Mormor

Jag är helt slut som människa!

Allt började i Torsdags, då jag fick reda på att min mormor hamnat på sjukhus, efter att ha satt i halsen. Hon hade åkt akut in med ambulans efter flertal försök, med bla hjärt o lungräddning. Men hon klarade sig inte =(

Så i Söndags morse tog jag, min mamma och Elsa tåget ner till Skåne(som redan va planerat, men mest för att träffa mormor, vilket jag inte hann)

Vi har tillbringat dagarna i huset, sen på hennes rum på hemmet där hon bodde med att plocka ihop allt hon ägde. Kan ju säga att damen hade ton med kläder! Rockar, koftor, kjolar och blusar. Hon hade så fina kläder. Massa märkerklädes. Allt hamnade i säckar som ska ges bort.
Möblerna kommer också ges bort.
Jag hittade en tavla jag bla ville ha, en jag köpt tidigare till henne.

Elsa har vart underbar de här dagarna, även fast hon har haft jätteont i magen. Har tyckt så synd om henne!

Jag Elsa och min mamma har alla delat en 180 säng, trångt och varmt kan jag ju säga.

Nej men nu ska jag umgås med min famillj, planera  inköpt för Elsas födelsedag

R.I.P

Älskade mormor. Idag fick du äntligen frid.
Nu slipper du vara ensam.
Äntligen fick du träffa morfar!

10/6 1924 - 25/3  2010

Dags att sälja!

http://www.blocket.se/stockholm/Frasch_babyactive_26462665.htm?ca=11&w=1&last=1

Onsdag

Sovit som en klubbad säl inatt, vilket behövdes! Jag har verkligen sovit dåligt de senaste nätterna! Sen blev det inte sämre av att Elsa vaknade halv 9 imorse ;)

Idag blev det en långis till Som en saga, där vi hittade en "teutonia timmy" från 2006 som vi, eller rättare sagt min mamma köpte till henne själv. Hon ville ha en vagn som hon kan ha hemma hos de så de slipper släpa med sig våran vagn varje gång. Så det blev en fin svart/röd en :) Det märks att jag gillar rött va? ;)
Sen blev det lite handling, sen hem. Elsa somnade i vagnen och står nu på balkongen och sover.


Berit kommer hit om ca 1 timme, jag ska hinna äta lunch innan :P

På söndag åker jag och Elsa till Skåne, det blir en sista gång i det fina huset innan det ska säljas :( känns lite konstigt med tanke på att vi har vart där nästan 4 gånger per år när vi va små, jag älskade huset och det finns så många minnen därifrån.
Men det ska bli kul att åka :)

Nej nu väntar lunchen.

Helgmys

Helgen har vart full med äventyr! =) Vi har myst och haft roligt.

I går va vi i Upplands väsby på barncancer föreningens vinterfest där Ajja Bajja band va och uppträdde. Elsa tyckte det va asläckigt. Vi åkte därifrån med 2 fina barnstolar, 1 planch, 2 ljuslycktor, 2 filmer samt lite annat från loppisen, Elsas morfar va så snäll och köpte 20 lottor just så vi kunde vinna stolarna till Elsa.

 

Idag har Totte jobbat, så nu är han ledig på fredag vilken är jätteskönt!

Så idag fick vi gå på babysimmet själva, det va sista gången. Det gick jättebra, barnen fick testa flytväst samt åka rutchkana, Elsa hatade båda medans Leon älskade rutchkanan ;)


Leon när han plaskar i

Nu ska jag packa ner alla saker jag behöver imorgon, först står träning på shcemat sen måste jag åka iväg till jobbet på en gång. Så det blir inte så mycket tid med Elsa, eftersom jag ska lämna iväg henne till barnpassningen. Hoppas det går bra :)

hmm

Ikväll blir det myskväll, jag skriver nu medans Totte nattar Elsa, lite senare än vanligt men hon ville vara uppa och dansa till så ska det låta, och vi kunde inte säga nej :)


Udag blev det en prommiz till Maxi där vi handla massa mat till Elsao ch middagen tills ikväll som bestod av hummersoppa från jobbet samt lövbiff, hasselbackspotatis sås och en sallad, jättegott!!
Vi har också hunnit träffa min pappa på lunch i Centrum samt hälsat på Tottes kusin Camilla och hennes hundvalp Molly, jättesöt!



Jag är verkligen jättesugen på att bli gravid igen, min kropp skriker efter det! Jag längtar verkligen! Jag kan ligga på kvällarna och nätterna och bara längta efter sparkar. Ligga och känna och drömma mig bort.

Jag trodde inte jag skulle längta så mycket som jag gör, ibland mår jag verkligen dåligt av att se andra gravida! HUR SKA DETTA GÅ?!

Resan

De senaste dagarna har jag vart en ganska arg person. Inte av någon specifik anledning, jag har bara vart arg på allt.
Jag vet inte om det är något som ligger bakom och skaver. Jag vet bara att jag ligger och tänker massor just nu, speciellt på nätterna. Jag kommit in en period där jag vaknar och inte kan somna om, jag ligger bara och tänker, sen kommer den olustliga känslan. Det känns som jag har glömt något, men jag kommer inte på vad.

Jag längtar efter våren, efter promenader, efter dagar på balkongen med te. Jag längtar så det bara skriker om det.

Snart är det 3 år sen, 3 underbara år sen! Det har vart en lång resa, men allt va värt det!
Jag minns fortfarande hur dåligt jag mådde innan, vilken ångest jag hade varje dag. När skulle jag få vara lycklig, när skulle jag få det jag va värd.

När jag träffade dig, blev allt bara bättre. Jag kände mig älskad. Jag är älskad av dig, varje minut, varje sekund.

När jag är med dig, är jag trygg

Tankar

Jag har funderat länge på vad jag ska skriva. Jag kan liksom vakna på nätterna och ligga och tänka på om jag ska skriva ner det och hur. För mig är det många känslor som kommer komma ut, som jag egentligen vill lägga bakom mig, men som ploppar upp titt som tätt.

Jag kan fortfarande efter många år känna ilska över personer som sårat mig och andra. Jag kan fortfarande ligga och önska att jag sagt stopp mycket tidigare än vad jag gjorde.

"Året va 2003, jag hade precis slutat högstadiet och va i en rätt så deprimerad period. Jag visste inte vad jag ville eller vem jag va.
Jag va arg på allt och alla. Jag ville göra något av mitt liv, något bra, som förändrade. Och just den här dagen hittade jag det. Jag skulle bli volontär, på ett katthem. Jag skulle hitta mina bästa vänner där, jag skulle specialisera mig på skygga katter. Jag skulle så mycket!
Under de åren på katthemmet lärde jag känna många människor, som lärde mig ett och annat om att vara mänsklig.
Jag lärde känna underbara katter som fortfarande lever kvar i mitt minne.
Jag kan fortfarande idag minnas mina första katter som jag fick lägga ner min själ i. Blommorna, Humle och Dumle eller deras riktiga namn Fresia och Dahlia. Jag minns hur de kom som 2 rädda små bollar som fräste och bet efter en. Men med den tiden jag gav de, efter alla dagar, timmar jag tillbringade med att sitta och klappa och gosa med de, fick jag äntligen höra ett av de underbaraste ljuden, en njutandes katts spinnande.
Jag kan fortfarande minnas den lyckliga känslan, när jag för första gången fick en buff på handen, hur hela min kropp blev varm.
De 2 blommorna bor nu hos mina föräldrar, inte kunde jag övergiva de på katthemmet, inte kunde jag låta mina bebisar vara kvar, ensamma på natten, i mörkret?



Men varje sagar har inte ett vackert slut.

Människor blir maktgalna, de kan göra allt för att få bort det som står i vägen och denna gång lyckades de.
Med en mamma som betalar sina vänners medlemsskap och några fullmakter kommer man långt, sen har man ju alltid ett försprång om man har en mun full med skit!"

Jag skickar med en länk, just från den här dagen för nästan exakt 2 år sen. Allt känns egentligen som en evighet, det känns som hundra år sen det hände.

Jag saknar stället där jag kände mig hemma, jag saknar katterna och besökarna. Jag saknar engagemanget!

 

http://mahii.blogg.se/2008/february/slutet.html#comment

Vill hinna...

Hur ska jag få all den energi jag vill ha och behöver?
Dagarna går så fort nuförtiden och när det äntligen är kväll och man kan slappna av lite mer då är man helt slut och bara längtar efter att få lägga huvudet på kudden.

Förra veckan hade jag massa att göra, eller jag gjorde massor och va helt slut på kvällarna, vilket va på ett sätt skönt. Men jag vill ha den där energin som alla andra verkar ha, eller går de bara på reserv som de lagrat upp under vintern? ;)

Jag skulle så gärna vilja storstäda hela lägenheten, men hur ska jag orka och hinna det med Elsa. Visst jag kan göra det när Totte kommer hem, men då vill jag bara umgås med honom och ta det lugnt.

Elsas 4 första steg!

Fullt upp hela dagen, ko på tidigare idag att jag och Elsa har lämnat lägenheten runt 9-0930 varje dag den här veckan och kommit hem runt 16 tiden och det känns verkligen i kroppen!

Idag blev det självklat ÖF, vi  har vart där varje dag nu den här veckan, och jag älskar det!! Det är mysigt och människorna där är mysiga :)
Så vi kom dit runt halv 10 imorse, sen vid halv 12 blev det en långprommix innan vi gick dit än en gång, på babytimmen :)

Elsa älskar och vara där och hon blir glad av att se de andra barnen.
Idag gick hon också 4 steg! 4 små underbara, vackra steg! Jag skulle kunna beskriva de 4 stegen med miljoner ord, för jag är så stolt!

Nej men nu ska jag titta på halv 8 hos mig, sen blir det vampiers och efter det säng!

 



Mina underbaringar tittar på tv

tiden försvinner

Tiden har verkligen gått fort! Jag har haft fullt upp och varit helt slut på dagarna!

Kryssningen blev lyckad, även fast den blev lite föör lång. Redan när vi skulle hämta biljetterna fick vi reda på att vi kunde bli 12 timmar försenade, men vi gick på ändå, vilket jag småångrar lite, men det va trevligt. Jag hade kul och blev full på fredagen och hade riktig jäkla migrän på lördagen.
På söndagen när vi kom iland stack jag till jobbet på en gång så det blev en låång dag :)
Kom hem och pussade på min familj, sen deckade vi alla tidigt i våra sängar...

I veckan har jag vart på öppna förskolan flera dagar, jag trivs där. Jag har anmält mig på babyrytmik så nästa vecka kär vi igång och kör 7 gånger :)
Jag har dessutom hunnit jobba en dag, samt vart hos Berit och fikat.

Dessutom börjat med nutrilett! Nu ska jag ner!! Men nu har jag också en anledning.

Imorgon får vi se vad som väntar, städa lite.



Elsa har äntligen lärt sig klappa händerna :) haha inte en dag för tidigt.

Seperationsångest?!

Vi har lämnat ifrån oss Elsa 17 hundra miljoner gånger känns det som, vi är vana och det har alltid kännts bra. Men idag blev allt bara kaos, så fort jag satt Elsa i mamma och pappas bil kände jag hur tårarna brände.
Jag saknar henne så fruktansvärt! Även fast jag aldrig få gå på toa ifred, eller sova ordentligt på nätterna så vill jag ha henne i närheten hela tiden! Jag vill sniffa på henne, pussa och krama henne!

Och det blev inte lättare av att Elsa va extra pussig och kramig idag! Hon har pussat ihjäl mig!

Jag älskar den ungen av hela mitt liv! Hon och Totte är mitt allt och jag hatar att vara utan de.


Jag hoppas verkligen jag kommer kunna släppa efter lite ikväll, så jag har skoj. =)

Så här känner jag inför ikväll :)

Hoppas!

Imorgon är det kryssning som gäller! Jag hoppas verkligen båten har kommit loss innan dess

Min älskade vagn!

Den är äntligen lagad! Köpte också med en extra klädsel, ni kan ju gissa vilken färg ;) Haha röd såklart! Så nu är den på, och vagnen ser ut som ny. Han som säljer vagnen va också impad på hur fräsch stammen såg ut på vagnen, trots alla trappor den guppat upp och ner i :)

Idag har vill tillbringat dagen i Centrum med Jessica och barnen, riktigt trevligt. Va länge sen vi sågs! Det får verkligen inte gå så lång tid som det gjort mellan gångerna :) Elsa och Nellie pussade och kramades massor, riktigt sött :)

Sen blev det hemgång med en gnöllig Elsa. Jag hann laga mat och baka ca 40 bullar innan Totte kom hem. Självklart sken Elsa upp som en sol, så fort han kom innanför dörren, sen kunde inte han gå på toa utan att ha henne efter sig.

GAHH!

Vilken natt! Vet inte vad som är fel på mig. Kunde inte somna igår, utan hade en låt på huvudet, som gick om och om hela tiden. Sen lyckades jag somna i ca 2-3 timmar och vaknade med en annan låt på huvudet, som va lika dålig som den första. Sen kändes det som en liten gubbe studsade runt i kroppen, det va verkligen jättejobbgt!

Idag har jag hjälpt Steph att passa Liam medans hon fixade håret, det blev jättebra! Sen hem och fixade maten till Totte o mig, blev köpta köttbullar, pulvermos sam köpes brunsås. Vi va lata idag ;)

Det är ny månad, jätteskönt, bara ca 8 v kvar tills Elsa blir 1 år :)



Jag är verkligen glad att jag har Totte. Han är underbar, omtänksam, speciell helt enkel. Det går inte att förklara hur mycket jag älskar honom, det är enormt!

Nu ska jag slumkolla på till DH, sen sova :)
RSS 2.0