Old time ago...

Det va ett tag sen jag skrev, men det beror på att de tog vår dator för att laga den, så den kommer imorgon :D

Jag jobbar som vanligt, brukar hälsa på mamma innan jag går ner i matsalen, så igår kollade jag igenom Halenskatalogen och hittade massor! För ca 1300 kr (: men det är kläder jag kan ha jämt (: och speciellt i Spanien!                                           
Bla det här köpte jag.

Längtar tills det kommer så jag kan få prova.

Men men nu är det snart dags att åka iväg till tatueraren, så om 1 vecka är det dags att märka mig för livet.

Tjohej

OVER AND OUT/M  

Sökes?!

Någon som vill fixa min blogg lite?

Veckans låt: Amanda Jenssen - Do you love me
Love it! haha,

Idag blir det jobb, en 60års fest, får se hur det går idag  (:

OVER AND OUT7M

Handikappad....(?)!

Jag glömde min almenacka på jobbet igår och jag känner mig riktigt handikappad, och ändå ska jag jobba ikväll så jag får ju den direkt när jag kommer, men ändå känner jag mig borta, som om hela mitt liv finns i den där lilla boken?

Att man kan bli så beroende av så små saker, tex mobil och internet, jag känner mig helt borta utan min mobil, men det är för den är min klocka som mobil. Och utan internet nuförtiden så missar man allt! Fattar inte hur?!

Jag är fortfarande så otroligt lättad över att senaste läkarbesöket gick bra, för det här va första gången jag riktigt kände att jag va sjuk!  Kände alla symptom, va trött, ofta färkyld, ont i knät. Haha, men men lita paranoia,
MEN JAG VA FRISK! :D

Va på Formexmässa i Torsdags, va jättekul! Söp till lite, men det får man ibland. Hitta ett jättefint halsband som jag köpte, ett till mig med blått hjärta och ett till mamma med grönt hjärta, Berit köpte ett med rött hjärta, alla lika fina :D

OVER AND OUT/M

Hemmaspa

Imorse hade jag lite hemmaspa i badrummet, hade köpt hårmask, ansiktsmask och fotmask på H&M häromdagen. Hårmasken luktade lime (:
Klippte mig igår, blev jättebra, håret blev tvättat i underbart doftande shampoo som jag knappast har råd med, märket va Bed Head, jag och Robin såg det på Åhlens i stan härom dagen, en flaska hårspray kostar typ 150 kr! HAHA glöm att jag köper, fast märket är otroligt bra, men men, nån gång när jg blivit miljonär kanske :(

Igår fick fåglarna besök av Uno, det va kul.

Och idag ska jag till Formexmässan,YEAH! I love it haha! Så jävla kul att se alla saker. hehu

men men Behandla andra som du vill bli behandlad själv.

OVER AND OUT/M

Spara ursäkterna....

Bloggen och jag börjar flyta ifrån varandra men jag försöker att hålla den så uppdaterad som möjligt.
I Tisdags va jag på sjukhuset, betalade pengar bara för att höra att jag är frisk, pissa i en mugg och låta de ta blod av mig! Men det var det värt!
Jag trivs utmärkt på jobben, jobbar ju på Majola och sen Food for every mood.
Trivs jättebra på Food for every mood, de är jätte trevliga!


När ska vi börja bete oss som vuxna människor.
Allt tar musten ur mig just nu!

OVER AND OUT/M

Jobbigt,

Totte har varit sjuk ett tag, med antagligen vinterkräksjukan. Jag klarade mig, tror jag, blev lite seg och så, men spydde aldrig som tur är. För jag hatar nämligen att spy, visst alla gör det, men för mig är det blä bara...

Har börjat jobba mer nu, på Food for every mood, ett jäätte bra ställe, jag trivs där (:
Så i fredags var jag ledig så jag och Totte åkte ut till landen, åt god mat och träffade hans föräldrar, sen på lördagen åkte vi hem för jag skulle iväg och jobba, kom hem runt halv 2 på natten, egentligen skulle jag vart hemme tidigare men Robin va i stan redan så jag bjöd honom på MAX. Så vi tog sista tåget hem.
Idag va jag hemma lite tidigare, vid halv 10, det va jätteskönt!
Imorgon ska jag jobba på Globen på Svenska Idrottsgalan, så kolla på tv om ni ser mig (:!
Sen i veckan kommer det bli ganska mycket,
Måndag: Globen
Tisdag: Sjukhuset
Onsdag: Katthemmet
Torsdag: Formexmässan
Fredag-Söndag: Jobba, hehu, måste spara pengar till resan, som är snart :D om 75 dagar (:


OVER AND OUT/M

Vem sa att det skulle vara lätt?

 Idag ska jag till sjukhuset och det är inte enkelt!
Jag har kontakt med en tjej på en sida som jag hitta genom ett forum, hon beskrev just en sådan smärta jag hade haft i mitt knä, och jag funderade länge på att skriva ett svar och be henne kontakta läkarn, hon gjorde det och vi skickade mail till varandra, sen hörde jag inget på ca 1 månad och idag fick jag ett mail om att hon varit och röntgat benet och sen fått en remis på sitt lårben, hon är jätteorolig och jag blir det med, för om hon har cancer så kommer hon gå igenom allt jag gick.

Jag har gjort allt för att glömma min cancer, ALLT som finns, men den kommer alltid finnas i mitt liv, fast jag blir friskförklarad, så finns den där och jag måste lära mig leva med.OVER AND OUT/M

Nyårslöften?

Jag och Berit har suttit och disskuterat nyårslöften, varför man bestämmer sig för att ändra på sig, få nya vanor just denna dag? Varför inte på midsommarafton eller påsk? Och de flesta gäller att man ska bli nyttigare, sluta röka, banta och gymma. Jag har inget nyårslöfte, utan jag har ett löfte jag har för varje dag, eller jag försöker, Lev dagen som den kommer, jag vill leva mitt liv till det fulla. Jag vill uppleva så mycket som möjligt. Och det vill jag göra genom att känna och se. Jag vill resa och uppleva saker.

Imorgon ska jag till sjukhuset och göra min MR, lite småorolig, men det är jag alltid.OVER AND OUT/M

2008!

3 dagar har gått av det nya året, och det känns inte som det.

Men det här är min nya blogg, och jag kommer skriva vad jag tycker och tänker och den som inte tycker om det behöver inte läsa, det är helt frivilligt!
RSS 2.0