Tudels!

Julklappar till Elsa är färdigshoppat. Är störtnöjd och kommer inte köpa mer :P

Sen nu ikväll har vi börjat planera lite inför byte av rum. Elsa har så mycket prylar, så hon får nog byta rum med oss snart och då måste vi måla om i hennes gamla. Vill inte ha den röda fondväggen :P Så den bllir nog som resten av rummet.

Sen måste vi typ rensa alla garderober! Fy fan va skräp vi har.

Imorgon kommer sofia och antagligen Miku hit, vi ska pyssla och mysa... sen ska jag vidare mot arbetsförmedlingen.. bläää!

Resan

Nu kommer lite uppdatering om resan!

Kan säga att den va helt underbar från start. Elsa klarade flygstarten galant, sov igenom hela! Det enda negativa va stolsplatsen, precis när vi skulle beställa biljetten, så tog de bästa platserna slut,så vi fick en helt vanlig plats. Jag hade faktiskt glömt hur lite det va mellan sätena! Men flygresan gick bra, hon fick lite ont i öronen när vi landade.
Så när vi hade landat hämtade vi väskorna och letade fram bussen till hotellet.

Sen har vi faktiskt bara slappat, solat och badat i 2 veckor.

Vi gick upp mellan halv 8-halv9 varje morgon och gick ner till frukosten, sen upp och solade lite. Vid 11 brukade Elsa somna och sov ca 1½-2½ timme, Efter det blev det lunch och en långprommix.

Måndagen innan vi skulle åka tatuerade jag och Totte oss, skrev Elsa på vänster arm och är störtnöjd!

Dag 02 - Min första kärlek

Jag minns det som om det va igår. Min första kärlek va nog redan på förskolan, om man nu kan bli kär då?
Aja, han hette Kim, vi gick på samma avdelning och han va ett år yngre än mig.


Men min första riktiga kärlek om man nu räknar bort den ovanstående är faktiskt Totte. Jag har haft förhållande innan jag träffade honom men inte där jag kände på en gång att det här är äkta. Redan ibörjan av mitt och Totte förhållande, så kände jag att han kommer jag leva med och vi har kommit rätt långt, på kort tid ;)
3½ år, sambos, snart gifta och har en underbar dotter tillsammans.


uppdatering?

Första advent! kan inte riktigt fatta att det snart är jul! Vart har tiden tagit vägen?
Jag och Elsa har haft en mysdag med massa pippi, emil och Greys! Elsas nya favorit är pippi på rymmen! Hon kan sitta still hela filmen o se den.
Sen när det kommer fram till det kapitlett då de träffar konrad med kalasklistret och han pluppar i sömnen skriker Elsa plupp i takt med honom. Så underbar unge!

Härom natten när jag kom hem efter bio med Miku sov hon bredvid Totte och när jag gick o la mig, pratade jag lite med honom innan vi skulle somna, då hysschade hon mig! Haha hon tyckte jag skulle vara tyst så hon kunde sova ;)

Återkommer med blogger på tisdag, imorgon är Elsa ledig så det blir inte så mycket tid till datorn, men på tisdag får ni uppdatering från resan och dag 2....

Sov gott!

Dag 01-Mig själv!

Jag heter Marie och blir 23 år idag! (så grattis till mig!) Jag bor i Haninge med min sambo(snart make) och våran dotter Elsa som är född 22 april 2009.

Just nu jobbar jag på en festvåning/cateringfirma inne i stan och på Älvsjömässan på deras fast food och montercatering. Håller på söker ett riktigt heltidsjobb(så om du har ett, ge mig! Tack)

I Augusti 2011 ska jag och min sambo gifta oss,ska bli riktigt skoj och jag riktigt längtar till att bli en Andersson!
Så just nu håller jag på att fixa inbjudningar, tokläser bröllopstidingar och forum på interner, allt för att vara förbered inför vigsel och fest.

Jag är lite av ett kontrollfreak ibland, lite galen, enligt min sambo, men jag håller faktiskt med honom ;)
Han skulle beskriva mig som "tjejen som blev sur för att hon inte hade kläder till sin londonresa" och jag håller faktiskt med honom! Har världens kortaste stubin när det gäller saker här hemma! Är inte ett dugg stresstålig men så fort jag kommer till jobbet är allt tvärtom :O

Älskar rött och tror egentligen jag borde varit rödhårig istället för brunhårig ;)


Härmis!

Tänkte faktiskt härma några bloggar jag läser och lägga in lite info om mig, alltså dag för dag :)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Hemma...

Vi är hemma, men har verkligen inte tid att sitta härm uppdaterar kanske på söndag!

Ikväll ska vi på middag på Le Rouge, sen imorgon kommer släkten.. skoj!

Elsas nya ord!

Elsa har lart sig sa mycket nu har nere!

Massa nya ord kommer fran hennes mun, bara pa den har veckan har hon lart sig; bubblor, soppa och Elsa. Hon sager sitt egna namn! Min stora tjej!

Harom dagen sa hon mmmm va gott och apelslut= apelsinen ar slut :)


Pa mandan blir det tatuering for mig o Totte, ska verkligen bli kul!

Sol!

Vi har det fortfarande jattebra har i varmen! Igar hade vi lite regn pa kvallen men dte va bara mysigt! Lite smadugg! Annars ar det varm hela tiden och vi har blivit jattebruna!

Imorgon aker Robin o Angelica hem och vi blir kvar 1 vecka till med god mat och massa sol!
Frukten har smakar helt underbart och ar verkligen farskaste farskast!

Vi hors! Saknar er!

Varmt och skont!

Uppdaterar lite snabbt :) Vi har det jattemysigt har i det varma Maspalomas. Elsa sov genom start och nastan hela landningen. Vi har tagit massa kort och kommer ta annu fler.

XOXO

Hej då kalla Sverige!

Nu sitter vi antagligen in planet och väntar på att det ska lyfta! Jag hoppas resan går bra!

Vi hörs om 2 veckor när jag kommit hem med massa bilder och massa att berätta ;)



Tänkte att under tiden jag är borta så tänkte jag ha en frågastund, så fråga allt ni vill så svarar jag när vi kommer hem =)

Välkommen till världen!

Grattis Cassandra och Christoffer till eran lilla son! Och grattis till Josefin till lillebror!
Det ska bli så kul sen, när vi kommit hem och är friska, så kanske vi får hälsa på =)


Men men om 24 timmar sitter vi på planet! Jag är supernervös just nu! Har världens jävla mensvärk, fun fun? Inte direkt! Men idag blir det att packa ner det sista och tvätta lite :)

Förlossningen ;)

Nu är min vän Cassandra inne på förlossningen, så snart kanske lillebror kommer!
Ska bli så kul att få snosa bebis sen när vi kommer hem!

Lycka till Cassandra!

feberdam

Min lilla tjej har fortfarande feber. Idag har den vart uppe i 40 grader! Så jag ringde närakuten här och rådfrågade och vi fick en tid bara nån timme efter. Där tog de blodprov och halsprov men inget visade något fel. Så antagligen är det något virus eller tänder som spökar. Men man blir så jäkla orolig när hon inte äter ordentligt eller dricker som vanligt. Elsa är känd för att dricka vatten, och jätteduktig på att säga till när hon vill ha vatten, men inte de här dagarna. Tycker så synd om henne.

Imorgon är Totte ledig så det blir betydligt lättare, men jag har fått tillåtelse att gå på Vallas tjejkväll :) jag och Sofia ska dit och bli lite ompysslade. Ska bli riktigt skönt, med tanke på att jag inte nästa sovit på flera nätter och inte kunnat sova på dagarna eftersom hon sovit så oroligt. Men nu blir det lite lyx innan vi åker ;)

Nu ikväll har Elsa faktiskt busat lite och det känns bra, speciellt när hon skrattar!

trött!

Det blev inte så mycket sömn inatt, elsa har strular hela natten. Nu idag va hon jätteslö och grinig så jag tog tempen och feber hade hon stackarn, 38.8 grader =( så hon har tillbringat dagen i soffan och bara myst med mig och sin mormor.

Vi skulle egentligen gått på halloweenfest på FT, Miku hade sytt 2 jättefina klänningar till flickorna, men nu blev det ju inte av...

Men efter lite mys så tog vi oss till min pappa där vi skulle bli bjudna på middag, Elsa piggnade på sig lite när hon träffa Pysen, men man såg att hon inte mådde bra.
Sen efter lite middag blev hon gladare, vilket jag förstår, för hon har inte ätit så mycket idag.

Imorgon är Tottes sista arbetsdag på 3 veckor, om 4 dagar åker vi! Herregud, vart har tiden tagit vägen?
Det som jag mest tycker är tråkigt är att jag kommer missa när J:s lillebror kommer till världen, men Cassandra har lovat att skicka en bild på den lille :) Ska bli så kul att snosa bebis igen, även fast det inte är ens egen. Men jag hoppas verkligen jag får nosa lite på den lille :)

Men nu är jag helt slut, Elsa har suttit fastklistrad på mig nästan hela dagen. Nu sitter hon hos Totte och tittar på Pippi på rymmen för andra gången idag :)

tråkinlägg

Jag är typ dunderuttråkad! Totte somnade för typ 1 timme sen, så han ligger och snarkar så fint där inne. Elsa ligger och hostar i sin säng, vaknar till och blir lite ledsen. Då måste jag springa in och ge napp, undra om jag måste sova på soffan inatt... suck! Skulle också behöva sova en heeel natt, men men.
Totte är så duktig på nätterna och tar henne, för jag vaknar inte när hon vaknar, förut gjorde jag det jämt, av minsta lilla gny, men inte längre...

Jag är trött men kan inte sova ännu, men vad ska jag göra? Suck kan ju inte börja städa heller.. eller baka eller nåt! Hatar att ha tråkigt!

mammagala?

Nån mer än jag som är intresserad av att gå på mammagala? ;)

Sovmorgon igen!

Vilken morgon! Fick sovmorgon till halv 9! Har sovit jättedåligt flera nätter irad och det behövdes verkligen att få sova ut lite :)

Igår umgick vi med Emelie o M samt Cassandra och Josefin. Jag bjöd på en lätt lunch, sen åkte Emelie hem med M och jag och C gick runt lite i centrum med sovandes barn :)
Precis när vi satt oss vid ett cafe vaknade Elsa, så det blev ingen lugn fikastund, men hon underhöll sig själv mest under tiden, genom att gå runt lite o titta...
Sen när J vaknat gick vi en prommix till gropen och barnen fick springa av sig ca 1 timme innan vi gick hem till C där barnen fick mellis :)

Sen hem och fixade lite middag, fick insperation av Cassandra, kyckling i ugn med potatis och morötter, mumma och Elsa åt rätt bra.

På kvällen började Totte och jag packa lite smått, så nästan alla min kläder är nerpackade, saknas bara lite underkläder, sen saker som måste köpas typ. Elsas saker är typ också packade, bara lite strumpor samt tröjor kvar. Jag fick riktig rejäl beslutsamångest när det gällde hennes kläder, hon har ju massor, vad ska man ta med? haha allt helst, men det blev lite blandat i klänningar, shorts och kjolar.

Vi kommer har ca 20+ där, och det är lagom för att kunna vara ute :)

Sovmorgon

Tidig morgon, men fick iaf sovmorgon till 07:40 :P Idag började Elsas långa ledighet från dagis, hon kommer vara ledig ca 3½ v! Får se hur mycket hon kommer sakna alla sina kompisar och dagis under tiden vi är borta.

Idag kommer Cassandra o Josefin hit på lunch, får se när de kommer =)


Jag verkligen längtar tills på onsdag, 6 dagar kvar tills vi åker! och jag börjar redan få resfeber ;) 

Världens sämsta mamma?!

Usch jag känner mig verkligen som världens sämsta mamma just nu! Elsa har fått sin första blåtira! Fy fan, jag mår verkligen piss, speciellt när jag vet att jag kunde ha gjort så hon slapp den...
 
Hon stod på ett bord, bredvid mig, jag böjer mig ner till vagenen som står framför henne för att ta hennes jacka och precis när jag tagit jackan hoppar hon ner i vagnen och slår i kinden, o lite under ögat.. så nu har hon blåmärke och bula där =(

Tvättstuga..

Elsa är på dagis och jag har tvättstuga, fy fan va jobbigt det är! Har 4 ikeapåsar(ni vet de blå, som man köpa?) smutstvätt. Hoppas jag hinner bara ;) vill försöka få bort all tvätt innan vi åker, alltså om 8 dagar!

Favoritfilm!



Som många kanske inte vet, förutom Totte självklart är jag helt förälskad i disneyfilmer, både nya och gamla.
För ett tag hittade jag the one! Jag är helt förälskad! Camp rock och Camp rock 2! Låtarna kan jag sitta och lyssna på länge och bara njuta!
RSS 2.0