Gruppmöte

Idag stod pulspass och gruppmöte på schemat, va såå jäkla skönt att träna och jag njöt av varje tag! Sedan blev det lite handlling oh vägning och jag är sjukt nöjd! På en vecka har jag gått ner 1 kg! Så under min resa med Itrim har ja nu gått ner 21 kg!!

Jag är helt facinerad över att jag lyckats och är såå nöjd! Men det är 1 kg kvar och jag har ca 2½ månad kvar till nästa stora möte med min coach.
Har planerat in ett motivationmöte om ca 3 veckor, innan min semster börjar, för då tänkte jag börja med frukost ;)

Imorgon blir det utbildningsdag med jobbet, sen en liten avslutningsmiddag, sen får vi se hur kvällen slutar ;)

Balkongen

Blev lite smått besviken på borden, alldeles för höga :( men super till bara att ställa saker på, tex krukor, ljuslycktor. Så nu måste jag börja planera om, suck!!!

Men ikväll har vi lyckats plantera lite tomater, smultron och örter, förhoppningsvis blir det något som Elsa kan smaska på senare ;)




Blingo

Jag har blivit helt frälst av Blingos kläder, att jag nu funderar på att bli säljare på fritiden för de :) Idag stod 50% av min outfit av Blingos underbara kläder!


Dålig mobilbild;
Linne: Chloe ladies tank Top
Kavaj: Mia Ladies Jacket Navy Blue

Fixad balkong

Ikväll har vi hunnit fixa golvet till balkongen, så inget mer betonggolv utan fint trägolv, bara möblerna som saknas ;)

Jag har en bild i huvudet hur jag vill ha det, men det är såå svårt eftersom våran balkong är lång och smal, men nu lyckades jag hitta bord som man kan hänga på balkongräcket, jättesmart för de som har små balkonger!


Så 2 sådana ska inhandlas och ännu ett besök på Ikea kanske blir av ;) Lycko mig kanske... Men vill ha balkongen fixad till mig PINK Lady-night i sommar ;)


Så ser det ut nu, kanske lite tyg som tar bort den hemska planket? och nya möbler ;)

Nya bordet


Ikea PS 2012, LOVE IT! lätt, smidigt och snyggt! Jag är kär!

Vilken helg!

Loppisen i Söndags gick sådär, fyndade nog lika mycket som jag sålde, så det blev nog +-0, men men ;)
Det var trevlig iaf!



Efter loppisen blev det grillning, herrarna fick i uppdrag att handla mat och fixa medans vi mammor satt i solen och förhoppningsvis fick lite färg!


Sedan blev det hem, natta damen som sov igenom blöjbyte o avklädning och sen sätta igång med ihoppbyggandet av andra vitrinskåpet. Det gick sådär, ca 2.5 timmar, suck! Men det blev bra tillslut! Nu ska bara balkongen fixas och sen köket!

Kvällen för mig har tillbringats hos polisen för att fixa ett nytt id-kort. Jag har gått runt med mitt gamla pass, med mitt gamla efternamn snart i 1 år, skärpning! haha! Men nu är det fixat och kortet kommer innan kryssnngen i Juni.

Woho! Sitter hos polisen och ska fixa id-k...

Woho! Sitter hos polisen och ska fixa id-kort, 45 nr kvar ;-)

Missa inte loppisen idag! Essingestråket 8...

Missa inte loppisen idag! Essingestråket 8! Kl 11-15. Där får ni möta några fina tjejjer med massa prylar o kläder att fynda! Fynda nu!

Ikeabesök








Vi har haft fullt upp idag med dop och Ikeabesök. Ett nytt vitrinskåp har fått följa med hem, samt lite annat smått och gott. Tex det underbara bordet som jag la upp för ett tag sen. Tyvärr har inte det kommit upp ut lådan ännu, eftersom vi måste bli av med vårat gamla. Dessutom fick min fina läshörna byta plats, men va gör det. Tyckte det blev lite bättre, eftersom man kom närmre soffan.


Nu är det mys med Eurovision, får se om jag orkar stanna uppe hela natten. Imorrn blir det upp tidigt och stå på loppis!!


Bjuder på en förvisnings på det som säljs imorgon, missa inte! Kom gärna och säg hej!

Dop

Idag fick vi äran att vara med på Alvins dop, vi hade riktigt trevligt och dopet var jättefint!!



Min underbara tjej idag :)

Glöm ej SÖNDAG!




Glömt inte bort loppisen på söndag, jag kommer stå där och sälja med andra, tex Emmy. Det kommer finnas saker för båda de med barn och de utan. Jag har tex rensat min garderob och har lite annat att sälja också ;)

En heldag ute

Nu är vi äntligen hemma i soffan och myser framför tvn efter en heldag ute, på jobb och efter jobbet :)
Jag hämtade upp Elsas bästis J och sedan gick vi o hämtade Elsa innan vi gick till parken och där har vivart från halv 4, tills typ nu :)



Underbara Ungar! De har lekt massor, och jag har kunnat sitta o ta det lugnt :) de har lekt så bra!

Torsdag

Ledsen för den dåliga uppdateringen igår, men var helt slut efter simningen. Behövdes sova :)

Idag har v firat förskolans dag på jobbet, jättekul! Jag satt och målade barnen nästan hela dagen, vi åt grillad korv till lunch och hade en riktigt utedag.


Nu ikväll körde jag ett hårt pulspass, sen stannade jag kvar på deras info-möte, hade inte vart på det innan ;) men fick massor av motiovation till nästa vecka då det är vägning!

Nu blir det sängen och sova, imorgon är det en tidig dag, jag ska plocka med mig J, Elsas bästa kompis. Jag har fixat pannkakor som vi ska ta med oss ut till parken och äta :)

Sen är det lördag, dop och Ikea!

Allmänna tipsen..

Fick frågan om jag kunde dela med mig om tipsen vi fick i onsdags, och jag tror de som kämpar själva vet om de;

* Använd alvedon istället för treo, voltaren
* Mannen får inte bada i för varmt vatten, för länge, hans kompisar trivs inte i värmen ;)
* Inte för mycket koffein, alkohol, helst skippa alkohol
* folsyra till kvinnan

Sen fick vi mest information om vad som kommer hända senare :) och vad som kommer göras på oss.

Ligger o glor på greys efter 45 minuters s...

Ligger o glor på greys efter 45 minuters simning. Jätteskönt var det, men jag är helt slut! Ska snart sova o imorgon blir det spännande, det är förskolans dag o vi ska såklart fira den på jobbet!

Det hemliga mötet...

Idag kom dagen som jag riktigt längtat efter men samtidigt fasat för!
Det blev en kort dag på jobbet, vid 12 kom Totte och hämtade mig och vi tog bilen till Blåsut, där vi bytte till tunnelbana, sedan blev det avgång vid Slussen där vi tog en promenad till Skeppsbron.

Som många vet, har jag och Totte försökt bli gravida sen mer än 1 år tillbaka. Vi försöker inte längre på samma sätt som förrut, men så fick jag en tid på en fertilitetsklinik och kunde inte tacka nej till det! Så vi har idag vart på vår första möte i utredningen. Vi fick massor av info och tips. Nu väntar lite prover innan nästa besök som är om 6-8 veckor.

Läkaren var riktigt trevlig och vi kunde känna förtroende för henne.

Så nu väntar en spännande resa, så får vi se hur den slutar ;)

Till salu


Bord från Ikea, ekfärgat. 90cm*90cm, kan bli 168cm långt. 450 kr

Loppis

Vilken?

Om någon vecka kommer jag har en liten rosa afton för några underbara vänner, men jag vet inte vilken rosa ;) I-landsproblem? Hell yeah!

Så nu mina underbara vänner, vilken rosa ska vi satsa på?


Vilken rosa?? ;)

Surprise!

Vad var det som fick mig att ligga däckad i en hel dag? Jo i ca 6 månader har jag tokplanerat mr T´s överaskningfest som var i lördags. Allt blev lyckat och han blev överaskad! Är så stolt över att jag lyckats hålla tyst såå länge utan att försäga mig ;)

Men som sagt, han blev överlycklig och hade inte misstänkt något!


Det bjöds på fördrink o ett lätt buffé samt dricka till maten, sen var det party och jag hade såå roligt! Blev lite för mycket dricka bara, men idag är jag på topp igen!!



Buffen som bestod av kallskuret, limemarinerad lax, pastasallad, paté, pajer, gazpacho, skagenröra, romröra, ost, kex, bröd, marmelad och sen chokladmousse med hallon till efterrätt ;) Det fanns så mkt gott och jag unnade mig massa gott! Så ikväll blir det pulspass!


Grattis min underbaring! Hoppas du hade en underbar fest!!!

Skippar bloggandet ikväll. Ligger utslagen...

Skippar bloggandet ikväll. Ligger utslagen i soffan och förbereder mig för att gå o borsta tänderna. Har en egenbevållad huvudvärk, men men... Uppdaterar mer imorgon med bilder och allt som hänt.

Lördag och fullspäckad dag!

Min tur att gå upp imorse och det är tur att Elsa inte är ett frukostbarn de dagarna ;) bara skaka ihop en flaska välling o mysa ner i soffan en stund innan hon piggnar till...

Idag händer det lite roliga saker, ska iväg på lååångpromenad med min underbara Amina, Elsa följer med och myser och Elsa rikigt längtar efter att få träffa Amina. Sen blir det nog landet ikväll o sova över? ;)

Nästa vecka händer det nya, spännande saker, mer om det senare. För mig är det en viktig händelse i mitt, våra liv, läskigt och pirrigt men jag toklängtar. Kanske ett nytt kapitel?

bad med underbaring

Idag har jag och Elsa tillbringat dagen med Maria&Idun. Vi körde lunch och sen massa klänningsprovning. Hittade ingen av alla klänningar jag testade! SUCK! Men som tur har jag tid, annars en eller fler backups.

Nu ikväll har jag o prinsessan tagit ett bad ihop, jättemysigt. Vi satt och pratade om massor och det var riktigt mysigt och roligt när hon kommer med sina kommentarer.


Imorgon blir det jobb för mig, sen dag :(

God morgon

Ledig dag och vi ska iväg med Maria o lilla Idun på äventyr, kanske till centrum ;) och rudan om vädret blir bättre. Jag ska kolla runt efter en festklänning till nästa helgs bravader, ska bli riktigt kul att träffa alla och fira T igen.




Igår firade vi min underbara man på restaurang, vi var 11 stycken som träffades och åt tillsammans, riktigt mysigt blev det.

Blingo

klockan är snart halv 9 och jag ligger nerbäddad i sängen och glor lite på tv. Har vart iväg på vip-blingo shopping och det blev rätt mycket saker! Men Blingo är verkligen underbara kläder, så vad gör det ;) Jag beställde den underbara kavajen jag längtat tokmycket efter och annat lite smått till mig och Elsa.

Totte är iväg på hockey, det är han värd, så han kommer nog hem när jag somnat.

Imorgon är en ny dag, min mr fyller år och vi ska äta på restaurang för att fira honom.

God morgon

Är rätt trött, men ska snart iväg till jobbet, men först tänkte jag ta en frukost på ballkongen, en kaffe o en shake, haha!

Blir en lång dag, jobb, planeringstid samt shopping ;) ska iväg på en vip-blingosvisning, och kanske köpa den underbara kavajen jag bara dör lite av varje gång jag ser ;) Sen får vi se vad det blir för mer saker.


Nej nu, balkongmys ;)

olämplig vikarie

Satt och kollade runt på familjeliv, där man hittar massor av trådar, ibland rätt bra diskussioner, ibland, rätt ofta diskussioner som överträffar det allra sjukaste!

Idag hittade jag en rätt bra diskussion, som passar mig, eftersom det handlar om mitt yrke.

Så vad tycker ni, är en barnskötare olämplig just för att personen är endast barnskötare?
Är personen olämplig pga sitt utseende?
Vad är det som gör en barnskötare olämplig?

Enligt min åsikt är en barnskötare aldrig olämplig pga klädsel eller utseende, bara man inte för över sina egna åsikter på barnen.
Jag har själv piercing i näsan, aldrig att jag kommer ta bort den, barnen frågade mycket när jag började, vad det var för något, och om det gjorde ont o göra och jag sa som det var.

Vad tycker ni?

Miner

Fick en kommentar i helgen att på de flesta bilder jag är med på, gör jag alltid någon min och ärligt, så är det sant! Jag hatar egentligen att vara med på bild, även nu när jag gått ner typ 20 kg! Så fort kameran kommer fram är jag redo med mitt face, minen är redo och när blixten blinkar till, då är den fast!





Så, hur gör man för att släppa detta min-görandet? Jag vill se normal ut på bilder!

söndag

Den här helgen har jag unnat mig alldeles för mycket :) men det har vart gott!

Har firat min underbara vän Amina som fyllde 25 år igår, så hon bjöd på god plockmat och annat gott innan vi drog vidare till Sturecompaniet där vi dansade loss till stängning, så ungefär 4 timmars dansande ;) Sen ville ja unna mig lite Mc donalds men det smakade skit! Så det var egentligen bortkastade pengar :(







Tack för en underbar kväll! I LOVE YOU!

Fredag

Blev en snabbrunda igår innan jag la mig i ett bad och sen åkte ut och övningskörde lite med mr T. Det går frammåt och ibland går det åt helvete! Som tur har jag inte krockat än ;)

Idag blev det sovmorgon, hade ingen lilltjej att lämna och dessutom började jag jobba 9 och hade stängning, helt okej med tanke på vädret ;)

Imorgon ska jag iväg och hjälpa mamma med lite grejjer, så hon kommer och hämta mig, sen på kvällen ska jag till min underbara Amina som ska fira sin 25 årsdag! Jag har egentligen ingen outfit till det, men kanske kör på den blåglittriga från galan? Vad tycker ni?

Sen blir det utgång! Dansa loss någonstanna ;)

Dessutom är det dags att planera semester, vad ska ni göra i sommar =)?

Springa

Idag är en sådan dag jag behöver ut och jogga! så det ska jag göra efter maten, sätta på mig min nya snygga Itrimtröja och springa, ja... jag ska springa som fan! Jag behöver det!!

Barnfria

Vi är barnfria nu i 2 dagar pga att Elsas förskola är stängd, så hon är hemma hos sin morfar och njuter lite av tiden där. Vi här hemma har njutit av en middag och ska snart ut på en mysig men kall promenad.
Sen blir det nog att mysa ner oss vid varsin tv och glo, jag ska titta på mitt greys o mr T sin hockey.

Hoppas alla får en bra kväll, jag ska försöka hålla mig från Ikea, hemnet, hm och andra ställen man kan shoppa på

Förskola

Precis kommit hem från ett givande möte på jobbet.


Dessutom kommer det hända mycket framöver den här månaden, ska på 25års partaj i helgen och sedan är det min Mr´s 30årsfest :)


Den 4 juni börjar dessutom Elsa på ny förskola, ska bli jätteroligt och hon är riktigt taggad över att börja på ny avdelning ;) Självklart kommer vi sakna hennes fröknar hon haft från början, men något nytt behövdes och vi är glada att vi fick plats på den förskola vi fick :)

Sen är det lite andra saker som kommer hända framöver, men det får ni veta senare ;)

Tisdag

God morgon! Har sovit som en prinsessa inatt ungefär, vaknade med ett ryck av Mr T´s mobilalarm, inge kul direkt, eftersom det är ca 30min innan min mobil kommer ringa, så det är ingen ide att somna om heller...

Idag blir det en sen dag på jobbet och sen hem och städa lite, plocka undan det på bordet och så ;)



Databord till salu! Laiva från Ikea. Vi använder det nästan aldrig, samlas damm bara så nu säljer vi det! 100 kr!

Tips!

Någon mer än jag som kollat in Ikeas hemsida den senaste tiden och sett deras nya kollektion? IKEA PS 2012?

Jag har hittat lite grejjer som skulle passa kanska bra här hemma, bland annat i köket! Äntligen hittat ett snyggt bord som passar vårt kök, som dessuto är smalare än våran med ca 6 cm!!
Sedan skulle jag vilja köpa nya mattor, ny sängstomme och annat till lägenheten och förhoppningsvis kan vi bli av med det gamla genom blocket??


Visst är det fint? ;)

Måndag

En ny vecka och ja körde första pulspasset idag, även fast jag inte var motiverad och allt kändes jobbigt!! Men ja körde iaf ett! Det är väl handlingen som räknas?4
Jag med mina underbara träningskläder... not!

Måndag och en ny vecka :-) är på väg till ...

Måndag och en ny vecka :-) är på väg till jobbet och bloggar från mobilen. Idag kör vi utedag med barnen och njuter av solen! Mitt tips idag: somebody-gotye feat kimbra

Mammablogg gala 2012

Jag är så nöjd med galan, har haft så roligt och träffat många mammabloggare!

Har fått såå mycket saker, som jag släpat med hem, men det var det värt!


Blafre med sin fina monter och allt som jag ville ha ;)


Jag och min roomie i Brands for Kids monter med massa underbara kläder! Hittade massor som jag ville ha till min prinssessa ;) kanske något får flytta hem till oss! De hade massa kläder från Tutto Piccolo.




Förätten som var Sallad Vanås med ädelost


Oxfile med en liten sallad, egentligen skulle det vara en potatisbakelse, men de var så snälla o gav mig en sallad istället ;)


Creme caramel till efterrätt.

Som ni ser unnade jag mig lite gott, med 3 rätters och vin ;) Men det var jag värd, men nu i veckan som kommer börjar hårdträningen igen!!


Jag och min rooomie igen ;)


Lite av sakerna, fick dessutom hem lite tapetprover från Borås tapeter, där jag hittade tapeter till hela lägenheten! Fick dessutom testa att tapetsera ;)


Samt denna skönhet till vagnen ;) från allt för föräldrar som var en av huvudsponsorna till galan

Bjuder på denna


Har precis packat upp allt och ska sätta igång o fota allt jag fått/köpt under helgen ;)
Bilden lånad från Cawa Media´s Blog

Har fått så mycket på mässan att jag vet i...

Har fått så mycket på mässan att jag vet inte hur jag ska ta mig hem ;-)

På väg.. Trött men pirrig

photo_effects-13 (MMS)

På väg.. Trött men pirrig

God morgon

Efter en hel dags jobb, lite fix, en underbar midda på Mest och sen utgång på GT ska jag snart iväg på nya äventyr och sakna min familj. Har lyckats sova mellan 2-3 timmar inatt och ska upp o duscha nu och sen packa det sista.


Ska försöka blogga från mobilen... Puss på er!!

Fredag=fekke?!





Jag är på väg ut ikväll, ska på ut på restaurang med mina underbara jobbkompisar, sen iväg och dansa ;) kanske unnar mig en drink!!

Åhh :(

Idag var den vägning som jag fasat över kan ja ärligt säga. Jag har väntat på den vägningen där vikten ska stått still, eller still och still. På 1 vecka har jag gått ner 100 gram :(

Jag som är van med mina -1 eller -2 kg varje vecka tyckte det var superjobbigt. Men får se till att fixa det till nästa vecka! Den här helgen ska jag njuta och ta det lugnt, ska hålla koll på vad jag äter bara :) men nästan 19 kg har jag lyckats gå ner 18,9 kg, är mycket, jag måste se det jag har gått ner, inte det negativa :)

Men det positiva idag är att jag skrivit nytt kontrakt på jobbet och fick månadslön, dessutom blev jag en av de som varit på varenda gruppmöte ;)

Dag i stan!

Efter en tuff dag på jobbet åkte jag och min favorit direkt till stan där vi letade runt efter lite saker. jag var ute efter ett par skor till helgen och A efter en klänning till nästa helg då hon fyller 25 ;) Så efter lite letande hittade vi mina skor på rea, halva priset på din sko ;) Så tog de och skulle betala... men! Vart fan är min plånbok?! Jo pulver till person så glömde jag den i min träningsväska.... Gaaah! Men underbara Amina lånade pengar till skor och middag ;)

Sen började det svåra letandet, efter en 25 år-kalas klänning, inte det lättaste, speciellt när de snygga kvinnan ska ha något hett!! Och det hittade vi till slut ;)

Nu sitter jag här hemma och är mätt efter en middag på HurryCurry, det var gott och ett bra pris ;)

4 dagar

Bara 4 dagar kvar till Mammablogg galan, jag är i stort behov av skor så om jag inte hittar några imorgon istan så blir det att panikhandla på torsdag eller fredag..

Det ska bli riktigt spännande att få gå på en gala ;) Jag har verkligen fjärilar i magen! Men det kommer bli jobbigt att vara ifrån mina älsklingar hela helgen :( Men det kommer nog gå super!

Så på de här dagarna som är kvar innan galan ska jag:
Packa
Lära mig mobilblogga
Shoppa skor
Umgås med familjen

Valborg :)

Valborg firades hos familjen på Essinge med grillat o massa tillbehör. Kvällen blev lyckad och den innehöll massa prat och skratt. Efter maten tog vi oss en promenad och tittade på fackeltåget, sen blev det efterrätt och vid 21:30 drog vi oss hemmåt.



Idag får vi se vad som händer, tänkte ta en storstädning här hemma.

RSS 2.0