Nervös!

Ja om 7 timmar kommer taxin, jag är übernervös! Men det kommer lösa sig, jag har Regina och Totte där (:
Just nu sitter Regina och skickar musik till mig, så jag har något att göra just nu utan att behöva tänka på flygresan.

Jag längtar! Hoppas vädret är någolunda bra här i Sverige när jag är borta!

OVER AND OUT/M

Dagarna närmar sig...

Idag har jag faktiskt gjort några bra saker; jag slängde alla glasflaskor vi hade, och det va många! Sen åkte jag och Totte till Eurostore för att handla lite billigt till resa, men oj vad de har försämrats sig! HELT SJUKT DÅLIGA SAKER! Så vi handla typ lite fågelmat, och tandborste sen drog vi till ÖB och handla där i stället, vilket visade sig vara betydligt bättre...  Sen åkte vi faktiskt till Vega baren.. yumyum.. (: 
 
Efter det ville Totte till centrum för att handla lite småsaker och då gick vi in på cubus och träffa på hans mamma och pappa. Jag hittade en kjol, tights, kortare mysbyxor och en tröja som jag köpte... gick på 600 kr typ. men men det va det värt. Sen åkte vi hem och jag la mig i ett bubbelbad medans Totte drog till bandyn. Efter badet kollade jag på Andra Avenyn och sen började jag småpacka lite, Nu saknas bara det som ska tvättas på Torsdag och sminket som ska ner. Imorgon ska jag till stan och växla lite pengar, hälsa på hos tatueraren som ska ta kort på min tatuering. Det ska bli skoj! På torsdag har jag tvättstuga hela dagen! och så ska jag hinna klippa mig. Yay för mig!

OVER AND OUT/M

Utelåst.....?

Idag vakna jag rekordtidigt för att vara mig! Gick upp halv 10 och drog till centrum med Totte, för att aktivera mitt nya bankomatkort, handla lite vin/snaps på systemet och handla de sista sakerna till mig hallon/kola paj på Sabis. Sen gick vi hem och åt lunch och sen drog han till jobbet. Jag satte igång med städning igen(städade i lördags också) men nu så våtttorkade jag hela lägenheten. gick fort, + att jag städade fåglarna bur.
Sen när jag precis börjat äta ringde det på dörren och där stod en Regina(de som inte vet vem Regina är så är det Robin, hans artistnamn är Regina och mitt är Tiffany) utanför dörren, han hade blivit utelåst och hans mamma och pappa va på landet, så jag släppte in honom och vi satte oss och spela SIMS! haha.

Imorgon kommer familjen och Regina med Uno hit. Uno ska bo här ihelgen med mina fågelfän medans hans familjs är på landet.
På lördag åker vi till landet och ska fira påsk med Totte och Reginas föräldra, ska bli skoj!
På söndag åker jag hem till mamms och papps och ska träffa farmor o Rune, de har ju inte sett min tatuering än! WAY!
 

Låt aldrig den här känslan försvinna!

OVER AND OUT/M

Påsk...

Oj, det är redan påsk, va tiden går!

Igår va jag hemma hos Berit på Mary Kay kväll, testade olika hudvårdsgrejjer. Riktigt kul! Köpte handkräm för 600 kr! Men det kommer va värt det, mina händer är fortfarande lena efter gårdagen (:

I veckan är jag ledig, ska städa lite och så. För på Fredag kommer mamma, pappa stoffe och Regina hit för att äta. Så jag och Totte ska bjuda på påsklunch.

Sen är det bara snart en vecka kvar tills jag ska åka! LÄNGTAR! Men jag är lite nervös haha.

OVER AND OUT/M

gömd bakom massa måsten?

Pappa påminde mig i fredags att det va 2 år sen jag fick reda på min cancer, jag har inte tänkt något på det egentligen, antagligen har jag gömt det bakom massa jobb och annat att mitt huvud inte hunnit tänka på det för en gångs skull. Men det har vart skönt!
Om typ 1 månad ska jag tillbaka till sjukhuset och göra mina koller, jag är inte nervös än, jag är mest nervös inför resan haha! Men igår så köpte jag, eller mamma köpte badbyxor, bikiniöverdel och en väska till mig. Det gick på massor! Men jag fick lova att om hon behövde väskan någon gång skulle hon få låna den, haha
Idag fick jag äntligen mitt nya bankkort! YAY!
Sen åkte jag till jobbet, det va lugnt ikväll, mamma och några på hennes jobb hade nått möte så de käkade middag, så jag fick servera henne (: vilket va kul.

Imorgon är jag ledig, kanske ska hälsa på min gamla skola och käka lite? Vem vet vad som händer, Stoffe kanske kommer förbi och pluggar lite, vi får se.

Men den här veckan kommer bli lugn, Ska förbi arbetsförmedlingen, funderar på att börja plugga igen, men vi får se där med, antagligen ekonomi. Vill ju öppna eget om nåt år.


OVER AND OUT/M

Fredag

Nu är det helg igen, skönt! Jag pappa stoffe och Regina va på Pizza hut idag och käka, det va gott men fullsatt!
Personalen va skitsega!
Sen gick jag och Regina hem till mig och drack lite och titta på National tresuera(stavning?)

Imorgon ska jag ta det lugnt, städa lite, kanske våldgästa Berit innan Melodifestivalen börjar med lite fika.
På söndag ska jag träffa Jennifer, en tjej från sjukhuset, som hade liknande cancer som mig fast hon hade i skelettet och jag i mjukdelarna, Hennes ben gick tyvär inte att rädda så hon sitter i rullstol.
Det ska bli roligt att träffa henne,

Jag har funderat massor den senaste tiden och jag är fortfarande riktigt förbannad!  Jag har fortfarande inte fårr svar på sms eller mail, om mina frågor. Hur kan man vara så feg?! Eller skiter hon bara i det?
Jag vet faktiskt inte om jag ens vill veta svaret.


Om 2 veckor åker vi, det ska bli jätteskönt att bara komma bort från allt, jag längtar!


OVER AND OUT/M

Helt slut...

Har jobbat idag som vanligt, jobbigt men kul. Vi har fått en ny kock, som är jätteduktig och snäll.
Vi jobbade ikväll, vi hade 7 st som skulle käka 3 rätters och sen dricka kaffe,
slutde halv 10, men kom hem 50 minuter senare fast Totte hämtade mig, det va kö i södertunneln, inte kul direkt.
Imorgon åker mamma till Skåne, hade velat hänga med, va så länge sen jag träffa mormor och morfar tyvärr :(
Men det får bli nästa gång.

Imorgon jobbar jag igen, kommer jobba med Hannah, schysst tjej som jag brukar jobba ganska mycket

Men om några dagar åker vi, längtar!


OVER AND OUT/M

Måndag

Ja, idag är det måndag, hela helgen bara flög förbi, kändes som jag inte hann något! Men jag gjorde typ det, eller jag vilade och mös massor och umgicks med Totte ^^.

Idag träffade jag Regina, vi käkade grekiskt och imorgon ska jag följa med honom till tandläkarn och vi ska käka suchi! Det ska bli jättegott! Tror det blir på Odenplan, för där får man äta hur mycket man vill bara typ för 90 kr! Skitbilligt! Annars brukar vi käka på Arigato men de är betydligt dyrare, 150 kr för buffé, visst att maten blir fixad när man beställer den då men jag tycker nästan båda ställena smakar lika bra!

Om 18 dagar åker jag, längtar som satan, äntligen komma bort och bara slappa! Ska sola jättemycket, måste det för om jag kommer hem blek kommer Berit reta mig, men om jag kommer hem för brun kommer hon reta mig med? Förstår inte, haha.

Men i veckan kommer jag jobba Tisdag, Onsdag och Torsdag. I helgen är jag ledig, skönt men ändås inte, Totte ska nämligen jobba :S
Men på fredag ska jag antagligen äta på Pizza hut med pappa och Stoffe, ska bli kul, har inte hunnit äta där, sen kanske leka med Regina? Får se om jag hittar det goda vinet jag drack för några helger sen, för det va jättegott, skulle nästan kunna leva på det, nä, men det va gott och jag brukar inte gilla rött så jättemycket, men det här va speciellt.

Juste glömde berätta jag fick en jacka av Berit härom dagen, Skitsnygg! Behövdes verkligen, för när jag skulle till jobbet hade jag min skinnjacka och det va iskallt så jag bara bytte =D

OVER AND OUT/M

(Ruud)(o_o)

Jag har tokjobbat känns det som, mina dagar har vart så här: Vaknat, gått upp, åkt till jobbet, jobaat, sen åkt hem och sova och så i flera dagar. Det känns som det iallafall!

Men ikväll blev jag ledig, men jag blev sjuk =( hade planerat myskväll med totte, men det blev lite iallafall.
Imorgon sjukskrev jag mig,

Men nu ska jag fortsätta med "Så ska det låta"

OVER AND OUT/M

FAN FAN FAN!

Det är inte min dag, min vecka, min månad, mitt år!

Idag gick inget bra känns det som!  Tappade en bok på foten, va helt borta i huvudet på jobbet och så tappade jag plånboken så den blev snodd! YAY! det va ju lyckad dag.
Så nu är mitt bankkort spärrat och id-kortet polisanmält!
Jag blir så sur, om man hittar en plånbok kan man väl bara ta pengarna och sen lämna in resten?! NEJ man måste förstöra hela personens liv!

Nej, jag är trött på att få otur hela tiden, ge mig bara lite tur för en gångs skull!

OVER AND OUT/M
RSS 2.0