gravitation

Sitter och lyssnar på gamla skivor i handuk. Har precis klivit ur duschen. Snoret sprutar när jag snyter mig, vart kommer allt ifrån?

Har massa saker att göra idag känns det som. Hinna gå till centrum och handla marsmallows, citron och cider på Sabis till brorsan. Men det hinner jag, sen blir det nog en powernapp, för jag va för pigg i natt för att ens kunna blunda så jag låg där och bara tittade upp itaket, tills jag någon gång somnade. tror jag.

Ikväll är det eld. Jag ska dit, sen ska jag hem och dricka lite vin och öl, vi får se hur jag mår imorgon.


OVER ADND OUT/M

Sökes...

Jag känner mig helt slut i kroppen. Idag vakna jag och va helt slut i kroppen och huvudet. Ville verkligen inte gå upp, allra helst hade jag velat ligga kvar under täcket och gömma mig. MEN, jag reste mig upp. duschade och gick till centrum, handlade det som behövde, fick pengaångest, men det får jag ta tag i en annan dag. Sen gick jag hem satte på kaffet, och fikade med Berit.
Vi satt och pratade om ditt och datt, lika trevligt som vanligt.

Sen träffade jag Robin och vi tog en tur till centrum igen och jag letade efter något jag kunde ha på mig på lördag, men ack nej. Så det får bli något gammalt, vilket kändes bra för ångesten för pengar.

Jag hoppas verkligen jag får jobbet, jag trivdes underbart bra, hon jag jobbade med va jättetrevligt, tyvär ska hon sluta. :( Men jag slutade vid halv 10 och kom hem vid halv 12. Vilket va skönt.
Men jag hoppas verkligen, det va en mysig restaurang och jag fick servera och ta emot beställningar redan vid de första gästerna.

Sen har jag bara slappat idag, satta mig på balkongen och drack te och läste klart min bok, nu måste jag hitta en ny att läsa och helst inte någon jag läst flera gånger.

Sen söker jag någon som har tid och lust, och lite kreativitet att ändra min blogg lite i utseende.


OVER AND OUT/M

Flumintervjuv...

Ja, idag va jag på jobbintervjuven.. det va flum mest... trodde att jag skulle få gå efter 5 minuter men det slutade me att jag ska provjobba ikväll.. Hallelulja.. vi får se hur det går.

Igår va jag på sjukhuset. Det gick bra.OVER AND OUT/M

Sjuk, sjukare sjukast!

Det va ett tag sen jag skrev. Inte så mycket skrivbart har hänt.. eller.. Jag och Mamma va på Basckstreet boys i måndags! Helt otrolig upplevelse! Längtar tills de kommer tillbaka.
I tisdags va jag på sjukhuset och röntga mig.
Sen har jag jobbat och sovit typ.

I fredags va jag och Totte hos Denice och Nicke och käka middag, det av trevligt (:
i lördags jobbade jag och blev sjuk.. fick jätteont i halsen så nu har jag fortfarande det :(

Idag ringde de från ett jobb jag sökt, jag hoppas det går bra, det verkar va roligt, ska dit på Onsdag och då får vi se hur det går..OVER AND OUT/M

helt sjukt!

Det är helt sjukt! Nu har det kommit fram att de hittat 10-årigen Engla.. Man blir helt mållös... Att man ens kan komma med en sån ide att mörda någon!


Idag har jag vart i Farsta Centrum med Jennifer, det va trevligt. Vi snacka lite och så köpte jag te, kaffe och lite kryddor av henne som hennes klass säljer till en klassresa.
Det va skönt att få prata med någon som vet hur det känns.


OVER AND OUT/M

Toppen....

Ja, jag har jobbat och levt.

Idag beställde pappa biljetter till backstreet boys till mig och mamma.. vilken nostalgikänsla. De är på Globen på Måndag!

Ikväll va Berit och mamma här och käka, det va gott och trevligt, har druckit världens godaste sangria!
Vi har skrattat och pratat massa skit, vilket kändes roligt, och skönt.

Snart kommer Totte hem och jag störtlängtar efter honom! Imorgon firar vi 1 år tillsammans men han jobbar på dagen, så vi får fira det på kvällen, så medans han jobbar ska jag träffa min kusin, som fyllt 25. Sen åka hem och fixa tills kvällen.

Så svårt att tro att vi vart tillsammans 1 år, men det känns helt underbart. Just nu känns det som jag nyss träffat honom, jag är helt nykär i honom. Vill bara vara nära honom hela tiden, kan ligga och kolla på honom

OVER AND OUT/M

Hemma..

Lanzarote va underbart! Första flygresan och den gick jättebra, det enda problemet va att jag hade migrän i 2 dagar efter vi kommit dit, vilket va synd, för jag njöt inte lika mycket som jag skulle gjort om jag inte hade haft den. Men sen försvann den, vilket va jätteskönt. Vi har tillbringat dagarna vid baren, i matsalen, på strande, i poolen, på solstolarna och i staden(stad och stad, alla affärer innehöll mest liknande saker). Jag tror jag drack mest pîna colada, vilket va jättegott! Vi fick dricka hur mycket vi ville av öl, vin och den sprit de hade, vilket va en del.
Tredje kvällen blev Regina och jag aspackade, vi hade shotat 10:or tequila, vilket är det skabbigaste jag vet och jag kommer aldrig mer dricka det igen! Vi röjde loss på det lilla dansgolvet som fanns och folk trodde nog att vi gick på något, men men. Näst sista kvällen va vi där igen och då önskade vi låten Boten Anna med Basshunter och den fanns... så jag och robin röjde till den och sjöng hela låten, haha.. alla typ tittade, men det va kul!
När vi skulle åka hem blev planet lite mer än 2 timmar försent pga en uggla som krockat med flygplanets nos på en annan flygning, så de hade vart tvungna och byta ut nosen. Men under tiden vi väntade och vi dyr-dyr burgerking! och slappade, jag somna lite (:

Hela resan vart lyckad, vi träffa massa katter, många av de va helt underbara, man behövde bara titta på de så börja de att spinna. En av de blev jag helt förälskad i, han döpte jag till Ceasar, för han va så obemärkt av sig, brydde sig liksom inte om andra, men han va det ståtligaste jag någonsin sett, sen döpte jag en svart katt till Diablo, han låg alltid och lurade på duvorna, sen en annan fick heta Chips, för han vräkte i sig det när han fick smaka, sen fann det en som pep som bara den när hon jama, (tror det va en hona) hon fick heta Piip, den sista fick jag aldrig klappa, men det va en riktig skönhet! Hon fick hete Lady. Sen såg jag mer katter men de fick aldrig något namn.


Men jag lever iallafall!

OVER AND OUT/M

RSS 2.0