4/5 dagar

Hinner in o uppdatera lite, jobbar 4/5 dagar. Imorgon kvar, sen helg!!
Börjar 7 imorgon, så det blir en tidig kväll, som vanligt. Har verkligen blivit tråkig! Somnar rubt halv 10-10 varje dag och är helt slut när jag kommer hem!

Idag har dagen vart extra jobbig med testande barn överallt, på jobbet och hemma! Men slutade tidigt och kunde hämta min prinsessa, så vi kunde ta en fika i centrum hon och jag innan vi gick till systembolaget och shoppade loss tills på lördag ;) Är riktigt peppad!

Imorrn börjar jag 7 igen men slutar 13.30! Då blir det iväg till Maxi och handla inför helgen och sen hem o mysa med familjen :) Kanske hinner förbi VH och hämta min ring, som blev klar idag.

Nej nu ska jag ta hand om grinlisa.. Sov gott!

dag 1 av 5

Måndag och första dagen den här veckan på jobbet. Är kvar på småbarn och trivs superbra. Är bara helt slut på kvällarna, så detta inlägg kommer bli kort, för jag ska sova nu.

Imorrn blir det Farsta för min del efter jobbet. Kommer bli skoj!

Söndag

Sista dagen där här helgen. Imorgon är det en ny jobbvecka för mig o Totte och en ny vecka på förskolan för Elsa.

Idag stod vi på loppisen från 9-15 och gick 750 kr plus. Jätteskönt och vi blev av med massor! Skötbordet försvann till en kille som samlade ihop saker till behövande barn i Afrika. Han gick runt och köpte leksaker av alla som han sen skulle skicka ner.

Sen blev det middag hos svärisarn innan vi åkte hem och nattade Elsa. Nu ikväll har jag köpt en ny klänning till mig på nätet, den ska jag ha till bröllopet. 48 dagar kvar!

I veckan händer det massor, ska ju jobba såklart, sen blir det Farsta med Marie på Tisdag och på Torsdag kommer Jennifer och Kicki hit och myser.

Sen på lördag är det ju kalas för J som fyller 3 och på kvällen har jag tjejkväll. Så det är mycket som ska fixas under veckan, städas och handlas. Kommer bli så skoj!

Lördagen

Idag har jag haft världens migrän, men den försvann efter lite vila med Elsa och så åskade det, så det va nog anledningen till migränen :)

Vi har rensat typ överallt idag! Massa barnkläder som ska säljas på loppis imorrn och massa annat! Ska bli kul och se hur mycket som vi blir av med. Vi har också rensat bland Elsas leksaker och tagit ner ett gäng i källaren. De tar vi upp om ett tag igen. Sen tog jag tag i hennes rum och möblerade om lite och blev supernöjd!

Tavlan med Elsas födelsedag och så, har Cassandra gjort, man kan beställa på hennes blogg. Visst är den fin?!




Dockhus i generation

När min mamma var lite byggde min morfar ett dockhus till henne. När jag fyllde 11 renoverade min morfar det och gav det till mig. Nästa barn som ska få huset är ju självklart Elsa!



Midsommar 2011

Midsommar började med att jag fick sovmorgon till 10 :) riktigt mysigt! Min pappa kom och hämtade oss vid halv 12 och vi åkte hem till min mamma och bror och tillbringade hela dagen där.

Vi åt den traditionella midsommarlunchen med massa gott! Sen blev det jordgubbar till efterrätt.
 
Elsa sprang runt och lekte med sin morbror, sin morfar och mig och Totte och självklart sin mormor!

Till middag blev det potatisgratäng och grillad rostbiff med massa tillbehör....

Vi kom hem vid 22-tiden och somnade alla på en gång.

 

Present till en 3åring....

Vi ska på kalas nästa vecka till Josefin som fyller 3 år! Herregud vad tiden går fort! Det är typ 2 år sen vi var på J:s 1 årskalas, Elsa låg och sov halva kalaset och det var jättetrevligt.

Men jag har ett problem! Jag vill verkligen köpa något speciellt till den här stora damen, eftersom hon betyder så mkt för Elsa och hon är en sån mysig tjej. Så kom med förslag!!

Mer jobb och Ikeabesök

Fick tider för nästa vecka också, skoj! blir sammanlagt 6 veckor i sommar med jobb. Har iaf sett till att jag är ledig den veckan Elsa gå på sommarlov :)

Idag fick jag gå från jobbet vid 9 tiden, vi hade alldeles för mycket personal, så jag åkte hem till min trötta familj. Elsa har strulat hela natten och Totte hostat. Vi bestämde oss för att åka på direkten till Ikea och shoppa loss. Blev lite smått och gott därifrån. Bla en utebänk, med förvaringsmöjligheter. Den ska upp innan tjejkvällen, nästa helg :) Så man kan sitta ute och mysa där med goda drinkar! Elsa fick också ett nytt bord till hennes rum, ett som passar hennes stolar. Äntligen! Har suktat efter det rätt länge nu.

Sen blev det en lunch innan vi åkte hem, snart kommer Berit hit och då blir det fika, får se när Elsa vaknar, hon sover som en stock i sitt rum.

Vi höres!

Överlycklig!

Min dröm blev sann! Jag får vara kvar nästa vecka också! Helt underbart! 4 dagars jobb innan midsommar, perfa! :) Får till och med vara med på deras midsommarfirande ;)

Igår blev det totalt 16 timmars jobb, jag ska egentligen inte klaga, våran pengakassa behöver det, men jag var helt slut i natt när jag mötte upp Totte som vart ute och så delade vi på en taxi hem. Mysigt och barnfritt.

Idag ska vi iväg till min pappa på kalas. Ska bli kul, sen ska vi slappa resten av dagen. Imorgon jobbar både Totte och jag, så Elsa får leka med farmor och farfar.

Trötter

Är en tröttis idag, har lekt med pärlor, jagat barn och bytt typ hundratals blöjor, klappat barn på ryggen så de somnar. Haft egentligen en mysig dag med alla barnen, trots en kaosstund innan lunch!

Imorgon kommer bli en hemsk dag! Sista dagen där och efter jobbet ska jag dra vidare till nästa jobb och sen sova, Elsa ska sova hos sin morfar och Totte ska på Whiskykväll.

Nej borsta tänderna, planera tjejkvällen lite och bara mysa ner sig i sängen bland kuddarna och underbar sambo, som snart är min man ;)

Jobb jobb

Är inne på min tredje dag på jobbet, så på dagarna hinns inte så mkt med. Går upp mellan 06:00 och 06:15 varje morgon, åker till jobbet och är där till 07:45, sätter igång direkt och busar med barnen, frukost utgång på gården, fruktstund, lunch och vila, när alla barnen vaknat mellis och sen utgång till gården. Så vi är ute ca 3 timmar varje dag, det känns längre, men det kan bero på att jag är fast vid gungorna!

Jag trivs så enormt! Vet att jag ska satsa på småbarnsgrupper, det är min grej! Jag hoppas verkligen jag får stanna ett tag till iaf :)

När jag kommer hem på dagarna fixas middagen, mys med familjen, duschar och går och lägger mig mellan 21:00-21:30, helt slut alltså!

Nytt!

Nyinköpta saker till bröllopet:


Tottes skjorta, fluga, näsduk och manchetteknappar, allt köpt på Dressman.
Skjortan är en smokingskjorta, så därför blev det fluga till ;)

 


Elsa och mina smycken.
Elsas är köpt på guldfynd medans mina är beställda på näter från http://www.brollopssmycken.se/.
Jättebra service! De råkade beställa fel, så min leverans blev försenad, då skickade de med örhängena som kompensation. CUTE or what?!

62!!

Jag har verkligen inte mått sådär toppen de senaste dagarna. Haft yrsel och ont i huvudet. Idag är första dagen på flera veckor utan huvudvärk, men självklart är jag ju bakis ;)

Fredag tillbringade jag på jobbet, slutade lagom tid och kom hem vid 2, så det var bara att somna och så fick jag sovmorgon! Totte och Elsis åkte iväg till landet redan vid 8, så jag fick sova till 10, då gick jag upp, tog min första alvedon för dagen och bara njöt av tystnaden innan jag satte igång och fixa mig, mötte upp mamma i centrum op en kaffe innan jag åkte till Årsta och träffade Denice som hade en liten brunch för några tjejor. Vi hade jättetrevligt och jag kom hem 12 timmar senare. Vi åt och drack mousserande i 11 timmar ungefär! Allt var så gott och jag fick mycket insperation till min tjejkväll ;)
Imorse var det Tottes tur att sova så det var bara att dra sig upp halv 7 imorse, som tur kan Elsa leka själv de mornar jag går upp med henne, eller så sitter hon och ska se 1000 olika filmer på typ 15 min ;)

Sen efter lunch blev vi upplockade av min mamma och bror, åkte till Maxi o handlade lite till brorsans kalas, han fyllde 21 igår, så släkten var hemma hos de idag.

Imorgon ska jag jobba, eller jag jobbar hela veckan utom lördag, så jag kommer vara helt död nästa måndag! Först heltid på förskola, sen på fredag fortsätter jag till mitt andra jobb, eftersom ingen kunde ta det passet. Är ledig på Lördag, då ska vi hem till min pappa som fyller år och på söndag jobbar jag igen.

Sen måste jag ta mig till Farsta och handla lite allt möjligt till bröllopet. 62 dagar kvar!

Ingen bra dag..

Blev inget 14 timmarspass igår, blev bara 8 :/ Började bli yr och fick yrsel efter några timmar så de skickade hem mig. Kändes bra ändå att jag fick åka hem, hade inte kunna ge 100%...

Men när jag kom hem var det typ som jag hade bomull i huvudet, jättejobbigt så det blev ett bad och suchi samt 2 glassbåtar :P
Gick o la mig vid 9, det är typ rekord! Samma i förrgår, vi gick o la oss vid 9, halv 10 sov jag!!

Nej nu ska jag vila, idag blir det jobb igen. Får se hur det går.. Som tur slipper vi ställa upp matsalen ;)

Tisdag

Idag har jag haft en sån där underbar dag! Går verkligen inte att förklara varför, men allt har bara funkat som jag vill!

Jag och Amina låg och solade några timmar på dagen och låg och pratade bröllop! LÄNGTAR!!
Sen blev det en snabbis hem till mig och drack kaffe innan vi hämtade prinsessan. Gick ner i parken en stund innan vi drog vidare till ICA.

Nu ikväll blir det en lugn kväll, känner huvudvärken, som vanligt nuförtiden! BLÖH! Kanske spelar lite spel innan jag går ocg lägger mig ;)

Imorgon blir det några timmars jobb innan jag hämtar Elsa och sen är det jobb tors och fredag. Torsdag blir ett långpass på 14 timmar, massa pengar! behövs verkligen!!

Sen på lördag åker jag till Årsta till Denice på brunch, mysigt :)

Sola!

Idag blir det en mysig dag med Amina! Vi ska sola massor!

Elsa 2011-06-06

Måste bara få skryta om min underbara dotter, hur ofta gör jag det egentligen?! Nej men jag ska inte skryta.

Idag när vi kommit hem från allt stohej, så låg jag i våran säng och var apmätt! Låtsades gråta, då kom Elsa in med sin napp och hund, sen klappa hon mig på näsan och frågade; Hur är det?

Härom dagen så råkade hon slå till Totte varpå hon säger; Förlåt, ingen fara lilla gumman!


De barnfrias helg!

Helgen har vart helt underbar, trots jag vart bakis och haft världens huvudvärk typ hela helgen!

I fredags träffade jag och Elsa min mamma, vi åt en lunch tillsammans innan vi mötte upp min pappa och de åkte vidare hem till mamma. jag gick och tog det lugnt, fixade lite och slappade innan jag tog tåget till Globen och mötte upp Totte. Där tog vi en öl/cider var innan vi tog en promenad till N&D i Årsta. Där fick vi en jättegod middag och massa gott att dricka. Förstår varför jag mådde som jag mådde i lördags ;)

Där togs ett stort beslut! Vi har bestämt oss för att köpa mousserandet här i Sverige, eftersom vi kommer spara mer pengar på det och vikt. Så vi hade med oss 3 flaskor mousserande som blindprovades och alla fick sätta betyg. Vinnaren blev korad och alla tyckte typ samma. Riktigt skönt! Vi vet vart vi har de viktigaste människorna för oss på bröllopet ;)

Lördagen tillbringades hos Jessica med familj på landet. Totte var på Whiskymässa med Nicke, så jag satt och snacka gojja med hans släkt. En av de underbaraste sakerna jag fått av att träffa honom, hans släkt som jag bara älskar!

Det blev en tidig kväll, på söndagen kom Elsa till landet och vi mös hos hennes sysslingar innan vi åkte hem.

Idag åkte vi ut till landet igen, träffade Tottes föräldrar som vart på Öland i helgen. Elsa sprang runt o lekte med Molly.

Imorgon är det dags för samtal på förskolan, får se vad de säger om marodören ;) Jag älskar henne iaf!

Svar

Svar till Frida:

Satte lösen till den eftersom jag har börjat uppdatera på den här bloggen om själva bröllopet :) Sen blev bröllopsbloggen en infoblogg till gästerna. Kände att en blogg till med info och allt sånt inte skulle orkas uppdateras, så det blev en hemlig. Men du kan ju fortsätta läsa om bröllopet på den här bloggen, i fliken bröllop :)

Hoppas du fortsätter läsa, vill inte förlora läsare, och säg till om du vill läsa något speciellt om planeringen eller bara allmänt :)

Torsdag

Vi har haft en trevlig dag på Essingen, men självklart glömde jag kameran, fy fan vad jag är dålig!! Snap on my fingers!

Men vi blev bjudna till Essingen på grillunch hos Tottes kompis Riccard med familj, så vi gjorde ett stopp på Maxi och köpte lite grillmat sen åkte vidare. Där badade barnen i deras barnpool och sprang runt och hade skoj. De lekte snällt tillsammans och Elsa fick inga utbrott alls! Hon var vaken tills vi åkte, då somnade hon 20 minuter i bilen.

Nu ikväll har vi nattat prinsessan, ätit ost. Totte spelar poker på datorn och jag sitter vid den bärbara och drömmer mig bort till bröllopet. 15 kvar som ska svara, sen har alla svarat! LÄNGTAR!

Imorrn ska Elsa till sin mormor, så vi ska mysa massa innan hon lämnas och jag åker till Årsta.

Idag Torsdag

Är jag glad för:

  • Totte är ledig idag
  • Elsa sov till halv 7
  • Jag har en underbar familj och om 2½ månader är jag gift!
  • Idag är det sol och vi ska till Tottes kompis och grilla.
  • Jag har underbara vänner som lyssnar och bryr sig lika mycket som jag bryr mig om de!
  • Elsas tingelingklänning kommer om 2 veckor!

Onsdag på schemat

Godmorgon! Vaknade med huvudvärken Hugo imorse, men kunde ligga kvar i sängen 1 timme efter det Elsa gått upp. Hon är så duktig och sitter och tittar på tv, sen började hon leka med sina leksaker innan hon kom in i sovrummet med alla sina dockor som skulle sova ;)

Vi har ätit frukost precis, och jag ska snart ställa mig och göra plättar i stora lass! För vi ska träffa Heléne och Alma i parken idag och barnen ska få leka och äta ute. Riktigt mysigt om vädret håller sig!

Igår tillbringade jag hela dagen hos Jessica, åkte iväg en snabbis och hämtade Elsa, sen åkte vi tillbaka och blev bjudna på hamburgare. Vi kom hem vid 20-tiden, då var jag såå smutisig efter Oliwers bergsklätting.

Nej nu plättar. Lovar bilder från idag!
RSS 2.0