Ikea+morfar

Idag somna min morfar in, fy fan! Jag vet inte vad jag ska känna alls! Jag känner mig bara tom! Jag hade inte träffat honom på kanske 3 år! Gud va jag saknar honom!
Jag försöker minnas honom som frisk, hans gamla jag! Men jag minns inte, vilket gör mig så jäkla ledsen!


Det blev iaf lite av det vi behövde på Ikea, jag vill ju helst ha massa mer, men vem fan har råd med det ;) och plats dessutom! Men vi köpte skålar till Elsa, en stol till henne, så nu har vi en =) sen blev det lite småsaker..

090630

Fy fan va varmt det är! Tycker så synd om Elsa...Hon sover typ hela tiden, och äter! Hon äter massor nu! Antagligen för värmen...

Idag är det tänkt att vi ska till Ikea.. ska handla lite grejjer jag vill ha =) Sen kanske vi kan sitta ute på gården eller nåt, vill inte sitta inne idag iaf!

Snart har Totte semester, längtar verkligen! Vi har massa planerat, eller nja, bara på helgerna =)
Nästa helg ska vi på lördag till Jennifer o Kicki på grillfest, på söndag ska jag och Elsa på kalas hos Josefin som fyller 1 år och helgen efter ska vi lördagen till Tottes kompis som ska utomlands ett år och plugga, så det kommer bli en "hejdå", samt en "födelsedagsfest" i en.

Nu ska jag titta vad min Skrutt gör med pappa, hon pratar massa!

tänkte höra, hur gör ni med småbarn, när n ska ut, hur klär ni på de?
Idag, eftersom det är så varmt ska Elsa få ett par bommulspiratbyxor och en klänning, är det för mycket? Självklart ska hon ha hatt också =)

Tänkte sen höra hur ni började med smakisar sen, ska börja om 2månader typ till Elsa =) Ska bli så kul, men skriva gärna hur ni började o hur mycket ni gav!

090628

Gah va varmt det är! Igår kunde man iaf vara ute på balkongen, men inte idag!

Gårdagen va jättemysig! Min mamma kom hit vid 13, och vi åkte vid 14 för att hämta biljetterna till "män som hatar kvinnor" Filmen va helt OK, böcker är bättre, men så är det ju alltid! Sen tog vi en promenad från Medborgarplatsen till Slussen för att äta på "Pontus by the sea", det blev en toast skagen till förrätt, sen åt jag ceasarsallad med majskyckling till varmrätt och en björnbärskompott till efterrätt! YUM! till det blev det rosévin.. LOVE IT!
Det är nog det bästa med sommarn, Rosé och Sangria =) Jag älskar både och, helst iskallt! Sen är ju cider jädrans gott =) Efter middagen gick vi från Slussen till Centralen, genom Gamla stan, så det blev en mysig promenad också.. gick in i alla "turist affärer" och tittade, hittade ett jättefint kort, som det står vad namnet Elsa betyder + lite mer =) självklart köpte vi det

Idag ska vi bara ta det lugnt, skulle vilja sola, men det går ju inte att sitta på balkongen, så det blir nog ta det lugnt, skulle vilja bada, men med vem?!
Sen har vi tvättstugan idag.. usch!


                  
Bjuder på 2 bilder på Skrutt, en från dagen hon föddes och en från midsommar =) Vad hon har vuxit!                

090626

Min favorittjockis och Danne har precis gått. Vi har tittat på fotboll och käkat pizza!
Jag har skrattat så mycket! Stephanine är så jäkla rolig! Kan säga saker som ingen förstår!

Men annars idag har vi bara tagit det lugnt, träffade mamma och gick en snabbis till Centrum, handlade present till Kicki(ja, jag vet att du inte tycker att jag ska köpa, men nu blev det så! Den är inslagen och betald!)
Sen åkte mamma och jag till Maxi och jag handlade det som behövdes till pizzan och mer ersättning till Elsa.. Gud va hon äter! uppe i 2 dl per måltid, med 3½-4 timmars mellanrum, ibland mindre.. =/ Men men bara hon är nöjd så...

Längtar så oerhört tills vi börjar med gröt. Såg på planering för mammagruppen att vi skulle börja i augusti, den 17 tror jag, står det iaf på schemat! =)

Imorgon gäller det! Då ska vi ut och mysa!

mellaninlägg med bilder

Ja, det blev ingen myskväll, det va fotboll på tv och jag hamnade framför The Sims 3, sen innan fotbollen ens börjat ville Totte gå o lägga sig.. så det va den myskvällen.
Nu ligger både Elsa och Totte och sover i den stora sängen, så någon bra sömn inatt kommer det nog inte bli. Kan inte riktigt slappna av när hon ligger emellan oss. Men men, vad ska man göra?!

Imorgon ska jag nog träffa min favvotjockis! Hon och Danne kommer hit o käkar pizza och tittar på fotboll med mig och Totte! Så mysigt, för jag har verkligen saknat henne! Snart kommer vi träffas varje dag typ! Haha eftersom då får båda åka gratis buss =)

Aja, ska nog fixa mig inför sovning.

Bjuder på lite bilder från midsommar (lite sent, jag vet)

090625

Nu är nästan allt fixat tills Lördag, bordet är bokat!

Idag har vi bara vart hemma, jag har haft ont i huvudet =/ Va ute en snabbis till Sabis och handlade, mjölk(som vi har massa av nu! Kanske ska baka imorgon =P) Sen hade Totte o jag planerat att äta våfflor till middag, men jag hittade inte pulvret! Suck!

Men det blev iaf lite choklad till mig också, som jag åt på balkongen medans Elsa sov i vagnen, sen hade de extrapris på blommor, 10 kr för ett knippe, så självklart blev det ett sådant..
Ikväll ska jag bara umgås med min familj, och pussa massa på min man..

090624

Bio bokad, bara bordet på restaurangen kvar! Det ska bli så mysigt, jag längtar verkligen! Jag ska göra mig fin, stå i duschen i flera timmar, sen ska jag lukta gott! Allt för en perfekt kväll på lördag.
Min mamma och pappa kommer hit och sitter barnvakt för första gången! För första gången ska jag släppa mitt barn till några andra än mig och Totte, jag tycker jag är duktig nu!
De som har barn fattar nog vad jag menar ;)
Jag vet att de kommer klara det galant, men det är ju min bebis, min lilla bebis! Kommer ha mobilen på, hela tiden.. suck på mig! Men det är inte så att jag inte litar på mina föräldrar, för det gör jag, men det är första gången vi ska lämna ifrån oss henne så länge!

Idag har vi tagit det lugnt, gick en snabbis till Berit och fikade, Elsa va jättegrinig! Men med lite mat och ren blöja kan man nästan få vilken unge som helst glad!
Vi kom hem, lagade tacopaj och sen kom mamma, Stoffe och Elin. Mamma och pappa hade vart på semester, på 4 dagars kryssning och hade handlat 2 flaskor vin till mig, 1 flaska Finlandia till Totte och en jättefin kofta till Elsa! Jag fick också ett smycke, en bärnsten(?!)

Sen fick jag lite egentid, spelade the sims 3!

Får se vad som händer imorgon, börjar få migrän.. så antagligen blir det att ligga hemma om den inte försvinner! Suck!
Sen får vi se hur Elsa mår, hon har hostat lite idag och snörvlat, så om hon är sjuk vill jag inte ta med henne på äventyr och göra henne mer sjukare.. =(

090623

Vilket fint väder det har varit idag! Elsa och jag har tillbringat eftermiddagen vid Gullmars med mammorna från Årsta/Gullmars/Enskede. Vi satt ute i en park med alla våra bebisar. Den yngsta är 4 veckor och såå liten! och söt, Rigo =)
Elsa kommer ha många killar att välja mellan, för i den gruppen är hon ensam tjej!! Sen väntar ju Stephanie en liten Liam, och Marie en lite småprins =) Alla hennes kompisar kommer vara killar! Haha.. Men hon har ju Nellie o Josefin också =)
Men det va jättemysigt i gräset, alla små låg på filyar och sov =)

Idag bli Elsa 9 veckor =) tiden går fort och man märker verkligen hur mycket hon utvecklas! Hon är jättestadig i nacken, alla hon möter tycker hon är så stabil! Hon är mer vaken, och underhåller sig själv mer än förrut =)
Hon pratar och ler mer än förrut och följer med blicken massor!

Ska försöka gå ner till BVC för att väga henne någon dag, har ingen mer tid föräns den 22/7 då det blir spruta, är så glad att Totte är ledig!

Längtar så otroligt tills på Lördag, ska fråga mamma om hon kan sitta barnvakt =) så ska jag o Totte bara vara vi, få lite egentid, äta ute på restaurang, ska beställa bord imorgon =) när jag hört med mamma om hon har tid.

Jag är dessutom jättesugen på att börja med gröt till Elsa när hon är 3-3½ månad, vet inte v arför, men jag vill bara testa, hon äter så otroligt mycket ersättning nu, 2 dl per gång och ersättningen är inte speciellt billig =/
Men vi får se, håller på söka info, har läst på många forum folk som börjat med gröt när deras är 2 månader! Det tycker jag är lite...När började nu med gröt/smakisar?



By the way; har Totte och jag börjat planera våra tatueringar =) De kommer bli så snygga så!
Jag har bestämt att tatuera Elsas handavtryck ovanför hjärtat =) måste bara fixa ett haha!
Hur gör man det på lättaste sätt?=

Tävling



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Kiddoz i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

090622

Orkar inte starta om datorn, så det får bli mitt första inlägg från mobilen. Idag har elsa och jag bara myst. Hon har vart jättemysig och pratat och lett massor! Kan inte fatta att hon blev 2 månader idag! Vad tiden gått snabbt. Man hinner nästan inte med. Ska sova nu, lite tidigt, jag vet, men jag är jättetrött!

090621

Hemma från landet. Det har vart jättemysigt! Vi kom tid i torsdags och då började vi med att äta sen gå ner till dansbanan för att fixa midsommarstången, jag satt mest och glodde. Elsa sov.
Sen gick Totte och jag o la oss ganska tidigt. Totte sov skitdåligt pga myror i sängen, jag sov däremot jättebra!
Midsommarafton kom och vi va väl nästan 20 pers som åt och drack tillsammans. Totte tog hand om Elsa så jag kunde slappna av och dricka lite vin o grogg =) Det kändes faktiskt jättbra! Hade jättekul med alla andra och för en gångs skull satt jag uppe länge! Medans Totte gick och la sig. Det brukar vara tvärtom....
Vaknade bakis dagen efter. Sov jättbra medans Totte hade hat myrkrig plus att jag tagit större delen av sängen =)
Vi va jättetrötta, så vi sov en stund på dagen, medans Anett o Ammi passade Elsa. Det va jätteskönt!!
en på kvällen åt vi rester från gårdagen och drack citronvin, yum!
Gick och la mig tidigt, och vakna 4 och 6 för att Elsa vaknade,... suck!

Men men nu sover Skrutt

Man märker verkligen hur de växer och förändras. Nu är hon mer vaken och ska underhållas! Hon följer mer med blicken och ler och pratar massor! Sen kan hon faktiskt stå om man håller i henne, hon har jättestarka ben, men med tanke på hur mycket hon sparkas och rör på sig så förstår jag det =P


090617

Idag har vi haft en mysdag(som alla andra dagar) Låg i sängen till typ 11 =) Elsa sov till 12, ja hon vaknade 7 imorse först, Precis när Totte låst dörren! Sen somnade hon om och sov till 12 typ.. ganska skönt! Så jag hann fixa, men inte duscha.. usch på mig! Måste verkligen duscha ikväll =P

Men men, mötte Marie och Nellie i centrum, vi gick till Guld & ur för att fixa namngivelsepresent till Elsa, ska hämta smycket imorgon! Kommer säkert bli jättebra!
Sen gick vi och kollade lite i centrum, hittade jättemycket kläder till Elsa som jag ville köpa! Men men, det blev bara(bara och bara?!) 1 rosa tröja med tryck och en tröja med rosor på och tajts till, sååååå gulligt! Längtar tills hon kan ha 62 ;)
Sen hittade jag en jättefin jacka på Lindex till Elsa (så den som vill köpa den till mig, så är den undanlagd i mitt namn och bara tills imorgon =(.. men jag kommer nog inte hämta den, eftersom jag köpte så jättemycket annat..)

Sen gick jag hem till Totte som precis kommit hem. Hans dator blev hämtad, eller ja hans o hans... den är inte hans längre, fast han betalt typ 3000 kr för den på 3 år! och de ville att man skulle köpa ut den för typ nästan 3000 kr till! Så vi sa nej!

Och jag har vart jätteduktig idag, stått och rullat 107 köttbullar tills på fredag! Gud va kul det ska bli då!

Imorgon ska jag hem till pappa som fyller år, farmor kommer dit.


lägenhet

Har pratat med Totte, vi ska kolla på de 2 lägenheterna vi har blivit kallade till, sen ska vi bara kolla lite smått..

Jag vill flytta mest pga köket, vill ha ett stort kök där jag kan arbeta i.. Eftersom jag älskar att laga mat. + att jag får sån ryggvärk eftersom bänkarna är så låga! Man borde kunna kräva högre!

Sen vill jag har ett litet barnrum att inreda.. jag är helt inne på inredningsgrejs nu, vill göra om allt! Vet inte varför =/ Men det är så jag känner.

Jag mår dåligt av lägenheten, fast jag älskar den! Jag älskar omgivningen, utsikten sovrummet och vardagsrummet, det är köket som spökar!

090616

Lägenheten luktar citron och är nästan helt utvädrad. Jag mår toppen!  Jag har en underbar unge som sover som en stock medans jag dammsög och våttorkade.. Jag älskar henne för det!

Jag älskar henne för hon är så underbar och hon är min! Hur skulle jag klara mig utan henne nu?
Idag lyckades hon charma både vår barnmorska Eva och läkarn. Hon hade gått upp från 4020 till 4190, min stora tjej =D

Nästa vecka ska vi kolla på 2 olika lägenheter, 2 st 3:or. för jag vill verkligen flytta! Jag vill ha nytt, börja om på nytt!
Så vi ska kolla på en 3a i Skogås och en 3a i Farsta. Vi hade inte världens bästa platser i kön, men man ska inte ropa Fan innan mållinjen, eller något sånt =)
Jag är possitiv idag! Det är sol och jag har städat! Nu längtar jag bara tills min man kommer hem så jag kan pussa på honom och ta en dusch ikväll, för jag stinker svett!

Bara 3 dagar kvar till Midsommar =) innan dess ska jag hunnit göra köttbullar = )

090615

Haft en jättemysig dag! Eftersom jag är sjuk så har jag inte orkat göra nåt! + Att jag smittat Elsa tror jag, för hon har vart jättegnällig idag och sovit lika mycket som jag. Hon hostar lite. Tycker så synd om henne... =(

Men men, snart ska vi storhandla.. usch.. Tycker verkligen inte om själva storhandlandet, kostar bara massa! Men sen när kylen är full är det skönt! Måste posta inbjudningarna också. Jag skulle vilja bjuda alla man kände, men det blir ju så satans dyrt. Så det har vart jättejobbigt att välja bort folk.  Men sen känns det bara konstigt att bjuda såna man inte träffas på jättelänge också. Får hoppas att de inte blir allt för sura..haha!

Men en sak som jag verkligen inte fattar, bara för att man fått barn, betyder det att man inte kan gå ut o ha kul? Jag är fortfarande samma person. Bara för att jag fått barn, betyder det verkligen inte att jag inte kan ha kul, eller bli full. Jag kommer fortfarande dricka ett glad vin till maten, eller dricka drinkar. Jag vill inte bli bortglömd för att jag fått barn!



Bjuder på lite bilder på min bebis =)


Tävling!!



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- från Mykidoo
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!

090614

Här sitter jag helt slut i kroppen, även fast jag sovit hela natten! Ja, Elsa sov 8 timmar inatt igen, vet inte hur hon lyckades med tanke på att hon sov hela dagen, nästan! Fick väcka henne för att ge henne mat! Men nu är hon vaken.
Jag har blivit sjuk, har ont i halsen och är snorig! =/ Jättejobbigt med tanke på att jag hade velat städa här hemma... får panik!

Annars mår jag bra... Totte och jag låg och prata jättelänge igår, jag fick ur mig nästan allt jag kände och varför. Så det va jätteskönt! Ska ringa Stena imorgon och se om det finns någon 3a ledig, eller så blir det att fixa här hemma. Jag vill göra om.. ta bort saker, köpa nya.. men allt kostar =/

Nej men nu ska jag dricka te, mysa in mig i soffan. Vet att jag lovade bilder, men det blev faktiskt inga, får vänta på att Jennifer skickar =P

090613

Hemma en snabbis från en underbar natt i Granby! Elsa sov mellan 20-2ca2 igår, sen va hon vaken till 23:30 då hon sov för natten och sov i....  8 timmar! Har vaknat några gånger inatt och tittat till henne, men hon har sovit som en stock!
Jätteskönt! Så vakna hon 8 imorse, och va vaken 30 minuter innan hon somna om igen! Haha hon är nog inne o en sovperiod, för när vi kom hem,(för att jag skulle duscha) somna hon under tiden vi åt frukost!

Ska iväg till Ronald McDonalds huset i Huddinge och träffa mc knuttar ;) Yeaah! Hoppas mamma kan ta Elsa så man får ta sig en tur..... Ja på motorcykeln!
Sen ska vi vidare till lillJohan, han fyllde 6 häromdagen, så han ska firas med stort kalas!
Får träffa Jennifer! Ska bli jättekul! Ja mer, uppdatering, med bilder kommer imorgon =D

090611

 Idag har vi bara myst Elsa och jag. Vid halv3 drog vi till MVC på mammagruppen, där vi fick lära oss att massera. Det va jättekul! Elsa verkade gilla det :) För nu sover hon som en stock och har gjort det sen 17tiden. Ganska skönt, för jag har hunnit laga en jättegod middag till mig :) Pasta, med pasta sås, hade i korv, paprika champinjoner och broccoli. För nu gäller det! Ska börja äta nyttig, skippade faktiskt nåt att äta till, när jag och Tiina från mammagruppen fikade idag.

Vägde och mätte Skrutt, gud va hon har vuxit! hon vägde 4020 g och va 57 cm...! Det är jättemycket! Min lilla bäbis växer så det knakar...! Träffade en mamma på väg ut, hennes son va 15 dagar, guud va liten! Har Elsa vart så liten?! Haha och ändå är hon bara 7 v!

Köpte en kjol till mig idag från Gina =)Jättefin..

Nu har jag kommit in i en period där jag mår jättebra!  Kanske för att jag verkligen bestämt mig för att gå ner i vikt, allt går bra med Elsa och jag får verkligen uppiggande kommentarer, som gör en jätteglad!
Sen har jag ju Totte som stöttar mig genom allt! Hur skulle jag klara mig utan honom!?

Kanske borde göra någon nytta nu när hon sover, eller inte!? Haha, jag ska bara njuta!

Tudeloo

090610

Idag har vi lekt med Cassandra och Josefin. Jättekul! Vi åkte till Farsta Centrum och kollade runt, hittade faktiskt kläder till mig, hade velat köpa mer, men det får bli en annan dag...
Mend et blev också kläder till Elsa, ett par jeans + lite mer =)
sen köpte jag en bok, som jag tänkte börja läsa ikväll innan Totte kommer.

Vi åkte vidare till Babyland, där jag köpte ny napp och en dinglish, eller hur det stavas, att hänga på vagnen. Blev en giraff!
Sen vidare hem till C o J... Där vi åt en jättegod middag! Haha låter som värsta dejten ;)
Men vi hade skoj, Josefin va jättegullig mot Elsa, ville ge henne, hennes napp! haha! Men innan försökte hon ta Elsas =)
Sen pussade hon lite på Elsa...

Nu är vi hemma, vi har faktiskt badat idag! Mitt första bad på 2 månader nästan! Jättemysigt, tyckte Skrutt, hon skratta och lät massa!

Nu ska jag plocka lite innan hon kanske vaknar.


Tudeloo

10 mars 2006


I det här rummet förändrades mitt liv, för lite mer än 3år sen.
Just i det här rummet fick jag reda på att jag hade cancer.. och att jag skulle upp till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Det enda som gick igenom mitt huvud va; det här måste fan va ett skämt!
Men jag bestämde mig, jag ska klara det!

Och det gjorde jag! Jag fixade 6 behandlingar, tappade håret och mådde piss! Men jag klarade det och nu sitter jag här, har 2 år kvar tills jag blir friskförklarad! Och jag är lycklig! Har världens underbaraste dotter, världens underbaraste sambo, som jag någongång ska gifta mig med(kanske nästa sommar ;) ) Vem vet? =P Sen har jag vänner som bryr sig! Vad mer kan man begära?

090609

Frisk, vilket nästan va helt självklart! Blev lite småsur över planeringen. Hade läkartid 10:15 och eftersom jag inte hade fått någon kallelse till lungröntgnen tog jag med Elsa som sällskap (vilket sällskap va?) Eftersom jag hatar att åka själv på sånt här. Men när jag satt där och väntade på att komma in till läkarn så kom sköterskan fram o fråga om jag hade vart på lungröntgen, ehh nä... Så det blev att åka upp dit och vänta minst 30 minuter för att få komma in! Som tur somnade Skrutt om, så under tiden de tog rekordmånga bilder (4st, brukar vanligtvis vara 2) sov hon lugnt i vagnen.
Kom tillbaka till oropeden och fick vänta 5 minuter, sen fick jag komma in.
Märkte på en gång att bilderna såg bra ut, för Otte(läkarn) va så livlig o glad! Haha!
Ska tillbaka om 1 år för lungröntgen och 2 år för MR, men det blir nog en o annat läkarbesök under tiden =) Men snart är jag friskförklarad! Då ska jag fira, fira, fira!

Åkte hem, va helt slut! Sov ganska ryckigt inatt =/ Men men somna så fort jag kom hem o vakna vi 14, och då va det dags att besöka Berit. Skrutt va gnällig så vi va bara där i 1½ timme ungefär.
Vi gick o la oss på en gång o mös lite, tills båda somna =)
Nu sover hon och jag har ätit! Köttfärsås o pasta, med salladen från igår, yum! Har lite efterrätt sen, får se om jag tar den idag ;)

Fick dessutom mina skattepengar idag! Imorgon ska jag handla lite till mig! =) Behöver nya tights.. o jeans... + betala mobilräkning, biljett för Ladies night.suck! Ska försöka hinna fika med folk också! haha... jag är fikasugen! Jämt!
Sen ska vi försöka storhandla, innan löning, då alla andra gör det...

Mellaninlägg

Imorgon gäller det! Håll alla tummar o tår för mig! Jag är supernervös!

Bjuder på lite bilder från helgen + idag!




1. Mitt första glas mousserande! YUM!
2. Tedh, Jennifer(Elsas fadder) o Elsa!
3. En trött Elsa
4. Mitt nyinköpta spel =P
5.6. Elsa imorse!
7. Siri(Elsas farmors farmor) och Elsa
8. Elsas nya klänning =)

Älskar att höra henne prata, haha låter såå roligt! Man blir helt förälskad.. Blir bara så lycklig av henne!

090608

Vilken dag! Haha, Elsa är hur snäll som helst när Totte är hemma.. hmm.. kunde till och med ligga själv i sängen och prata med sin gossehund medans jag o Totte åt lunch, sen åkte vi vidare till Tottes morfar för att hämta en klänning han specialbeställt till Skrutt. =) Jättefin va den! Bilder får komma sen, för den ligger i bilen just nu...
Sen åkte vi förbi Robins jobb, hade nästan glömt hur han såg ut! Haha så länge sen va det vi sågs..
När vi va på väg hem ringde min favorittjockis mig och bad om hjälp(hon fick inte tag i hennes sambo). Lilla Liam, i hennes mage, hade oregelbundna hjärtljud o hon va tvungen att åka in till specialmödra på Huddinge, så vi åkte å hämta henne på MVC och åkte vidare mot Huddinge. Där fick vi komma in på ett rum där ett ctg satte och vi fick lyssna på hjärtljuden i 40 minuter. Sen gjorde de ett UL för att kolla. Det såg OK ut så hon fick åka hem, som tur va! Men de kollade lite extra o såg att det va en liten kille, så alltså Elsas framtida man? haha! Jag riktigt längtar tills han kommer ut! Ska bli så kul, sen när han o Elsa kan leka tillsammans =)

Nu håller vi på laga mat =) Entecote med pommes ;) fick av Tottes morfar.. Sen bär det av igen, till skogås den här gången för att träffa Tottes faster som vill se Elsa, igen....

Men men hoppas jag hinner spela lite sen när vi kommer hem =P

090607

Gah! Jag har bestämt mig nu, måste få en tid till att prata med någon! Det går inte längre!
Jag kan må jättebra i flera dagar, sen helt plötsligt så blir jag jätte deprimerad, går o samlar på mig allt och sen blir det bara jättestort och jobbigt! Jag hatar att tycka synd om mig själv(vilket kanske inte märks i min blogg =P) Men för mig går andra i förväg hela tiden. Jag kan inte låta Totte göra nåt, frågar honom hela tiden om jag ska ta blöjan eller om jag ska hålla i henne, för jag tycker så synd om honom som jobbar hela dagarna och sen måste komma hem till en kaoslägenhet. Jag får jättedåligt samvete när han tar blöjpassen på nätterna, eller när han erbjuder sig att ta både blöj- och matpass på nätterna, fast han vill! För jag vet att han kommer vara jättetrött när han kommer från jobbet!

Men nu känner jag verkligen att jag måste prata med någon, jag har inte fått bearbeta min cancer tillräckligt, eftersom jag bestämde mig på beskedsdagen att jag inte skulle bli ledsen eller visa mig svag, jag gick aldrig till någon psykolog eller kurator under tiden, fast jag kunde. Men jag ville inte att andra skulle tycka synd om mig.

Sen är det massa annat jag måste bearbeta.
Jag har alltid haft svårt att säga vad jag tycker och känner, för det blir alltid fel. Det misstolkas och då skiter jag hellre i det.
Men nu ska jag göra så allt blir bra igen!

Ihelgen har vi mest tagit det lugnt, va i Årsta igår o titta på fotboll. Kom hem och va hellt slut. Totte och jag somna nästan på en gån, utom Elsa! hon hade blivit pigg, suck. Så varje gång jag hade somnat till ville hon ha uppmärksamhet =( Så natten va sådär. Sen imorse fick jag inte lämna ifrån mig henne. Hon ville att vi skulle ligga i sängen så hon kunde ligga på mitt bröst. Som tur somna hon. Men då orkade inte jag städa, som va planerat... suck!
Mamma o pappa kom med fika, glass =) yum, så vi satt o prata lite, sen gick de o Elsa sov fortfarnde, så jag kunde spela lite Sims 3 =P
Totte kommer snart hem! längtar efter honom!

090605

Grattis lillebror som tagit studenten idag! De växer fort! För mig är han fortfarande halvmetern! Men idag såg jag faktiskt hur vuxen han blivit! Han ser verkligen vuxen ut, hur har jag kunnat missat det?! Förnekelse antagligen, slipper tänka på hur gammal jag blir! =)
Elsa har vart jätteduktig idag, flygit från famn till famn utan att säga ett ord! Underbarn eller vad?! Tycker det är skönt att hon känner sig så trygg med folk hon inte ens träffat!

Idag har hon inte sovit så mycket på dagen, så hon typ däcka nu när vi kom hem.

Jag är själv jättetrött! Får se om jag orkar vara vaken tills Totte kommer. Hade hoppats på att mitt The Sims 3 skulle ha kommit idag, istället får jag vänta tills på måndag =/










Svar till Anonym: Lägger upp en bild på en body..

090604

Vaknade tidigt imorse, och fixade iordning och för att åka in till mammas jobb och äta lunch. Fick paket av mitt jobb, en jättefin body! Måste påminna mig själv att skicka tackkort!  =)
Sen vart det av till Karolinska, hälsade på min gamla avdelinign Q84, nästan inga som jobbade då jag låg inne jobbade idag, vilket va trist!
Sen promenerade vi från Astrid Lindgrens barnsjukhus till sjlva Karolinska och upp till Central röntgen, där jag blev 200 kr fattigare! Fick också veta att jag har en kallese på väg för lungröntgen. Kunde de inte samlat ihop de tiderna på en o samma dag. Så nu hoppas jag att den tiden är på tisdag innan läkartiden, för jag orkar verkligen inte åka in både måndag och tisdag!

Sen åkte vi hem, blev mat på Greken, ingen av oss orkade laga nåt, så det blev Svenska spel som bjöd på kyckling sallad ;)

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Njuta av det "härliga" vädret.

Imorgon tar min lillebror studenten, så jag och Elsa ska hem till mamma o pappa och fira honom


Juste! Elsa skrattade imorse! Tre st Hihi efter varandra! Lät så roligt!

090603

Idag blev det en heldag i Haninge Centrum. Först skulle jag hålla Jessica(Marie) o Nellie sällskap medans de passade Hugo, så vi satte oss vid Donken och satt där i 3 timmar, spelade lite kort o satt o snackade, jättekul! Ungarna va jättesnälla och sov i omgångar.
Sen var det dags att träffa mammorna från BVC, vi är allt som allt 8 mammor, och vi va 2 st som kunde idag, så vi satte oss vi Mono och prata över lite kaffe. Våra bebisar sov under nästan hela tiden! Sen skiljdes vi åt och jag gick till Sabis, precis närj ag va klar där ringde en av mammorna som inte kunde komma och sa att hon va på väg, så vi träffades och gick till Name it och kollade. Jag köpte inget eftersom vi fick så mycket kläder i fredags så Elsa behöver inte så mycket mer! Kanske byxor i strl 62? För 56 byxorna bara åker upp!
Vi satte oss vid cafét vid Kicks och där drack jag min tredje latte! Suck! Får hoppas att blir mer promenader och mindre kaffe för mig =) Men vi hade störttrevligt! Våra bebisar är födda samma dag så det är lite roligt! Man kan följa varandra lite mer =)

Kom hem nyss och Skrutt bajsade! Haha, tycker fortfarande jag är löjlig som blir glad för en sån sak! Men men! Sen inatt sov hon 6 timmar, utan att vakna, Plus i kanten där!

Kan säga att jag är verkligen lycklig nu! Har allt jag behöver faktiskt. En familj!

090602

Äntligen har jag fått klippa mig! Blev ganska bra, är inte van med längden dock =/
Träffade Jessica(Marie), Nellie, Cassandra o Josefine i centrum och gick runt lite med de, slutade med ett besök på donken. Suck på mig! Sen blev det halvbråttom hem, för det skulle koma en försäkringskille o prata. Vi tecknade deras barnförsäkring och så tecknade Totte en vuxenförsäkring där, Jag ska vänta tills jag fyllt 25, eftersom jag fortfarande har min barnförsäkring och det tyckte han va bättre,

Sen har Totte o Matte tömt balkongen, så imorgon, om vädret blir halvbra, ska jag städa där! Om Elsa tillåter mig det =P
Hoppas bara jag kan tillbringa lite ti där nu, har längtat så mycket!

Nej men nu ska jag mysa med min familj

Tudeloo

090601

Det är redan Juni! Vart toh Maj månad iväg egentligen?! Hann nästan inte ens blinka känns det som!

Idag har vi bara haft en mysdag Skrutt o jag =) Hon är helt underbar, och nu speciellt när hon har börjat le mer! Sen "pratar" hon massa! Men en sak jag inte fattar! De säger att bebisar har sin vakenperiod på kvällarna! men inte Elsa! Hon har sin på natten/morgonen! Då är hon jättepigg och ska boxas och låter massa! Hon testar sin röst och skriker till jättehögt o gält! Men det är så gulligt! Det är värt att sitta uppe den extra halvtimmen efter matpasset bara för att få se henne så pigg!

Hennes mage är mycket bättre nu o vi får som vanligast en bajsblöja om dagen! Och det är jätteskönt! Då slipper jag oroa mig för att hon har ont. Antagligen är det dropparna som hjälpt eller så är det den nya ersättningen =)

Hann faktiskt med ganska mycket imorse, medans hon sov, dammtorka, duscha, äta frukost, tömma min "brudkista" och lägga ner alla leksaker som är hennes som hon inte kan använda än ;P samt spilla lite ersättning i sängen och byta underlakan där! Sen när jag precis satt mig för att äta lunch vaknade hon! Haha, vilken tajming!

Sen gick vi en snabbis till Ica(hatar den affären) för att hämta ett paket från min mormor 2, jättefin stickad kofta med tillhörande vantar och mössa som hon kan använda i höst.
Sen kom Berit hit på en fika och vi tog lite kort till inbjudningskortet. Får se hur det blir sen. Berit ska fixa de =)

Ikväll blir det som sagt ta det lugnt, mysa med Totte typ!

Och sen imorgon blir det klippning! Ingen som har föslag på hur jag ska klippa mig?



ÄLSKAR HENNE SÅ OTROLIGT MYCKET!

RSS 2.0