Sjuk Elsa

Jag fick hämta lilla Elsis från dagis idag =( Stackarn va helt snorig och trött.
När jag kom för att hämta henne såg lilla Josefin mig och blev jätteledsen stackarn =(

Snart ska jag iväg till jobbet, ingen kunde jobba istället för mig så jag får stå ut :(
Elsa hon ska vara med sin farmor och farfar på landet.

Hoppas hon kan gå till dagis imorgon!

trötts

Det blev ingen intervju(v) idag... Orkade helt enkelt inte! Är dunderförkyld och seg i kroppen efter dagarna på jobbet..

Igår va det jättemycket på jobbet, men allt gick jättebra! Jag fick jäkligt mycket beröm vilket kändes bra!
Sen när jag va på väg hem så ringde jag de jag ska på intervjun till och sa att jag inte kunde komma för jag va sjuk och att jag inte va så intresserad längre. Då trodde han att jag ljög! Men men jag vet ju faktiskt sanningen...

Vägde mig idag, -2 kg! På en vecka :) Även fast jag ätit frukost och lunch på jobbet.. tycker det är bra :)

Ont!

Nu är jag riktigt trött efter ett 9 timmars pass idag! Ett 9 timmars springpass typ! Vi har sprungit/gått mellan vårat kontor och C hallen som är längst bort, samt A hallen med tunga vagnar, men det har vart jättekul! Det har vart fart och man har behövt tänka mycket. Så nu har jag riktigt ont i fötterna och ska sova tidigt. Imorgon börjar jag 7. Ska vara där vi halv 7 för att käka frukost :)

Men men vi höres allihop

Snurr

Har skrattat åt Elsa hur mycket som helst ikväll, hon har snurrat och snurrat tills hon blivit yr, sen snurrat ännu mer. Hon är lite förkyld, stackarn, men är pigg ändå.
Dessutom jättemammig! För en gångs skulle! Gissa vem som blev förvånad när hon bara ville leka med mig, jo jag! Nu sitter hon och tittar på Händige Many med Totte och är såklart helt inne i det :)

Idag började jag jobba på mitt nya jobb, på Stockholmsmässan och det va jättekul, trots att vi bara hade lätt genomgång och fick prova på det vi i fortsättningen kommer göra.
Arbetsuppgifterna vi har är att ta hand om de i montrerna under mässorna.
När vi kommer dit på dagarna får vi en pärm med P.M som vi under dagen ska fixa iordning för att sen köra ut på den tid de vill ha. Idag fixade jag och en annan tjej iordning 3 P.M och det va kul, lite klurigt då vissa av de är på engelska och dessutom vissa av de ska ha massa mat!

Eftersom vi har hela mässan är det alla 3 salar vilket blir ett jäkla spring och det är jäkligt skönt, Gratis motion ;)!

Imorgon och på måndag börjar jag 07:30, vilket kommer vara dunderjobbigt, men det ger pengar :)
Så imorgon ska min mamma och pappa ta Elsa eftersom Totte ska jobba och sen vara ledig på måndag, då jag ska jobba :)

Dessutom har Elsa lärt sig iaf 2 nya ord den här veckan, Gurka och Farfar. Hon försöker säga fjäril. Haha :)

Nej men nu ska jag mysa lite med familjen innan jag ska sova, hoppas ni har en trevlig helg!

Fredag

Kan ju först säga till den som kommenterar anonymt.. Why??


Aja ska storstäda snart
Sen bara vila upp mig inför helgen och nästa vecka. Mycket som kommer hända då :) Bara spännande saker!

Ikväll ska vi äta riktigt middag :) Vi har tänkt och göra det iaf en gång i veckan så man ha någt att längta efter. SÅ jag ska äta lax och Totte kyckling.

Arbetsintervjuv!

På Tisdag ska jag på en ny arbetsintervjuv. Får se hur allt går på Mäss-jobbet och vad det här nya har att erbjuda. Det är ett säljarjobb, så vi får se om jag blir intresserad. Tyckte det va häftigt, för det va de som kontaktade mig! Inte jag som kontaktade de.. Så det måste ju betyda något?

De hade läst mitt CV på Arbetsförmedlingens hemsida ;)

Stolt!

4e dagen på dieten! Känner mig stolt. En sak som skulle göra det ännu bättre är att min fot blir bättre så jag kan dra till gymmet och bränna lite där, nu blir det bara småpromenader och det gör ont =( Men men vägde mig idag, 3 dagar förtidigt men vågen visade 2 kg mindre!! =) Känner mig stolt och nu orkar jag forsätta tills på måndag då det är vägning igen :)

Elsas inskolning

har gått jättebra.. över förväntan... idag började hon på sitt riktiga schema; tis-fred 7-14. Jättebra.

Missat

Va ett tag sen jag skrev, har jag märkt. Men men vi har haft fullt upp.

I helgen träffade jag Jennifer som sov över här från fredag-lördag. Vi käka tacos och satt och tittade på nostalgifilmer; Fucking Åmål och Föräldrafällan. Rikitgt kul!
På lördagen hämtade Totte mig och vi åkte ut till landet och hade kräftskiva. I sista minuten så bestämde vi att Elsa fick tillbringa natten hos min mamma så jag och Totte kunde ha en sista kväll med lite alkohol innan våran nya diet börjar. Vi hade kul. Det drack väl lite mycket. Jag stukade foten på svartrundan så jag har lite ont ännu. Men jag va inte så värst bakis dagen efter, bara seg. Vilket va skönt med tanke på vad jag blandade :)
Men det va kul att träffa Regina. Vi träffas inte så ofta.....

I måndags va Elsa ledig från dagis, som alla andra måndagar. Så vi mötte Helené och lilla Alma vid gropen sen gick vi runt i Centrum lite.
Elsa sprang runt som en galning och hade jättekul!
Sen va det dags för mig att åka till jobbet, min pappa tog Elsa och gick till parken tills Totte kom och hämtade henne.

Jag kom hem vid halv 12 och va helt slut i natt, hade ont i foten och tvungen att ta panodil...

Iveckan har jag fullt upp.. ska till arbestförmedlingen om 1 timme på deras möte. Sen jobbar jag lördag-tisdag.. wohooo!

torsdag

vilken natt! Elsa har sovit oroligt hela natten. Vaknat varje halvtimme- timme och det har vart jättejobbigt! Vid 3tiden kom hon in till oss och då gick Totte till soffan och sov, men jag fick tyvärr inte sova. Elsa va jättegrinig. Tillslut fick hon välling och somna nästan direkt efter men sov jätteoroligt!

Vi som hade vant av henne välling under natten.. men men, det kan ju vara så att hon gör av med massa energi på dagen.. aja.. får se hur denna natt blir. Imorgon börjar hon vid 9-tiden och slutar 14.

Sen nästa vecka börjar hennes fasta tider; 7-14. Vi har kommit överens med dagiset att det va bäst så, eftersom när jag jobbar så är det kväll och jag kommer hem sent. Medans Totte som ändå åker till jobbet kan ta henne och lämna och så hämtar jag. Jättebra :)

Imorgon ska vi lämna henne direkt på morgonen och efter det drar jag iväg och tränar.

Hemma bäst!

Hemma efter ett underbart dygn på båten! Jag blev så uppassad under hela resan och känenr mig som en bortskämd liten unge just nu.

Vi har jättetrevligt, åt god mat och hade kul vi 2. Vi hann prata väldigt mycket vilket va skönt och det behövdes! Det är mycket som har hänt i år och det har vart jobbiga stunder...

Elsa hon klarar inskolningen galant! Idag va de kvar till 12, Totte gick därifrån vid 11-tiden, då de skulle äta lunch och hon hade vart lite ledsen, men det hade gått över.
Imorgon ska hon vara där till 14, hon ska äta lunch och sova där. Imorgon är det också min tur, får se hur länge jag ska vara kvar där innan jag går. Är lite smånervös.

Nu ska jag sova, är helt slut efter resan :)

Inskolning

Min stora tjej börjarde på dagis idag.. Vart har tiden tagit vägen? Har säkert frågat mig den frågan hundra miljoner gånger nu.

Allt gick jättebra, Elsa lekte runt med sin fröken(pedagog) och med Josefin. Det är skönt att de 2 har börjat på samma avdelning.

Elsa sprang runt och ropade olika namn. Hon har faktiskt lärt sig säga Enny(Jenny, granntjejen på landet) och Ellie(Nellie)

När jag går in på Jessicas blogg och hon ser Nellie blir hon jätteglad, och det är likadant när hon ser Oliwer och Josefin på bilder :)

Så idag sprang hon runt och ropade på Nellie.. haha!


Nu ska vi packa ihop kläder till dagis samt jag en väska till mig, för ikväll åker jag och mamma på kryssning. Tudelooo

Bröllop

Idag har vi vart riktigt duktiga tycker jag, jämfört med igår ;)

Vid 9 åkte vi iväg mot stan för att ha möte med festlokalen/cateringfirman vi kommer använda oss av när vi gifter oss. Vi satt och pratade i ca 1 timme och jag vet att det kommer bli perfekt.
Varför? Jo det är nämligen mitt jobb och deras lokal vi kommer använda oss av. Lite konstigt kanske. Men jag vet vad jag kan får där och jag vet att de kommer bli bra!

Menyn är bestämd, de fixar blommor och jag vet att Marie, som fixar blommorna gör ett bra jobb!
Så nu väntar vi bara på offerten.

Efter det mötet åkte vi vidare hem till Centrum där vi mötte min pappa som bjöd på grekiskt, mumma!

Sen fick vi lite tid över så vi åkte förbi bilskolan och bokade in tid för handledarkurs för mig och Totte samt gick in på Arbetsförmedlingen där jag skrev in mig.

Jobbet som jag 00sökte och fick härom veckan verkar inte bli av. Jag missade introduktionsdagen pga Köpenhamnresan och måste vänta tills nästa är och det visste de inte.. Suck! Men men, är iaf inskriven och Elsa får gå sina timmar på dagis, som BTW är imorgon!!

Myskväll

Lovar att försöka lägga in bilder i veckan. Men ikväll ska Totte och jag ha myskväll. Vi slog till stort och hyrde 6 st filmer varav 5 st va Wallander. Behöver jag säga att vi båda älskar de filmerna ;)

Vi har haft värsta slappdagen idag. Jag har suttit framför datorn och kollat efter sidor till bröllopet och Totte va ute en stund med Elsa så hon fick springa va sig.

Sen hade vi kräftmiddag, med lite smått och gott. Elsa älskade kräftor. Hmm..

Nu till filmerna ska vi äta resten av brien och dricka lite vin ;)

Imorrn blir det tidigt upp, vi ska på vårt första möte om bröllopet nästa år... Mer info kommer imorgon.

Hemma

Hemma efter ett par dagar i Köpenhamn. Vi kom hem i Fredags och va helt slut! Somnade på en gång och sov typ till 10 på lördagen.

Vi kom ner i onsdagseftermiddag och har typ gått sen dess, förutom när vi suttit och ätit eller sovit på hotellet. Haha! Det fanns väldigt mycket att titta på och många affärer och matstället att besöka. Vi hann inte med allt vi ville, men hann med väldigt mycket =)
Det blev väldigt mycket öldrickande, vilket va gott, vi va ju ändå i en ölstad ;)

Sista dagen blev det ett besök på Carlsbergbryggeriet, där gick vi runt i någon timme och i slutet bjöd de på 2 öl :) haha! Kan ju säga att man gick runt smålullig hela dagarna...

Maten va god. Jag hade 2 måsten innan jag åkte hem; Äta på kentucky fried chicken samt dansk smörrebröd och det hann vi! Hade också velat testa running suschi. Suschin åkte på band och man fick ta det man ville ha.

När vi kom hem i Fredaskväll somnade vi på en gång och fick en rejäl sovmorgon. Efter lite lunch åkte vi till landet och fick träffa lilla Elsa som haft det jättebra på landet. Hon har lekt och haft jättekul med granndottern som är 5 år.

bebis

Om ca 10 timmar sitter vi på tåget mot Köpenhamn, väskorna är packade, Elsa lämnad på landet. Hon visade inte en min när vi åket iväg. Då brast mitt mammahjärta och nu saknar jag henne så otroligt. Så dte blev att sprinag in i affären och köpa lite choklad(deppgodis)

Jag vet att hon har det jättebra med sin farmor och farfar. Men det är att hon inte visade att hon ville följa med oss hem, hon ville stanna kvar och krama på farmor och inte alls krama på mamma =(

Kategori

Som ni ser har det kommit en ny kategori; Bröllop. Totte och jag har smått börjat planera vårat bröllop som antagligen kommer ske i Augusti nästa år. Allt beroende på om festvåningen som vi vill ha är ledig.

Vi har smått börjat planera lite, och kommit fram till att vi vill ha typ samma så det känns faktiskt jätteskönt!
Vi vill båda gifta oss borgligt, satsa på en dunderfest och bara mysa dagarna efter :)

Vi har redan hittat bilen som antagligen kommer köra oss till lokalen från hotellet. Och klänningen, den har jag hittat, men innan någon klänning ska beställas ska det hårdtränas här ;)

Jag tycker det ska bli jätteroligt att få planera allt det här med Totte, men jag kan ju säga att en sak oroar mig.

Jag tror/eller nästan vet att Totte kommer få en svensexa fixad, men jag? Jag tror faktiskt inte någon kommer fixa något sånt till mig.. vilket gör mig tokdeppig... =( men men, egentligen borde jag bara få vara glad om jag får gifta mig med Totte ;)

Slut på semester

Imorgon slutar min otroligt långa semester. Då kör jag igång mitt jobb på Food(mitt gamla jobb) Kommer bli jätteskoj att komma igång igen och slippa tänka på pengabrist.. Suck!

Den här månaden har vart rätt så knaper, vi betalade bilförsäkringen, och där va det dubbla och det är ju ändå rätt så mycket, sen kan jag ju säga att vi inte vart speciellt snåla, men det har ju faktiskt vart sommar och semester. Tycker man ska njuta lite då, inte leva på makaroner och köttbullar ;)

Jag kan ju säga att jag får en viss släng ångest när jag ser hur mycket vi gjort av med.. men men..

Bildbomb

Landetmys

Hemma igen efter ett par underbara dagar på landet! Vi åkte som sagt direkt till landet efter dopet, då fikat hölls där. Så vi åkte en snabbis hem och packade ihop allt och åkte ut dit.

Dopet va jättefint! Oliwer skötte sig exemplariskt! Och fikat efteråt va mysigt.

Sen resterande tid har vi umgåts med grannarna, spelat spel och druckit vin. I Tisdags kom även Jennifer ut dit och sov en natt och vi hade jättekul, trots regn och rusk. =) Elsa fick gå ut i sitt regnställ och det första hon gjorde va att sätta sig i en vattenpöl. Kan ju säga att hon va dyngsur när vi kom in pga att hon inte hade några stövlar på sig utan vanliga skor.

Idag åkte vi hem från landet, jag va tvungen att duscha inför rekryteringsdag på Stockholmsmässan och jag kan ju säga att det gick jättebra! Skrev på papper och när jag kom hem ringde de för ett intropass, men tyvärr kunde jag inte den dagen =( Vi kommer åka till Köpenhamn och vara borta 3 dagar, resan va redan bokad när jag blev kallad på rekryteringsdagen, så det va ju lite synd, men de skulle ringa om en annan dag =)
Så det känns jättebra!

Imorgon får vi se vad som händer, kanske drar till Lekvegas och kollar eller något :)

Landet

Det blev ändrade planer. Vi åkte direkt ut till landet efter dopet, så bilder kommer någon annan dag. Just nu sitter vi när spelar yatzy med grannarna och dricker vin. Riktigt trevligt. Imorgon drar jag till handen och träffar sofia och hennes grabb på lite lunch, sen hem igen till landet och äter på den nyöppnade restaurangen med grannarna. På tisdag kommer jennifer hit och sover, ska bli jätteskoj! Men vi hörs. :-P
RSS 2.0