Helg...

Snart är det helg, eller räknas det som helg nu? Jag vet inte. Men jag ska jobba i helgen (: Pengar, pengar syns i mina ögon. haha..
Innan jag åker iväg till jobbet ska jag snabbt iväg till Jennifer och lämna över skor som hon ska testa och se om hon kan ha nån av de och ha på sin bal (: Jag hoppas nån passa.
Idag börjar jag 16, är ensam de första timmarna, sen kommer resten vid 1830. Men jag får mer pengar (: haha pengar pengar. Man blir lite småberoende av det, fast man inte vill. Man behöver pengar till allt nuförtiden, "oj jag måste på toa- betala 5 spänn" eller har det alltid varit så? Och allt är så dyrt nuförtiden. En t-shirt 200 kr! Om man vill uppleva saker måste man vara rik, för annars har man inte råd! Man får höra att man ska leva, men hur ska man ha råd med det? Endast det kostar ju!

OVER AND OUT/M

Vilken helg!

Ja, jag jobbade i lördags och söndags på solvalla, trodde jag skulle vara död efter de 2 dagarna men det va jag inte! Utan vi va ca 10 servitriser + "nissar" som tog hand om en buffé som innehöll potatissallad, rostbiff, sallad, kaffe och frukt till 300 personer. De hade vanliga tallrikar och bestick men resten va engångsartiklar. Det va jättelugnt, vi plockade flaskor och det de använde, sen engångsgrejena slängde vi. Vi slutade 18 och jag kom hem vid 1940: och somnade vid 23, så jag såg aldrig vem som vann eurovision. TUR DET!

I Söndags va det lika lugnt, då hade vi vip, eller ja... det va typ 1 kändis där! Ha, och ingen av oss visste va han hette, så mycket kändis va han :D
Men sen bestämde vi oss för att gå på efterfesten, men det slutade med att vi hamna på kellys jag och 4 till och drack öl. Vilket va jättekul! Sen skulle vi dra till Berns men det slutade med att jag och en av de som va med hamna på Max vid Berns och snackade med 2 killar som hade vart på spelning på Harry B. De va lite småroliga.
Sen drog jag hem och somna.

I måndags och tisdags va jag ledig och i går så va jag på münchen och gjorde typ inget! Men dte va skoj, det sluta med att jag och 2 till gick och satte oss vid Mariatorget och tog 2 öl var och satt och snacka skit efter vi hade slutat, sen fick jag typ springa hem för jag höll på pissa på mig. haha

Men sen hör veckan kommer jag jobba tors- lörd på förbundet :D


OVER ABD OUT/M

Elit!

Festen va bra. Vad annars?!
Men jag va störtbakis dagen efter, men dte va såklart värt det (:

Imåndags träffa jag Jennifer i Farsta, vi fika och så fick jag mina efterlängtade teer och mitt kaffe! Vi gick runt lite och kollade och jag hittade ett par skor eftersom mina gått ner i graven ungefär.

I tisdags va jag ledig och typ slappade.

Sen i onsdags jobbasde jag med H på Lindexs pressrelease, för deras höstkollektion(stavning?)
Helt sjukt snygga kläder, ge mig! Jag som aldrig brukar tycka att deras kläder är något att ha, tyckte ganska mycket va ganska fräsch ;) Men vi får se när det kommer ut, vilket kommer ta ett tag. Sen åkte jag vidare till förbundet och jobbade med A. Massa gubbar som skulle äta, E gjorde maten, och hon är verkligen duktig. Skulle vilja kunna laga lika god mat som henne, men vilket aldrig kommer kunna hända tror jag :P
Jag va på lindex i torsdags med, och sen åkte jag hem och va helt slut.

Idag har jag vart ledig, ska till landet snart och äta taco, mysmys! Sen åker vi hem på kvällen.

Imorgon och på Söndag är det jobb på solvalla, elitloppet, från 9-18 båda dagarna. Yaya, mycket pengar :D

OVER AND OUT/M

Birthdayboy (:

Idag ska jag festa (; Totte fyllde år igår, så han har bjudit alla sina kompisar som får plats hemma hos oss. Vilket blir sammanlagt tyo 18 pers med mig och Totte, vilket kommer bli trång! Och eftersom vi bara har 1 soffa :O
Men det löser sig nog, det hade vart skönare med sol!? Men vad ska man göra?

Så jag har städat hela veckan, vilket har gått bra, men jättetråkigt! Igår va vi på landet, Totte fick presenter, Robin blev full (: vilket va kul, för han fick den där braiga fyllan, när man alltid är glad, va lite avis på honom för jag va helt seg och trött! Inte på festhumör direkt. Men jag får hoppas det blir bättre ikväll! Ska hinna duscha, kila till centrum och fixa det sista på smörgåstårtan! Innan 17! Vilket är ganska lite tid ändå.

Men nu ska jag fortsätta,

OVER AND OUT/M

Überglad!

Ja idag fick jag reda på att jag fått löneförhöjning! 10 kr extra i timmen, vilket är mycket för mig (:


Annars är det bra

OVER AND OUT/M

Förnyelse!

Jag har bestämt mig, det ska ske en ändring, jag ska börja motionera mera, tänka mer på mig själv. Inte äta så mycket onyttigt.

Igår när vi va på landet tog jag mig en jogging/promenadrunda, vilket va jätteskönt. Så nu ska jag se till att cykla varje dag, inte småäta hela tiden och äta normala tider, eller jag ska försöka. Äta frukt när jag blir sugen på något och inte äta godis. Nu är det slut. Mest av allt skulle jag vilja gå med nåt så man får lite feedback, men vafan, jag har inte råd, så jag får klara mig själv så länge.

Men nu är det dags iallafall för en förändring!

OVER AND OUT/M

Tunnelbanetripp i stan..

Idag åkte jag och Robin in till stan och käka suchi, det va gott och jag hade längtat hela natten efter det.
Sen åkte vi till mammas jobb och hämta en remsa till mig för mitt busskort går ut imorgon.

Sen helt plötsligt bestämde vi oss att vi skulle åka till Mörby Centrum, men det va inte så mycket att se.

Just nu känns allt så jävla svårt. Egentligen vill jag bara ligga under täcket och gömma mig vissa dagar men jag kan inte. Jag blir riktigt sjuk på mig själv ibland. Jag saknar att ta hand om något, fåglarna är helt omöjliga att få handtama och jag vill helst av allt kunna ta de i händerna men hur mycket jag än försöker lära de med händer dessto mindre går det. Det verkar som de blir mer och mer rädda för händer.
Jag saknar katterna på katthemmet, Harley, min prins, mina småkillar Vito och Vinnie, Min kärleksbitare Annabelle. Men jag är inte välkommen dit längre, fick inte behålla min nyckel hur mycket jag än ville. Jag blev utsländ från mitt andra hem när jag inte gjort något fel. Eller det enda felet jag gjorde va att säga vad jag tyckte på styrelsemötet och då blev ordförande rädd, och såg till att jag kastades ut. Jag vet saker, kanske det är därför jag inte får va med? Vem vet.

Men jag saknar Berit och mina Söndagar på katthemmet, folk verkade tro att vi va där av tvång, men det va vi aldrgi, vi va där för att vi tyckte om det, vi trivdes speciellt på söndagar då det va lite längre tid att sitta där, och träffa katterna, fika ihop och prata med kattinresserade.
Jag fick aldrig höra att jag va orevlig mor en enda människa, oftast kom det personer som pratat med oss tidigare, pga att de tyckt att vi va så trevliga, varför skulle de annars komma tillbaka? Varje gång jag ser någon från katthemmet blir jag bara förbannad.

Men just nu mår jag bara dåligt av allt, jag vill känna mig behövd, jag vill veta vad jag ska göra åt mitt liv.OVER AND OUT/M

Blä!

Jag mår som jag förtjänar men jag hade kul och det va värt det att må så här (:

Jag hade min typ första lyckade hemmafest, alla va typ nöjda och det va trevligt.

Men jag är trött.


OVER AND OUT/M
RSS 2.0