Fråga till läsare

Idag är jag smått irriterad över allt... Och det blir ju inte bättre av att jag inte får tag i hon jag ska prata med på det nya jobbet, blir irriterad när man försökt ringa snart 2 dagar! Ville verkligen ha jobbet, så jag hoppas verkligen att det löser sig!


Sen är jag supersugen på en ny vagn ;P Of course! Men nu vet jag vilken jag vill ha, och den skulle jag behålla till nästa knodd ;)

Sen tänkte jag höra med er läsare, hur tänker ni...
Kan man börja köpa bebiskläder utan att vara gravid?

Vi har ju planer att skaffa ett syskon till Elsa om ca1-2 år och ibland när man är ute hittar man ju sjukt söta små kläder och jag har faktiskt köpt 2 plagg redan i bebisstrl som jag vet att jag hade ångrat om jag inte köpt de, är jag knäpp för det??

Trevlig kväll!

Brunchen står i ugnen, äggröran väntar på att bli omrörd på spisen. Vilken mysmorgon!! Vaknade lite efter 10 och var inte ett dugg bakis, vilket var jätteskönt!

Kvällen igår var mysig, vi fick god mat och dricka till :) Roligt sällskap så det blev mycket prat och skratt! Vid 12 tiden ringde Anette, Elsa hade feber och hon hade ingen alvedon, så vi tog oss hem och lämnade över alvedon till damen, som ändå sov hela natten fram till 09:20 utan alvedon?!??!
Men det va skönt att vakna pigg =)

Nu väntar vi bara på att våran tjej ska komma hem så vi kan mysa extra mycket med henne.

80årsfest!

Vilken kväll!! Trodde det skulle bli lugnt, haha! Men slutade 01:00 och unnade mig taxi hem eftersom sista tåget hade gått och jag vägrade nattbuss, men det var det värt!! Ett av de bästa köpen iår....
Men det blev lite kaos precis innan jag skulle åka, jag va själv i festvåningen och hittade inte min mobiljävel och självklart var den på ljuslöst och hade inte vibb på.... Suck! Så jag sprang runt mellan köket och omklädningsrummet i vad som kändes en evighet innan jag tillslut hittade den och bara släkte ner innan jag stack.

Idag blir det jobb, slutar förhoppningsvis runt 20 tiden, hinner mer tåg och allt hem och ska bara mysa med Totte ;)

Fast nu tycker jag att den här kylan kan försvinna! Min näsa fryser! Jag blöder i näsan!! Har småsår överallt sombörjar blöda så fort jag snyter mig, pain!!


Nej men nu ska jag dricka mitt kaffe och börja fixa mig... Tudels!

23 feb

Andra maskinen på.. har jag sagt att jag älskar våran tvättmaskin! Så skönt att bara kunna slänga in en hög tvätt och sen ha det rent, slippa gå till tvättstugan, slippa släpa på allt! I LOVE IT!

Ska försöka hinna med en maskin till, så är nästan tvättkorgen tom :)

Idag blir det provjobb, så jag har legat i badet och skrubbat mig sen ;) Riktigt mysigt att ligga en stund och bara slappa, slippa tänka och bara halvsova :) Snart blir det lunch och sen vila lite innan jag åker :)

Det ska bli riktigt kul, och jag hoppas allt går bra! Vill verkligen ha jobbet! Men men, mer info om jobbet kommer nog imorgon, vet inte när jag slutar ikväll, men runt 23 tiden kanske??

Hur?!

Hur kan en längtan göra så ont?


Ge mig tack!

Deckat alla 3!

D

Herregud!

Snart är min lille tjej 2 år! Vart har tiden tagit vägen...? Imorgon blir hon 22 månader och om 2 månader firar vi hennes 2 årsdag :)

Min lilla tjej som bara växer och växer, måste ta mig ner till bvc någon dag och väga och mäta damen, är så nyfiken på hur lång hon är!

Det ska bli så roligt att ha kalas för henne, måste bara hitta rätt helg, eftersom hon fyller år på påskhelgen iår, så får vi se om det blir helgen innan eller efter :)

Bilder

Söndag

Söndag, imorgon börjar en ny vecka och den kommer blir jättebra!

Helgen tillbringades med att gå på Lexus dop, det var jättefint och han fick så många fina presenter!
Sen kom vi hem med en trött liten dam som inte hade sovit nåt på dagen utan bara sprungit runt och lekt hela tiden, men hon toksomna på en gång, samma gjorde jag. Jag kände av min migrän och fick allt som jag brukar få, frossa och trötthet. Blä! Jag frös som bara den! Så jag låg kvar lite i sängen medans Elsa gick upp efter 1 timme :)

Nu idag jobbar Totte, så vi har hemmadag, Elsa är lite hostig, så vi är inne och myser, hon sover just nu i sin säng, sen får vi se vad vi gör, kanske gör handavtryck, har pratat om det så länge! Ska bli skoj.

Dopdag!

Idag är det stora dagen för Lexus, som ska döpas :) Ska bli riktigt kul att få gå på.

Jag väntar på duschen just nu, ska hoppa in och fixa mig lite, sen blir det att förberede lunchen som Elsa får i bilen, plättar :)

Bilder kommer sen :) Ska låna min lillebrors objectiv :)

Hemma...

Hemma, blev bara 3½ timmes jobb, hatar de dagarna! Resan fram och tillbaka tar nästan lika lång tid som arbetspasset tar. Hmpf! vet inte varför jag tar de passen egentligen, men de är roliga och jag kommer hem lagom tid :P

Imorgon blir det upp tidigt som vanligt och lämna damen på dagis, sen hem till Cassandra och mysa med Lexus ;)
Snosa bebis är det bästa som finns, längtar så oerhört tills jag är gravid igen, vilket jag hoppas blir efter bröllopet och då får vi hålla tummarna att jag jobbat mycket och får bättre FP :)


Idag blev det en snabbtripp till Farsta med C och barnen, vi köpte lite småsaker och åt donken, jag fick min jävla mens! Hatar den! Vill bara slippa skiten! Men men... Sen åkte jag typ direkt till jobbet och har bara slappat där ;)

Nu ska jag sova, är jättetrött hela tiden, är så trött på vädret och kylan.

KALLT!

Kan inte vintern bara försvinna!?!? Jag är så trött på den, så trött på att frysa hela tiden! Jag går runt i massa kläder här hemma och bara fryser hela tiden, bara längtar efter våren just nu!

Försov oss nästan imorse, 5 i 8 vaknade vi och då var det bara slänga på sig kläderna och gå till dagis. Lämnade Elsa på dagis och gick till simhallen, tråkigt att simma själv så imorgon blir det promenad med Cassandra istället :)

Trodde jag hade några bilder på kameran, hade inga! Herregud! Får ta igen det i helgen då det är dop :) Så Elsa ska få träffa Nellie o Oliwer. De har inte träffats på evigheter, så hon kommer nog tycka det är roligt!

Nej, måste fylla på teet innan jag dör av frostskador ;)

Arbetsintervju-check!

Började morgonen med att ungen slog upp sina blå halv 7! Nej, 7 är godkännt, men inte halv! Så satte på tv:n och la mig en stund till i sängen. Låg och lyssnade medans hon satt och skratta åt Musse på Playhouse disney. Vid 7 började hon gnälla så det var ju bara att dra sig upp. Tog med täcke och kudde ut och la mig där och mös med ungen.

Sen blev det ny blöja och frukost innan vi klädde på oss och mötte upp C&J&L och gick till dagis.

Efter lämningen blev det en kaffe i centrum innan Cassandra skulle in till frissan. Jag fick passa Lexus som låg och sov större delen av tiden, men jag fick snosa bebis sen ;) LOVE IT, men hoppar gärna bajsblöjorna ;P

Sen blev det kaos, tågen gick inte och jag var tvungen att ta mig till Hammarby sjöstad för intervjuen,men som tur har jag Totte, som kom och hämtade mig och skjussa mig dit. Den gick jättebra och jag ska dit nästa vecka på provjobb :)

Nu ikväll ska jag dra iväg till gymmet med Amina, skönt! Och imorrn blir det simning själv =( Cassandras Christofer har fått jobb på dagarna nu, så hon har ingen som kan passa Lexus under tiden, men vi får simma på kvällarna jag är ledig ;)

Mysungar är vi allihopa

Middagen står i ugnen, vi väntar på skitungen som kommer med morfar. Hon har fått leka med honom idag, eftersom jag jobbade :) Slutade lite tidigare, men åkte snabbt förbi Zara och PoP och shoppade loss lite ;) och sen vidare och träffade Cassandra med barnen. Vi planerade lite inför fredag då jag ska hjälpa henne och baka :) Sen mös jag massa med Lexus och Josefin. Härliga ungar! Längtar lite tills på fredag då vi ska låna hem J en snabbis över dagen när Cassandra och Chrisofer fixar i lokalen. Det ska bli mysigt och barnen ska få leka massor tillsammans!

Idag är det alla hjärtans dag, hmmmmf, vi firar inte det, men jag var bara tvungen att köpa lite godishjärtan och en bukett tulpaner till Totte, men det va mest för han skjussa mig till jobbet idag, tågen var försenade och jag hade lite bråttom även fast jag försökte åka 1 tåg tidigare än planerat. Hmfp!

Men men, ikväll blir det mys fram halv 8, kanske med lite av pajen från igår ;)

Tudels!

Helgen....

Ja, nu är helgen slut igen, veckorna går för fort för att hinna all man vill, umgås med familj, kompisar, träna, jobb och fixa i hemmet. Hur orkar alla som jobbar heltid, har flera barn och hus och djur?

Jobbade fredagen, kom hem bra tid faktiskt, kvällen var lugn och det va kul att jobba! Lördagen tillbringades här hemma med familjen, Heléne och Alma kom förbi och käka lunch, sen lekte barnen lite och vi vuxna satt och pratade. Elsa och Alma trivdes bra ihop, Elsa blev bara smått sur när Alma skulle leka med hennes leksaker!!

Idag har det vart slappdag, vi har tvättat här hemma, så skönt med tvättmaskin faktiskt!

I veckan jobbar jag litegrann, månd, ons och tors :) Och sen blir det arbetsintervju på tisdag.

Hörs, hoppas alla haft en mysig helg.

Första svordom?!!!

Har ju faktiskt helt glömt bort att Elsa svor förra veckan, hennes första svordom och jag vet vem som lärt henne den... =( Boven är jag!

Vi hade precis kommit till dagis då Elsa går fram till sin kompis Josefin och puttar henne samtidigt som hon säger fan! Jag hörde det inte, men Cassandra gjorde det.

Nu blir det verkligen att tänka på vad man säger i fortsättningen!

Frkostmänniska?

Sitter här ännu en morgon, försöker verkligen få i mig frukost, men det går väl sådär :P Har aldrig vart en frukostmänniska, vad jag minns. Jag ligger hellre i sängen längre och drar mig än går upp och äter. Men nu idag, eller jag ska ju faktiskt försöka få imig lite frukost, även bara om det blir en halv fralla och kaffe så är det något iaf! Men den enda gången jag minns att jag ätit frukost var nog när jag va sjuk, då vaknade jag hungrig och var tvungen att gå upp och äta, och sen när jag var gravid! Då var jag tvungen att äta oftast 2 ggr på morgonen. Först typ en smörgås, sen gick jag och la mig igen nån timme innan andra frukosten ;)

Nej nu ska jag börja fixa mig, ska lämna Damen på dagis och själv åka till jobbet, blir nog ingen uppdatering ikväll, slutar mellan 18-22. Haha!

Vad är en bra frukost för dig?

Utväxt borta-check!

Det blev ingen träning igår kväll, Amina va sjuk och jag ville inte gå till gymmet själv i mörkret =(
Men det blev iaf simning imorse och det va skönt! Jag mår verkligen bättre när jag tränar, så det kommer jag verkligen fortsätta med! Sen åkte jag in till gamla stan och träffade min jobbcoach o det gick som det alltid gick, inget spännande direkt.  Men det mötet tog iaf 15 min, sen åkte jag hem, hämtade Elsa o gick hem till grannen och fikade.

Nu ikväll har jag färgat mitt hår, utväxten behövde lite färg! Så nu är hela håret rött igen :)

Jag har haft många olika färger, allt från olika nyanser i brunt, svart med lilla och blått i, blond, och olika nyanser i rött. Och det är alltid 2 färger som återkommer, svart och rött. Jag trivs bäst i rött och tycker jag passar i det. Jag känner mig som en rödhårig, svårt att förklara. Men jag kommer som sagt alltid trivas i rött och jag älskar färgen röd!

Vilken färg är din hårfärg?

Arbetsintervju

Har inte haft ork att uppdatera, men nu kommer det lite text och bilder :)

Gårdagen tillbringades hemma med Elsa, hon är ju fortfarande ledig på måndagar och igår ångra jag verkligen det. Hela morgonen tillbringade hon sur. Skrek som bara den och var jättearg. Ville inte äta, sov eller leka. Slogs och sparkades... är det så här 2 årstrotsen börjar?

Men efter lite sömn blev hon gamla goa Elsa igen ett tag :)

Idag lämnade jag henne på dagis och gick hem och fixade. Ringde lite samtal och det slutade med 2 dagars jobb den här veckan samt en jobbintervju på tisdag :) Sökte 4 jobb igår och jag hoppas på något av de :) helst heltid!

Men senare mötte jag upp Cassandra med familj och höll de sällskap under deras lunch, sen gick jag och C och fönstershoppade med lilla Lexus. Hittade en underbar skinnjacka, som jag självklart köpte ;) Cassandra köpte en likadan, eller det va jag som köpte som henne, eftersom hon betala sin först ;)

Nu ikväll har vi ätit wook, gott som vanligt med massa grönsaker. Jag ska iväg och gymma med Amina om 1½ timme :) Finally! Imorgon hoppas jag på simning, länge sen och jag saknar det!



?? Hatar rubrik!

Blir inte så mycket uppdatering nu förtiden, men den här veckan är jag ledig, har inga jobb inplanerade :( så får hoppas att de ringer!

Helgen va mysig, även fast jag var jättetrött och irreterad på allt. Jag blir alltid så när jag är övertrött. Mitt tålamod är värre än det brukar vara och jag blir sur för allt!

Söndagen tillbringade jag hos min mamma, vi åt lunch och hade kul, en gammal klasskompis kom förbi med sin son L en snabbis. L är bara 1  månad äldre än Elsa så de lekte och hade sig :) Vi gick ut med barnen så de fick springa av sig lite, samt hoppa lite i vattenpölar ;)

Kvällen tillbringades med att beställa hem klänningar till mig och Elsa inför bröllopet :) Jag är nöjd med inköpen och billigt kom vi undan, 1200 kr på 2 st jättefina klänningar!
Sen blev det en tidig kväll, jag hade fortfarande inte återhämtat mig från lördagen...

Idag kommer min pappa över en sväng, Elsa och jag ska bjuda på fiskgratäng samt bärpaj :) Så nu ska jag slänga i mig frukosten och gå iväg en snabbis till Ica här inärheten och handla lite inför middagen :)

Trött!

Fy fan vad trött jag är! Kom hem halv 6 imorse efter att ha jobbat till kl 4! Helt sjukt. Sen var det bara att gå upp vid 9, vi skulle iväg mot stan vid 11, till chokladfabriken. Där gick allt jättebra. Efter det blev det en tur förbi mitt jobb, hämtade skor och sen vidare mot Port 73 och handla ett par skor till Elsa samt lite mat.

Jag har legat och vilat nu i soffan medans Elsa och Totte lekt och maten stått på spisen. Det blir en tidigt middag idag, jag är superhungrig och bara längtar efter grytan ;)

Ikväll blir det melodifestivalen. Är det bara jag som tycker det är otroligt tråkigt att de förstorat upp allt, och att det tar sååå lång tid innan vinnaren koras? Jag som jobbar helger missar oftast alla lördagar och vet oftast inte vilka som är vilka.. haha!

Jobb!

Ska snart iväg till jobbet, skulle egentligen vart ledig idag, men det behövde folk och jag pengar :) Så jag packar ner min kaffemuggtermos som jag fick av Totte för ett tag sen och åka in mot stan.

Är egentligen helt slut i kroppen, har försökt vila under dagen, men får inte ro! Så vi får se hur dagen går ;)


Imorgon ska jag försöka städa lite här hemma och sen iväg och jobba igen.

Vi hörs!

Helgen

Nu tar jag mig i kragen här och uppdaterar om helgen! Jobbade som sagt i fredags på mässan på en jättestor fest, massa fulla människor som var utklädda i discotema. Hey!
Fick ihop några timmar, vilket kändes skönt men också i fötterna, måste verkligen köpa nya sulor!

Men lördagen tillbringades på bröllopsmässan, hm skriver mer sen i andra bloggen.
Efter mässan blev det lunch/middag på Mongoliska och sen hem och vända på en gång för att åka på tjejkväll hos Sofia. Hade jätteroligt! Vi sjöng och satt och pratade massor, behövdes verkligen kan jag ju säga :)

Söndagen tillbringades i soffan, jag var bakis, som vanligt, även fast jag inte dricker mycket längre... suck!

Idag blir det Ikea med familjen, mys, får se vad vi får med oss hem.

RSS 2.0