Underbar dag!

 
Vilken underbar dag det har varit!
 
Har haft en någolunda lugn dag på jobbet, som avslutades med en tripp till stan på en liten avslutning på förbundet med lite bubbel för mig ;) blev en tidig kväll, för jag måste packa inför kryssningen imorgon, och dessutom upp tidigt och öppna på jobbet. Vårat tidigare sällskap kunde inte följa med pga sjukdom, så istället får vi med oss mr Ts kusin och hennes man. Ska bli rikitigt roligt!
 
Så nu ska jag fixa lite och så vill jag förvarna för att det kommer bli lite tyst nu fram tills lördagkväll/söndag ;)

En liten fågel

Denna lilla sötnos sitter på våran balkong och vilar sig efter en redig smäll i vårat vardagsrumsfönster. Stackarn har suttit där rätt länge nu :(

Midsommar 2012

 
Vi fick en otroligt trevlig midsommar ute på svärföräldrarnas landställe, massa god mat(vilket visade sig på vågen idag ;) ) samt massa dans och trevligt prat med vänner.

Mitt hjärta

Foto: Sov så sött mitt lilla hjärta http://instagr.am/p/MVjKIZCz82/
För 9 år sedan, hade jag precis slutat 9an, jag var tokdeppig och ville göra något åt mitt liv. Så när jag gick runt på Haningedagen och stötte på kattvärnet, kändes det perfekt, jag skulle bli volontär på katthemmet och ta hand om hemlösa katter. På deras invigning träffade jag på en pratglad, underbar liten dam. Hon gosade och slutade aldri prata med mig. Det var kärlek vid första ögonkast. Hon skulle bara hem till mig, det var bestämt. Fick med mig min mamma, pappa och lillbror på besök hos denna underbara dam i hennes tillfälliga hem, där hon bodde med sin kompis. Hon drog sig undan men kompisen visade upp sig ordenligt och de fick flytta hem till oss. Men trots att mitt lilla hjärta lurade oss, så har hon ett oss 9 underbara år. Under dessa 9 år har hon växt och blivit en underbar katt med sin underbara personlighet, som bara växt. Hon har varit de andra katters mamma, fräst till när de blivit för mycket och inte vart feg att slå till när det behövs.
 
 
Nu har min underbara Smulan fått somna in och hela mitt hjärta har gått i bitar. Jag älskade denna dam så otroligt!!

Söndag

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men så är det ibland :) vi har haft fullt up med massa äventyr denna helg.
 
Idag tillbringade vi dagen med famljen Rossi, på en utflykt till Gustavsberg, Iitala Outlet, där jag shoppade loss ;) sen vidare mot waxholm där vi åt en god lunch samt en promenad runt där :)
 
 
 
 
 
 
Nu väntas en veckas jobb, skoj!

god morgon.

Midsommar och vi ska snart börja fixa oss inför en dag på landet. Kommer bli kul! Förhoppningsvis blir det en regnfri dag.



Hoppas alla får en underbar midsommarafton!

Bakkväll

Torsdag och arbetsveckan är över för min del. Känns bra med lite långledigt, 3 dagaristället för 2 ;)
 
Idag hade jag motivationsmöte och jag går i rätt riktning. Jag tänker rätt och gör rätt för att stå kvar på min vikt. Jag skulle egentligen tränat efter mötet, men skippade det, pga värmen och missat mellis, så gick hem till min inderbara familj och åt middag med de.
 
Nu ikväll har tvättmaskinen gått varm, och ugnen med ;) Jag, Elsa & mr T har bakat ca 40 minipajer tills imorgon då vi ska till landet och mysa med resten av mr´s släkt. Så det blir nog lite gott imorgon också. Missade ju påskmaten och jag älskar allt som har med påsk/midsommar/julmat, sillen, laxen och allt annat!
 
 
 
Steg idag:10132

12790

Nu måste jag komma igång igen med mina förbättringar, bla 8000 steg per dag och stegräknaren har suttit på idag och det blev sammanlagt 12790 steg. Så nu ska jag unna mig ett bad/dusch och sen en god natts sömn. Imorgon är det sista dagen för den här veckan på jobbet och sen blir det midsommarfirande på landet.
 
Imorgon hoppas jag att jag hinner med ett pulspass på kvällen, så jag kan unna mig lite gott på midsommarafton, alltså gott som inte innehåller alkohol! I år blir det en nykter afton för mig.i

Mammablogg kryssning

Nedräkningen har börjat och om 66 dagar går jag och min underbara vän Jessica på Birka Paradise för en dygnskryssning tillsammans med andra underbara mammor. Vi kommer få njuta av en barnfri natt med dans och massa underbart prat.
 
Vi kommer vara med om massa roliga saker, bo i fina hytter och äta middag-, frukost- och lunchbuffé på båten. Vi kommer få mingla runt någonstanns på båten, platsen är ännu hemlig och det är riktig spännande!
 
Så, boka nu, datumet för sista bokning har ändrats och du har till den 25 juni på dig att boka och tillbringa en galen  natt med mig och andra bloggare!!
 
 
(Tryck på bilden för att komma in på hemsidan)

Ny design

Har suttit och svurit på datorn och internet som segat som bara den, men till sist blev jag nöjd, bara headern kvar, och det suger jag på, kanske ska låta någon annan fixa, någon som känner sig manad? ;)

Ska hoppa i säng snart, imorgon är det upp tidigt och iväg och lämna blodprov innan jag drar till jobbet.

Nittonde juni tvåtusentolv

Orkade och hann inte med något inläg igår, men hann med ett svettigt pulspass med bästaste Amina, så skönt att träna med någon annan, man tar i lite mer och får inspiration till övningar efteråt. 

Jag kom hem svettig och slut med i benen.

 

Idag har vi firat min pappa som fyllde år igår, vi bjöd på restaurangmat och det var supergott!! Dessutom var vi och hämtade ett paket från H&M, lite fina sommarkläder som kom hem. Blev så nöjd!

 

 

god morgon

Hatar att vakna med ett ryck av väckarklockan, för då är det bara att å upp och det blir ingen ligga i sängen och dra sig i 5 minuter..

Idag blir det jobb och sen försöka hinna med ett pulspass efter denna helg. Ska dessutom anmäla mig i Itrims stegtävling och komma upp i 500 000 steg, har jag för mig :) mycket gåenda alltså. Måste dessutom köpa batterier till min stegräknare.

Men en ny vecka med nya möjligheter, midsommar på fredag och bara 4 dagars jobb!!

LOVE PINK

Nytt i köket, ljusstakarna och ljusen :) Ljusen är köpta på IKEA och ljusstackarna VILLAGE
Koppen fick jag igår och är helt förälskad i den!




Underbar, gripande bok.

Kväll á la Pink

Efter en underbar kväll med underbara människor så mår jag som jag förtjänar idag. Men jag har ett lyckorus i kroppen, trots att jag är bakis.

Det blev en trevlig kväll med prat och god mat som ja kämpat med hela dagen. Idag blir det rester till lunch/middaag och slapp här hemma. Sen börjar en ny vecka med nya möjligheter och träning! Yay!

 
 
 
 
Det bjöds på minipajer, snittar med brie/körsbärsmarmelad, chevretoast, toast skagen och tunnbrödsrullar med rökt lax och chevreost, till det drack vi det underbara mousserande törtly.

Tack än en gång för trevligt sällskap

Ny hårfärg


Testade något nytt och blev sådär nöjd, hade velat ha en ljusare brun men men, man tager vad man haver ;)

Balkongen klar!!

Nu är äntligen balkongen klar, lite kuddar och snygga filtar så kan man mysa loss där i sommar ;)

Sovmorgon

Fick en stängning idag och fick då sovmorgon, men inte av damen som vile gå upp kl 6 imorse, så efter lite bråk, låg hon i våran säng och tittade på barnprogram medans jag fick sova 1 timme till.

Snart är det helg och den kommer bli så mysig.

Gruppmöte+vägning


Det här säger allt om vägningen idag, är supernöjd, trots 2 veckor utan träning, trots 2 jobbiga veckor med småätande så har jag lyckats gå ner några gram, men jag är ändå stilla. Till nästa vägning ska jag ha ökat motivationen, tränat mer och gått ner. Men jag är stolt!

Fuskvägning


Ikväll är det dags för den stora vägningen men jag är stolt över vilken vikt vågen visar oavsett!Jag har lyckats så otroligt, och här tänker jag stanna! Jag är så stolt över mig själv och detta gav mig mer motivation till att träna efter jobbet idag! Längtar nu så otroligt! Dessutom så är det gruppmöte.

Blev smått sugen på att öka nergången till 65 istället för 70, får se hur vi gör med det.

Hörs ikväll efter ett svettigt pass och ett vägning.

Trött!

Ingen ork alls idag! Hade planerat ett träningspass, men orken finns inte och jag sitter och halvsover i fotöljen.
Det finns inte ens ork till att fixa bänken, så trött är jag. Skulle vilja ta en promenad, men vill inte gå själv :(

Men snart är det helg och jag ska bara mysa, ska bli så roligt, och jag är peppad! Så bilder från lördag får ni se en annan dag ;)

Fullt upp

Efter en fullspäckad dag på jobbet med en underbar sommaravslutning, med sånt och mingel med föräldrar och barn, avslutade jag och Mr T nu kvällen med en paus från byggandet :) Det går frammåt, men jag har svurit, stampat, bitit mig i läppen, gråtit lite, svurit lite till och sen velat skrika lite, jag har alltså betett mig som en snorunge ;) Men hälften gjort och förhoppningsvis är det klart tills helgen! WOHO!

Nu blir det planering för fulla muggar!

Pysseldag



Snart så, är det klart på balkongen. Idag har vi tillbringat tid på bauhaus och här hemma med virket som inhandlades idag. Nu har vi tagit paus och ska försöka hinna sätta ihop bänken till helgen...
Men det ska bli kul och se hur allt blir :)

Tillbaka

Tillbaka efter en underbar helg med underbart sällskap från både familj och underbara vänner. Jag kan inte haft en bättre helg.
Veckan har också vart helt underbar, kunnat slappna av på en sätt, läst böcker, planerat och bara myst.


Foto
Tillbringade en underbar lördag med underbart sällskap i Årsta. Där bjöds det på massa gott att äta o dricka. Kom hem vid 12 tiden och somnade på en gång och sov hela natten.
Idag har vi vart på landet och stått på loppis. Jag fyndad lite, som vanligt ;)






Mina fynd idag ;) Älskar verkligen loppis.


Nu ska jag lägga mig i ett bad med en ny bok och njuta :)

Paus

Tar en paus från bloggandet och får se när och om jag kommer tillbaka... Har en riktig svacka och behöver bara ta en stund för mig själv och läsa böcker, njuta av min familj och bara vara. Så jag tar en paus från data-världen ett tag. Hoppas att ni läsare stannar kvar tills min svacka är över och jag får blogglusten tillbaka.


Tack för en underbar tid och för underbara kommentarer. Vi hörs!

Onsdag

Ursäkta det dåliga bloggandet, men är inte på topp just nu, är inne i en svacka och försöker bara komma upp ifrån den just nu. Vill så mycket men har ingen motivation till det. Jag vill planera och göra något roligt, med underbara vänner, så jag ska tokplanera min Pink Ladies kväll. Den ska vara så bra! Inget får gå fel! Men jag vill planera mera! Jag vill sätta min hjärna i arbete och fokusera på annat...

I helgen har jag massor som kommer få mig på bra humör, får träffa min underbara vän i Årsta och mysa loss där, sen händer massa annat.


Nej planera tjejkvällen kanske.. ge tips på allt som har med rosa att göra!!

Terapi

Shopping och böcker är terapi för mig, så det var ju super att mina böcker som jag beställde häromdagen kom idag ;)

Dessutom hann jag med lite shopping efter mitt stora ärende idag, regnställ till damen och jeans till mig. Har inte haft riktiga jeans, alltså med dragkedja och knapp, sen 2008!! Hade ett par underbara jeans när jag blev gravid med Elsa, men de blev tillslut försmå och sen passade de aldrig efter så jag slängde de. Men idag inköptes det nya, i strl 40, som sitter helt ok, men om ett tag ska ett ar 38 på!!

Blöööh

Idag är en sådan dag jag skulle behöva en vän, som kom med massa onyttiga saker, och bara finns där för mig. Som jag kan sätta mig och prata med i flera timmar, och få ur mig allt!

Motivationen till allt är borta, just nu vill jag ha allt som är onyttigt och bara tokäta massa choklad! Men det går inte!

Jag vet inte hur mycket ma ska orka innan man ger upp... Jag vet inte hur mycket man ska längta tills det är ens tur...

Helt slut.....!

Vilken dag! Haft en heldag i stan idag med barn och utan barnvagn, säger, ALDRIG MER! Det var nog det jobbigaste jag vart med om, en trött, trotsunge som bara ligger och skriker på Åhlens golv, yeah!

Men annars har det gått bra, trots de små(stora) utbrotten. Elsa var superduktig på bion och tyckte det var jätteroligt! På vägen ut väntade det en rolig goodiebag med nalle puh inspirerande saker :)





Filmen var jättebra och barnen hade jätteroligt!


Efter filmen blev det lite mat och sen tänkte jag shoppa lite men skippade det när jag fick den skrikande ungen. Hittade en jättefin väska till henne, men eftersom hon betedde sig som hon gjorde blev det inte av :( Både jag och damen blev förälskade i den.

Nu sitter vi här hemma, både jag och Elsa är supertrötta! Jag ska hoppa in i en dusch och damen ska nattas, imorgon väntar första inskolningsdagen för Elsa :)

Boråstapeter

När jag var på mammablogg galan var boråstaeter där och jag fastnade för flera tapet som jag vill ha här hemma. En av de hittade jag nu i deras facebook-grupp och jag blev bara med sugen på den ;)


Jag vet exakt vart jag vill ha den!

Söndag

Godmorgon, imorse gav damen oss sovmorgon till halv 9, inte ofta det händer! Men jag har vaknat massor inatt och haft svårt att somna om, tror det är pga power napen igår på 1½ timme och kaffet igårkväll hemma hos Kicki&Tobbe.

Idag ska vi iväg på äventyr


Vilka kommer mer dit?

Utbildningsdag

Foto: Firar
Haft en bra dag inne istan med jobbet. Vi körde först utbildnings/planeringsdag, sedan blev det en avslutningsmiddag på La Familglia, en italiensk restaurang, där vi skålade i bubbel och åt en härlig måltid.

Nu är jag hemma och ska bara mysa ner mig  sängen.

RSS 2.0