Halloweenfest..

Idag ska jag och Totte vara barnfria, skönt men ändå inte.. kommer nog vara orolig, eftersom Elsa kastade upp värsta spyan imorse... men tror dte är vällingen som spökar, för hon har vart jätte dålig i magen i typ 2 dagar.. =/ Så nu ska vi sluta med vällingen ett tag och köra ersättningen istället, sen blanda hälften, hälften...
Ska prata med BVC när jag ska dit på Tisdag.

Jag har en jättebra utklädsel, ni får se imorgon på bilder, men innan dess kan ni ju gissa ;)

Fredag

Elsa ligger och sover i soffan och jag har plockat lite, för snart kommer Totte hem, fy fan vad jag har saknat honom! Igår behövde vi lite egentid, så vi ringde min mamma som kom och tog Elsa, så gick jag och Totte till Olearys och åt middag och det behövdes kan jag lova. Totte har jobbat nästan 12 dagar i sträck, så vi har typ träffats när han kommit hem och då har båda vart helt slut!

Men innan vi kom hem igår gick vi förbi systemet, jag handla 2 bacardi breezer till imorgon och så köpte vi 5 flaskor av årsglöggen, 1 gav vi bort till mamma som tack för hjälpen, 1 ska vi spara och resten dricka ;)
Vi beställde också 4 flaskor vin, Nemea, jättegott grekiskt vin, antar att vi får de den 4e ;)

Ikväll ska vi bara mysa! Kolla på Idol och bara vara hela familjen.

Sen imorgon åker jag och Totte till landet på Halloweenfest och min mamma och pappa tar Elsa hela natten, så på Söndag får vi sova nästa hur länge vi vill! Ska bli så jäkla skönt!




Vet inte om Elsas tänder spökar igen, för vi har ca 4 bajsblöjor varje dag! Vi är vana med 1-2 haha!

Morgonen

Idag började det med att de kom och hämtade våra luckor i köket för lackning, så nu ser det hemskt ut i köket, allt syns! Så vi får se om jag kan ha min Mykidoo träff på Tisdag, eftersom det inte är så säkert med massa skåp som är öppna.. Så jag ska prata med Cassandra och få den uppskjuten lite...

Idag ska jag luncha med Jessica och Leon, de ska komma hem till oss och äta.. ska bli jättekul! Har ju faktiskt inte visat lägenheten för någon :) men innan de kommer ska jag springa lite i tvättstugan, saknar faktiskt den gamla, då vi kunde ta 4 maskiner, 2 torkskåp och 2 st torktumlare, nu har vi bara hälften! Men en superbra torktumlare, så jag vill ändå inte byta...

Kan säga att jag är supernöjd med soffan! Den är såå mysig!

Nej men nu ska jag fixa lite här.. tudeloo

Elsa på morgonen

Hihi

Äntligen hemma från jobbet och gissa vad jag möts av.. jo, våran nya familjemedlem;

Ja våran nya underbara soffa :)
 

Så ikväll ska vi mest ta det lugnt, jag har jätte ont i magen.. urk =/

Impulsköp

Vilken dag! Totte och jag skulle bara åka till Eurostore för att kolla efter halloweensaker, sen när ändå Mio ligger bredvid gick vi in där och bara tittade. Efter lite provande av lite soffor, hittade både jag och Totte en favorit som vi delade! En brun skönhet, med lite finare namn Costa. Soffan är en Kingstone XL och är helt underbar! Vi satt där en stund, sen kollade vi på priset, ja, 9950 va direkt inte så mkt.. sen såg vi det tidigare priset, lite över 17000! Den bara skrek vårat namn! Så vi gick och pratade med en som jobbade och för att höra hur många som fanns kvar av just den färgen, 2 st!? Shit, nu skrek soffan ännu mer, den skulle bli vår!
Så vi fundera lite, sen köpte vi den! Så imorgon kommer den levereas till vårat vardagsrum ;)
Jag är störtnöjd.

Blä!

Jag vet inte vad jag tänkte när jag bokade tvättstugan förra veckan.. det blev helt fel! Råkade boka nästa måndag istället! Så nu står vi hör med en överfull tvättkorg. Som tur ska Totte göra så han jobbar kväll på torsdag, så tar vi det på morgonen istället.
Idag har vi mest pysslat hemma, vi körde ner lite till FT, men kunde inte få med en av hyllorna, så den kommer de och hämtar nästa vecka..
Sen satte vi upp Elsas byra och en hylla i köket. Nicke kom och hjälpte oss med lamporna, så nu är båda de nya uppe i köket och vardagsrummet. Jag blev jättenöjd!

Elsa är lite smågrinig, ska ha all uppmärksamhet heeela tiden! Men men hon är iaf mysig när man ger henne den uppmärksamheten.

Nya lampan, I Love it!

 


Köket med den snygga röda lampan


Elsas bord samt byrå. vi ska fixa mer i hennes rum

tavlor och massa annat ska upp innan vi är helt klara

Elsas önskelista från Mykidoo

http://www.mykidoo.se/wishlist.php?publicwishlist=c1da620f3cc2440239858e5bc8435c43

I allt från storlek 68 och uppåt =) 

Svar till anonym:

FT är Futuree teens. En förening som har startat en mammagrupp för yngre mammor. De jobbar helt ideelt.

Mykidoo!

Behöver hjälp! Nästa helg ska vi(Totte och jag) på Halloweenfest på landet, med allt som har med halloween, alltså kläder! Och jag vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till!?

Vi kommer också vara Elsa-fria, min mamma och pappa ska sova hos oss och ta Elsa så jag och Totte kan stanna kvar på landet.

Idag har jag fixat lite i Elsas rum, fick upp bordet, så nu ska vi bara bli av med det som ska ges till FT, sen ska byrån och hylla upp...



Som sagt, damer och herrar, folk med barn och barnbarn, eller bros-systerbarn, den 3e november hemma hos mig är det Mykidoo-party, kom hit! Drick lite kaffe och träffa andra människor, med barn.
Lekrummet kommer vara klart tills dess!
Jag behöver folk!!

skåpen borta

Skåpen är borta, nu är det bara barnvagnen kvar; http://www.blocket.se/stockholm/Smidig_babyacitve_barnvagn__rod_24301738.htm?ca=11&w=1

Idag har vi mest tagot det lugnt, borde fixa resten i lägenheten, men som tur är Totte ledig imorrn, så då blir det borrnig samt annat tråk. Måste verkligen få upp hyllorna och fixa barnrummet.

Intresserad?

Vi kommer göra oss av med våra två vitrinskåp(Detolf) från Ikea. Eftersom vi inte kommer använda de i nya lägenheten.  De är så gott som nya!

Intresserad, hör av dig!!

Vilken dag!

Fullt upp hela dagen, mötte min mamma och lillebror vid halv 10 imorse, min mamma tog Elsa medans jag o Stoffe gick upp till katterna och fixade. Sen åkte vi 4 till Maxi, jag handlade till middagen och de storhandlade.

Sen mötte jag Stephanie och Liam i centrum, jag skulle handla lite grejjer. Det jag behövde mest va jeans, men tror ni jag hittade några?! Nej... inte direkt... gaaah! Jag kanske inte är jeansperson längre.. trivs ganska bra i tights ;)
Men det blev 2 par tights, en tjock långtröja och en liten väska, kanske till nästa utgång? ;)

Efter det mötte jag upp Berit som kom hem från sjukhuset, hon fick sina nycklar och jag gick hem och lagade mat, det blev pasta med blåmögelost-sås och ugnsgrillade grönsaker samt en liten sallad, till det drack vi rött vin.. yuuum!

Elsa badade, fick sin välling och somnade! =) Wohooo...

Nu ska vi titta på Cirkus Möller


                                                                            Om man tittar noggrant ser man de små grynen :)

bilder



Det va dagen i bilder! =)

6 månader...

Idag blir min lilla Skrutt 6 månader! Jag kan inte fatta det!
Hon växer så det knakar.. tänderna är på g. =)

Idag va vi på föräldragruppen, Nannyn från tv 3 va där.. trevligt trevligt, men jag kom mest dit för frukosten och sällskapet ;)
Sen vandrade jag och Stephanie runt i centrum, hittade massa jag ville ha! Så imorgon ska jag äntligen få köpa något till mig, va jättelänge sen!

Igår va Totte och jag på Ikea, och handla för ca 3000 kr.. saker vi behöver till lägenheten. Det blev en tv-hylla(expedit) byrå till Elsa(mammut of course) matta till Elsas rum, 1 lampa till köket och en till vardagsrummet.
Sen blev det lite småplcok såsom ljus och dylikt...
Jag verkligen älskar att gå på Ikea, älskar att handla saker där, så det önskar jag mig i julklapp och födelsedagspresent, presentkort ;)

Så ikväll blir dte mest att fixa ihop alla de sakerna samt kanske packa upp de sista kartongerna..

Mykidoo

Intresserad av att handla snygga ekologiska barnkläder, roliga leksaker samt smarta saker till måltiden?

Den 3 november kl 1300 kommer en säljare från Mykidoo hem till mig för att sälja lite kläder och hon kommer behöva folk som köper! Så kom igen, skriv en kommentar om du är intresserad, skriv med mail eller bloggadress så skickar jag adress samt mitt telefonnummer, till de som inte har det....

Du kan också titta på Mykidoo.se

Äntligen...

har vi kommit på plats! Det är fortfarande lite och fixa, men det är kul!
Sen behövs bara en tripp till Ikea för att köpa det sista =)

Elsa mår bra, hennes tänder bestämde sig för att komma mitt i flytten, så 2 nätter irad sov hon jättedåligt! Mest natten till idag, då hpn vakna mellan 2-4 gånger i timmen och skrek rakt ut! Så idag har alla tre; Totte jag och Elsa vart 3 spöken som gått omkring :)

Jag är kattvakt till min fd granne som är inne och opererar sig, så 2 gånger om dagen går jag dit och är där ca 1 timme och myser, och ger katterna mat och ren låda samt ger en av de insulinspruta :)

Sen idag kom Tottes kompis Nicke förbi och satte dimmer och nya lampknappar åt oss :)

Just nu är det jätteskönt att komma hit, det är hemma, och imorgon lämnar vi nycklarna till gamla lyan! =)

Vi har bytt adress

Flytten gick jättebra igår. Vi va ca 9 pers som fixade och donade, sen när vi hade fått upp alla möbler och kartonger så tittade grabbsen så fotbollen. Totte hann också sätta upp sängen, så vi kunde sova i något. Idag ska vi fixa lite i den gamla lägenheten, städa och så, och sen packa upp i den nya. :-) bilder kommer när vi är klara och fixat datorn.

Imorgon gäller det!

Har vart iden nya lägenheten idag och städat lite. Imorgon blir det inflytt med massa stora saker, så just nu är det världens röra här hemma..

TOTTES OCH MITT SOVRUM INNAN               SOVRUMMET EFTER


VARDAGSRUM INNAN                                     VARDAGSRUM EFTER

        
ELSAS SOVRUM INNAN                                           ELSAS SOVRUM EFTER, RÖD FONDVÄGG ;)

 

 

Ja imorgon gäller det!

Tänder på G

Måste bara berätta att Elsas tänder börjar komma nu :) kände efter lite i hennes mun tidigare idag och där va de, det kändes vasst som satan! =) Min lilla tjej börjar bli stor nu :/

Snart börjar hon väl krypa också =)



Som sagt så vi jag fortfarande ha folks nummer!

Mobilfan!

Jag hatar min mobil! Va tvungen att göra en uppgradering idag och då försvann alla min nummer! Så om du vet att du vanligtvis finns på min mobil, skicka ditt nummer i en kommentar(jag måste ändå godkänna de innan, så jag tar bort de, så ingen annan än jag kommer se de)

Hurtdag

Jag är hurtig idag.. har plockat, lekt med Elsa, packat mina kläder och lite av Elsas. Sen har jag också skrivit ner alla kläder jag vill ha från Mykidoo.. vilket blev en del.. =/ hmm.. hur ska man ha råd?

http://www.mykidoo.se/products/Body-Tjej%F6gon.html
http://www.mykidoo.se/products/Body-Cool.html
http://www.mykidoo.se/products/Babyjeans.html
http://www.mykidoo.se/products/Cardigan-Rosa.html
http://www.mykidoo.se/products/Jacka-%D6gon-r%F6d.html
http://www.mykidoo.se/products/Jacka-%D6gon-r%F6d.html
http://www.mykidoo.se/products/Mjukisbyxa-Svart.html
http://www.mykidoo.se/products/V%E4xabody-Svart.html
http://www.mykidoo.se/products/Musik-set.html#
http://www.mykidoo.se/products/Napp-Tjej%F6gon-2st..html
http://www.mykidoo.se/products/Napp-Tr%F6tta-%F6gon-2st..html#

Allt detta fastnade jag för.. gaah! Men det blir nog julklappar till damen, för det är hon ju värd, hon har ju vart snäll hela året ;)

By the way så fyller jag ju år snart.. eller ja om typ 1 månad, funderar på att ha något.. men jag är inte säker än.. kanske bara gå ut o käka.. eller ha något hemma :)

Mykidoo...

Sen när flytten är klar och vi har hunnit fixat lite tänkte jag ha en lite Mykidoo-kväll, så om du är intresserad att komma, är det bara att säga till :)

Gå in på länken och kolla på deras snygga kläder!

Den 3 november vid halv 1, kommer det bli, så kom igen! Det är billiga och snygga kläder!

The truth!

Nä, jag har faktiskt ingen lust idag... ont i knät och överallt annat! Tycker blåmärkerna ökar, nej Totte misshandlar mig inte ;)



När jag va mindre, lyckades jag alltid fastna för en kompis, min mamma varnade mig varje gång; det kommer inte sluta bra! Men tror ni jag lyssnade? Nej... självklart inte. Jag klamrade mig fast vid den enda person, som om det inte fanns någon annan omkring mig. Men alltid kom det andra in i "vårt" lilla gäng och jag försvann. Jag kunde inte ta den plats som behövdes för att synas. Jag blev oftast bortglömd, tyckte jag. men egentligen såg de mig.
Jag blev oftast svartsjuk och det slutade alltid med att vänskapen bara slutade.
Så har det alltid varit!

Men nu har allt ändrats. Jag har börjat träffa mer olika människor och jag är rädd! Jag är rädd att om jag slår ihop de, så försvinner jag.
Men jag är ändå nöjd med att umgås med olika gruppen, jag trivs med det.

what a feeling

Min morgon börjar precis som alla mornar...; Elsa vaknar jättetidigt, och jag får henne att somna om, iaf 1-1½ timme till ;) Sen när hon vaknar ligger vi och myser en stund tills vi går upp, jag fixar kaffe och en shake,(jupp jag äter de fortfarande och ligger på -7 kg) Sen sätter jag mig vid datorn, med Elsa i sin stol + massa lekasaker(som jag var 10:e sekund får plocka upp, för att slippa tristessgnäll från lilla damen)
Till allt det, är jag glad att jag hinner läsa alla mina faoritbloggar, kolla facebook och annat gott, samt ett avsnitt av Riverside, när allt det är avklarat, ringer jag mamma på nästan exakt samma tid!

Idag på schemat står det sångstund i Valla kyrka, sen ska jag iväg och jobba nästan på en gång!


Jag har börjat fundera på vad jag vill, sen efter mammaledigheten. Självklart vill jag vara hemma så länge som möjligt, allt för Elsa. Helst av allt skulle jag vilja jobba kvar på Food, men gah, kan inte leva på att jobba halvtid. Jag vill ha en heltidsjobb, en månadslön. Jag vill jobba med något jag trivs med. Men vad?!
Restaurangjobbet, nja. Jag vet faktiskt inte längre, hur länge komma jag palla tiderna...

Men jag måste skaffa mig ett jobb!!



Måste ju bara lägga upp en bild på de finaste :) Elsa och Jennifer :)

helg

Gah! Jag är verkligen helt slut i kroppen, och det är inte lätt att vila med en pratig unge brevid en, men det gör faktiskt inget. Vi har mest myst. Hon har blivit jättemysigt! Kan ligga och bara pilla lite på sina leksaker och då är hon nöjd =) Så det är rätt skönt när man är trött :)

Totte jobbar, han har jobbat hela helgen så vi har inte fått något gjort på lägenheten =( men jag hoppas vi kan börja slipa och måla imorgon och på tisdag Jag jobbar imorgon, så då får Totte fixa själv..
Men vi har Elsas rum, köket, hallen och vardagsrummet kvar att måla. Badrummet skiter vi, då vi får nyrenoverat nästa år =)
Så jag hoppas vi kan flytta in nästa helg! Och det ska bli sååå kul!!!


Igår va vi på middag i Årsta och kollade på den pinsamma fotbollen!
Vi fick en jättegod förrätt, bruchetta med trattkantarell stuvning, sen till varmrätt, nötytterfile och en jättegod sallad. Till det drack vi vin, Totte vatten, för han körde..
Sen tittade vi på fotbollen, jättetrist =(

Röra!

Allt känns som en stor jävla röra just nu! Gamla lägenheten ser hemsk ut, behövs städas! Det behövs plockas hela tiden, diska o massa annat! Men jag orkar inte! Jag har ingen ork till det! Men ändå skriker min kropp, min hjärna efetr perfektion! Jag behöver bara titta runt omkring mig och bara få panik!
Mitt huvud skriker; "plocka plocka, diska diska!"
När blev jag såhär egentligen?! Jag som alltid har tagit det lugnt när det är stökigt, kunna leva i ett stökigt rum hela mitt liv, men efter min graviditet och förlossningen fick jag något fnatt, Allt ska vara perfekt!! Det har blivit en tvångstanke!
Till och med när jag skriver här och det blir ett extra mellanslag, eller för många utropstecken, så känns det bara fel! Något i huvudet säger till mig att bara sudda ut allt och skriva om allt... Gahhh!

Jag är så trött, vet inte hur jag orkar upp på morgonen längre, vill bara ligga kvar hela dagen helst och sova!

Jag längtar tills vi har flyttat så vi har det städat! =(





bjuder på en bild från härom dagen när jag och Elsa gungade :)

Gullunge!

Ja, vilken gullunge jag har haft idag! Bara skratt och leende har det vart idag! Hon har pratat och bara vart glad! =) Sådana dagar tycker jag om!

Idag skulle vi egentligen gått på babysimmet, men någon timme innan så kände jag mig bara seg i hela kroppen! Gah! Har nog aldrig kännt mig så seg! Orkade nästan inte ens gå hem, benen orkade inte! Fy fan va det va jobbigt! Men när jag väl kom hem, satte jag mig i fotöljen och tittade på Andra avenyn samt Riverside, har missat massa at Riverside :P men det fick jag ta igen.. Elsa satt i mitt knä o mös bara :)

Sen kom Totte hem, vi åt tacos och Elsa fick äta på sin gurkbit :)

Nu ska vi glo på Idol, äta lite nötter och bara mysa medans Elsa sover. Imorgon blir det Årsta, till paret Nyström/Heurlin.

-.-

Wow, lite respons på min inlägg...

Jag skrev inlägget för att starta en diskussion, och jag tänker inte ta bort inlägget överhuvudtaget eftersom det är inget personligt påhopp och dessutom inga namn nämda.....

Och dessutom skriver jag inte om att jag har emot unga mammor, känner själv flera unga mammor, och varför skulle jag ha något emot de, det är deras sak att bli gravida. Men det jag inte förstår är varför ska man skaffa barn när man själv inte har råd?
Jag som jobbat 1 år innan jag blev gravid, blev orolig över ekonomin. Jag kunde ligga under min gravditet vaken på nätterna och vara orolig.



Det är min åsikt, min blogg. Ingen har tvingat någon att läsa den.


Men det är iaf kul att få lite åsikte om det man skriver.

Unga mammor...

Hur kan man som ung mamma bli sur på Soc för de inte vill betala ens räkningar? Soc har ju faktiskt inte fött barnet åt er?

En sak som jag inte förstår hur man som både unga och gammal kan planera barn, när man inte har någon som helst försörjning! Nu menar jag ju självklart inte alla föräldrar!
Men det finns ju faktiskt de som fortfarande går i skolan, som har en partner som går i skolan och planerar barn tillsammans! Och sen blir de sura på soc för de inte vill ge de pengar!

Jag själv känner många "unga" mammor, som har ett eller två barn, men de har iaf en ekonomi! De har jobbat eller har en partner som jobbar!

Vad tycker ni? Borde man som unga och arbetslösa försöka få barn och sen leva på soc?

Jag tycker själv att man ska planera, man ska kunna betala det som ska betalas, vilket inte är så lite dessutom!
Kan säga att när jag och Totte fick reda på att vi väntade barn va det en person i min närhet som tyckte att vi direkt skulle gå till soc, eftersom vi "inte" skulle ha råd.
Men jag och Totte satte oss och disskutera, vi skulle verkligen ha råd att ha ett barn, men nästa ska vi vänta med tills jag har fått ett fast jobb samt en stabilare ekonomi.

Lägenhet + barnvagnsbio

Vi har fortfarande fullt upp med flytten och det blir inte lättare attv i börjar runt 17-tiden på dagarna, eftersom Totte slutar 16.. Men igår hann vi äntligen klart med att riva ner alla tapeter i vardagsrummet, så vi började spackla där :) Så idag blir säkert det färdigspacklat, sen ska vi hinna fixa köket, hallen och Elsas rum innan vi börjar måla. Tycker det är smartare, jag vill nämligen inte flytta in föräns vi har spacklat och slipat allt!

Men men idag ska jag till Sickla o träffa Årstamammorna, vi ska på barnvagnsbio =) Första gången för mig, undrar vad det är för film ;)

Nej men nu ska jag fixa mig och Elsa, ska iväg snart. Tudelooo

opepp

Gah är på jobbet är inte alls pepp just nu!


men men.. hej och hopp eller nåt?!

lägenhet #2

Vi har tillbringat hela dagen i nya lägenheten o spacklat och rivit tapeter, så jag har ont i hela kroppen!
Plus att idag har vi börjat komma mer frammåt, snart är tapeterna från vardagsrummet helt borta och vi kan spackla där, sen slipa och måla, sen är det bara hallen, käket och elsas sovrum som behöver spacklas. Tottes och mitt sovrum blev färdigspacklar idag.

Imorgon så jobbar jag, så Totte och antagligen hans pappa ska fixa ensamma medans Tottes mamma tar Elsa =)

Sen resten av veckan ska gå till att fixa och måla, hoppas vi kan flytta in till nästa vecka, skulle vara så kul!


Åkte också till Trollbäcken idag för att hämta ett bord, Mickibord och 2 st mammutstolar till Elsas rum, bordet kostar mellan 900 och 1000 kr och stolarna cca 150 kr st och vi fick allt för 600 kr!
Ja, folk kommer tycka att jag väljer konstiga färger till Elsas rum, men jag väljer det jag tycker är snyggt ;)

lägenhet

Just nu känns der som vi har tagit vatten över huvudet! Fy fan vad jag är trött! Har inte orkar sitta framför datan direkt...

I går åkte jag en snabbis till barnmässan, fick gratisbiljett dit så jag va ju tvungen att åka! Så jag va där vid halv 9 på morgonen och va jättetrött! Men när man kom in, så fick de första en kronan skötväska.. Fy fan vad jag blev glad, för det är exakt en sådan jag ville ha! Hade tagit ut pengar för att köpa en just sån, kanske inte i den färgen(gris rosa) men men, så det blev lite kläder på Nova Star istället, ett par jeans och en tjocktröja ;)
 Sen kom Totte och hämtade mig, och vi åkte till lägenheten och räkna ut exakt hur mycket färg vi skulle behöva till alla väggar, sen bar det av till affären där vi fick ut massa färg! och tillbehör för ca 5600 kr!

Sen åkte vi till lägenheten där min mamma o bror stod och vänta, visade de lägenheten och sen började vi riva tapeterna i vardagsrummet, höll på ca 1 timme, sen drog vi och käka på kebaben i centrum, för mig blev det deras goda pasta.. =)
EFter maten åkte vi till lägenheten igen och fortsatte riva, fy fan va vi rev!S
Sen blev det alldeles för mörkt för att fortsätta så Totte, jag och Elsa åkte till landet för att inte bara åka hem och somna. Haha..
Somnade kanske runt 10, sen när vi kom hem.

Idag va vi i lägenheten vid halv 10 och började nästan direkt att riva, är fortfarande inte klara!
Men jag gav upp och började spackla i min och Tottes rum.. haha det blev en vägg, sen hade jag asont i fingrarna.
Ikväll är jag jättesugen på mat! Håller på dör av hunger känns det som! =( men men, det får väl bli en shake sen,... vilket jag verkligen inte vill ha!

Imorgon fortsätter vi i lägenheten, hoppas vi hinner riva klart allt! och spackla, så vi kan börja slipa och måla i veckan..

Far och dotter ^.^

Det vackraste som finns är att se de två man älskar allra mest, ligga och sova i sängen. Det är allt jag har att säga ikväll.

Lägenheten innan all renovering...

 
Köket                          Badrum
 
 
Hall                      Elsas rum
 
 
Vardagsrum          Tottes och mitt rum

Allt kommer målas om! Vi kommer få färg av stena, så det känns jättebra! Så om vi målar om kommer de lacka om våra köksluckor, för om ni klickar på köksbilden ser nu att den färgen inte är så fin :)

Sen hur allt kommer bli är en hemlis ;)

flyttardag

Gusch va trött jag blev efter simningen igår! Men det var jövligt skönt må jag säga!

Idag får vi äntligen nycklarna! Men det är ganska skönt att vi inte kommer flytta idag, så vi slipper stressa, men vi har lovat de 2/10 som anmält sig på lägenheten(det är bara 2 st som har ringt och sagt att de vill kolla) att vi ska vara borta senast 15/10 =) Men det hinner vi verkligen på!

Idag blir det pyssel hela dagen..

Uppdaterar med bilder sen på det nya placet ;)
RSS 2.0