packat och nästan klart!

Ja, idag har jag packat typ allt till Arvika, hatar verkligen att packa, så det är tur att jag har Totte, som typ är expert på det!

Jag längtar efter att få åka, men jag hatar att åka från Totte.. haha hur ska jag klara mig?!

OVER AND OUT/M

4 dagar kvar!

Nu är jag hemma igen från Tallin, vi hade jättekul, drack lagom, dansa mycket och åt lagom bra:P
Träffa en från 1-2 i gymnasiet, haha har inte sett honom sen vi slutade 2an, för han hoppade av =/
men men han blev förbannad på att jag inte addat honom på msn =o vilket gjorde mig förvånad, för vi typ va alltid ovänner, eller tjaffsade i skolan =o haha.

Men det va skönt att komma hem och sova lite i sängen, för de sängarna där va det hårdaste jag någonsin legat på!
Vi drog till landet med P, och åt jättegod mat, mycket cred till Tottes mamma (: och pappa som lagat maten, synd bara att vi missa rabarberpajen, eftersom en viss söt person blev så törstig på öl och ville hem och dricka!
Jag ska vara helt nykter ikväll, drack 1 glas rosé till middagen, sen räcker det för mig idag. Vilket är ganska skönt, för jag är helt död i kroppen känns det som, vill helst gå lägga mig nu, men då vet jag att jag kommer vakna 8 imorrn pigg och får gå upp själv, vilket jag hatar.
Jag riktigt älskar att ligga kvar i sängen när Totte går upp, för han gör exakt samma sak varje morgon, vaknar av larmet, sätter på snooze 1 el 2 gånger, gå upp och duschar, sen går han och klär på sig, sätter sig på sängen, sätter på sig strumpor och jag brukar oftast ligga och titta då, sen när han är klar säger han hej då, pussar lite på mig, och säger "älskar dig" sen drar han till jobbet, och varje gång jag hör dörren till parkeringen stängas vill jag ställa mig på balkongen och be honom komma och lägga sig igen, men jag är alldeles för lat för det och jag vet att han skulle säga nej.
Men sen somnar jag om och det är skönt för då får jag hela sängen för mig själ (:

Imorgon ska jag till Berit på middag (: det ska bli skoj, sen åkte jag väl antagligen vidare till landet och ser vad som händer där.

OVER AND OUT/M

Tjala la la

Idag blir det dags för kryssning, jag väntar och väntar men klockan typ kryper fram. DARN! Men jag hoppas det blir trevligt. Fast jag vet att det kommer va folk från Haninge på båten. psss..

Ska till banken med Robin så han kan ta ut pengar till idag och på tisdag! Jag hoppas verkligen vi kan kila till nåt ställe och äta, im hungry! Like hell!

Vi ses!

OVER AND OUT/M



Jag som brunhårig

F*uc* you!

Jag blir så förbannad, hade tvättstugan igår, och det vi möter när vi kommer ner på våran tid som vi satt typ beställt för en vecka sen, är att på ena sidan är tvättmaskinerna igång! och på den andra är torktumlarn igång, vi det är ok att kom lite sent, om man haft annat för sig, men om man inte kommit när vi är klara?! Då blir jag riktigt sur och det rä inte första gången det händer heller, senast va för nån vecka sen, då undertiden vi tvätta så fick nån för sig att ta torktumlarn, så när vi skulle använda den va det 30 minuter kvar på den tiden, och det är typ samma människa all the time!
Men nu ska jag försöka glömma det, det är egentligen inget att bli sur över.

7 dagar kvar till Arvika och jag är pepp, lite för pepp för jag har redan kollat vilka band jag verkligen måste se och redan börjat packa det jag inte kommer använda på hela veckan, haha.. im so sad.

Igår har jag bara slappat, saknar att jobba! Behöver verkligen pengarna... hmm... men mams, paps och stoffs kom på besök o fika, vilket va trevlans, sen fixade jag det sista på mitt cv, sökte jobb, NÅN SOM VILL GE MIG JOBB, JAG ÄR SNÄLL OCH KAN BAKA KAKOR (:
nej men jag behöver verkligen ett till jobb känns det som, jag har 2 st 25% jobb typ.. och under sommarn... typ inget..

Idag va jag på Arbetsförmedlingen och imorrn åker vi på kryssning :D

OVER AND OUT/M

Midsommar!

Hade jättekul (: Verkligen, åt och drack hela dagen, kanske lite för mycket dricka. Men det va kul ändå, jag har minne fram till jag och Robin kom till dansbanan, därifrån har jag små luckor och de innehåller mest dricka och nån snubbe"gubbe" som satt och försökte lära mig spanska, tror jag! Sen hitta jag en annan snubbe som va där på besök, han skulle hitta hem, jag tog honom till helt fel stuga och där dissa jag honom för att gå leta efter min kamera, som låg i stugan där vi bodde. Sen spydde jag som man gör när man dricker alldeles för mycket, och sen somna jag tror jag. Vet inte när och hur långt jag gått innan.

I lördags mådde jag som sagt som jag förtjänade. Hade supit bort min mobil som jag visste skulle dö vilken sekund som helst eller att den kanske hade gjort det, men det visade sig att jag hade haft den i fickan hela tiden, sen hade den hamnat under sängen! Och han levde, vilket va i sista sekund, sen dog han. Jag fick 100 miljoner myggbett, och de kliar som satan!

Jag lovar, jag ska aldrig mer dricka för mycket så att jag får minnseluckor och spyr, för det är äckligt!



OVER AND OUT/M

Ikea, hembesök och lissma

Äntligen ska jag och Totte köpa säng! Vi va på Ikea i Torsdags och provade madrasser och kollar på stommar, fastnade för en 1.60 säng, Malm med svart/brun stomme! Sen fastnade vi för en jätteskön madrass! Så det som saknas nu är ca 2500 :D Sen har vi ny säng, med tanke på att vi har 1.20 sän nu, och det är trångt :(

Men sen har vi bestämt vilka färger vi ska ha i sovrummet; vita väggar och en grå fondvägg, och i köket; äggskal :)

Så nu ska vi typ bara köpa färg och bestämma tid med Patrik om när han kan måla.


I lördags va jag hemma hos mina bebisar (: Stoffe firades med sina 18 år, shit han är gammal nu, vart tog lilla halvmetern vägen? Men dte är kul att han kan göra mer saker nu (:
Sen åkte jag till Lissma och kollade Sverigematchen. Urk va de va dåliga!


Snart är det midsommar, det ska bli kul (: Vi ska till Lissma och där kommer ALLA vara haha, sen får vi se hur allt annat blir


OVER AND OUT/M

Fixat och klart..

Idag så beställde jag biljetterna till Arvika, eller tågbiljetterna (: vilket gick på ganska mycket med tanke på att jag köpte åt 6 st. Men de pengarna får jag ju senare :D
Jag är riktigt pepp på att åka dit, ska bli jättekul! Snart fyller Stoffe år och då ska han få sin present av mig, jag hoppas verkligen han blir glad, visst han vet redan vad han får men jag hoppas ändå på att han blir glad!

Mina skattepengar kom häromdagen, de ska jag spara, inte allt men häften minst och ha som extra om det behövs,

I onsdags å färgade jag håret så nu är jag mörkbrun, och jag trivs i det :D

Ikväll ska jag jobba igen på förbundet, kommer nog bli sen, de hade massa sprit :( Men det blir pengar, vilket jag behöver jämt tycker jag. Så snart ska jag hoppa in i duschen, vilket kommer kännas så onödigt eftersom när man väl kommer till jobbet sen kommer man va svettig och sen när man börjat jobba kommer man va genomsvettig! Attan! men så är det ibland.

Jag känner verkligen att jag missar allt roligt nu när jag jobbar, alla träffas och dricker öl tillsammans och snackar medans jag jobbar, visst jag får pengar men jag missar mycket socialt känner jag :( Men det får det bli ändring på!


OVER AND OUT/M

brunch mosebacke

Ja, i Söndags va jag på Mosebacke med några från jobbet, det va jätteskoj. Maten va jättegod, billigt, 150 kr för buffé som bestod av massa olika sorters mat, jag åt mig mätt på vinbladsdolmar och tzatziki! Sen gick vi sightsing på Söder, hittade ett mysigt café som sålde glass, för mig blev det jordgubb och chokladbolls-kulor. och jag kan säga, chokladbollsglassen smakade chokladbollar!
Sen när jag kom hemsomnade jag nästan på en gång. Sov hela natten, vilket jag har börjat göra nu när jag jobbat lite mer och jobbat på morgonen och vart tvungen att gå upp tidigare, och det är störtskönt att sova hela natten!

I måndags va jag på München igen, det va skoj, städade lite i ena diskrummet/köket där vi höll till, det av inte trevligt :P
Åkte hem och satte mig på balkongen med fåglarna, de va störtnöjda med att få sitta där, satt och småpratade hela dagen och så fort jag gick därifrån skrek Emil :(

Idag har jag vart på sjukhuset, är 40 kr från frikortet, träffade Otte som opereade mig, frågade om han kunde skriva intug till mig så jag kan söka aktivitetstöd. Så nu väntar jag på att det ska komma hem

Den här veckan jobbar jag idag, fred och lörd. På Torsdag tar Tottes kusin Marie studenten så hon ska firas på landet, sen sover jag och Totte över där fast hos hans mamma och pappa.

OVER AND OUT/M
RSS 2.0