Hemmadag

Va helt slut igår, vilket slutade med att jag somnade vid 21 tiden igår. Men Elsa har strulat halva natten, bara vaknat upp och skrikit.

Sen under dagen har vi bara vart hemma, jag har haft jättemigränen på besök och Elsa har väl vaknat på fel sida, så vi har bara tittat på tv idag.

Har skaffat mig en sidoblogg som har lösen, kommer hålla den hemlig ett tag, sen när jag är redo kommer jag ge lösenordet till de som förtjänar.

Fullt upp

Fullspäckad dag och jag är helt slut! Följde med Jessica med familj samt Cassandra o Josefin till Farsta där vi va på flräldragruppen i någon park och grillade korv. Elsa fick leka i sandlådan, vilket kanske inte va så populärt. Hon hatar att bli smutsig :)

Jag mår egentligen piss, sover inget om nätterna igen, det är jättejobbigt! Jag kan ligga vaken flera timmar och bara snurra runt i sängen!

Veckan kommer förhoppningsvis bli fullspäckad, imorgon tänkte jag följa med ner till Rudan och sen på onsdag blir det Skansen, tror jag :) Måste hinna träffa Stephanie, måste dessutom ringa henne för att höra hur operationen på Liam gick!
Nej men vi hörs :)

Kalashelg!

Vilken helg! Elsa har fått så mycket fina saker!!
Presentkort på kappahl och HM, massa leksaker, fina kläder fårn bla Nova star och Svea, samt HM :) Massa leksaker, allt från tågbana, till bondgård och från färglada till mjuka och hårda saker, Jag, Totte och Elsa säger tack till alla som vart med och firat Elsa på alla olika hörn.

Elsa har vart helt underbar, haft jätteskoj, trots att hon vart lite blyg i början :)

Vi har dessutom hunnit vara ute lite och lekt i lekparken vid oss, Elsis älskade rutchkanan, och gick jätteduktigt själv :) Min stora tjej!

Pysseldag!

Har vart i farten nästan hela halva dagen! Vart och handlat, tvättat och nu håller jag på att baka för fullt! Tårtbottnar är klara, muffinsen är klara, nu står sockerkakan med banan i ugnen, sen blir det kärleksmums! Sen börjar det jobbigaste, städa! Jag ska dammsuga och våttorka hela lägenheten, damma och plockade gjorde jag igårkväll och imorse :)

Elsa och Totte är på landet, jag "slängde ut" de när jag gick ner i tvättstugan. Tycker det är mycket lättare att göra allt själv, än att ha Elsa att tänka på och försöka underhålla. Så de 2 är på landet med farmor Anette.

Imorgon ska tårtan och cup cakesen blir helt klara med grädda och allt som ska på. Sen kommer alla gäster(släkten) runt 14 tiden, har räknat att det kommer bli ca 15 pers som kommer! Herregud! Sen på söndagen kommer alla Elsas kompisar, några av Tottes kompisar samt Elsas ena fadder :) Då kommer det bli ca 15 vuxna och 6 barn tror jag, haha.. vilket liv det kommer bli :)

Bjuder på en rätt gammal bild på Elsis.

Rösta gärna på födelsedagsbarnet!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28934&_ad_is_verified=y

Det skulle vara jättekul om ni rästade, hon fyller ju ändå år idag :)

1 år idag!

Grattis min Skrutt, idag är det exakt 1 år sen du kom.
Tiden har gått så fort men det har utveckats så oerhört mycket.

Nu på din 1 årsdag:
Kan du gå
säga där, mamma och schhh(säkert några till)
Du älskar att pilla på saker, helst sätta tillbaka lock eller lägga saker i lådor och plocka ur de igen
äter du samma mat som oss andra, varför äta burkmat, när det finns mammas mat? ;)
Du har storlek 74-80 i kläder.
Du kan rörelserna i imse vimse och i ett hus, men bara när du vill :)
Komma fram till mamma eller pappa och bara krama eller pussa de, eller lägga huvudet i knät och bara mysa lite.

Sen är det massa mer.

Jag är otroligt glad att du kom in i våra liv, du förändrade så mycket!


Elsa 090422


Elsa 100421

BVC

Dagen började tidigt, precis som alla andra dagar egenltigen. Det jag skulle kunna skippat va att Elsa slog huvudet på min näsa, vilket gjorde svinont samt huvudvärken som jag vaknade med imorse...

Elsa och jag fixade oss,(hur förstår jag inte nu, med tanke på att jag bar runt på henne rätt mycket då hon bara ville vara i famnen eller nära) och gick till FT, där vi fixade tårta till fikat senare, sen gick vi vidare mot bvc dör vi vägde och mätte henne.
8350 gram samt 75,5 cm lång, så vinnaren blev Twiggy. Hon hade fel på 50 gr och ½ cm! Det tyckte jag va jättebra gissat! =) Så nu ska hon bestämma vart presentkortet ska komma ifrån.

Jag är nöjd att Elsa gått upp så bra på 2 månader, trots att hon ätit dåligt.
Sprutan gick också jättebra, hon grät lite på sista, men det förstår jag.

Sen under dagen har vi fikat, Elsa har fått sin första present, en dockvagn, och hon älskar den!! Hon gick runt med den runt i lokalen på FT

Tack så mycket!!

Nu ska vi slå in lite paket till damen, som hon ska få imorgon,

Skåneresan i bilder

dagen

Jag har äntligen fått bilderna från Skåne och jag är jättenöjd med de. Många va jättefina på både Elsa och begravningen. Kommer nog hitta många som jag vill framkalla senare ;)

Idag väckte Elsa mig halv 8, som alla andra mornar, hon fick välling till frukost, då hon ratar gröt och smörgås. Så under tiden hon drack förberedde jag lunchen, som vi skulle ha med oss. Sen drog vi oss till Öppna förskolan i Eskil. Elsa va jätteblyg i början, vi har ju inte vart där på kanske 3 veckor!
Men sen gick allt jättebra och hon lekte med alla =)

Efter det blev det en prommix mot "Som en saga" Skulle kolla lite om de hade några fina regnställ. Måste ju böjra leta smått efter dagiskläder till damen! Usch, jag har fortfarande inte fått in i huvudet att hon ska börja :)

Nu ikväll va vi och kollade lite på friggebodar på Bauhaus, vi hittade en som skulle passa oss, en jättefin på ca 10 kvm. Så jag hoppas verkligen vi får den :)


Imorgon ska vi till BVC och väga, mäta och Elsa ska få sin 1-års spruta, jag hoppas verkligen inte hon blir dålig =(
och sen ska vi vidare på FT där jag ska bjuda på tårta :)

Tänkte faktiskt ha en tävling på bloggen ;) Den som gissar rätt på Elsas vikt och längd, eller är närmast, vinner...... ett presentkort på valfri affär på 150 kr.

Senast vi vägde henne vägde hon  7,930 kg och va 72,4 cm lång, Så gissa på nu!!

Skåne

Skåneresan gick bra, begravningen va jättefin! Mormor hade blivit stolt!

Vi har haft fullt upp med att tömma huset och försöka få undan allt som ska upp till stockholm. Sen har vi  också hunnit med lite shoppande. Hittade en liten butik inne i Höganäs med massa fina kläder, där blev det lite till Elsa i födelsedagspresent. Sen hittade jag Iittala Outlet, fanns massa jag ville ha, men 3 st ljuslyktor samt en skål följde med hem :)

Elsa har gått för fullt nere i huset, får se om hon fortsätter med det här hemma. Hon har haft jättekul och vart jätteduktig!

Hon har dessutom fått dagisplats från Augisti! Så då början hon på Aspen, precis det dagiset vi ville ha, så jag är nöjd! Ska tacka ja imorgon :) Stora tjejen börjar på dagis och jag tror hon kommer älska det.

Bilder kommer senare, hade inge kamera med mig, men min bror hade, så jag ska bara få de :)

3 år tillsammans!

Tiden har gått alldeles för fort. 3 hela år tillsamans. Det blir inte så mycket till firande, vi hade liten myskväll i fredags när Elsa va borta, och idag jobbar jagm sen och jag och Elsa ner till Skåne på tisdag och blir borta tills på Lördag.

Elsa har vart rätt så dålig i helgen, fick feber i Lördags som hållt isig och legat mellan 38.5- nästan 40 C. Men när hon har fått alvedon har hon nästan vart som friska Elsa, med fart i. Det som gör mig orolig är att hon inte äter. Bara välling! Vatten och vätskeersättning får vi inte i henne =(

Kärlek

På Tisdag drar jag och Elsa till Skåne igen och jag kommer antagligen inte skriva mer på ett tag, har saker att ta igen med Totte. Jag sitte här alldeles för mycket tycker både han och jag. Datorn har blivit som ett beroende för mig, så nu blir det en paus, återkommer när jag kommer hem från Skåne.

Men på måndag firar jag och Totte 3 år tillsammans. Jag kan inte fatta att det är 3 år sen han sa de magiska orden. Jag kan inte förstå att det är 3 år sen han sa att han ville presentera mig som sin flickvän.

Nu 3 år senare är vi förlovade, vi bor ihop och har en underbar dotter. Jag är lycklig tillsammans med honom, han får mig hel.
Jag är så kär i honom och skulle kunna göra allt för honom! Utan honom finns inte jag!

fullt upp

Vi har haft full upp de här dagarna. I Onsdags träffade vi Marie med barnen samt Love och hennes kompisar med barn. Vi gick runt i Stan och tiittade samt  fikade på Åhlens bla.

Igår va jag o Elsa hemma hos Steph o Liam där barnen fick leka av sig. Det va jättelänge sen jag träffade Steph. Först va hon och Lillen magsjuka, sen åkte de ner 2 v till Götet och hälsa på hennes släkt och vänner. Så det har gått rätt lång tid sen vi träffades.

Idag ska vi träffa Elsas ena fadder, hon ska komma hit på fika, va ett tag sen vi träffades också. Sen blir Totte och jag barnfria idag, då vi ska upp tidigt imorgon på förta hjälpen kurs och man får inte ha med sig barnen, så hon ska sova hos mina föräldrar och va där imorgon.

Nu ska jag ta o läsa lite ;)

Fikadag

Vaknade rätt så tidigt idag, låg och mös med Elsa som blivit inburen till mig innan Totte gick till jobbet.
Sen sattes dagen igång med frukost sen påkläddning innan vi stack iväg till Zandra och Tristan där vi tog en kopp kaffe och sedan drog vi ut på en promenad till ÖB där jag köpte bla en ansiktskräm och äppelcidervinäger, haha! Efter det gick vi vidare mot Centrum där vi käk lunch och satt och pratade.

Zandra är som typ halva min BVC grupp gravid och ska ha en liten tjej i augusti, snacka om att jag är avis! Jag riktigt längtar tills vi ska få ett syskon till Elsa. Varse sig det är en tjej eller kille är h*n lika välkommen.

Har hunnit läsa ur andra twilligt boken och kommer börja på 3e snart! Ska bli så spännande. Jag är riktigt fast i boken och längtar tills tredje filmen kommer ut på bio ;) Totte måste tycka jag är superjobbig som bara läser, men jag kan bara inte sluta! Jag är fast i Twillight-träsket, även fast jag bestämde mig redan när de kom ut att det inte va något för mig, men man kan som tur ändra sig ;)

Jag är verkligen en sån som älskar de här overkliga historiena. Jag älskar Buffy och vampyrerna, twillight, Harry Potter, allt som är overkligt och magiskt! Jag älskar annorlunda!

break

Vilken dag det varit, jobbigt på många olika sätt!

Jag är verkligen inte på topp just nu och skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och läsa. Bara få missa några dagar och sen hoppas på att allt blir bra igen.

Funderar på att dra ur alla sladdar från datorn och köra en avvänjning. Man blir fan beroende av den! Njuta av de sakerna man har. Det är det bästa med att vara på landet, ingen dator! Bara frisk luft, lugn och ro. Jag längtar redan tillbaka!

Var precis inne på den hemsidan jag lovat mig själv att aldrig mer besöka! Det första jag gjorde, av någon slump va att gå in på fliken till minne och se plötsligt att föera av mina favoriter fått somna in! Speciellt Rasmus, som jag jobbade så otroligt med! Han va så underbar och jag älskade honom så otroligt!

Påsken

Mina sötnosar ligger och tar en eftermiddagslur, jag sitter här och tänkte upptadera lite :)
Kollar samtidigt på Andra avenyn som jag missat ett antal onsdagar :)
Jag är otroligt nyfiken på vem våldtäcktsmannen är! Eller vem är inte det?!!

Påsken har vi tillbringat på landet. Vi har sovit i vårat lilla förråd och haft det jättebra! Maten har varit jättegod och jag har ätit mig mätt som bara den!
Elsa fick ett påskägg av sin famor/farfar med lite leksaker till. Hon älskade de :)

Edit: Ja hon fick också påslägg av sin mormor och morfar.


Ikväll blir det myskväll med kyckling till middag :) Kanske ett glas vin till?

Imorgon är Totte ledig... Så vi ska tvätta och fixa lite :)
RSS 2.0