Ny start?

Jag trodde det hade blivit bättre men nu vet jag, jag bara gömmer allt som vanligt och när det händer minsta lilla grej så är den så stor och otroligt jobbig och jag låter det gå ut över de människorna som inte gjort mig något?!

I måndags va jag, Totte Regina och deras mamma på Ikea och köpte (äntligen) skrivbordet till datan som har stått i sina kartonger typ 1 vecka?! Men jag började att slåss med skrivbordet, fick upp det efter par timmar, sen va det att sätta igång datorn, men nej! Skärmen fick ingen koppling till datorn, så pappa åkte till Elgiganten och fixade det, så nu har jag äntligen min data och mitt skrivbord!

Igår så baka jag, ett av mina terapinarbeten, för att tänka på något annat och idag kommer Berit upp på fika, men jag vet att det är mest för att kolla på min dator =P För jag tror hon vill ha en likadan. Ey!
Sen satt jag och Regina och spela The Sims typ HELA DAGEN IGÅR. Det va skoj!

Men men nu måste jag baka mer.


Vi kanske ses i mardrömmarnas land, och där är det jag som är monstret!

OVER AND OUT/M

Vad ska man göra...

När lusten till allt har försvunnit?
När man förlorat mot de onda?

Jag kan fortfarande inte förstå hur folk kan dömma en och inte ens känna en? Den frågan kommer alltid vara obesvarad för jag vill bara ha svaret från de människor som blint litar på en människa de precis mött, som litar på allt hon säger och väljer in henne i en styrelse som ledarmot med rösträtt!! När det bla finns bevis på att hon ljuger otroligt mycket och har gjort stora misstag i livet.
Visst, jag har också gjort misstag i mitt liv, men erkänner de och står för de, medans hon ljuger bort de. Ska det verkligen vara så.

Min terapi har börjat, eller snart, jag ska börja baka och jobba mer. Allt för att glömma känslan.


Jag kommer aldrig för mig på er människor. OCH JAG HOPPAS NI INSER VILKET STORT MISSTAG NI GJORT!

OVER AND OUT/M

Slutet...

'Idag va min sista dag i föreningen kattvärnet. Jag är förbannad och sårad,så mycket jag gjort för de, och så är det folk som dömmer en utan att ens känna en?!

Min fråga är fortfarande? NÄR SKA VI BETE OSS SOM VUXNA?!

Jag saknar katterna, mitt andra hem.

Förövrigt så är jag full och klockan är halv 4!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag tycker inte folk kan säga att de vet precis vad man känner bara för att man läser ens blogg, det går aldrig att jämföra! Jag kommer aldrig kunna förlåta, respektera de personer som sårat mig som mest, de kände mig inte ens, jag har aldrig gjort de något ont i hela mitt liv, men ändå vände de upp och ner på mitt? Vad det värt det? Vad det värt att förstöra en människas liv bara för att få njuta lite extra, för att få vinna världens mest töntigaste tävling. Från och med idag kommer jag inte vilja ha något med kattvärnet att göra, För de människorna i styrelsen har gjort det värsta man kan göra mot människa, de har förstört andras liv.
Alla visste vilken trygghet jag hade på katthemmet, men den försvann så fort det kom in falska människor i styrelsen.
Jag visste redan att det här skulle hände, jag är inte helt bakom flötet, jag hade tänkt ut det här redan men jag trodde verkligen inte folk kunde göra så här, jag har alltid för det mesta trott bra om människor tills det motbevisar.
Jag vet att folk därifrån läser mina föräldrar blogg och kanske min(?) MEN LÅT OSS VARA! Visst jag kan inte bestämma över er vad ni ska läsa eller inte läsa men jag hoppas att ni har något vett i huvudet. Ni kan aldrig någonsin förstå den smärta jag upplevt idag!

OVER AND OUT/M

Mysdag...

Idag har min dag gått åt till att glömma problem, läsa och se Jennifer på tv och sen fika med pappa och vidare till katthemmet.

Köpte en jättebra bok igår, Berny Pålsson nya bok, jättebra skrivet! Har läst den hela dagen och kommer fortsätta snart när jag sköljt ansiktet från ansiktsmasken =D Köpte den  häromdagen när jag och Regina va i stan.

Igår var jag Regina och Totte och åt kebab sen gick jag och Regina till Globen och kollade, sen tog vi tunnelbanan till centralen, där hitta jag par skor jag köpte och för en gångs skull fanns de i min storlek!

Min trygghet är varje morgon när jag vaknar och känner närheten, värmen. När jag känner sömnkyssarna i nacken.

 OVER AND OUT/M

Svårt...

Idag var en toppendag på katthemmet. Men jag blev lite besviken, jag hade hoppats på att en äldre dam med sin son skulle komma och tinga Ester, men så blev det inte, det skulle vart ett sånt bra hem till henne, en människa som va hemma hela dagarna!
Men det kom ett par som va intresserade av katter, de blev otroligt intresserade av Annabell, Sassa och Dottie, så de skulle hem och tänka lite, jag hoppas verkligen de bestämmer sig snart för just nu är vi inne på en torka.
Sen kom det en ny volontär, jättetrevlig tjej från Skåne(?) som börjar imorgon med sitt första intro. Hon va kvar tills vi stängde och fick skjuss av mig och Berit till stationen, sen åkte jag hem och började min färgning. Helt okej faktiskt, men jag va tvungen att gå till Sabis och köpa röd hårfärg :P
Regina kom förbi och vi kollade lite på Miami Ink, sjukt bra program, självklart hade vi lite godis till ;).
Sen la jag en ansiktsmask som lukta något plastigt men jag hoppas verkligen hude blev bra.

Lucy är inne på sitt tredje ägg, hon och Emil tillbringar hälften av tiden på äggen och resten ute och skiter på golvet som jag oftast innan har städat upp efter senast de vart ute. Men det får man väl räkna med?

Imorgon är det nån catering på jobbet, men jag vet faktiskt inte när jag börjar än så jag funderar starkt på att åka tidigare och äta med mamma.

Nu håller batteriet på dö och jag orkar inte skriva mer.


OVER AND OUY/M

Piece of me.....

På måndag blir jag antagligen blond igen, eller askblond, har inte bestämt mig. Men jag känner för en förändring.
Jag känner att jag måste ha annat att tänka på, hela situationen tär ner på en.
Men jag har bestämt mig, jag tänker inte ge mig, utan jag tänker kriga in i det sista, men på ett snyggt sett.
Jag kommer berätta sanningen om vad som hänt, jag tycker fortfarande att det är mobbning att flera personer går emot en person.
Jag har bestämt mig att stå på rätt sida, och det tänker jag göra ända ner i graven.

Berit har gjort massor för mig och det är ingen annan som gjort det hon gjort för mig.
När jag var sjuk, va hon den som besökte mig varje gång jag låg inne, fastän jag låg helt nerdrogad så stanna hon på kaffe och underhöll mig, och mina föräldrar. Fastän hon hade ont och mådde dåligt själv kom hon och besökte mig. Hon är knappast en människa som tänker på sig själv, utan tänker på andra i första hand, hon skulle unna hoppa över gravar för sina egna katter och kattvärnets katter.
Så jag förstår inte hur folk kan behandla henne så orättvist!

Idag ska jag jobba på Läkarförbundet igen, kom hem halv 4 inatt, va lite död då, men det måste man vara.
så ikväll eller natt får vi se när jag kommer hem.


If you tolorate this, then your children will be next - Manic Street preachers
Tänk på de innan ni gör något dumt.


OVER AND OUT/M

Well well

Igår jobbade jag på Sigtuna Statshotell, jättefint, jättemysigt.

Det va alla hjärtans dag igår men som tur hade jag och Totte bestämt att vi inte skulle köpa något till varandra, för det känns så onödigt! Varför just visa vem man gillar just på denna dag?! Jag vll visa det jämt!
Men sen när jag kom hem hade Totte köpt en blomma och annanas till mig men som tur va klockan efter 12 så det va inte alla hjärtans dag.

Nästa Onsdag är det nog med stor sannolikhet min sista öppettid på katthemmet, jag kommer med stor chans kanske väljas bort, och det är inget jag vill, för jag jobbar för katternas skulle, jag trivs med mina uppgifter, men de kommer försvinna för mig och jag kommer inte kunna bara vara volontär där, med den styrelsen som kanske kommer väljas, det innebär att det är folk som inte har respekt för andra människor och jag kan inte se de ändra på det här katthemmet som jag kallar mitt andra hem utan att kunna säga något!

Jag är sjukt trött på hela situationen som blivit och fattar fortfarande inte hur vuxna människor kan bete sig som de gör?

Varför går man alltid efter rykten och om man nu ogillar en person, ta upp det med den, och om man inte vill prata med personen finns andra sätt att kontakta, skriv ett eget brev. MEN SKRIV ALDRIG IHOP ETT BREV OCH SKRIV PÅ! Det kallar jag mobbning i första grad. Jag tycker det är så fegt! Det är nästan lika bra att börja på dagis igen, för då har man inte lärt sig vad som är rätt och fel men nu när man är vuxen ska man förfan veta att mobbning ska vara helt uteslutet! Alla säger att det är som att vara på en arbetsplats när de är på katthemmet, men mobbar ni era anställda på era jobb? Det skulle jag gärna vilja ha svar på? Skriver ni ihop er när ni ogillar en person för att få bort personen på erat jobb? Då borde ni faktiskt börja på dagis igen!
Är det så här ni lär era barn att handskas med problem? För då kommer världen bli som ett helvete.

Innan ni anklagar folk om saker, ta reda på fakta först!

Jag kan skriva hur många gånger hur förbannad och lurad jag är, men det kommer ändå inte bli någon förändring på vad som hänt, för vad som hänt det har hänt.Jag har tappat tron på människor.


OVER AND OUT/M

Love....

Härom natten drömde jag en av de värsta mardrömmarna jag kunde drömma, sen vakna jag och trodde drömmen va sann, men så såg jag Totte bredvid mig och lugnade ner mig direkt.

Om 45 dagar åker jag och jag längtar som satan! Jag ska sola och bada, ha jättekul!
Sen idag fick jag 4100 kr idag av Folksam, kändes jättebra, så nu är fickpengarna klara! :D

Sen har jag hittat 2 bra låtar som jag riktigt älskar;
Alicia Keys; No One
Britneys nya låt, helt ofattbart, men den är bra!Emil sitter på buren och äter, jag älskar mina fåglar, de är helt underbara ibland men sen blir de djävulen. haha,
ångrar inte att jag tog de.


OVER AND OUT/M

Magic......

Helgen är slut och det här va den sista helgen på en månad som jag är helt ledig, men jag har haft det mys!
Visst har jag inte vart så pepp på något egentligen, har varit deppig och inte haft någon lust till något på senaste tiden, och det har tyvärr gått ut över Totte och alla runt omkring mig.

Jag riktigt älskar min tatuering! Den är så snygg haha x)

Men snart är det dags för lazarote, längtar som satan dit.

OVER AND OUT/M

Se dig omkring, tack!

I flera dagar har jag funderat på varför vi vuxna beter oss som vi gör ibland, vi är tilloch med värre än barn! Vi beter oss under den nivå som gör oss till vuxna, vi ska kunna disskutera med varandra, vi ta kunna ta emot kritik utan att hämnas! Det som gör det hela jobbigt är att jag kan inte ens skriva om vad det handlar eftersom det är sekretess, och det är jobbigt, för ibland behöver man råd från någon utanför ringen.

Njuter folk av att såra andra eller vad går leken egentligen ut på?
Att få stå i centrum några minuter extra för töntsaker?

Vad får man egentligen ut av att skaffa vänner och sen göra sig ovän med de? Bara för att få lite makt, är det själva njutningen av makten som gör att man glömmer bort vad man gjort eller gör man det bara med flit?

Jag har slutat lita på vissa människor i min omgivning, för mig är det värsta som finns lögnare, svikare och folk som är det båda! 


Nu till något mer roligt, i går(torsdags) tatuerade jag mig äntligen! Det gjorde fruktansvärt ont och under den 1-1½ timmes långa perioden han tatuerade mig plågades jag men jag tänkte hela tiden, jag har vart med om värre och sen att det va värt all smärta. För den blev otroligt underbart vacker! Först skulle det bli Skorpans ögon men det blev en blandning av Skorpan och Pia(en fd kattvärnskatt som jag älskade så otroligt och grät verkligen när hon fick ett hem, hon följde mig som en hund på katthemmet när hon fick gå ut) Så det är Skorpans ögonfärg men lite mer av Pias ögonform, eftersom jag ville ha kattögon men Skorpans ögon ser ut som klot.

image5

Så här blev den tillslut och där kommer den sitta hela mitt liv


Tänk på era medmänniskor, för någon gång kommer ni behöva deras hjälp.

OVER AND OUT/M

SUPER!

Klockan är halv 5 och jag är vaken, om 30 minuter ska jag bege mig i mörkret till tåget för att ta första pendeln mot Centralen för att jobba på Berns i 4 timmar, sen fika med emma och senare till katthemmet.
Sovit ca 3 timmar i natt tror jag, det va länge sen jag va så arg som jag va igår kväll, och dessutom håller jag nog på bli sjukt, har sjukt ont i magen, typ vid njuren?

Men imorgon blir det tatuering, jag har försökt tänka på den hela natten för att ha nåt bra att tänka på, men jag va bara så förbannad!

Snart börjar Greys Anatomy igen, YAY! längtar som satan!

Från och med igår ska jag ställa upp som en riktig vän mot de som behandlar mig på samma sätt, de andra tänker jag inte ens tilltala längre, riktigt synd med tanke på hur mycket roligt man haft det. Men det roliga har alltid ett tråkigt slut.

OVER AND OUT/M

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

Jag kan inte sova, för jag är arg, ledsen besviken och helt lost i huvudet.
Jag är förvirrad och helt utslagen i huvudet.
Jag känner mig förnedrad och kränkt.

Att folk kan tro att de kan behandla andra utan att få konsekvenser för det de gjort är för mig helt obegrpligt.

Jag förstår inte hur man tänker när man börja kränka en annan människas privatliv, eller att man är så jävla feg att man inte vågar stå för det man tycker.

Jag erkänner här och nu att jag har varit en av de fega jävlarna, men nu är det slut, från och med idag, eller tidigare tror jag, så kommer jag säga vad jag tycker och tänker, i den här bloggen. Och om jag har nåt riktigt smaskigt kommer det stå här, för det här är min blogg och det är jag som står för underhållningen!

Vissa dagar känns allt så jävla tufft och jag vill bara lägga mig under täcket och gömma mig, men sen kommer de dagarna jag verkligen lever, jag vill ha ett liv, jag vill uppleve, resa, gifta mig och skaffa barn, jag vill bli vuxen.
Jag förändrades när jag blev sjuk, men jag ville egentligen inte det, jag ville vara samma gammla människa, för jag trivdes med det, men sen märkte jag att den människan som jag va, var inte bra, den va inte modig och stod inte för sin åsikter. Innan jag blev sjuk tänkte jag aldrig frammåt, jag liksom gled förbi allt, jag missade de bra tillfällena till att utvecklas. För jag va för feg och lat. Och nu har jag kommit i underfund med vad jag har missat och jag vill ta igen det.

Ibland funderar jag starkt på att skriva en bok men om vad?
Jag vet inte, ibland kommer tanken upp om att skriva hur snabbt livet kan förändras, men vem vill egentligen läsa om det?
Vem vill läsa en bok om en fd cancersjuk människa?! Vettefan, det svaret är jag ganska intresserad av.

Hela det här inlägget är helt osammanhängade men det beror helt enkelt på att jag är trött, har huvudet fullt med tankar som jag inte kan formulera ner på papper ens hur mycket jag än försöker.


OVER AND OUT/M

wiiiih!

Mina efterlängtade kläder har kommit och jag kunde ha allt förrutom bikiniöverdelen och surfshortsen men men det fixar sig som vanligt (:

Idag har jag inget speciellt att skriva, förutom att jag är besviken på vissa människor som kallar sig mina vänner,

Jag är så trött på människor som beklagar sig på andra men sedan gör likanande saker, HALLÅ?! Sluta klaga! Låt de göra precis vad de vill, de har väl ett eget liv, och om de vill gnälla får de det!

Jag saknar den gamla tiden lite granna, inte hur alla va men själva sällskapet. Alla förändras ju men jag känner inte att jag förändras ett dugg, har jag det?!

Jag saknar någon att prata med, någon som förstår sig på mig, förstår hur jag känner mig, förstår mina tankar.


OVER AND OUT/M
RSS 2.0