Stena fastigheter

Kan ju säga att jag fortfarande inte är så glad på Stena, men en av de ansvariga för hyresuthyrning gjorde saker lite enklare.
Vi har ju stressat på de pga att vi ska slippa betala 1 extra hyra på 5000 kr, vi har ringt massa gånger! Så Totte ringde en sista och pratade med en kvinna, vi kan kalla henne Malin. Och hon var så kall! Totte försökte förklara att om inte vi säger upp lägenheten, måste vi betala för 1 extra månad och det tyckte hon va helt normalt och så sa han att det va ju deras fel! Men hon verkade inte fatta!

Men så ringde en annan upp nyss, och vi slipper betala för December! Så om vi får lägenheten flyttar vi 1 Okt! Hoppas vi får reda på det i veckan så vi kan börja packa och planera!



Det blev en prommix till Coop, jätteskönt! Men på vägen hem höll Totte och Elsa på bli påkörda avv en buss! En sån där liten som kör i närområdena! Fy fan säger jag bara. så Totte ringde det bolaget och skällde ut de!

Men men ikväll ska vi nog mysa ;)

Gaaaah!

Jag blir galen på Stena! Ringde imorse, för att höra om de fått papprerna och sen skynda på det lite, för en en extra hyra är inte speciellt roligt, men 3 är fan ännu sämre!, så jag hoppas verkligen att vi får reda på det idag!

Men enligt de hade de inte fått papprerna, första gången jag ringde. Så jag testade att ringa Stockholm bostad, och där sa de att papprerna va skickade i torsdags(28/8) Så Stena måste fått de! Så jag ringde och då sa den otroligt dumma personen; Jo vi har fått de, men vårt system har kraschat ihop, och vi får inte fram papprerna på mailet! GAH! kunde hon inte sagt det första gången jag ringde!

Ja, så nu går jag runt och är stressad, eftersom en hyra på nästan 5000 kr står på spel!
Jag kommer ringa fler gånger, bara för att skynda på, för 5000 kr är jävligt mycket för en familj, som lever på en lön och föräldrapenning! Och speciellt när vi ska betala 2 hyror *3!

Men men, nu ska vi ta våran dagliga promenad, idag blir det till Coop och handla ersättning till damen, jag hoppas hon somnar i vagnen, för hon sover nästan inget på dagarna nu!

Bjuder på en bild, från när Mammagruppen träffades förra veckan på picnic! =)

Babysim

Va på babysim idag och precis när jag skulle gå dit, mötte jag Stoffe och mamma, så de fick följa med och glo, som tur hade Stoffe kamera med sig, för min vekrar sackat ihop, eller iaf minneskortet =(

Babysimmet va jätteroligt idag! Vi fick lära oss ett nytt grepp och hälla vatten på huvudet.

Sen har lilla damen vart på jättedåligt humör! Inte velat ligga eller sitta, hon skulle stå, hur trött hon än va! Inget hjälpte. Provade byta blöja och ge mat, provade att ligga med henne i sängen och låta henne ligga i sin. Provade att gå runt och vagga och sitta still med henne i famnen. Så när hon hade skrikit/gnällt i nästan 1½ timme blev jag helt frustrerad och började gråta, då började hon skratta! Haha den ungen, man kan verkligen inte hata henne!

Totte kom hem från jobbet och tog ut henne på 1 timmes prommix i vagnen, jag hade följt med om jag orkar, men jag va så trött, sovit dåligt inatt+att damen vaknar tidigt nuförtiden! Måste ställa om kroppen på det!

Imorgon blir det tvättstugan, får se om vi ska hjälpa Tottes kusin att flytta. Hon flyttar in på samma gård som vi, sen ska vi ringa om lägenheten, måste snabba på det! För om vi säger upp lägenheten imorgon, behöver vi betala hyrorna i okt/nov, annars för dec om vi inte har sån tur att lägenheten blir uthyrd snabbt, vilket den borde bli. Den är ju så fin ;)

Cancer

Tog hem massa gamla bilder från mamma och pappa, och hittade bilder jag inte visste fanns, bla från min cancertid. Vilka minnen som dök upp! Fy fan!

Allt började hösten 2005, jag hade jätteont i mitt knä och det blev aldrig bättre, utan sämre. Gick till läkarn där det konstaterades att jag hade en ganglion, men hon skulle skicka mig vidare till ett ställe på Handens sjukhus.
Där sa de samma sak, men de skickade mig på en MR och efter det fick jag komma tillbaka. Detta va början av 2006, alltså hade det tagit typ 4 månader av besök av olika läkare som sa samma sak, men alla skickade vidare mig. Tillslut hamnade jag på ortopeden på Karolinska Solna och fick träffa läkarn som förändrade hela mitt liv. Otte Brosjö.
Det han berättade för mig, va att jag hade cancer! Han skickade vidare mig till Astrid Lindgrens barnsjukhus, vad skulle jag göra där egentligen, det va ju till för barn!? Jag är ju 18 år!
Men nu är jag glad att jag hamnade där.
Den 14 mars 2006 fick jag det riktiga beskedet om min cancer, jag fick namnet på den, synovialt sarkom (mjukdelscancer)

På bara några veckor förändrades mitt liv, jag opereades 2 gånger, bla för att operera en porth a cath och för att ta bort tumören.
Planeringen va att jag skulle genomgå 9 st kurer/behandlingar med cellgifter, samt strålning, men det blev bara 6 kurer och glömd strålning, alltså strålades jag inte pga missförstånd bland läkarna.
Jag tappade allt mitt hår, ögonfransar och ögonbryn. Jag gick nog ner 20 kg! Har nog aldrig vart så smal som då!

Nu 3 ½ år senare är jag frisk, jag mår bra och jag är lycklig! 
Jag har världens underbaraste sambo och dotter! 

Jobb =)

Sopporna funkar galant! Jag har hittat varma soppor nu, som smakar jättegott! Speciellt tomatsoppan jag fick av min pappa! Imorgon är det vägningsdax, så får vi se hur mycket jag gått ner.. jättenervös!

Igår så jobbade jagm jätteskönt att komma hemmifrån och bara vara! Träffa gammalt folk som man inte träffat på länge, så det blev ett pass på 7,5 timme. Jättekul!

Slutade vid 12, då va pappa utanför, beredd på att skjussa hem mig. 

Idag har vi varit hos min mamma och pappa i VH, träffade katterna Elsa blir bara mer och mer intresserad av katterna, hon ska helst dra de i pälsen! Som tur har mamma och pappa världens snällaste katter! Som inte skulle göra nåt ont =)
Elsa fick ett par mjukisbyxor och strumpor av mormor.

Sen satt jag vid min pappas dator och kollade lite på gamla bilder, haha som man sett ut!

Men men, ska vila lite, är helt slut, eftersom en liten dam vaknade 3 inatt och va pigg, sen vakna hon igen vid 8!
Jag ska aldrig mer säga att hon sover hela natten, för då får man lida för det!


Elsa och Pysen!

Föräldragrupp

Sov jättebra inatt! det va verkligen länge sen jag sov så bra! Vaknade vid 6 när Totte gick upp, gick själv upp och drack en shake, sen gick jag faktiskt och la mig och somna igen, med Elsa bredvid mig, i sov till 9, då det va dags att gå upp och fixa oss.
Gick ner till Futuree, där åt jag faktiskt frukost, tänkte göra det varje torsdag. Så jag har något att längtar efter.

Sen gick jag, steph och Sofie till Name it och shoppade loss =) 1 kofta, 1 body och 4 dreggelhakklappar blev det till Elsa.
Måste börja leta overall, eller nåt varmt till henne under vinter.
Nåt förslag??

Gick in på Sabis och handla mat till Elsa, hittade Nutrilett soppor också! Yepp nu kommer allt gå bättre!

Imorgon börjar jag äntligen jobba. fy fan vad skönt det kommer bli!

Lägenheten!

Vi får se om vi bor på ny adress i Oktober, alla papper om jobb och så är infaxade, så nu ska bara Stena godkänna oss, vilket jag hoppas de gör, eftersom vi redan bor i deras hus, och sköter oss perfekt!

Så snart! Jag hoppas!

Första dagen!

Första dagen med nutrilett. Trodde jag skulle spy, om jag ska vara ärlig. Smakade skogsbär imorse, och fick kvälningar. Det va så äckligt! Men jag fick i mig det =)

Är inne på min tredje nu, kommer nog bara få i mig 4 idag.. för jag är inte alls hungrig!


Så här såg min frukost ut. Chokladen är snäppet godare
men ingen höjdare direkt.

Idag har vi tillbringar dagen med Steph och Liam, vi åkte till VH och hälsa på min pappa, sen vidare till någon pysselaffär där och där va vi nog i 1 timme! För Steph skulle hitta massa saker..

Ikväll ska vi nog bara ta dte lugnt, saknar middagen, massor faktiskt! Det är nog en av de sakerna jag kommer sakna, att få sitta och äta middag med Totte =(

Fan fan fan!

Jag hoppas att vi får lägenheten!

Kollade min mail idag, och hade fått ett mail från stockholm bostad om att vi va första spekulant på lägenheten vi såg häromdagen!!!!! Men vi skulle höra av oss senast 15:00 idag! Så enligt henne skulle vi haft en timme på oss...
Rinde henne och pratade in ett meddelande om att vi var intresserade, så jag hoppas hon ringer mig imorgon, annars vet jag inte vad jag gör!

Jag vill verkligen flytta!

Sista lagade målet+sista glas vinet

= Fit kropp till sommarn 2010 och 3 riktigt vita månader utan alkohol! Fy fan va skönt!

Jag är faktiskt riktigt pepp inför nutriletten. Jag riktigt längtar tills imorgon då jag ska blanda min första riktigt chokladshake. Jag kommer äta 5 shakes om dagen, i skogsbär och chokladsmak.

Imorgon slår jag vad om att Stephanie kommer reta mig som bara den! För vi ska till Västerhaninge, till någon affär där. Vet faktiskt inte vilken.

Mitt matschema kommer se ut så här ungefär;
08:00 Shake
11:00 Shake
14:00 Shake
17:00 Shake
20:00 Shake

Alltså ska jag försöka få i mig 5 påsar om dagen, medans Totte ska dricka 6...

Mitt måla är att gå ner minst 20 kg! Jag känner att vi kan börja med 10, sen höjer jag, för att se hur jag mår själv =)

Lägenhetstitt #2

Var och kolla på en till lägenhet idag, lika dan som tidigare. Den va inte i samma skick som den vi kollade på häromdagen, men vi tacka ja till den ändå. Men jag hoppas verkligen vi får den första vi tacka ja till, för jag blev så kär!
Fick inte samma känsla när jag kom in i den här, men det går nog att fixa själv =) med lite tapeter och färg.

Det roliga va att hon som bodde där, va en gammal klasskompis från högstadiet, världen är verkligen liten!

Helgen

Helgen har vart jättemysig,

I Fredags åt Totte och jag en 2 rättersmiddag, och efter det blev det en drinkkväll, jag kan säga att jag var väl halvt bakis morgen efter, seg bara =)
Lördagen gick vi en promenad till Coop och handlade lite ersättning, märkt att de har 2an, den hon ska äta nu, och så köpte vi lite barnmat, hon har nu gått igenom majs/potatis, morötter/potatis, katrinplommonpure och nu äter hon palsternacka/potatis, så nu är det bara 2 grönsakspureer kvar innan vi ska börja med fruktpure. Ska bli spännande och se vad hon tycker om det =)
Palsternacka/potatis och morötter/potatis är än då länge favoriterna.

Idag var vi på första babysimmet, jättekul! Elsa sprattlade i vattnet som bara den, tog tyvärr inga bilder, menm en, ska få med Totte någon gång så han fåt fota =)
Elsa orkade vara i poolen i 20 minuter/30, sen blev hon jättetrött och gnällig, så vi gick upp och klädde på oss.

I veckan kommer jag ha fullt upp, men kul ändå! Totte börjar jobba på onsdag, då börjar det riktiga livet, suck!

Jag och Totte har bestämt oss att testa nutrilett, jag ska testa en månad i taget, bara för skojs skull,
många av Tottes arbetskamrater kör det och de mår betydligt bättre, är piggare och gladare nu än tidigare, så vi får se hur det funkar, kommer skriva om det här, så ni får läsa hur mycket jag går ner i veckan =)
Har inte bestämt mig och jag ska avslöja min startvikt ännu...?
Måste bara väga mig först.. =P



En trött Elsa, väntar på att bli nattad av mig =)

4 månader idag

Idag fyller min solstråle 4 månader, tiden går så fort! Kan inte fatta att hon finns hos oss än ibland.

Jag älskar att ligga och titta på henne när hon sover, hon ser så fridfull ut, inget ont har hänt henne!


Elsa nykläckt


Elsa 1 månad


Elsa 2 månader


Elsa 3 månader


Elsa 4 månader

lägenheten

Lägenheten var helt underbar! Vi tacka ja, så nu är det bara att vänta!
Hon som hade bott där, hade bara bott fär typ 6 mån, och tapetserat om i de flesta rum.
Båda sovrummen var jättefina.

Så jag hoppas vi får den =)

Lägenhetstitt

Snart ska vi kolla på en till lägenhet, om den ser bra ut tackar vi ja på en gång! Sen får vi se om vi får den =)

Men men, om vi hade tackat ja till den vi senast såg på, hade vi fått den, sen om vi hade gått på 2 andra visningar och tackat ja till nån av de hade vi fått nån av de också, men ena så låg hyran på över 7000 och det har vi knappast råd med!

Jag vill verkligen flytta, men vi får se, jag har faktiskt inte tänkt på det så mycket den senaste tiden =)

Elsa skrattar!

Elsa skratta igår, och så har hon skrattat idag, lyckades spela in det =)

Det är jag som töntar mig, frö att hon ska skratta haha!

Bilder från Gålö





Gålö

Vilken sjuk kväll jag hade igår!  Hade så roligt! HAHA!

Allt började igår, jag Stephanie och Sofie tog bussen mot Gålö kamping med våra vagnar, överfulla med grejjer!
När vi kom dit fick vi en liten(mini) stuga att dela på med våra tillhörigheter och barn, den va jättemysig! 2 st våningssängar + ett köksbord ungefär... Men det räckte för oss =)
Vi fick grillad korv av de andra, sen drog vi oss till stugan igen för att bara slappa, bebisarna skulle gå mat. Vid 18 tiden gick vi tipspromenad, jag vann..... INTE!
Efter det blev det mat, grillat, åt massor! YUM!

Sen efter 20 hade vi egen tid, så jag Steph och Sofie gick in till os, och drack lite, hade askul! Ringde sån här kontaktgrej till Sofie, som är ensamstående. Hittade massa konstiga människor!

La oss runt 00:30.

Imorse vaknade vi, runt 9, Sofies Albin hade strulat hela natten och hållt oss vakna! FY bubblan, så jag är supertrött idag!

Men vi åt frukost, gick ner till stranden och doppa fötterna.

Sen kom vi äntligen hem! Fy fan va skönt det va!

Elsas kläder idag



Hello Kitty klänning från H&M, (fått av morfar)
Body från Name it
Strumpbyxor från tradera =)

idag....

Idag blev det äntligen Palmyra! Fy fan va gott det va! Stephanie och Liam följde med =)
Sen åkte vi runt lite, bla till systemet.

Sen har jag och Totte bara lökat här hemma, haha, kanske behövs det ibland. Vårt internet har levt sitt egna liv ett par dagar så det har vart jobbigt.

Imorgon åker jag och Stephanie med barnen till Gålö, vi ska dit med Futuree teens och sova där i en natt, kommer sakna Totte självklart, men det kommer bli roligt!
Jag längtar faktiskt! Måste köpa godis ^^

Känns faktiskt som när man va mindre och skulle iväg ut med skolan, haha!

Jag vill inte att du ska flytta!!!

Böah!

Elsa har somnat och jag sitter här själv. Totte är på Olearys och kollar på fotboll... jag ville egntligen följa med, men med tanke på Elsa och sen massa människor, nej. Hon kommer börja böla, speciellt när det är fotboll och folk kommer skrika!

Så jag sitter här, med inget gott att äta, eller jo, chilinötter, men inget att dricka till, eller jo, både rött och rosévin, men jag vill ha cola eller fanta typ!
Längtar tills jag kan gå ut och bara dricka öl, nån som har lust?
Ska bli så kul faktiskt!
För det är så tråkigt att bara sitta!

Nej men nu ska jag sitta och fantisera om lite goda saker ;)

helgen

Hemma igen efter några dagar på landet. Vi har haft jättekul!
I fredags satt vi ute på altanen med de andra och snackade, vi gick förbi Marie o Nellie ett tag.

I lördags var det dags för den stora kräftskivan, vi va runt 12 pers som delade på mat. Vi hade massor! Alltifrån gömda räkor, skagenröra, pajer mm. Jag år så jag sprack! Sen drack jag nog lika mycket, för i Söndags var jag bakis som bara den! Träffade Robin, det va jättekul!

I Söndags va jag självklart bakis, blöh! Mådde illa och va jättehungrig hela dagen, men ruint middag åt vi resterna från gårdagen, yum!
Blev jättemätt!



Elsa sitter själv snart, hon är så duktig!

landet

Nu drar vi ut till landet, ska träffa Marie och Nellie senare =) det va ett tag sen!

Imorgon är de kräftskiva där ute och vi kommer ha det jätte kul. Totte och jag har fixat svartvinbärs sprit =) hoppas den är god!

Tillbakablick!

Den 14 augusti 2008
Hjälp! Jag är så nervös! Tänk om.... ja tänkt om! Vad händer då?!

Idag är det exakt ett år sen, Totte och jag fick reda på att vi väntade barn! Exakt 1 år! Gud va tiden har gått snabbt. Jag har inte riktigt hunnit med.

För ett år sen åkte vi från landet, med tanken i huvudet att vi skulle bli 3, inom loppet av 9 månader.
Vi sprang in på apoteket och tittade bland alla graviditetstest, Vilket skulle man ta?!
Det va bog det svåraste just nu. Vi valde ett och gick snabbt till kassa, hoppas ingen såg oss.

När vi kom hem, va jag inte ett dugg kissnödig, bara nervös. Satte mig vid datorn ett tag, sen var det dags, jag kan inte vänta längre! Så in på toa och kissa! Efter bara någon sekund visade det ett pluss.
Vi skulle bli 3 om allt gick som det skulle! HJÄLP!


Självklart var jag tvungen att fota plusset! =)

Hammarbyshopen och åska!

Igår va vi inne på Hammarby-shopen på Söder. De hade jättemycket jag ville ha! Bla en hood som va skitsnygg! Men vi får vänta tills höst, då vi vet vad hon har för storlek =)
Sen gick vi runt lite söder och kollade.
Vi gick och la oss jättetidigt! Elsa har börjat sova vid 20 nu, och sover 12 timmar i sträck! Vilket är jätteskönt.
Sen har hon ju börjat äta smått, hennes favorit än så länge är banangröt med katrinplommonpuré i. Hon älskar det! Provade också lite potatis och majs idag, men det va ingen favorit, så vi testar det imorgon också.
Så våra dagar ser undefär ut såhär;
08:00 Vaknar och vill ha mat, myser lite
09:00-09:30 Somnar om och sover en stund
När hon vaknat får hon 1/3 dels smakportion gröt och ersätting till det, vi busar lite och sen somnar hon lite mer
när hon vaknar igen får hon lite potatis/majs och ersättning, är vaken ett tag, sen sover hon
och på kvällen får hon bara ersättning,

Somnar runt 20:00-21:00 och sover hela natten

Sen ändras det här ofta, om vi gör saker på dagarna.

Elsa har också börjar prata och skrika massor!
Måste lägga in en video på det =)


Idag har vi bara slappat, min mamma, min lillebror och Berit kom över på fika, det va trevligt, som vanligt.
Sen när alla åkt hem la sig Totte och jag och vila med Elsa och precis när de somnat kom värsta åskovädret, att till och med Totte hoppade till!

Nej nu ska jag mysa med min familj, hoppas ni tycker om videon!

Ikeagalen

Jag har blivit ett freak av Ikea! Sitter och kollar efter saker dagligen där!
Nu är det saker till Elsas rum som jag längtar efter att få fixa..  Jag har hittat massor jag vill köpa till rummet. Allt på Ikea än så länge, och det kommer blir assnyggt! jag bara vet!

Men först måste vi hitta rätt lägenhet, ingen av de jag har ringt på idag vill bo längst upp.. suck! Det vill inte jag heller, tycker det är pain att gå upp för trapporna, och jag längtar direkt inte tills hon väger 10 kg och man ska lyfta på massa annat samtidigt... Därför vill jag flytta. Mitt knä pallar verkligen inte med alla trappor!


Bilden är tagen från Ikea, märket Mammut! Så jäkla snyggt!

Lagenhetsbyten.se

Igår va jag helt inne på att flytta! Samma idag, det är det enda jag tänker på just nu!
Jag sitter inne på Ikea och tittar, kollar på blocket och andra sidor med billiga snygga möbler.
Jag kan inte få ut det ur huvudet!

Men vi bestämde oss igår för att sätta upp papper om byte på lägenhet här i Haninge, tror vi kommer stanna här ett bra tag iallafall. Jag trivs här, faktiskt! Bra område, nära till många dagis plus att jag har mina vänner här.
Så igår blev vi medlem på lagenhetsbyte.se, för 30 kr i en månad. Hittade 3 st lägenheter som jag skulle kunna tänka mig att flytta till. Alla här i Haninge =)

Så idag ska jag försöka få tag i de här personerna som vill byta, se hur området är och hur lägenheten är, så kanske vi bestämmer oss att titta på någon, och kanske flytta!

Som i tidigare inlägg, har jag ganska höga krav just nu, eftersom vi ska bo där i ett antal år. För den här gången ska jag inte vilja flytta efter 2 år =)

-Lägenheten ska ha ett bra läge, inte ligga på marknivå eller högst upp!
-Den ska vara ljus och öppen, helst vill jag ha fönster ialla rum, (som det ser ut nu, har vi världens mörkaste hall)
-Vardagsrum och Tottes och mitt sovrum ska ha plats! (vi har ju faktiskt en stor säng och stor soffa)
-Köker ska vara mer öppet än det vi har nu, så man slipper sitta på varandra och så vill jag inte ha för låga bänkar i köket (vill slippa ha ont i ryggen)
-Det ska vara lätt att möblera om (ibland blir jag uttråkad)
 Det skulle vara ett plus om lägenheten är målad och inte tapetserad.

Lägenhetsvisning

Har precis vart på en lägenhetsvisning i närheten av där vi bor nu. En tre, men den va ingen för oss. Jag är väldigt kräsen just nu när dte gäller lägenheter, med tanke på att vi ska bo där ett antal år, så ska det vara perfekt.

Juste den här lägenheten hade jättefins nyrenoverat badrum, som innehöll en toalett och bredvid fanns ett rum med badkar, så det va perfekt, ena sovrummet, som Elsa skulle ha, va jättefint! Precis tapetserat =) Balkongen var på rätt ställe, eftersom vi har våran i samband med sovrummet, vill vi ha en utanför vardagsrummet.
Resten va ganska sunkugt, trasiga dörrar, kanstötta skåpdörrar och hyran var inte värd det.

Så vi får se, ska på minst 2 visningar till, högst 3 =)

Miss U

Jag är så sugen på en utekväll. Att umågs med kompisar, bara sitta och dricka lite öl och snacka.
Jag är sugen på atts itta hemma och snacka, som vi gjorde förr.

Jag saknar mina gamla kompisar så otroligt! Jag saknar att köpa billigt vin för att dricka och bli full. Jag saknar det så otroligt! Det är 8 månader sen jag träffade en av min komisar, hon som jag kännt längst av alla! Jag saknar faktiskt våra fikastunder..... ganska rejält, men det blir aldrig av! Vi har annat för oss nu. Och jag förstår att hon har annat för sig nu..
Men jag saknar så otroligt.

Men jag har samtidigt gett upp, jag har gett upp att försöka. Ibland känns det som det ändå inte gör någon nytta, utan att det är bättre att det rinner ur sanden. Sorligt egentligen. För jag hade verkligen hoppats på att vi skulle vara kompisar resten av livet. Men hur ofta händer det egentligen!?

Vi båda har nya vänner nu, och jag trivs otroligt bra med mina, men hon saknas! Jag saknar att ha mammafria kompisar, att slippa barnprat, blöjprat och barnmatsprat, vilket också är roligt!
Men jag saknar verkligen henne.

Love it!

Ni vet att ni kan följa mig på bloglovin om ni trycker på på plusset, där andra bloggar står =)

begavningen



Tillbaka till verkligheten.....

Hemme igen efter 5 dagar nere i Skåne hos min mormor.

Efter en lång resa, med fruktansvärd service på ett varmt gammalt tåg, kom mamma, Elsa och jag ner till Helsingborg. Där åt vi middag på en av restaurangerna, ganska gott, men allt hade nog smakat gott, så hungriga som vi va.
Kom hem till min mormor, min lilla mormor! Hon hade gått ner halva sig! Såg förskräcklig ut!
Men doften av mormor och morfar satt fortfarande kvar i den gamla kåken! Det luktade nostalgi!

I måndags åkte vi ner till Höganäs och köpte en resesäng, eftersom natten hade vart ett helvete! Varmt och hårda sparkar i magen av en Elsa! Vi försökte få min gamla mormor att duscha, men hon var lika envis som en 5åring!
Sen kom min bror ner, efter vart en vecka hos en kompis.

Tisdagen tillbringade vi genom att åka lite ärenden, handla lite och bara vara. Vi fick äntligen mormor att duscha, efter att inte ha duschat på 1 månad!


I Torsdags var begravningen, den var mycket svårare än jag väntat, men otroligt fin! Kistan var vit och jättefin. Prästen var helt underbar!
Tyvärr missade min mormor hela begravningen, hon orkade inte och jag förstår henne! Vem vill leva när den person som man levt ihop med i över 50 år dött!? Inte jag iaf! 

Så idag åkte vi hem. Det har vart otroligt varmt!

En sak som har vart helt underbart den här veckan, och det är Elsa! Hon har vart en ängel! Hon har charmat alla som hon mött! Hon har lett mot alla hon mött och alla har trott att hon är äldre, eftersom hon är så stadig!
Hon älskar att stå upp och sitta. Ligga funkar nästan aldrig nuförtiden =)


Jag har fuskat lite och börja ge henne gröt, för vi fick ge nåt som va snällt för magen, och vi testade potatis och majspure först eftersom det ska vara snällt, men det blev hon bara hård i magen av, men gröten funkar jättebra och hon älskar den!
Jag skulle aldrig göra nåt för att skada min dotter, så jag vill inte ha massa kommentarer om att det inte är bra att börja för tidigt! Jag känner mitt barn bäst och vet när hon mår bra och inte mår bra.


Ja, vå får se när vi åker ner nästa gång, antagligen snart!

bildinlägg

                                

Bjuder på lite bilder från juli på Elsa. Hon växer så det knakar!

Hon älskar att stå och sitta. Pratar mycket, höjer rösten. Har börjat le oftare. Snart börjar hon skratta tror jag!
Hon har inte vänt sig från mage till rygg än, men det kommer snart tror jag. Nacken är stadig, eller ja hela hon är stadig!

Idag ska vi till min farmor, hon ska ha 80års fest, så vi kommer bli hämtade av min mamma om ca 15 minuter. Och imorgon åker Elsa och jag ner til Skåne, kommer bli så läskigt! Det va länge sen jag sov utan Totte så många dagar! Och det kommer kännas konstigt att inte kunna läsa bloggar! Men som tur har jag mobilen ;)
Jag vill inte åka på ett sätt, men sen känner jag att jag måste åka! Jag måste få säga hej då till morfar och jag vet inte hur många gånger jag kommer träffa mormor igen =( Så jag vill inte leva med att jag hade kunnat träffa henne, men inte ville åka.
För jag mår så dåligt för jag inte hann träffa min morfar!

Får se om det blir någon mobilbloggning, annars får det bli när jag kommer hem, har med mig kamera, kan ju inte missa Elsas första semester!

Hoppas alla får det bra!
RSS 2.0