklart en 3rätters ;) Jag bara älskar att laga mat, och är förälskad i 3 rätters! Det är roligt att slå ihop en meny och verkligen se hur bra den passar!
Vi åt iaf hallomi och lite tapas; marinerad vitlök, oliver, soltorkade tomater och mozzarella som förätt. Varmrätten blev en ugnsstekt fläskfile med färskpotatis, mozzarellasallad och 2 kalla såser och sen glass med jordgubbar som efterrätt.

Idag är det fullt upp! Elsa och jag ska på 2 kalas! Första hos Josefin som fyllde 2 år igår! (Grattis) Sen vidare till Liam som fyller 1 år idag!! Tiden har gått så fort!

Bildinlägg kommer sen :)

Maxi

Elsa sitter och tittar på barnprogram på tv, ibland verkar hon fastna helt så att hon inte ens hör när jag pratar med henne :) Det ser jättesött ut.

Igår hade vi tvättstugan, sen så va min mamma så snäll att hon skjussade mig till Maxi,s å jag kunde storhandla, för det behövdes verkligen! Vi hade inget hemma. Så nu är kyl och frys full igen med mat, vilket är jätteskönt!

Jag va och träna lite innan, hade inte vart där på 1 vecka, men nu ska vi sätta igång igen :)

Idag får vi se vad som händer, vi ska ha myskväll senare iaf :)
RSS 2.0