Babysim

Idag stod babysim på schemat, Elsa klarade av hela halvtimmen utan att sovit något på morgonen! Det är rekord! Men sen sov hon 2 långa stunder under dagen.  Så ikväll blir det nog lite svårare att få henne att somna. Hon är nu uppe och tar ner alla cd-skivor! Hon älskar det!

Hon har nu på 1 vecka, släppt taget när hon står och stått själv i kanske5-10 sekunder! Sen ramlar hon eller sätter sig ner själv. Min stora tjej växer. Hinner inte med längre! Hon är så duktigt!
Hennes favoritlek efter välta ner dvd:er och skivor är att plocka upp saker ur en låda och lägga ner de igen. Haha! Sen är ju hennes hund, som låter hennes favorit, till den står hon och dansar när den låter. Ser sååå guligt ut!

 

Imorgon blir det sångstund i valla, sen får vi se! =)

Ensam hemma... buhuu

Sitter ensam hemma nu, min familj har precis gått efter en mysig middag. Elsa ligger och sover och Totte är ute med sina kompisar. Jag riktigt hatar att sova utan honom och somna är det värsta!
Så det blir att sitta uppe och läsa tills han kommer, och hoppas att vi får sovmorgon imorgon.

Igår så va jag och Totte på bio, sista Stieg Larsson filmen, jättebra! Men 2a ligger fortfarande på topp- EFter det blev det en middag på grekiskt, gott, men jag hade faktiskt förväntat mig mer! Men det kan vara pga att jag va jättetrött! Efter ett glas vin blev jag helt ur balans och kände mig jätte full!

Idag har jag mest tagit det lugnt, hämtade min mobil som vart på lagning i typ 3 veckor, så nu är den hemma och hel, fast utan nummer, så jag behöver era nummer nu, har inga kvar! Utom de jag kan utantill och de som smsat mig idag, vilket är Totte o en till :O
Men jag har haft yrel från och till idag samt mått jätteilla, trodde ett tag att jag hade feber eftersom jag frös så jävulskt, men det hade jag inte :O



När Totte och jag väl börjar prata, kan vi prata om allt! Vi kan sitta och disskutera länge och allt möjligt. Igår när vi gick till tåget började vi prata om första sommarn tillsammans. Vi kom båda fram till att det var den bästa! Vi va nykära och båda hade verkligen pengar. Jag hade precis fått pengar från mitt försäkringsbolag och Totte för sin bil han sålde, så vi verkligen njöt i fulla drag! Tror vi festade ganska rejält, var ute och åt rätt ofta och sen va vi på Hultsfreds festivalen! Den sommarn va verkligen en av de bästa. Jag köpte massa skor, böcker, mat och skvaller! Men sen när pengarna tog slut hade jag världens dåligaste samvete! Haha, men nu idag så har jag inte det längre, men det är bara för att jag vet att jag njöt av den sommaren.

Imorgon är det babysim, får äntligen träffa Jessica med Leon! Det va typ jättelänge sen! Ska bli kul och se hur mycket han växt :)

Nej men nu ska jag fixa och sätta mig under täcker i sängen med en av mina böcker ;)

Mysdag

Är det bara kag som ogillar nya blogg.se?

Idag har Elsa och jag haft en myyysdag, vi har legat under täcket i soffan för det mesta och haft Grey´s maraton och hon gick faktiskt med på det! Ibland va hon nere på golvet och lekte lite själv, sen ville hon komma upp och sitta i soffan och ibland mysa. Vi hade jättemysigt! Sen helt plötsligt fick jag ett ryck och började plcoka här hemma, så nu är de flesta snorpapprerna borta ;)

Totte jobbade sin sista dag för den här veckan, jätteskönt! Så imorgon ska vi mysa extra länge i sängen, sen ska Totte till tandläkarn och sen åker vi på bio! Det ska bli jätteskoj, äntligen ska vi se sista filmen av Stig Larssons triologi :)
Efter det blir det en sen middag på Kamarina, lite grekiskt, men det älskar jag! =)

På lördag blir jag ensam hemma på kvällen, Totte ska hem till en av sina kompisar och umgås lite. Måste låta honom göra det, även fast jag hatar att vara utan honom... Men jag får hoppas att min mamma o pappa kanske orkar komma förbi med min lillebror.

Kanske får låna hans kamera och fota Elsa lite ;)

Nej nu längtar jag verkligen efter sängen.

sjuuk

Det är pain in the ass att vara sjuk! Näsan rinner hela tiden och jag får inte sova ordentligt på nätterna eftersom jag inte kan andas ordentligt!
Elsa är helt underbar, underhåller sig själv, gnäller till när hon är hungrig eller trött, så då går vi och vilar..

Nej nu ska jag pussa på henne lite :)

Tisdag

Snoret bara rinner från min näsa! Kom hem igår från Farsta och kände mig inte direkt kry, lite småont i halsen som bara hade kommit, poff!
Sen inatt har jag inte sovit en blund nästan, haft ont och varit toktäppt i näsan, men det var bara att gå upp kl 8 imorse när Elsa vaknade med världens vackraste leende!

Så idag har det vart en slappdag, skulle egentligen jobbat, men det blev inte av då jag hade feber inatt och imorse.. =(

Under dagen småbusat lite, tittat på tv och haft min pappa på besök, han kom med sushi! I love it!
Sen kom Tottes mamma och hämtade Elsa, då hon skulle tagit henne när jag jobbade. Men hon va så snäll och tog hem Elsa till sig en stund, så jag kunde vila och Totte ta tvättstugan. Så nu är allt tvättat och det är jätteskönt!
Dessutom har vi fått upp 2 hyllor i vardagsrummet, det blev perfa!

Bjuder på bilder från igår på tuben :)

Bara en dröm...

Nu när jag satt här vi datan, kom jag på vad jag drömde inatt, jag va gravid! Och jag blev jätteglad!
Saknar verkligen magen...

helgen...

Helgen har vart underbar!
Ifredags va jag ute med jobbet och det blev en kanonkväll! Kvällen tillbringades på boulbar Surbrunn i stan, vivälkomnades med mousserande, sen va det dags att sätta sig och där blev det en medlehavsbuffé som smakade kanon! Till det delade några på 3 flaskor vin. Vid 20-tiden var det dags att gå till banorna, som fanns runt omkring i lokalen, där vi spelade boul, med egen instruktör, som också var vår servitör! Så det va bara att beställa.
Efter det va vi några som drog till Rich(stavning?!) kände verkligen att det här va inget ställe jag trivdes på, och gick ganska tidigt. Hann med sista tåget och va helt slut när jag kom hem!


I lördags fixade och trixade vi lite, senare på kvällen kom Jennifer förbi och käkade med oss, sen rack vi några cider och satt och snacka :)

Idag började 2 perioden med babysim.  Jätteroligt! Elsa älskade det! Jag fick hjälp av min mamma att ta Elsa och min bror tog bilder =)
Sen ko vi hem, och lekte lite innan vi båda tog en powernap. Vi sov jättegott!


Elsa mår mkt bättre, som tur är! Men det enda problemet är maten! Hon vägrar äta middagen och vällingen på kvällen gå lika dåligt! Hoppas det blir bättre och att det är tänderna som spökar!

Fotostudio!

Intresserad av att fota i studio. Vi har tänkt att hya en studio i Hammarby sjöstad. Studion kostar 1500 för en heldag, så det som är tänk att vi delar summar på så många familjer som kommer, samt lägger till en extra summa till fotografen, som är Jennifer. När jag fått ihopp ett gäng bestämmer vi datum!


Bilder från leklandet och annat

Kom på att jag hade kameran med :)

Elsa 9 månader

Elsa står precis i denna stund och tar ner alla cd-skivor, så fort hon fått ner några stannar hon upp och tittar ner en sekund, sen fortsätter rivandet. När hon tröttnat på det går hon lite med stödet från hyllan och gnäller till, Nej nu orkar jag inte stå längre! (hon har fortfarande inte lärt sig att sätta sig ner, utan blir fortfarande lite rädd när rumpan dunsar ner i golvet) Jag försöker få henne att förstå att det inte är farligt genom att skratta lite och se glad ut.

Hon är så söt! Och idag blir min lilla bebis 9 månader! Kan inte fatta att om 3 månader blir hon 1år!! Hjälp, vart har tide tagit vägen. De här 9 månaderna har gått dubbelt så fort som de 9 månaderna jag va gravid!

Vet ni vad?

Jag är übersugen på att gå ut och dansa! Eller dricka lagom mycket, blir sådär salongsberusad med ett gäng kompisar!

Känner du dig manad ;)?

Vet ni vad?

Jag är übersugen på att gå ut och dansa! Eller dricka lagom mycket, blir sådär salongsberusad med ett gäng kompisar!

Känner du dig manad ;)?

Torsdag

Elsa hade självklart öroninflammation, så nu är det penicilin i 5 dagar, men hon är såå duktig när hon får den :)
Det enda problemet är hennes matlust som är lika med noll, idag har hon fått i sig välling, lite grött med frukt i och en halv burk mat, och hon brukar äta 2 burkar mat i vanliga fall... och en hel portion gröt, nu blev det en halv. Hon behöver vekligen inte gå ner mer i vikt, det är rättare sagt tvärt om! senast vi va och vägde henne förra veckan vägde hon 7.6 kg.. =(

Idag har vi haft jättetrevligt, trots att varken jag eller Elsa sovit så bra inatt, gick vi till Berit och fikade, Elsa fick träffa katterna och hon blev så glad! Hon verkligen älskar djur, skriker glädjeskrik när hon ser de :)
Efter det blev det en tur till Centrum för att shoppa lite ;) hittade 2 nya dreggelhakklappar, samt ett jättetufft hårband.. sen handla jag lite smågrejjer till Tottes jobbarkompis, som fick barn hörom veckan. Hon bor jättenära oss, så vi skulle egtnligen gått dit idag för att kika på bebisen, och dreggla lite ;) men eftersom Elsa har och är lite småförkyld ville vi inte smitta lilltjejen...
Så jag gick till FT, där de hade gäster från någon Order som bidrar med lite pengar till de. Där bjöds det på mat, yuuum! Elsa var med en stund, sen kom Totte och hämtade henne.

Det va iaf kul, jag har saknat vissa grejjer, och det va kul att skratta och kunna prata småsaker med dig igen =)

Imorgon ska jag ut med jobbet, men jag tänker ta det lugnt, sen blir dte nog en tidig kväll.

uppdatering...

Oj, det va ett tag sen jag uppdaterade. Dagarna har vart fullspäckade ända sen i fredags, då som sagt vi va hemma hos Tottes föräldrar och åt.

I lördags va vi barnfria, så jag och Totte fixade iordning en 3 rätters meny och åt och hade mysigt.


Förrätten blev en avokadosallad med halomi, sen ville Totte ha vinbladsdolmar och självklart fick han det! =)


Varmrätten blev kyckling med ugnsstekta grönsaker samt pasta med gorgonzolasås.

Efterrätt blev bananasplit. Den första är min och andra Tottes, vilken ser godast ut? ;)
Sen blev det lite vin och några drinkar, kan säga att vi gick och la oss lite salongsberusade..

Söndagen tillbringade jag med att hjälpa min granne, sen kom jag hem och möttes upp av en glad Elsa som kommit hem från mormor och morfar där hon hade sovit över.

På måndagen var det självklart sångstund, men denna gång i FT lokaler där de bjöd på glass och kaffe, sen tillbringade jag resten av dagen med att gå run ti centrum, eftersom Elsa sover så bra i vagnen ville jag inte riskera att väcka henne när jag bar upp vagnen för alla trappor. Mötte C och J med barnen och kollade runt lite med de innan TOtte hämtade upp Elsa och mig för att storhandla.

I tisdags åkte i med mammagruppen till barnadiset i Högdalen, va helt OK, bara cafét som söööög!

Idag skulle jag jobbat min första kväll, men Elsa har blivit sjuk, så hon har hållt oss vakna hela natten. Men vi misstänker öroninflammation, så jag förstår att hon inte velat ligga ner, för det har ju gjort ont!

Nu väntar vi bara på att vårdcentralen ska höra av sig, så hon kan få pencilin.

Barnfria..

Elsa åkte precis, och kommer hem imorgon! Jag har blandade känslor inför en natt utan henne...
Jag kommer sakna henne otroligt, ligga och snosa på henne är en av de bästa sakerna som finns! Men samtidigt, va skönt att få sova en heel natt, att få sovmorgon, eller att iaf få vakna utvilad, som en ny människa!

Vi får se vad vi hittar på ikväll, antagligen en hemmamys kväll, ska se om vi ska åka iväg och köpa mys inför kvällen, eller bara om det blir god mat :)
Det jobbiga är att vi inte har något rött vin hemma! Eller jo, vi har ju 5 flaskor ;) men jag tycker om flaskorna då på 3 av de är det djurmönster och de 2 sista är från Tallin, med chili på. Och de vill jag verkligen inte dricka föräns jag vet att någon ska till Tallin och vill köpa sådan flaska till mig ;) I-landsproblem?!

Igår var vi hos Tottes föräldrar och åt middag, det blev en tidigt, men trevligt kväll. Vi överaskade de med en flaska mousserade och de fick vara med när vi satte på oss ringarna.

Nej nu ska jag faktiskt gå och pussa lite på min fästman, (wow) Sen blir det ett nyp i bröstvårtan!

Våran dag!

Idag är det en stor dag för mig och Totte, egentligen var det nyår, men idag så kom de äntligen!
Jag ät störtnöjd! Nu ska jag bara vänja mig, innan jag slarvar bort den ;)

hmm..!

Gahh fullt upp idag med massor! FT, centrum samt fika med grannen. Jätteskoj!

Nu ikväll åt jag middag själv, det blev fisk, som jag vanligtvis inte brukar få äta, då Totte hatar det!
Elsa fick korvstroganoff, som jag har gjort själv ;)

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, leka?!
Kanske blir en vända till öppna förskolan i Eskilskyrkan..

Andys lekland i bilder

Andys lekland!

Kan säga att vi har haft jättekul idag!

Vi mötte upp Miku och Sara-Li imorse vi bussen och tog den riktigt långa åkturen till Sickla köpcenter! Där mötte vi upp de andra mammorna/papporna med deras små, samt de gravida :)
Efter lite snack sam presentation på alla, så blev det lite lek i bollhav och rutchkana! Jag tyckte det va asskoj! Att gå upp för de trapporna där, skulle vara ett jättebra gympass! Haha! Man blev helt slut efter 2 trappor! Men det var det värt efter att få åka lite :)

Elsa trivdes sådär i bollhavet, hon sjönk ner rätt så långt, men alla färger älskade hon :)

Det blev inte världens nyttigaste lunch....(donken) Men men ibland, (2 gånger på 2 veckor) så får man äta donken... tihi!

Sen när vi skulle åka hem va bussen 12 minuter försenad! Så jag och Miku stod aslänge och väntade på bussen, för att se åka hem, med en busschaufför som körde som en biltjuv.. gah!

Imorgon står gymmet på schemat, spinning(jäkla Jessica som bokade in det åt mig!) samt cirkelträning :)
(bort med fläsket...)

Ny design :)

Har fått en ny design! Blev jättenöjd med den =)

Idag blev det sångstund i Valla, 9 nya mammor kom idag, alltid lika kul! Vi körde ett nytt sångblad och efter det blev det fika. Jag tog med mig mina goda cupcakes dit :) och de va helt godkända ;)

Sen tog jag och Elsa med oss Miku och Sara-Li hem till oss där barnen fick leka av sig lite. Elsa var livrädd för Sara-Li vissa stunder. Haha va jätteroligt, ena sekunden tyckte hon det va jättekul att röra på henne och andra sekunden så började hon störtgråta!



Imorgon ska vi testa Andys Lekland i Sickla! Vi är ett gäng som ska dra dit, så om någon är intresserad att hänga med är det bara skicka en kommentar så säger jag till Love, så hon vet hur många vi blir :)

Tycker det är bra att det är någon som tar tag i att dra ihop lite yngre mammor, att träffas! Så CRED till henne!

Men det ska iaf bli jättekul!

Lunchbjudning

Idag har Jessica med familj samt Cassandra med familj vart här och ätit tacos. Jättekul! Det va trevligt med lite sällskap, har verkligen tröttnat på att sitta hemma. Så nu ska jag göra saker varje dag! Sen försöka gymma 2 gånger i veckan. Får se hur allt går ihop, med tanke på att jag ska jobba 2 dagar i veckan. Max 3 gånger, men aldrig flera dagar irad. Vill vara hemma med min familj ovh träffa kompisar :)

Imorgon blir det årets första sångstund :) sen ska Miku komma hit, får se vad vi hittar på :)
Sen på kvällen drar jag till gymmet på cirkelträning samt afrodans. Kanske kör ett pass på gåbandet :)

Nej nu blir det mys framför Wallander med Totte, sen sängen! För jag har verkligen längtat efter den, även fast jag och Elsa tog en 1½ timmes powernap när de andra hade gått ;)

Fullspäckad dag

Sov jättedåligt inatt, eller jag har gjort det flera nätter nu och jag vet faktiskt inte varför! Jag kan vakna och vara helt jäkla genomsvettig. Även fast vi sover med öppet fönster så vaknar jag och är alldeles varm.
Jag vet inte vad som är fel :(

Men idag har vi lyckats städa bort julgranen. Nu är det bara gradinerna kvar i köket och vardagsrummet. Måste hitta nya dit ;) Vill ha ett par enkla till köket och ett par som piffar upp vardagsrummet. Skulle t.om kunna ta ett par lila dit.. Får se, ska kolla lite på Ikea samt andra sidor.

Min mamma kom förbi en snabbis och lämnade en lära gå vagn till Elsa, hon är livrädd att gå med den! Dets er jätteroligt ut. Men det kommer väl i sinom tid att hon lär sig tycka om den också..
EFter det skulle vi ha åkt och kollat på ringar, vi har fortfarande inte gjort det! Istället åkte vi till Maxi och handla lite mat. Sen hem och slappade lite för att senare börja med maten. Det blev kyckling i en sås samt en sallad och hallomi.
Jag sa till Totte igår att jag skulle klara mig utan ris/pasta/potatis om jag bara hade mozzarella/hallomi/fetaost! Jag älskar alla 3!

Sen så bakade jag lite, det blev chokladcupcakes samt vaniljcupcakes med grön smörja över ;)

Föräldraträff!

Mammaträff (+gravida+pappor)

Nu kör vi igång nästa träff för våran nya föräldragrupp. Vi träffades den 6 Januari och nu tänkte vi träffas igen redan på tisdag den 12 Januari, på Andys lekland i Sickla köpkvarter klockan 12.
Och det är stort och luftigt och man får plats med många barnvagnar. Jag rekomenderar att man tar med sig något att käka med det finns Waynes coffe där och även Willys precis nedanför. EDT: JAG VET ATT MAN EGENTLIGEN INTE FÅR TA MED SIG EGEN MAT IN DÄR SOM ATT JAG HAR JOBBAT DÄR TIDIGARE HEHE MEN DE ÄR SVINDYRT MAN FÅR VÄLL GÅ UTAN FÖR INGÅNGEN OCH ÄTA I VÄRSTA FALL

Hur du läst kommer dig söker du på sl.se och då ska du gå av vid Sickla köpkvarter. Eller åker till Nacka station med bussarna från Slussen eller saltsjöbanan också nacka station. Några frågor så är de bara att fråga mig.

Barn under 1 år kommer in gratis med vuxen men de är ju bara att säga att barnen är under ett år. Det gjorde vi sist hehe. Det finns chans för barnen att leka av sig och för oss "vuxna" ;) att snacka och socialsera med varandra. Toppen kul.
Och vi tänkte köra träffarna var tisdag från och med nu.

Så nu är de bara att säga till om ni vill komma eller inte.

Föräldragruppsträff den 12 Januari klockan 12.00 på Andys lekland


Kommer

Jessica + barnen Nellie och Oliwer
Denise & Staffan+barnet Wilgot
Cassandra + Josefin
Patricia (gravid)
Matilda + Mercedes och bebisen i magen
Marie + Elsa(familjeliv)
Johanna + Majken och ev Svea(familjeliv)
Anna + Isabel och  ev Antonio
(familjeliv)
Therese (gravid)
Miku & Sara-Li (familjeliv)



Snodde den här från Loves blogg!

Borttappad hund!

Äntligen helg! Totte är ledig imorgon, men jobbat på Söndag och då kommer cassandra med familj samt Jessica med familj hit på lunch, så det ska bli kul! =) Jag tänkte göra tacos, får se om jag bakar lite också ;)

Idag träffa jag och Elsa Emelie och lilla C(vågar inte chansa på hur hon stavar sitt namn=P ) Vi åt lunch i Centrum och gick och tittade och helt plötsligt märkte jag att Elsas gossehund va försvunnen! Den låg inte i vagnen! Så vi fick gå tillbaka till affärerna vi hade vart i och fråga om de hade hittat den och som tur hade vi inte vart i så många, så vi hittade den på HM! Vill inte ens tänka tanken på hur natten skulle bli om vi inte hittat hunden. Den är det enda som kan få henne lugn!
Hon verkligen älskar att ligga och suga på svansen eller pilla på den.

Elsa och jag kom hem runt 3, dåbörjade vi med att städa bort lite av julen, nu är det bara självaste granen kvar, det får bli imorgon! Sen ska jag ändra om lite här hemma :) flytta lampor och så vidare ;)

Sen ska jag försöka får Totte att ta isär soffan i Elsas rum, så jag kan fixa ännu mer där. Vill sätta upp nattlampor samt hyllor, sen ska det upp hyllor i vardagsrummet, sen måste jag hitta hyllor till köket samt sovrummet som inte är så långa!

Nä nu ska jag kolla lite på Ikea, sen mysa med familjen

Nutrilett

Idag började jag frukosten med nutrilett, det smakade inte en OK!

Men nu måste jag ta tag i träningen, jag va ju sååå duktigt ;) eller inte..
Nej men jag ska försöka dra arslet till gymmet 2 gånger i veckan på pass, sen försöka gymma en av de dagarna. Så det blir nog måndagar cirekträning samt afrodans samt onsdagar cirkelträning och kanske vikter eller gåband ;)

Hemmadag

Elsa sover lite, vi har en hemmadag idag. Känner mig inte riktigt frisk, hade nog lite för lite kläder på mig igår.. suck! Men det är skönt med hemmadagar också =) Även fast jag måste stressa i mig mat och sådant haha!
Men det kommer bli skönt sen när Totte kommer hem :) Då kan jag slappna av lite mer..  men det känns som en evighet innan han väl är hemma, ca 2½ timme! Och då kommer han med sushi till mig ;)

Jag har hunnit plockat lite, nu när Elsa äntligen sover! Men jag vet, sen när hon vaknar kommer hon riva ner allt igen ;)



1. Elsa har vart framme :)
2. Sen kryper hon iväg till sitt favvoställe, datorn!
3. Lilltjejens outfit idag,
Grön body från HM
Byxor från Mykidoo

Byxorna är i strl 74/80 och sitter perfekt! Va hände med min dam som 50 kläderna va förstora på?!

Mammaträff

Idag har det vart en fullspäckad dag! Fick sovmorgon till halv 10! tack vare att Totte va ledig idag =)
Sen efter frukosten fixade vi oss och åkte mot Mio där vi kollade på ett nytt vardagsrumsbord. Hittade det jag ville ha, så vi beställde det och får det i Februari!

Ett sådant, fast svart =) (bilden lånad från Mio)

Sen åkte vi vidare mot Gullmarsplan, där vi skulle förbi guldaffären där, för att kolla efter ringar.
Totte och jag har faktiskt planerat att förlova oss. Han frågade på nyår, 2 minuter innan 12-slaget om jag ville förlova mig med honom, och jag sa faktiskt JA!
Tyvärr va affären stängd, men det kunde jag faktiskt ha gissat! Det är ju helgdag idag...!
Så vi åkte vidare till Liljeholmen och besökte Robin medans vi hade lite dötid innan jag skulle iväg på mamma-träff vid Skrapan.

Det va jättekul! Vi va jättemånga som en tjej(Love) hade slagit ihop från FL och hennes blogg. Vi käkade lunch/middag på Donken och sen gick vi vidare mot Ringen där vi satte oss och fika.

Imorgon har jag verkligen inget att göra! Jag vägrar att sitta hemma, så jag funtar på att ta en tripp till centrum och shoppa lite på kappahl, där jag har presentkort =)
Sen får jag väl gå och strosa lite själv =(

Mja, om du har tråkigt imorgon, är dte bara höra av dig ;)

2010..

Ja, nu är det nytt år med nya möjligheter.

Nyårafton va hur trevligt som helst. Vi åt god mat samt drack väääldigt mycket...

Till förrätt fick vi; Toastskagen med en kall avokadosoppa
Varmrätt; Lax med potatisstockar samt en god kall sås och en jättegod sallad
Efterrätt blev en Hallonmoussetårta med lemoncurdbotten. Jättegod!

Vi stod för ost/kex samt bar ;)

De sista gick hem runt halv 5 och då slockna både jag och totte och kunde verkligen sova ut, vi sov till halv 12! Sen gick vi och la oss i soffan och där låg vi hela dagen! Gick endast upp för att gå på toa och äta ;)

Idag har vi plockat lite, vi plockade undan det värsta igår. Sen åkte vi och hämta vår sjukling som vart hos hennes mormor och morfar i 2 nätter och vart jättesnäll.
Sen fick jag reda på att hon sa Mamma där borta.. =( Och jag missade det... suck!

I veckan blir det att ta det lugnt, eftersom Elsa är jätteförkyl, men jätteglad! Så det kommer nog bli jobbigt, för hon vill hela tiden göra något.. haha!


Nu är det som sagt nytt år, och vi kommer få göra massor iår! Fira Elsas 1årsdag samt träffa massa roliga människor! =)
RSS 2.0