Äldsta generationen

Sovit helt OK inatt, Elsa vakna vid 1 o ville ha mat, sen vakna hon igen vid halv 6. Sen somna hon om igen vid 7, men vi låg o mös lite hon och jag =)
Vid halv 11 gick vi upp och åt frukost och fixade lite innan vi tog bilen till Tottes morfar.
Tycker det är ganska häftig, på Tottes mammas sida är det 5 generationer. Först Tottes gammelfarmor Siri som är 90 år och pigg som en lärka! eller ja, hon sitter där och är helt med iaf =) brukar sitta o prutta o rapa när vi är där. Hennes största intresse är att titta på människor och gå på Shigong! Sen kommer Tottes morfar Kurt, 69 år, han samlar på massa saker! Så fort man kommer dit får man en trave böcker som ska läsas! Efter det Anett och Totte, och sist Elsa.

Där fick Elsa ett litet kuvert, men det som va i är hemligt men behövande kan jag lova! Där satt vi ett tag och under den tiden hann Skrutt bajsa 2 gånger! Så vi vet ju att hennes mage funkar som den ska fast hon får ersättning. Efter det åkte vi till Centrum där vi mötte Marie och hennes mamma Anki, Skrutt fick jättefin present av de =) (Tack!) Träffade lilla, eller ja lilla o lilla, Nellie. Hon har vuxit så himla mycket! Kan vinka t.o.m! Längtar lite till Elsa kommer till den åldern, man kan kommunicera lite mer med de. Handlade lite extra ersättning, typ all Baby semp är slut överallt! Så vi tog allt de hade på Sabis! T.o.m Maxi och Coop hade slut på det =(

Efter det åkte vi till landet och bara mös, nu är vi hemma och ska försöka få Skrutt att somna, det kommer väl sluta med att hon somnar på mitt bröst inatt igen, men det är ganska mysigt =)


Skrutt sover

Bjuder på den här, haha!

Förlossningshistoria

Har fått lite pikar om att folk vill veta hur min förlossning gick hehe =)

Allt började redan 21/4. Totte och jag trodde verkligen inte att det skulle bli nåt de närmaste dagarna så jag hade ungerfär hela veckan planerad. Redan på dagen efter besöket hos min BM började jag känna en viss mensvärk, men brydde mig speciellt inte. Trodde det bara va fejk. Jag åkte till Globen och fikade med folk. Senare på kvällen somnade vi som vanligt och frammåt 2 tiden började värkarna komma mer med kortare mellanrum. Kunde inte sova utan låg i sängen och hade lite småont. Vid 4 tiden kunde inte jag längre ligga utan vid varje värk va jag tvungen att resa mig ur sängen och gå. Jag gick runt i hela lägenheten och svor! Tiden gick och jag fick bara ondare o ondare, ringde in till Huddinge 3 gånger under morgonen, men hade för långt mellan värkarna. Men jag tror jag hade kortare mellen egentligen. Vid halv 11 stod jag inte ut längre utan ringde in en sista gång och hon hörde på mig att jag inte skulle orka mer, så hon förklarade att de hade fullt men hon skulle ringa runt.
Jag hade så ont att Totte fick ta över telefonen och i 30 minuter ringde hon från Huddinge runt till olika sjukhus föär att hitta plats till mig.
Under tiden stod jag lutad över köksbordet och svor och grät, hade verkligen ont! Fik reda på att vi fått plats på Danderyd så vi tog alla saker vi behövde och tog oss till bilen.

Resan till Danderyd tog en evighet tyckte jag men när vi väl kom dit tog vi emot av en bm som visade oss till ett rum. Där fick jag lämna urinprov och sen vänta på en läkare. När läkarn kom skulle en ctg-kurva tas i 20 minuter. Efter ett tag kom de in och ville fortsätta med ctg-kurvan eftersom den visade att Skrutt va lite stressad, så de ville ta hål på hinnorna eftersom mitt vatten inte gått och sätta en skalp ctg på huvudet, som mäter hennes hjärtljud bättre än ctg:n, samtidigt skulle de kolla hur mycket jag va öppen, och till allas förvåning va jag öppen 7 cm! Blev helt paff och bad henne upprepa siffran. Jag va helt inställd på att jag skulle vara öppen typ 3 cm.
Efter de hade tagit hinnorna så började jag lätt med lustgas, hade 20% lustgas/80% syrgas, det hjälpte ett tag, sen började det göra riktigt ont och då höjde de till 50/50 men då började jag må illa så jag slutade helt med den.
Har inte tidpunkter i huvudet, men vid 13:40 började mina krustvärkar. Jag valde att föda i stående ställning, eller valde o valde. Kunde inte ligga eller sitta ner pga av trycket mot svanken. Vid den tidpunkten bad jag om ryggbedövning och de sa att de kunde fixa det men att förlossningen skulle ta 10 timmar till. DÅ bad jag om kejsarsnitt men det va för sent.
14:14 kom hon ut och under de 45 med krystvärkar gav jag säkert upp 100 gånger men alla som va i rummet verkligen stöttade mig.
Totte som stod på andra sidan sängen och höll i mina händer va så himla underbar! Skulle aldrig klarat av det här utan honom!

Vi fick ligga kvar i rummet några timmar innan vi förflyttades till ett annat rum i väntan på att hamna på patienthotellet. Där vilade vi lite och Skrutt bajsade massa!

Allt det här va värt den smärtan, jag är beredd att göra det igen om nåt år med Tottes stöd. Danderyds sjukhus va helt underbart, personalen på förlossningen samt patienthotelletva helt underbara. Är verkligen glad att jag hamna där och inte på Huddinge.

Lugn natt

God morgon, ja det är verkligen en halva bra morgon, Skrutt sov från 11-kvart i 5 imorse utan att vakna. Då fick hon  mat och sen låg vi o mös lite tills vi somna om igen. Nu är hon litegnällig men men =) Totte myser lite med henne.

svar till Malin; Förlossingen gick jättebra, när jag kom in på Danderyd vid halv 12 tog de ctg, efter 20 minuter tog de hål på hinnorna och då va jag öppen 7 cm. 14:14 föddes hon, så 3 timmar ungefär tog det från att i kom in. Sen gick jag ju hemma med värkar frpn 2 på natten =)

Uppdaterar mer sen

Heldag igen

Vilken natt! Skrutt skulle verkligen inte sova! Hon ville helst ligga o snutta på mina bröst, vilket inte gick eftersom det gjorde så ont, så efter ett tag somna hon på min mage, men vakna sen, då märkte jag att hon hade kissat på mig! Haha, Vi hade tagit av allt förutom blöjan på henne så hon skulle ligga hud i mot hud och så va blöjan förstor så det läckte. Som tur hade jag en tshirt som var nervikt, så allt hamna på den. Efter lite om o men så somna hon äntligen på Tottes mage och vid 3 tiden inatt kunde vi flytta över henne från Totte till sin plats i vår säng.
Sen vakna hon en gång till men somna om ganska fort efter att fått mat.

Idag va vi på återbesök på Danderyds, Skrutt hade gått upp 150 gram sen i Lördags vilket va bra enligt sköterskan, sen fick vi svar på massa frågor som vi gått och oroat oss för, så hela morgonen va egentligen kaos! Vet inte hur många gånger jag började böla av  minsta lilla sak. Suck. Men när vi hade fått svar på alla frågor slappnade vi av och skulle egentligen åkt till Tottes morfar, alltså Elsas gammelmorfar, men han va inte hemma så vi bestämde oss för att åka till mitt jobb, mammas jobb och hälsa på. Efter det åkte vi förbi Tottes jobb och hälsa på. Alla tyckte hon va helt underbar.

Sen kom vi hem, Totte gick till apoteket och köpte nappflaska till Skrutt eftersom vi ger henne ersättning i en medicinmugg och det är jättejobbigt, speciellt på nätterna. Så då blir det nappflaska + att jag slipper känna mig fast när jag ska ut, vill inte sitta ute nånstanns med en mugg o mata henne med, speciellt om hon är envis och inte vill äta ut muggen.

Ikväll har vi tagit det lugnt, ska sova tidigt, efter hockeyn, sov ca 30 minuter tidigare, vilket va skööönt!


Skrutt i Tottes knä

Totte duktig!

Måste börja med o tacka för alla stöttande kommentarer! Det känns verkligen skönt att läsa de =) Mjölken har börjat komma igång smått, men jag kommer fortsätta med tillägg. Såret på ena bröstet är helt borta nu, och det gör nästan inte alls ont längre att amma på det! Men självklart kom det på det andra, haha! Aldrig blir det bra nog...

Idag har Totte vart jätteduktig, han började med att åka o storhandla medans jag va i centrum och handla lite extra bodies till Elsa. Hittade 3 st på "Name it" De va jättefina! Hittade också en dreggelhakklapp, tog faktiskt en rosa med vita blommor på =) Skrutt sov hela tiden i centrum så det va skönt =)
När vi kom hem fick hon lite tillägg och sen vila vi 2 lite.

Camilla, Tottes kusin och hans moster Lisen kom på besök. Camilla och Elsa fyller faktiskt år på samma dag =) Lite småcoolt, så 3 st i Tottes släkt är födda den 22/4, Elsa (1909), Tottes gammelmormor, som Skrutt är döpt efter, Camilla
(1988) och Skrutt (2009), Så mellan båda Elsa är det alltså 100 år!

Vid halv 5 gick Totte ner i tvättstugan, han är strax klar, men han har tvättat allt vi hade som behövde tvättas.

Jag kan fortfarande inte fatta att jag är mamma, att jag har en egen liten familj än! Det är helt sjukt. Men jag är så lycklig. Jag älskar Totte så himla mycket, är så glad att jag har honom och att vi fick SKrutt tillsammans! Mitt liv är komplett nu faktiskt! Det är inget som saknas. Jag har Totte och Skrutt! Jag har vänner som bryr sig. Jag har tak över huvudet och mat på bordet, vad med kan man begära? Visst att någon miljon skulle sitta fint, men haha.. det kan jag nog klarar mig utan, Skulle aldrig välja bort det jag har nu mot pengar!

Återbesök+landet

Kom precis hem, har vart hemifrån 10 timmar idag, haha! Men det har vart kaotiskt, käsnlomässigt jobbigt men sen blivit helt underbart!

Hade återbesök på sjukhuset, Skrutt skulle vägas, hon hade gått ner 11% av sin födelsevikt.. så jag ska börja pumpa o börja med ersättning tills min mjölk kommit igång. Men idag har det funkat, har handpumpat lite, och sen har hon fått ersättning, vilket slank ner. Anledningen till att hon gått ner är för att hon suger så dåligt, och för att hon suger så dåligt får hon inte i sig och då orkar hon inte suga längre stunder så det blir som en cirkel som bara går runt, runt.

Att få reda på det tog verkligen på mig, jag kände mig nedslagen! Har sett framför mig att amma utan att det gör ont, det skulle liksom vara perfekt, men ja... alla har väl en sån bild i huvudet.
När vi skulle hitta pumpen vi skulle hyra gick vi vilse på sjukhuset och allt bara brast, där stod jag mitt i en folktom(som tur va) korridor och storbölade! Som tur va Totte med och han fixade så vi kom rätt. Hämtade pumpen och så åkte vi o handla ersättning och sen till landet. Där kunde jag slappna av!

Ikväll ska vi ta det lugnt, titta på Robinsson och äta chips, bara vara alltså.

24/4-09

Natten har vart lugn, Skrutt har sovit mellan mig o Totte o vakna vid 4 för hon ville ha mat, sen vid 8 vakna hon igen och åt. Har fått så ont i bröstvårtorna! Ska prata med barnmorskan imorgon på Danderyd om amningen, hon får hjälpa mig att hålla rätt, kan inte ha det så här längre, nästan gråter varje gång hon ska äta!

Idag har vi bara tagit det lugnt, gick en prommis till centrum o handla lite, Totte behövde nya skor och vi behövde mat! Det blev kycking mozzarella.
Sen har mamma, pappa o stoffe vart på beösk och träffat henne, allt gick bra. Hon va jättelugn.

Ikväll ska vi bara mysa, Totte har jätteont i huvudet och vill bara vila. Så det blir så.

Nu ska jag pussa på min duktiga man, han är helt underbar!

Elsa Siri!

Ja nu har hon kommit. Helt underbar är hon.

Allt gick jättebra! Hon föddes 22/4 14:14 och vägde 3080 gram och va 51 cm lång. Förlossningen gick jättebra, födde helt utan smärtlindring!

Men men ska gå o pussa på min lilla familj nu, Skrutt ska nog få sig lite mat också! Tack för alla gratulationer!

BF+3

Jag hoppas verkligen något är på G nu! Har sovit skitdåligt inatt! Har haft Onda sammandragningar sen igår, men då va det bara 20 minuter mellan de. Inatt har de varit mellan 5 som minst och 12 som mest och de har verkligen gjort ont!
Tog 2 panodil vid 4, hjälpte inte, ställde mig i duschen vid halv 6, stod där i 20 minuter ungefär, det hjälpte inget. hade 4 st onda SD i duschen, fy fan säger jag bara! Har nog aldrig duschat så varmt haha!
Nu får vi se vad som händer efter det här, ska försöka sova lite eftersom jag har haft ont, och dessutom vart täppt inäsan, ingen bra kombination säger jag bara =(

Men men, uppdaterar om mer sen,

Lista

10/4- Gabriella Ingen bebis idag =P
13/4- Pappa(morfar) Fel fel fel!
15/4- Mamma/mormor) Nej nej nej! =(
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore Nej nej nej =/
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse Fel fel fel
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

BF+2

Ingen bebis idag heller, men hon kanske kommer inatt ;) nämen man vet ju aldrig.

Dagen har jag tillbringar först på Future teens och sen gick jag till barnmorskan, näst sista besöket typ! Kommer ha ett till efter förlossningen. Fick lite mer info om vad som kommer hända nu. Den 27/4 ska jag ringa Huddinge sjukhus för tid för UL, sen när jag gjort UL:et ska jag ringa min bm och bestämma vem av oss som ska ringa 4/5 till specialmödravården för läkartid. Den kommer jag få mellan 41+4 - 41+6. De brukar sätta igång en efter v 42+0 vad jag förstod det som.

Efter det åkte jag till Globen och fikade, jättemysigt som vanligt!

Ska äta tacos idag, stark tacos, haha har hört att stark mat kan sätta igång det, sen ska jag bara vila, för det fick jag höra att det också kan sätta igång. Men men vi får se, hon kommer när hon kommer den lilla Skrutten.

Nu ska jag gå o pussa på min man som ligger i sängen.

fortsättning...

Precis kommit hem från Astrid Lindgrens barnsjukhus, det som en gång va mitt andra hem. Jag älskar människorna som jobbar där och känner mig trygg där, även fast jag mådde som sämst där. Träffade sköterskor som sett mig må som sämst. De blev så glada att se hur frisk man såg ut. Haha! Men samtidigt som jag trivs där hatar jag stället. Hatar att se barn genomgå det de måste. Att cancer ens finns, ingen sådan sjukdom som dödar borde finnas! Ingen förtjänar att få cancer, vad än den person gjort! Det är något jag verkligen inte ens vill att min fiende ska få, för det är så hemskt!
Jag fick gå igenom massa där, inte bara fysiskt utan också psykiskt. Hela jag förändrades. Om jag kunde skulle jag förinta allt som har med cancer att göra!

Träffade på Jennifer och henne mamma, alltid lika trevligt o pratglatt, även fast man är där. Elsa fick sin del av uppmärksamheten, alla ville att hon skulle komma ut nu! Eller ja, Kicki ville nästan dra ut henne! Men det vill ju jag med så det spelar ingen roll.
Men efter såna här dagar där man har något att göra blir man faktiskt lite gladare! Man ser framåt på ett lättare sätt. Jag har vart riktigt tjurig över att jag gått över, och det har verkligen märkts. Tror Totte har märkt det, men ikväll ska jag vara glad! Jag ska pussa sönder honom. För det är han värd, efter allt han behövt stå ut med de senaste dagarna är han värd allt i denna värld!

Imorgon  ska jag träffa BM, sista gången hoppas jag! Sen ska jag åka till Globen och träffa Globen/Årstamammorna, jag är nog den enda som inte tillhör det regionen, men jag är lika välkommen för det :)
Sen ska jag åka hem med Totte =)

Tudeloo

BF+1

Nu är jag officielt över tiden. Fy fan säger jag bara!
Har sovit sådär inatt, vaknat o haft sån smärta i höfterna och så kan jag bara ligga så på de sidorna...

Känner mig verkligen deprimerad av att gå över tiden, jag vet, sjukt egentligen, man ska inte stirra sig blind på det datumet. Men jag hade verkligen hoppats på att slippa det här nu o få bebis.
För jag längtar så otroligt. Känns som alla andra kommer få före mig =(

svar+bild

Svar till Anonym; hur länge dröjer det innan läkarna/barnmorskorna sätter igång förlossningen om hon inte vill komma ut självmant? :P
De väntar ca 2 v med att sätta igång en, så tidigast 3 maj tror jag. Nästa måndag, alltså 27/4 ska jag ringa Spec. mödravården för att få en tid för UL och kolla på livmodertappen, sen bestämms en tid för igångsättning.


Mage v40

Kebab

Det blev en promenad på ca 1 timme idag, skönt.. Är peppad att klara av det här iaf! Men jag längtar verkligen efter att ha ont! Rätt ont alltså, ite i foten eller benet..

Jag är lite smånervös, har nog inte riktigt fattat att jag kan få värkar vilken sekund, minut, timme eller dag som helst. Det är helt sjukt egentligen!

Vi ska snart iväg o stilla min hunger o sug efter kebab. Har nog vart sugen på det i 1 v nu! Så det är kanske det hon väntar på där inne ;P haha nej men skämt åsido. Vi ska åka till palmyra o äta där, det kostar typ lika mkt där som det gör i VH och på Palmyra får man typ sjukt mkt mat. Ska ta kort på Tottes tallrik så får ni se! Jag ska äta kebab ibröd och sno pommes av Totte, det blir billigare så, eftersom varken Totte eller jag orkar äta en tallrik var!

Lista

10/4- Gabriella Ingen bebis idag =P
13/4- Pappa(morfar) Fel fel fel!
15/4- Mamma/mormor) Nej nej nej! =(
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore Nej nej nej =/
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

Beräknad förlossning idag...

Men jag sitter hemma och mår hur bra som helst, VA FAN! Nej jag är trött på att vara gravid nu, jag vill ha bebis! Jag orkar inte. Kan inte ha något planerat utan måste ta dagen som den kommer och jag är verkligen en sån person som vill ha saker planerat... Åh! Det här känns inte bra alls.. kommer säkert gå över massa.. och bara sitta o glo.

Nej men nu ska jag tycka synd om mig själv

Idag

Ingen bebis idag. Men god mat blev det! Haha.. Åt thai vid globen, supergott! Sen gick vi och åt lite glass och sedan vidare till en av tjejerna som bodde i närheten och drack kaffe. Det va jättekul och jag är verkligen glad att jag åkte med idag.
Kan liksom inte förklara varför, men jag blir så glad av att träffa människor just nu. Sitta och prata skit och bara ha det kul. Jag verkligen njuter 100% av det.

Vi ska åka till Årsta om typ 1 timme, ska äta där och det är alltid lika trevligt att träffa de! Vet bara inte vad jag ska ha på mig, suck! Jag hatar just nu att vara gravid, pga av kläder, vill kläcka ut henne nu! Haha, men vi har sagt imorgon får hon komma =) För då har vi inget viktigt planerat.

Ja försöker verkligen ha planer hela nästa vecka om inget händer, vilket jag hoppas!
På måndag; FT+fika med pappa+sjukhuset på kvällen
Tisdag; BM+Fika med Årsta/Globen mammor
Onsdag; Inget planerat än
Torsdag; Inget planerat än
Fredag: Antagligen landet, hela helgen.

Kanske tar en prommix eller en bussresa till Brandbergen och möter Stephanie. Har inte träffat henne på 2v! Det är för länge utan min favvotjockis haha!

Dagen...

Det blev en prommix från Babyland idag. Handlade 4 st snuttefiltar, JÄTTESÖTA! Nässug och mjölkuppsamlare, så man slipper kasta bort mjölk som läcker sen. Gick förbi centrum o handlade panodil zapp och alvedon och såg att det mesta jag handla på babyland va betydligt billigare på apoteket! Köpte min glass och gick hem, sen dess har jag bara slappat. Orkar inge mer liksom. Har gått från soffan till datorn hela dagen... suck!

Men imorgon blir det andra bullar! Ska äta thai vid globen, sen på kvällen ska vi till Årsta o äta middag och efter det blir det landet. Mysdag helt enkelt. Måste förbi Åhlens imorgon också o handla lite mindre kläder, om vi nu får en liten bebis...

Imorgon är det bara 2 dagar kvar tills hon är beräknad, helt sjukt va tiden har gått fort! Jag längtar så himla mkt efter henne, vill se hur hon ser ut, vem hon liknar mest. Hur hon är. Jag vill veta allt!

Totte kommer om typ 1 timme, längtar så otroligt efter honom! Hatar när han jobbar kväll, men som tur är det bara 4 dagar var 4e v tror jag, så det är inte ofta. Det är värre när han jobbar helg! Men när han kommer, så ska han få 100 miljoner pussar!

NEDRÄKNING;3

Har sprungit in o ut från toan hela natten! Hallonbladteet gör verkligen en kissnödig! Helt sjukt egentligen. Har direkt inga minnen från inatt, bara att jag sprungit upp o ner typ. Har haft ont i magen, eller mja.. mensliknande värk i både rygg o mage, så hallonbladsteet kanske värkar =) Men jag har iaf bestämt mig för att dricka en kopp på morgonen efter frukost o en kopp på eftermiddagen, kanske till fikat ;)

Har haft några SD, men jag försöker att inte vara alltför glad för de, man blir bara besviken om det visar sig att man har fel.

Idag ska jag åka med Totte till Babyland, ska handla lite, har fått min havandeskapspenning, ÄNTLIGEN! på ca 4000 kr så jag måste handla lite saker som fortfarande saknas. Ska kolla på blocket efter ett sele också. Men sen blir det en prommix hem, ska handla en twister(glass) på vägen hem, är jämt sugen på de! Sen sätta mig o läsa min bok i soffan. Måste städa lite också.
Kanske blir ett bad ikväll också.. har badat varje kväll den här veckan, tycker det är så skönt att först ligga o läsa, sen ta en lååångt dusch efter.

Nej måste fixa mig nu, så jag kan åka med Totte!

Lista

10/4- Gabriella Ingen bebis idag =P
13/4- Pappa(morfar) Fel fel fel!
15/4- Mamma/mormor) Nej nej nej! =(
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

Har fått några få sammandragningar nu på kvällen, vilket kan bero på hallonbladsteet som jag druckit 3 koppar jag. Men inget är på G än, jag lovar haha!

Snart har hela

dagen gått... Jag har hunnit med ganska mycket, vilket är skönt för då går dagarna fort!
Imorgon kommer säkerligen bli en sån där jobbig dag, funderar på att ta en promenad till Babyland själv, eftersom det är inget i lokalen för alla mammor ska iväg på babymassage och jag har ju inte nån bebis än att massera.. =/
Men jag måste köpa en näsfrida, snuttefilt och amningsinlägg. Sen på fredag ska jag träffa några gravida som jag träffat tidigare vid globen och äta thai och efter det blir det nog landet.

Sen nästa vecka om jag går över får jag tillbringa på FT, blir lättare när Totte jobbar dag, för då går man inte hemmifrån när han ligger och halvsover och slipper vänta flera timmar på att han ska komma hem på kvällen.
På måndag ska jag träffa pappa och sen kanske åka till sjukhuset för att hälsa på. Träffa Jennifer, det ska bli skoj. =)

Nej men nu ska jag ta det lugnt, vänta på greys ^^

Nedräkning;4

Sitter på FT, precis kollat igenom alla kläder, yum nästan! Om det hade vart mat hade jag nog ätit massor! Nej men jag hitta lite stora kläder till Skrutt + några sparkdräkter som jag blev helt förälskad i =)

Melissa, en bekant till mig har gått o fått sin bebis nu, så avis! Jag vill också ha! Kom fram till att jag hellre har 100 dagar kvar än 4. Helt sjukt egentligen, men då går dagarna fort, men nu går dagarna i snigelfart.. Känner redan nu att jag kommer gå över... =/
Många frågar om jag är nervös inför förlossningen, men nej faktiskt inte. Jag tänker inte så mycket på den, utan det jag mest är orolig för är hur allt kommer starta. Kommer vattnet gå, vart kommer det gå, kommer det gå på natten eller på dagen? eller Kommer det va så att jag får värkar bara så där? eller kommer värkarna komma sakta? Jag är jättenervös för det.. Jätteorolig att vattnet ska gå på natten och förstöra våran säng! Haha...! En annan sak jag är nervös över att det ska ploppa ut en kille! haha, det skulle inte spela någon roll, men jag är ju helt inställd på en tjej, jag har ju massa klänningar som hon ska ha på sig. Haha!


Det är sol ute, så vi får se om jag tar en sen prommix sen.. efter fikat hos grannen =)

Lista

10/4- Gabriella Ingen bebis idag =P
13/4- Pappa(morfar) Fel fel fel!
15/4- Mamma/mormor)
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

5 dagar kvar...

Ja, som sagt hur ska jag klara av de här dagarna? Tycker de går så långsamt som bara den.

Det blev en promenad till bibloteket, lånade 2 böcker till mig och en till Totte, får se vad han tycker om den ;) Sen gick jag till affären och handla lite mjölk, juice, cola, fil och choklad till mig. Tänkte inte en tanke på att det skulle väga! + att jag skulle ha min pizza med mig också. Men det gick till slut, men det va tugnt.

La mig i badet, efter pizzan som jag slukade på 20 minuter (vilken gris va?!), med en av böckerna; Välkommen till det nya livet, scener ut ett föräldraskap skriver av  Fredrik Emdén. Jättebra faktiskt, läste halva i badet så nu ska jag ta en paus och vänta på att jag kan äta resten av chokladen, kanske i sängen =P med lite tända ljus. Måste ju tända de nya nu, så det luktar lite gott. Får nog bli mullbär, älskar verkligen den doften. Ja, vi får se hur det blir. Det är ju också sol ute och det märks direkt på mitt humör, är betydligt gladare då!

Imorgon ska jag upp till FT, klarar inte av att sitta hemma längre! Så det blir väl lite pyssel, utan Stephanie =(, och sen fika hos Berit. Får försöka ha aktiviteter varje dag!

Nedräkning: 5

Blir galen! Vaknade runt 9 och va uttråkad! Hela gårdagen gnällde jag och idag kommer det bli likadant! Fy fan säger jag bara! Den här veckan har redan kännts som 9 månader och det har bara gått 2 dagar av den!
Vädret gör inte saker bättre, för då hade man kunnat sitta i solen med en glass och sola lite, men nej, det går inte... Och att Totte jobbar kväll gör det inte heller roligare! Jag blir galen av att bara vara! Jag vill göra nåt men har ingen ork.
Totte tycker nog jag är en riktig pain in the ass just nu eftersom jag bara gnäller o gnäller.

Igår så städade jag, vilket jag tokångrar nu, för det hade jag ju kunnat göra idag... baka orkar jag inte, för då måste man städa efter sig + gå o handla.. som jag egebntligen borde eller måste. För jag måste ha mjölk..

För att lägga till lite mer gnäll så vet jag verkligen inte vad jag ska äta till middag, min fantasi är som bortblåst. Funderar starkt på att beställa en pizza sen, bara för att!

Nej nu får hon fanimej komma ut! Annars kommer väl alla bli galna på mig eftersom jag bara gnäller =P


Man säger en rädd kanin, en rädd häst men vad säger man om råddjur? Ett rätt råddjur? Haha

Nedräkning;6

Hemma efter en myshelg på landet och överaskningsfest hos grannen. Det har vart helt underbart!

I fredags åkte vi till Inger och tittade på små små kycklingar! Så söta, 1 hade kläckts under natten och de andra va 4 v gamla.. Helt otroligt vilken skillnad det är på storleken på bara sån kort tid! Vi va kvar där ca 1 timme innan vi åkte o hämta Robin och sen åkte till landet. Där åt vi en jättegod påskmiddag och sen blev vi överbjudna till B&A på blåbärspaj.
Gick o la oss ganska tidigt, runt 10 tror jag.

I Lördags så åkte jag hem, fixade i ordning det jag skulle ha med mig till grannen som skulle ha överaskningsfest för sin syster Monica som hade gift sig förra veckan i Vegas. Hon blev överaskad och kvällen va jättetrevligt med god mat!
Åkte sen ut till landet, fick skjuss av pappa. Alla satt hos Viking och hade trevligt, vi lekte roliga lekar och sen vid 10 gick jag och Totte o la oss.

Igår så åkte vi hem en snabbis, jag rakade benen, Totte duschade och sen åkte vi tillbaka till landet. Totte och jag "firade" att vi varit tillsammans 2 år. Helt sjukt va tiden gått fort, kan inte riktigt fatta det! Men fler år ska det bli =D
På kvällen gick vi till Kalle på spången och satt där, blev störtförälskad i hans stuga, vill ha!

Idag ska vi bara ta det lugnt, tvätta lite på kvällen =) Sen under veckan ska jag städa hemma... SUCK! hatar verkligen det, men det behövs och om inget händer till helgen blir det landet, ska odla lite tomater o annat. så det blir att sitta i jorden, kanske får igång nåt. Ska försöka hinna med några promenader i veckan, och gå till FT. Kommer kännas konstigt när Stephanie inte kommer vara där! BUHU!

Men men ska ställa mig i duschen och bli lite fräsch, men innan ska Totte få sig ett nyp ;)

Nedräkning; 7

Hemma en snabbis idag igen, fick nåt ryck o ville hem o raka benen, eftersom det är så varmt på landet.

Igår va jag hos Berit o överaskade hennes syster som gifte sig förra veckan i Vegas! Hon blev överaskad! Vi åt gott och hade jättetrevligt =)10/4- Gabriella Ingen bebis idag =P
13/4- Pappa(morfar)
15/4- Mamma/mormor)
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

NEDRÄKNING;8

Är hemma en snabbis idag, är jättetrött! Vet inte varför!? Hinner bara sätta mig ibland och ögonen vill verkligen ner!

Igår fick vi besök från Lomma, med söta Wilma! Gud va söt hon är! Man skulle vilja äta upp henne! Helt underbar unge, pratade massor!
Det blev också påskmat igår pga att det va den enda dagen alla i fam. Andersson kunde, det blev jättegott! Verkligen längtat efter påskmaten! Blev dundermätt. Har börjat få massa sura uppstötningar, fy fan säger jag bara! Det är jätteäckligt och det känns som jag ska spy hela tiden!

8 dagar kvar tills hon är beräknad, jag vill ha henne nu! =) LÄNGTAR SÅ OTROLIGT!

Nej ska vila lite till, och sen iväg..

Nedräkning; 9 dagar!

Sovit si så där inatt, men när jag väl somna i morse så drömde jag om förlossningen, eller ja, om det som hände innan och efter. Själva förlossningen missade jag.
Men sista delen i drömmen var helt underbar då jag höll i Skrutt! =) Hon va så fin! Så nu längtar jag ännu mer efter henne...

Idag ska vi till Inger och handla ägg, jag hoppas verkligen kycklingarna har kläckts, jag vill hålla i en och gosa in näsan i fjädrarna! haha.. Sen åker vi direkt till landet och myser! =) Ska snart upp o äta frukost samt packa ner allt vi ska ha med oss till landet, vilket blir en del när vi ska stanna hela helgen..

9 dagar kvar tills hon är beräknad, hon kan om hon vill, komma vilken dag som helst! Så spännande! =)

Trött+hormoner

Jag är så trött! Vill sova hela tiden egentligen! Förstår inte hur man kan vara så trött!

Höll precis på somna när Totte kom hem idag, men när han väl kommit så kunde jag inte försöka igen utan låg bara i soffan o blunda, sen så blev jag tvungen att gå upp o fixa köttbullarna tills imorgon, vilket gick bra.... tills jag kom på att jag kryddat de med muskotnöt och Annett(Tottes mamma) är allergisk mot nötter, så jag med mina hormoner började asböla så Totte kom och tröstade mig och åkte iväg o köpte lite mer köttfärs så jag kunde göra några till utan muskot. Första satsen blev 80 st och andra 50, så det borde iaf räcka! Vi åt lätt middag, gulashsoppa med macka som jag köpt tidigare idag på det billiga bageriet. En fralla kostar 1 kr och de smakar jättegott! Så jag köpte 10 st frallor och ett wienerbröd och det gick på 15 kr!

Ska sova snart, men innan det ska jag nypa Totte i bröstvårtan ;) och ge honom en stooor puss, samt borsta mina tänder..


Sov gott!

Nedräkning; 10 dagar kvar!

Det känns som det snart är julafton, så läskigt men ändå så spännande! Kan inte riktigt fatta att det är 10 dagar kvar! Kommer det ske om 10 dagar, eller blir det tidigare eller senare? Jag är så nyfiken!

Träffade mamma en snabbis i centrum idag, vi skulle äta lunch tillsammans, det blev taco bar haha! Sen så gick vi en snabbis till Systembolaget o jag handla lite grejss till mig o Totte som vi ska ha i helgen ;) Sen va jag bara tvungen att springa in på den japanskasushi restaurangen och köpa mig 4 bitar suchi! YUM! Det blev 2 st avokado och 2 st räkor. Ska kolla så jag fick ingefäran med, annars vet jag inte vad jag ska göra! Det är just den jag vill åt =)

Skrutt har vaknat precis och sträcker ut sig när jag sitter här, det är lite obehagligt men mysigt =) Längtar så himla mycket efter henne!

Men men ska snart börja göra köttbullar tills imorgon.. tudeloo

Onsdag

Sov på landet inatt, helt ok, om man hade fått sova nåt! Har vaknat flera gånger av att jag hade ont i höften.

Vaknade runt 8 och somna om till halv 10 ungefär, sen vid 11 åkte vi till BM, hade en ny den här gången, värre än Eivor! Hon va 15 minuter sen och undersökningen tog 5 minuter! Tyckte hon va stressad och inte gjorde sitt jobb ordentligt!

Idag ska vi nog bara ta det lugnt, jag har ont i höften hela tiden, känns som jag har sprungit flera mil. Ska nog ta en powernap snart.

Annars känns inget, tror jag kommer gå över egentligen, suck. Vill bara ha ut henne nu...

Landet....

Åker snart till landet och ska äta där, ska bli mysigt! Får se om vi stannar över natten, inget bestämt ännu, väntar tills Totte kommer hem...

Imorgon ska vi till BM, ska träffa en annan den här gången, jag hoppas verkligen hon är bättre! Annars vet jag inte vad jag ska göra, haha! Skrutt mår bra, rör på sig som vanligt =)

På Fredag ska Totte o jag till en gammal arbetskamrat till honom o köpa ägg, sen om vi har tur har det kläckts små kycklingar, och de vill jag verkligen se och hålla i, och sen blir det nog landet hela helgen =)

På Söndag firar jag och Totte 2 år tillsammans, jättemysigt! Kan inte fatta att det gått 2 år sen vi blev tillsammans, och att vi väntar barn ihop! Kan inte få in det i huvudet.
Men jag är helt överlycklig att jag har den människan i mitt liv, han har hjälpt mig så otroligt mycket. Han finns alltid brevid mig när jag behöver det. älskar honom så otroligt mycket, kan ibland tänka på vad som hade hänt om jag inte hade följt med ut den kvällen till Mirran, vad jag hade vart nu. Att en sån jobbig tid jag hade vid det tillfället gav något så bra kan jag inte fatta. Jag kommer fortfarande ihåg kvällen vi blev tillsammans. Vi skulle precis somna nästan och så säger Totte; Jag vill kunna presentera dig som min flickvän och jag svarade; Men gör det då? Haha, ja så gick det till när vi blev tillsammans.
Dagen efter trodde jag att jag hade drömt allt och va tvungen att fråga om det verkligen hade hänt, och det hade det ju!

En annan sak jag minns är på Tottes kusins student, jag följde med Robin dit och självklart va ju Totte där. Vi satt vid samma bord och hade jättekul, jag trivdes verkligen i hans sällskap redan då!
Sen träffade jag honom typ 1½ år senare hemma hos Robin på en liten "hemmafest" och jag kan inte förklara men jag kände nåt redan då =)

Som sagt är han en speciell person och jag kan inte leva utan honom. Det är han jag vill gifta mig med och bli gammal o grå med!


Har faktiskt kollat lite på lägenheter o hittat en 3a i Skogås =) Anmälde mig för skojs skull på den så vi får se om vi ens får komma på visning. Haha skulle vara jättekul, jag saknar faktiskt skogås lite även fast jag bara bodde där ett kort tag. Men än så länge låg jag 7a och man får får anmäla sig tills imorgon. Så man kan ju hoppas för den skulle bara kosta 700 kr mer än den vi har nu!

12 dagar kvar, känner inte av något!

God morgon, ja, den va faktiskt god =) Solen sken in i fönstret och fåglarna sjöng. Det är vår!Fy fan vad jag har längtat efter våren! Nästan lika mycket som julafton ;)

Idag ska jag tillbringa tid på balkongen, måste ta mig till centrum för att handla lite fikabröd till mig och Berit. Vi ska inviga vår fikastund på min balkong den här gången =) Ska bli iaf lite brun, för just nu ser jag ut som ett spöke!

Det blir ett kort inlägg idag + en magbild =) tycker jag är enorm nu haha!


Du är på dag 268 av 280. (95,7%).
Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 1 full dag (v38+1).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 apr 2009
Du har 12 dagar kvar till beräknad förlossning.

Trött!

Inte min dag idag, har haft tröttattacker ungefär hela tiden, tycker det är såå jobbigt, ena sekunden kan man vara lagom pigg och sen helt plötsligt slår det till, jag blir jättetrött och måste lägga mig ner, för annars känns det som jag kommer somna ståendes! Sen vakna jag med huvudvärk så alla min planer gick ju åt skogen, det enda som jag gjort som va planerat va att handla lite till middagen; mozzarellabiffar med potatis =) yum, ska göra egen brunsås till, hoppas det blir gott!

Funderar på att sätta mig på balkongen och mysa lite, Skrutt har precis vaknat efter min promenad. Idag har hon vart lugn tills nu, haha!

Har iaf kommit på vad jag vill göra med mitt hår, rödhårig vill jag bli igen! Saknar verkligen den färgen massa! Mitt fina ljusröda efter Lanzarote! Yum, jag blir nästan hungrig av det haha =P

Men men bara 13 dagar tills hon är beräknad, sen blir det väl några dagar plus, men men =) Vi har iaf ett slutdatum att se fram emot om jag nu skulle gå över tiden och det blir väl tidigast 3 maj och senast någon dag den veckan.

Nej ska diska och fixa innan mannen kommer =)

Sugen på förändring...

Ska snart sova, har legat i sängen nu typ 1 timme och bara kopplat ner kroppen =P Läst lite o så..

Har vart sugen på att färga håret, men vet inte i vilken färg, va tycker ni?

Från att vara helt död till...

att få en riktigt energikick o börja städa, haha. Har storstädat köket, Totte tog vardagsrummet, så nu är det bara sovrum, balkong och badrum kvar =) Måste få bort lite saker från balkongen, bla en tvbänk, en jätteful matta, en bokhylla och 4 gräsligt fula stolar! Sen måste vagnen ner i förrådet, men just nu får den inte plats, mamma o pappa måste hämta min motionscykel. haha!
Sen har jag faktiskt skrivit en lista på det sista vi behöver handla;
- Nåt plagg i strl 48 till SKrutt
- Amningskupor, typ mjölksamlare.. haha
- Salva mot röd rumpa ;P
- Nappflaska, ev mjölkersättning, men det kan man ju köpa efter, eller hur?
-
Badtermometer
- Mandelolja
- BH från lindex, som inte har nån bygel =)

Snart blir det middag, yum, falukorv i ugn och potatismos, ska bli jättegott, ska fixa det sista nu

Listan

10/4- Gabriella
13/4- Pappa(morfar)
15/4- Mamma/mormor)
17/4- Ellinor
         Kerstin och Thore
20/4- http://twiggy.bloggspace.se/
          Said
          Irene
          Hasse
21/4- Jennifer
          http://daniellalamb.blogg.se/ 
          Janne
          Björn
          Anette(farmor)
22/4- Totte(min sambo)
           Marie(jag)
           Robin
           Camilla A
           Christine
           http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa
           Lisen
23/4- Jessica
           Therese
           Camilla W
           Bettan
24/4-  Matte(farfar)
           Kalle
           Sofie
           Hilda
           http://ooomelissaooo.blogg.se/
25/4-  Marie(jag får 2 st dagar haha)
29/4   http://vhdbrud.blogg.se/ 
          Ammi
1/5-   Anita

Vi har ...

Vi har tillbringat hela helgen på landet i solen! Det har vart jättemysigt och jag har riktigt kunna slappna av.

I fredags så kom vi dit vid 16:30 tiden och började med att laga mat o vädra eftersom det va så varmt i stugan =). Vi åt taco coh riktigt njöt av vädret. Lite senare kom det massa folk o vi satt ute ganska länge. Då började en av de som har stuga där att slå vad om när Skrutt kommer, haha alla la 10 kr var så i potten ligger det 200 kr nu, får se vem som har rätt =) Självklart va det mest den 22/4. Jag hoppas på ett sätt att hon kommer tidigare men det hade ju såklart vart ascoolt om hon kom på Elsas 100-årsdag! =)
Gick o la mig vid 23 tror jag och vaknade ganska många gånger under natten av att jag va kissnödigt men ville inte gå ut i kylan och kissa. Eftersom vattnet är avstängt tills kanske nästa vecka så måste man antinge kissa ute eller på utedass, och jag ogillar både sakerna =P Drömde också mardröm =/ Drömde att jag och Totte bråkade och så blev jag träffad av blixten och dog och skulle föda!, men jag hörde fortfarande det alla andra sa och de sa; barnet skulle haft 50% chans att överleva om det hade fötts med huvud. Ihh vaknade i panik!

I lördags vakna jag såklart vid 8, men somnade om och sov till 10! Ät frukost ute på altanen och sen blev det lite solning innan jag åkte til min kusin och firade honom och Ronja. Det va trevligt att träffa de =)
Sen kom jag tillbaka till landet och det blev grillning, va så mätt efteråt att jag höll på spy! FY FAN! men maten va ju så god så man kunde inte sluta äta....Sen på kvällen blev det självklart fest, bland de andra =) jag va så trött och mådde illa att jag la mig tidigt och låg och bara blunda.

Idag vakna vi ganska tidigt, åt tidigt lunch sen åkte vi hem.

Skrutt har hållt på hela helgen! Hon känner nog av att jag tycker om landet, så då njuter väl hon också antar jag =) men hon har sträckt på sig och rört sig massa! Och det är så mysigt, jag längtar verkligen efter henne!

Lägger in listan på vad

Självklart vaknade ...

Självklart vaknade jag vid 7 imorse! När jag egentligen hade sovmorgon till iaf halv 10! Så det blev en tidigt frukost, som jag självklart mådde illa av =/ suck!  Min matlust är som bortblåst! Och jag som verkligen älskar mat.. hm allt jag verkligen älskar kan jag inte göra längre.. suck!

Men igår så somnade vi jättetidigt som vanligt, haha! Har såklart vaknat några gånger inatt av att jag har ont i höften jag ligger på och att vända mig är jättetungt, känner som en val ibland. Nästan så att Totte måste putta lite på mig när jag ska vända mig!

Har vart hos Berit och fixat, katterna såg alldeles chockade ut när jag kom in genom dörren! Haha, men de va så duktiga =) t.o.m Fritte och Ozzy som annars brukar undvika vara framme när jag är där var med och åt skinka och mat, jättemysigt! Det får mig verkligen att sakna mina små troll =( Får ta och hälsa på de snart! kanske i påsk =D

Listan har uppdaterats;

Gabriella;
10/4
Pappa: 13/4
Mamma: 15/4
Ellinor; 17/4
Kerstin & Thore: 17/4
http://twiggy.bloggspace.se/ ; 20/4
Jennifer; 21/4
http://daniellalamb.blogg.se ; 21-22/4
Totte; 22/4
 Camilla; 22/4
 Robin; 22/4
Christine: 22/4
 http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa; 22/4
Jessica; 23/4
Therese; 23/4
Sofie: 24/4
Hilda; 24/4
http://ooomelissaooo.blogg.se/ ; 24-25/4
Jag; 25/4
http://vhdbrud.blogg.se/; 29 april

Om några timmar är jag o njuter i Granby, och jag ska verkligen bara slappa i solen! Tur att det inte finns några getingar än =)

forsättning

Det blev en promenad iaf, solen kom fram och jag fick tråkigt =) Men det va jättemysigt, vi gick till ankdammen och gick runt ett varv där, sen blev det att sitta lite i solen tills det var dags att gå till centrum. Där köpte jag ny bh och sen lite grejs på sabis till middagen. Träffade på Maria från Future teens och vi gick till donken och jag köpte mellan milkshake och en liten pommes och så satte vi oss i solen och njöt =)

Sen blev dte middag, mozzarellakyckling med limecreme fraiche och kokt ris med en mozzarellasallad, yum! Sen fick vi ryck att åka till Kungens kurva o handla godis, haha så det tog oss 15 minuter att ta reda på om de hade öppet.. innan vi åkte. Handla godis för 200 kr! helt sjukt mkt man fick. Me hälften av mitt ska ner i min bbväska, undra hur länge sen kommer finnas där i ;)

Nej men nu ska jag vila, efter 2 timmars promenad är jag helt slut, och imorgon ska jag förbi Berit och ge Tage spruta, eftersom hon ska till sjukhuset o grejja. Sen åker vi till landet och är där heeela helgen och bara myser!

morgonpigg?

Jag hatar att vakna tidigt! Älskar nämligen att bara ligga o dra mig i sängen i flera timmar helst, men nu går inte ens det! Men dte kanske beror på att jag somnar vid 22-tiden varje kväll nu! Totte och jag är helt slut då! Speciellt han som går upp 05:20 den här veckan.. då han börjar 7 =/ Tycker så synd om honom..

Idag hade jag tänkt att ha mysfrukost på balkongen i solen, men när jag vakna fanns inte ens en solstråle ute =/ så det blev fralla o varm oboy inne istället ;) Annars ska jag nog bara ta det lugnt, får se om jag orkar gå till centrum, är helt slut i kroppen. Uppdaterar mer ikväll

Just idag!


Börjar med och visa hur magen är i v38!

Skrutt har varit igång i typ 2 dagar nu, sträcker på sig och verkligen njuter i magen.. haha men det gör inte jag, så att säga! Visst att jag njuter när hon rör på sig, men inte när jag har en fot på ena sidan mage som sticker ut och en rumpa på andra...Det är sjukt va tiden har gått fort, tänk att det är 230 dagar sen jag fick reda på att vi skulle ha barn, 230 dagar!
Det är helt sjuk! Jag kan inte riktigt fatta att det gått så lång tid och att det är så kort tid kvar, visst att man kan gå över 2 v, men va gör det! JAG SKA HA BARN! Det är nästan det enda som snurrar i mitt huvud just; Vad behövs, vad behövs inte, hur ser hon ut, hur kommer förlossningen bli, vem är hon mest lik, vilken ögonfärg får hon, vems leende får hon?!
Jag hoppas verkligen hon får Tottes leende, älskar hans bussmile, det går inte att motstå! Det är så underbart, och om hon får det kommer jag ha jättesvårt att skälla...! haha..

Idag har dagen vart lugn, träffade farmor i centrum, vi åt lite och så, det va trevligt! Kommer nog träffa henne på lördag då jag ska med min mamma till min kusin och fira han och Ronja..
Jag inhandla par skor, jättefina, behövdes verkligen så nu kan jag slänga mina gamla på skroten, för där hör de hemma! Köpte en tunika också, imorgon blir det nog en bh, behöver det, den jag har nu är också redo för skroten ;P

nej men nu ska jag gå och pussa på min man, kanske nypa honom ibröstvårtan, får hoppas han inte hinner läsa det här innan bara ;) Tudelooo


I natt...

fick jag iaf sova! Hallelulja!
Va helt slut igår, efter att först sovit 2 timmar på nästan 2 dygn.. och sen vart igång hela dagen. Va på FT och pysslade lite, sen gick jag till Berit o fikade och sen hem. När Totte kom hem åkte vi hem till hans kusin Marie och hämtade ljus o ljushållare som jag hade köpt när jag va på ljusparty hos henne. Åkte efter det o handla frallor, sen hem och åt middag, 2 st frallor med ost o skinka, skulle vart en soppa också men den smaka inget! Sen tog vi det rätt lugnt hela kvällen tills vi somna vid 21-tiden! Vi börjar bli gamla han o jag =)

Har vaknat några gånger inatt av illamående, har vart törstig, men kan inte dricka för mkt vatten på en gång, för då spyr jag =( Känner av att hon sjunker mer o mer neråt i bäckenet, för det gör svinont när hon kommer åt en nerv, vet inte hur många gånger som jag skrek till av smärta igår =/ men som tur går den över rätt fort...

Ska till FT idag med, får se vad vi hittar på, sen ska jag möta min farmor och vi ska gå runt lite i centrum, hoppas hon håller min takt =)

Här är listan på när ni tror Skrutt kommer;

Gabriella; 10/4
Pappa: 13/4
Mamma: 15/4
Ellinor; 17/4
Kerstin & Thore: 17/4
http://twiggy.bloggspace.se/ ; 20/4
Jennifer; 21/4
Totte; 22/4
 Camilla; 22/4
 Robin; 22/4
Christine: 22/4
 http://www.metrobloggen.se/Eriiikaaaa; 22/4
Jessica; 23/4
Therese; 23/4
Sofie: 24/4
Hilda; 24/4
http://ooomelissaooo.blogg.se/ ; 24-25/4
Jag; 25/4
http://vhdbrud.blogg.se/; 29 april
RSS 2.0