TORSDAG

Grattis till mig! Ja nu är jag 21 år! Det känns precis som vanligt faktiskt.

Har fått mammabyxor av Berit + en jättefin rosa body till Skruttan. =) Sen av Totte fick jag parfym som luktar fabulase!
Av Tottes mamma o pappa fick jag en glassmaskin! YAY! Så nu blir det massa glass framöver. Av robin fick jag badsalt mm. Jag är störtnöjd.

Uppdatering: Ikiepresentkort 1000 kr + HM presentkort 1000 kr. Av Totte =) HM presentkort 200 kr Stoffe, HM presentkort 500 kr mamma o pappa!  

Har spelat xbox hos Berit, zonic va jättesvårt. Haha, sen fika vi med tårta full med e-ämnen,(minst 17 st)
Sen när jag kom hem, så började jag städa klart, alla grejjer förutom 2 saker åkte ner i källaren, så nu har vi massa plats! Soffan är jättemysig"

Snart ska vi till Oleareys och käka mat! YUM jag ska ta potatisgratäng :)


TUDELOO

ONSDAG

Besöket hos MVC gick bra. Lyssnade på hjärtat 146 slag /minut. Det va ascoolt att höra, vilket upplevelse. Sen mötte jag Robin och vi handla lite grejjer på Eurostore + ÖB. Så nu är nog allt handlat tills Lördag! Eller det saknas lite vodka, till shotsen vi ska bjussa på.

Så hann jag städa lite, men det är så svårt att komma åt överallt, då vi har en halv soffa i hallen, och delar av en annan soffa o bord i vardagsrummet. Men jag hoppas det försvinner tills imorgon, så jag hinner dammsuga, och damma lite i vardagsrummet och hallen. Kommer inte åt dammsugarn. =/ Just nu längtar jag till Totte kommer hem runt halv 11, men då ska han hålla på att bära upp o ner saker.

Imorgon fyller jag år :D

TUDELOO

TISDAG

Jobbat idag, vilket gick bra. Hade först ingen lust att åka in, men allt gick jättebra! Det va lugnt, sen va Robin istan så vi tog macke på café 60, det va mysigt =) Vi satt o snacka o planera festen på lördag, som jag känner mig überstressad inför, eller bara hela lördagen egentligen. Har skrivit en måstelista på vad som måste göras, och det är typ städa imorgon, handla lite saker, och innan det ska jag till MVC. Sen vet jag inte alls vad jag ska vara, så jag är sjukt stressad inför det. + På dagen på Lördag kommer min släkt hit, och till det ska jag hinna baka! HAHA Fattar inte varför jag tar på mig så mycket =S Men bakningen får jag göra tidigt på Lördag, eller Fredag, hmm.. hur länge kan maräng stå? FAN!

Nej men nu ska jag sova, ska hinna med mycket imorgon =)

TUDELOO

MÅNDAG

2 DAGAR + 45 MINUTER KVAR! Tills den 27 november! Det är helt sjukt va tiden går fort.

Idag jobbade jag, fick världens spricka i nageln, buhu.. så nu måste jag till apoteket imorgon och se om de har nåt för att lappa ihop det jag vill nämligen inte klippa ner nageln så långt sprickan är, då det är ner till huden. Men fan va ont det gjorde :( Första gången det händer mig, haha! Men det beror på att jag har bitit på mina naglar i typ 19 år?  Så nu är hela fingret omplåstrat, så får vi se om vi hittar nåt imorgon. Då ska jag hinna storhandla också, innan jag åker till jobbet.

Sen på Onsdag ska jag till MVC och ta blodprov, Skruttan mår bra =) (ja eftersom mamma ändå vet nu, så det är med stor sannolikhet en liten tjej) Hon sparkar lite ibland. Så i helgen hade jag riktigt ont i magen! Men det va bara växtvärk, så nu ligger det panodil zapp o alvedon i beredskap brevid sängen om det nu skulle hända igen, vilket det kommer!

Sen efter det ska jag städa, blev ledig, ganska skönt så slipper jag stressa med städningen på torsdag + fredag. Så nu gör jag det på Onsdag istället. På torsdag fyller jag år! =D Då ska jag till Berit och gosa katter och spela xbox haha. Sen ska jag o Totte bara mysa, ska väl få presenter av honom, för jag har vart snäll.
På fredag ska vi till Huddinge igen och se Skruttan =) igen. Sen ska jag jobba.

På lördag kommer hela släkten hit! Eller ja, alla som bor i närheten. Det kommer bli kul, men babbligt. Sen när de gått ska jag och Robin ha fest!

TUDELOO

LÖRDAG

Idag va jag hemma i mina riktigt gamla neighborhood, vilket  va jättekul. Jag va och firade min gamle gudfar som fyllde 60 härom dagen. Vi satt och prata minnen, och det är en av de tiderna jag kan sakna riktigt mycket. Speciellt, alla stora helger, midsommar och nyår bla, då vi va ett helt gäng som slog ihop oss med mat och dricka. Vi va oftast hos en, där vi barn satt i käket och de vuxna i "matsalen", varje nyår. Sen varje midsommar tillbringade vi på slätten som va vid sidan om min gudmors o gudfars länga. Där började vi dagen innan midsommar med att gå ut på ängarna och plocka alla blommor till stången, sen på själva midsommar började dagen med att fixa stången(om jag minns rätt? det kan vara samma dag vi plockade också) Men på sälva midsommar brukade vi träffas på förmiddagen och äta lunch tillsammans och ha riktigt trevligt, sen gick nog var o en hem till sig ett tag för att senare träffas och äta middag och sen festa natten lång! Det va helt underbart! Jag minns att jag trivdes nog bäst däri 4an vi hade, så om jag hade haft råd skulle jag nog lätt flytta dit igen! Om Totte hade velat haha! Men det va mysigt, tomt och allt.

Ja, imorgon är jag ledig, mysigt. Ska vila lite och fortsätta min städning, ska ju ha storbesök på lördag.

TUDELOO

Fredag

Märkt att jag inte skrivit på 2 dagar, haha.. Men det har inte hänt så mycket. Jag har varit trött, sovit dåligt på nätterna och sovit bort halva dagarna och sen stuckit till jobbet. Totte har vart hemme sen i 2 dagar o mår mycket bättre, han sitter och spelar Monopol med Robin, inte jag, för jag riktigt hatar det och är så dålig på att förlora, så jag skulle nog börja böla om jag skulle hmna i fängelset! Men igår var jag på sjukhuset, kändes lite ovant, har inte vart där sen juli. Ska dit igen 1 dec och kolla hjärtat. Men någon återkoll kommer jag inte ha =/ vilket känns konstigt, lite nervöst.
Men åter till ämnet, var där med Jennifer, det va ungdomsfika och det va väl sådärmysigt, inte som jag hoppats, men de hade chips! YUM! Jag o Jennifer käkade nog en hel påse tillsammans + godis! Haha.. Sugen på cola va ja men självklart hade de bara mer... hmmm Hade velat träffa nån kändis, men just ikväll, så va det ingen där!

Häromdagen va vi på Babyland, hjälp va mycket som finns, som man behöver, eller? Blev så förälskad i en vagn, som jag riktigt vill ha men tyvärr har vi inte råd :( Vilket känns.

Imorgon ska jag först åka o gratta min gudfar som fyllde 60 för några dagar sen. Har varken träffat han eller min gudmor på jättelänge! Men den här månaden kommer vi ses 2 gånger!
Sen efter det ska jag iväg o jobba, pappa skjussar mig så jag hinner vara där ett tag :)


TUDELOO

Onsdag-städdag.

Idag har jag städat massa. Sen helt plötligt kom Totte hem, alldeles för tidigt, stackarn har blivit sjuk :(

Men om han är hemma imorgon får jag ta hand om honom som har tar hand om mig när jag är sjuk.

Men snarts ka jag till jobbet, kommer sakna Totte massa!

TUDELOO

TISDAG

Jobbar idag.. ganska skönt, eftera tt vart ledig en hel helg. I fredags tog vi det bara lugnt, gick o la oss vid 22. I lördags va jag först hos Berit som fyllde år, sen så åkte jag till Årsta med Totte, där åt vi god mat, åkte runt halv 2. I Söndags så tog vi det lugnt och tvättade typ.

Idag åkte vi en snabbis till Babyland, bara för att kolla lite :) Man blir så förvirrad bara att gå in där, vad behöver man o vad behöver man inte :O

TUDELOO

Lista

Namn - Marie
Piercingar - 1 i septum och en i läppen
Tatueringar - Kattögon i nacken
Längd - ca. 171 cm.
Skostorlek - 39-40
Hårfärg - Brunett
Är du kär i någon - Yes :)
Önskar du att du bodde någon annanstans - Nej inte just nu
Tänker du på självmord - Nej
Tycker andra att du är attraktiv - Totte tycker det, det räcker :P
Dricker du - Ja, vatten :)
Använder du droger - Nej aldrig.
Röker/Snusar du - nej.
Vilket shampoo använder du - Frucits.
Vilken parfym använder du - Diamond
Vad är du rädd för - Mycket...
Gillar du att tvätta - Det beror på hur mkt.


Din första:

Operation: 3 gånger, 1 för att operera in min port, en för att ta bort tumören, 1 för att ta bort porten.
Första piercingen: När jag fyllde 19 :) i läppen
Första priset: Nåt tryckarpris haha
Första sporten du började med: Basket
Första husdjuret: Smurfen o Chleo, mina katter :)
Första semestern: Skåne, till mormor o morfar
Första konserten: Kan nog ha varit Tomas Ledin med pappa

Just nu:
Äter du: nä åt nyss pepparkakor :P
Dricker du: Julmust!
Ska du: Svara klart på det här och sen sova.
Lyssnar du på: När Totte skrattar
Väntar du på: Sova
Tittar du på: Datorn o tv
Vad har du på dig: Mysbyxor och tshirt.


Din framtid:

Barn: Ja 2 st :) 1 påväg!
Giftemål: Ja, självklart!
Karriär: Ja det får vi se, mammakarriär?


Har du någonsin:

Tappat bort glasögon/linser: Nej faktiskt inte
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Ja massa gånger haha
Röntgats: Ja massa gånger
Gråtit när någon dött: Eh, va tror du?!
Ljugit för någon: Ja tyvärr.

Varit i slagsmål: Nej, eller jo med brorsan
Blivit arresterad: Nej


Tror du på:

Gud: Nej.
Mirakel: Ja.
Aliens: Ja faktiskt
Magi: Ja
Himlen: Himlen finns, men hamnar man där när man dör, nej
Tomten: Nej, men det  måste jag väl snart haha.
Änglar: Nej


Senaste:

Film du hyrde: Jättelänge sen, kommer inte ihåg
Film du köpte: Kommer inte ihåg
Låten du lyssnade på: Nån på radio
Låten du hade på hjärnan: I kissed the girl, Malins fel!
Personen du ringde: Mamma
Program du tittade på: Andra Avenyn, Greys DH o ugley betty
Person som du tänkte på: Totte o skruttan i magen


Favorit:

Mat: Olika
Låt: Gillar mycket
Sak att göra: Umgås, fika 
Dryck: Just nu, mjölk o ramlösa, annars drinkar :)
Bil: Vet inte haha


Antal:

Gånger du varit kär: 2 gånger
Gånger ditt hjärta brustit: För en kille, 1 gång =/
Personer från grundskolan du har kontakt med:  Från grundskolan; Emma
Ärr du har på kroppen: Massa, från rivsår, brännmärken o operationer, inget jag gjort själv


Senaste:

Tidning du läste: Aftonbladet på nätet
Personen du fick mail av: reklam
Personen du fick brev av: Ica
Personen du fick sms av: Totte antagligen
Saken du köpte: Palmyramat haha


Övrigt:

Vad har du gjort idag: Vart på UL, sett bebis, ätit på Palmyra
Var det kul: Ja som fan!
Hur tidigt stiger du upp: Olika beroende på vad jag ska göra.

Gillar du att slåss: Nä men kittlas :)
Vad ska du göra ikväll: Ta det lugnt med Totte
Är du seriös: Mja.. ibland inte
Var har du ont: Lite i magen
Använder du hårspray: Yes.
Kan du stå på händer: Neee haha
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan då!
Salt eller socker: Båda :) jum
Gillar du ketchup: Ja, men bara till det som jag tycker passar
Är du glad nu: Jag är överlycklig!
Var du glad igår: Jo lite nervös bara
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Jo det gör jag
Stockholm är: Min stad
Mer värt än guld: De som är värda det
Spaghetti eller makaroner: Beroende på vad man äter
Ett land jag helst vill besöka: Många ställen
Påsar: Plast?
Ska bli skoj: Att få se bebis igen.
Ska inte bli skoj: Att jag bara fick en bild av snuttis
Sparar till: Bebis

DAGEN D avklarad

Ja så va det avklarat, kändes helt underbart! Vi får se skruttan igen om 1½ vecka, pga att Skruttan inte ville visa sig ordenligt, h*n låg ihopkrupen så de såg inte allt man ville. Så det de kunde se så har de beräknat födsel till den 19/4 nästa år. Så alltså en hel vecka fel för mig :P


TUDELOO


 
                                                         v18+0 (19)

MÅNDAG-dagen D

Om 30 minuter ska jag till bussen som ska ta mig till Huddinge sjh. Och denna gång ska jag inte på någon kontroll, vilket känns annorlunda! Sjukhusbesök för mig är röntgen, MR o blodprov. Det enda som är liknande är att jag antagligen ska få en possitivt eller negativt besked. Hoppas på det första. Jag är supernervös. Inte för att det ska vara nåt fel, för om det är fel, vad kan jag göra åt det. Det är mitt nya tankesett, att inte ligga och ora mig för saker jag inte kan ändra. Det är Totte som lärt mig. Det jag är nervös över är det som lever i min mage. Det måste vara en upplevelse att få se vad som växer, som jag ska ta hand om hela mitt liv.

Jag kommer ihåg första gången jag gjorde mitt första UL på hjärtat, bara det va en upplevelse, helt sjuk att få se och höra sitt hjärta slå. Se klaffarna som slår. Det är helt sjukt! Samma sak när man gjort UL på magen, och sett njurar, urinblåsa. Inte för att jag minns så mycket från den natten =) Men det va coolt, nu efteråt när jag tänker på det. Men just den kvällen hade jag nog velat skippa allt det som hände. (http://www.nallesresa.se/stefanboel/?p=76)
Där kan man läsa hela min historia som min mamma printat ner :) Funderar själv på att printa ner min version, från början till slut, på den här bloggen, för här kommer jag nog stanna ett bra tag.

Jepp måste fixa klart mig

OBS! Om vi får reda på könet kommer jag inte skriva ner det här, för jag vet bla att min mamma inte vill veta :) Så om ni vill veta, maila mig på [email protected] så får ni reda på det där, det vill säga om mamma inte ändrar sig!

TUDELOO

Söndag #2

Jag vill verkligen umgås mer med människor, läser andras bloggar om vad de gör på helgerna och jag blir så avis!
Jag saknar verkligen fika på café + kvällar där man oftast satt o söp och snacka...
Jag tillbringar typ alla mina lediga dagar is ängen, vet att jag själv ibland borde rycka tag i nån o typ; "Hey vi borde ses o fika" Och så ibland önskar jag bara att nån typ; "Hey kan vi träffas?"



BTW! Det här är ingen det är någongs-fel-inlägg utan bara ett hey-jag-saknar-att-umgås-med-er-inägg.

Söndag

Hade jättetrevligt igår, åt god fiskgryta, och drack gott till det :) Sen sattv i och pratade länge och massa. Vid halv 2 åkte vi hem. Vilket tog jättelång tid och busschaufören kunde inte köra ordentligt vilket slutade med att jag mådde illa som en gris och trodde jag skulle spy, men som tur slapp vi det! Kom hem vid halv 3 och somna på en gång. Jag va jättetrött!
Idag mår jag inge bra alls så alla min planer blev strukna, ska ner till tvättstugan ikväll bara, sen bara ta det lugnt!


Imorgon ska vi kolla på Skruttan :) Längtar så jag hoppas den här dagen går fort.


TUDELOO

Fredag

Fan fan fan fan! Hatar cancer och allt som har med det att göra! Fy fan! Blir det aldrig bra!?


Ja, myskväll med Totte ikväll, eftersom båda har jobbar olika tiden den här veckan så har vi inte hunnit ses förrutom när jag kommit hem från jobbet och då har han oftast sovit eller vart på väg att somna =/
Så det ska vi ta igen ikväll.

Va på systemet idag och handla lite tills imorgon, bla alkoholfritt mousserande, lite cider och öl till mig, såklart va allt alkofritt! Kände att jag saknade vissa saker, speciellt rödvin! Det saknar jag nog allra mest! Speciellt när jag såg mitt favvovin Cameloeon :) Men det får jag vänta med. SUCK!

Imorgon ska jag fira Berit som fyller kärring :) och sen på kvällen ska vi till Årsta och äta middag, men just nu längtar bara till kvällen, sen moussetårtan imorgon som jag vet att Berit har beställt, både hon och jag är riktigt fans till den. Hoppas jag bara får plats i min nya klänning imorgon, som jag köpte idag. Den va fabulase!

TUDELOO

Onsdag

WÄCK! Kom hem vid 11 igår, skönt. Allt gick jättebra, hade endast 6 pers att servera. Sen gick allt annat jättebra, helt sjukt för det är inte jag van vid. Hann med tunnelbanan och tåget.

Ja om 5 dagar ska jag på ultraljud! FAN VAD JAG LÄNGTAR! Sen är det ju min födelsedag =) om typ 15 dagar....
Glöm inte det!

TUDELOO

Måndag

Ber om ursäkt för att jag varit så antisocial den senaste tiden. Har liksom inte orkat göra nåt. Men det ska förbättras, efter den här veckan. HAHA! Jobbar måndag-torsdag, sen på lördag ska jag o Totte till Årsta o träffa Nicke o Denice :)

Söndag

Vid 01:30 kom Totte hem i fredags natt. Jag kåg vaken och lyssnade efter läten i porten, men hörde bara spökljud. Men när han väl kom, va jag överlycklig och trött, så när vi skulle sova somna jag som en klubbad säl nästa o sov till halv 11. Sen tog vi det jättelugnt, jag fixade brunch, stekt potatis, korv ägg o bacon. Sen gick vi till centrum och mötte P för han o Totte skulle se på fotboll hemma hos oss, medans jag jobbade. Så jag drog vid 13:30 ungefär och kom till jobbet. Ett tråkigt bröllop. Slutade vid kvart över 1 och fick först vänta på Tunnelbanan i 30 minuter! JAG HATAR SL!! men när jag väl kom till nattbussen så mötte jag Kovacs som gick i min serveringklass, så vi hade sällskap hem o som tur så kliver han på samma busshållplats som mig. Sen mötte Totte mig, för jag hatar verkligen att komma hem på natten och när porten är låst så måste man låsa upp den och då får jag riktiga tvångstankar om att någon ska attakera mig, haha så jag springer trapporna upp....


Idag har vi bara slappat, Stoffe va förbi o käka middag eftersom mamma är i Skåne o pappa jobbade på gymmet.

Det va trevligt.


GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAG.



TUDELOO

Fredag

Ensam hemma o vad tror ni händer, jag börjar böla så fort jag kommer upp i lägenheten. Hinner bara börja med dippen då näsan o ögon överfylls. Hatar verkligen mina hormoner! Har tyckt redan från början att det skulle bli mysigt, men inte nu längre då jag bara bölar.. buuu! Känns som evigheter till Totte kommer hem inatt.


Tudeloo

Onsdag

Dagen har jag tillbringat i sängen med migrän. Fy va det har vart jobbigt. Inget har funkat, har druckit, sovit, legat i mörkt rum. NEJ INGET! Och det blir liksom inte bättre av att det är lövblåsare utanför och barn som skriker. Hm.. längtar efter Totte, han kommer om typ 1 timme. Då ska han få pussa på mig.


TUDELOO

Tisdag

Congratz till Robin idag! Bjöd honom på lunch sen drog vill till systemet där Robin handla alkohol lagligt, jag köpte 2 alkoholfria saker att smaka på =)

 Sen följde jag med honom hem och kollade när han städade haha.


TUDELOO

Måndag

Äntligen kan vi få irodning i vår lägenhet!!! ÄNTLIGEN; fy fan vad jag har längtat! vi har bott här i 1 år, i lördags va det 1 år sen vi flytta! Helt sjukt! Men nu har vi äntligen målat om, köpt ny säng. Idag blev vi av med allt skräp, o de gamla sängen.  Så ikväll har jag fixat i MIN byrå och städat lite i min garderob.  Jag ska fixa mys till Totte när han kommer hem, tända lite ljus o så =)

Fikade med mamma innan, sen va jag tvungen att gå runt lite i centrum. Köpte en ny bh, och nya trosor =)


Tudelooo

Söndag

Äntligen har vi fått upp sista byrån, det va jobbigt, men kul eftersom vi gjorde det tillsammans, se så tog vi en "powernap" eller ja vi kollade på blocket efter barnvagnen jag vill ha, så nu har vi bestämt att vi ska spara pengar till barnsaker :) Hittade en jättefin barnvagn i Nacka som jag blev helt förälskad i. Speciellt färgen, mörkblå :)

Imorgon är jag ledig, funderar på att gå till centrum och kolla efter en ny bh. Usch jag har liksom bara 1 och jag behöver 1770000 till typ, nej men 2 iaf behöver man. Men som tur fyller jag år snart ;) om 25 dagar! Längtar längtar längtar!

Men men nu ska jag fortsätta kolla på tv

TUDELOOO

Totte

Jag tror, eller jag vet att jag har världens bästa sambo! Han är helt underbar. Vaknade imorsen och kollade på mobilen, där fanns ett sms och att jag skulle kolla i nedersta lådan i mitt nattduksbord, och där låg 500 kr, och jag fyller inte ens år! Han hade läst mitt sneaste inlägg och tyckt synd om mig. Så imorgon ska jag köpa mys till oss, men vad det blir är hemligt :) och så ska jag laga god middag och bara mysa med honom, eftersom båda han o jag och lediga.

Ja riktigt älskar den mannen!
RSS 2.0