090909

Jag är helt slut! Elsa skulle promt upp 8 imorse, eller va det halva 8? Jag vet ärligt talat inte. Min hjärna va inte med överhuvudtaget! Men vi mör massa i sängen, alltid lika mysigt att få snosa på henne. Hon luktar så gott!!

Har tillbringat dagen, eller eftermiddagen med min farmor och min lillebror, vi åt lite lunch tillsammans och sen kollade vi lite i Centrum. Stoffe och jag fick 250 kr var, så nu funderar jag på att köpa overallen jag vill ha till henne! =) Men vilken storlek? Hon använder 62 nu, så ska man köpa en i 62 eller en i 68?!

Sen åkte vi vidare till Kransen och träffade Tottes morfar och hans mamma, vi satt och pratade lite, de har ju inte sett Elsa på typ 2 månader och på den tiden har hon ju vuxit massor! Vi fick tanka bilden, så nu är det fulltankad =)

Våran lägenhet börjar likna något helvet, haha. Lådor snart överallt känns det som. Vardagsrummet är snart nerpackat, bara kök och sovrum sam källare och alla skåp! Det kommer bli så mycket! FY FAN!

Och sopporna går faktiskt bra. Kan erkänna att jag äter ibland. Jag älskar mat och kan verkligen inte leva utan det. Så jag byter ut de målen som är tråkiga att laga/äta ensam. Så när jag är ute och lunchar med folk, så kan jag ta mig en sallad eller något annat. Jag behöver inte vräka i mig Mcdonalds eller pizza. Men det är ändå OK, jag saknar inte det. Jag saknar en komplett måltid, att stå och laga och sen sitta tillsammans och äta.

Men på lördag! Då ska vi äta Max! Jag har inte ätit där på jättelänge! Jag längtar verkligen efter det! Jag ska ta fiskburgarn! För visst va det den som va så god?(Emma)

Men än så länge har jag lyckas gå ner 5 kg på 2 veckor, och jag är faktiskt nöjd! Och på 1 ½ vecka hade min mage minskat ner 5 cm! Jag är faktiskt nöjd och kommer forsätta! =)

Nej nu ska jag plocka lite här hemma, för jag hatar när det är stökigt, men det är ändå jag som stökar ner!
Steph! Kom hit och städa!



Kommentarer
Marie o Vincent

Oj vad du är duktig som har gått ner 5 kg. jag lyckas fan inte med ett hekto ensengång.

2009-09-09 @ 19:35:20
Boel

Både du och Totte är jätteduktiga. Lycka till i fortsättningen.

2009-09-09 @ 22:07:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0