Svar

Anonym om Perfekt mellis:
fyra filmer på en dag? och all den där maten? Se upp med ungens vikt???


Jag hoppas verkligen du är ironisk nu! Hon är för fan 2 år! Hon sitter inte still under en film, utan hon ser 4 minuter där, sen springer hon runt i lägenheten och gör allt hon inte får.

Hur ofta sitter en 2 åring still i flera timmar? Inte elsa iaf kan jag ju lova.

Synd bara att du inte vågade ha namn.....

Perfekt mellis

Idag är det Elsas hemmadag från dagis. Då blir det massa mys och många filmer. Damen väljer och vrakar bland alla sina, speciellt efter typ halva filmen hon redan ser, så ska det bli en ny.
Om hon fick välja skulle hon sitta vid både datorn och tv och titta på film!

Idag har vi tittat Ice Age 1, Pippi och lejonkungen. Efter mellis blir det Ice Age 2. Hade gärna velat gå ut, men Elsa har blivit lite hostig. Får se hur det utvecklas och om hon måste vara hemma från dagis imorrn.

Idag har hon ätit massor! Hur får det plats?! Till frukost kl 6 275ml välling, sen ett äpple vid 9, lunch kl 11 en stor portion med korv och spagetti samt sallad och direkt efter det ville hon ha yoghurt! Nu äter en bärsmoothies med flingor som hon vill ha mer av hela tiden, alltså flingorna!

Trött

Jag är väldigt trött idag, så det blir ingen uppdatering om helgen.
Fattar inte varför jag blir så bakis, hur jag än dricker så blir jag tokbakis! Men men, nu blir det ändring på det, ska verkligen dra ner på det, bara onödiga kalorier. Ta ett glas vid fester, inte flera som förr... Låter väl bra? =)

Ny vecka imorgon och snart ny månad. Ska bli skoj och se vad som händer den här månaden!

Tjejkväll

Blev inte så många bilder på mässan, men jag tar igen det på tjejkvällen hos Sofia. Kameran är nerpackad och kommer använda flitigt :)

Svar

Moa  ([email protected]) om Bläää....:
du har ingen sån där frisktandvårdsförsäkring?

Jo det har jag nog, den där 300 kr checken man får varje år?




Bättre...

Idag känns allt lite bättre, jag har bestämt mig för att inte dra ut tänderna. Jag har fan inte råd! Det är synd att det ska vara så himla dyrt att gå till tandläkarn och sjukhus nyförtiden. Man betalar skatt men allt blir bara dyrare.
Även om jag hade haft en heltidslön hade jag inte betalt så mycket för att dra ut EN tand.

Det blev gymmet igår, och va skönt det var att ta i och bara glömma allt just för stunden! Men jag längtar lite till simningen.

Idag är Totte ledig och jag ska till jobbet, haha verkligen inte bra, hade velat mysa med honom idag, men men vi får ta en annan dag, bara vi 2!

Imorgon är det äntligen dags för mässan, tar med mig kameran och Miku dit, så min bröllopsblogg kommer uppdateras mer på söndag :)

Bjuder på denna!

Bläää....

Det blev ingen simning, blev helt slut efter träningen igårkväll. Det blev 1h och 15 min blandad kondis och styrke. Jätteskönt eftersom jag inte vart på gymmet sen Juli.. typ! Men det va skönt att ha någon som pushade en, Amina och henner Robin var ett perfekt sällskap till gymmet! Amina och jag pushade varandra rejält!

Idag blir det kanske träning ikväll igen med de. Får se om jag hinner somna innan 8 ;) haha! Missar min simning imorgon då jag ska till mässan, lite synd men nästa vecka tar vi igen det med 4 dagars simning!! 1 timme varje morgon!!

Igår hämtade jag Elsa lite tidigare så hade vi fikamys hos hennes gudmor och sen gick vi hem och fixade maten.

Och från att varit en rätt bra dag, blev allt bara piss. Var hos tandläkarn idag och kan ju säga att jag hatar att gå dit, men ännu mer när sluträkningen går på 1300 kr bara för en undersökning och en lite större röntgen! Fattar inte hur det kan kosta så jäkla mycket pengar!! Vi bor i Sverige!

Måste tillbaks om 2 månader och dra ut en visdomstand och det kommer gå på 2300!!-600 kr! Jag kommer fan inte ha råd, har typ inga pengar kvar den här månaden alls =/

Nej nu måste jag till gymmet och bli av med all ilska!

Träna

Är sååå taggad på att ta ett pass på gymmet, jag vill testa zumba nu! Men till det stora problemet är att det är typ 35 st i reservkön! Och jag är som person en som älskar att dansa, speciellt till bra musik och när man är lite salongsberusad ;) Men jag vill så gärna testa zumba och box. Afrodans är superskoj det med! Allt med dans är skoj!!!

Men ikväll blir det lite maskiner istället :)

Sommar!

Nu vill jag har sommar! Jag hatar snön och isen, man måste klä på sig massa kläder och man fryser hela tiden! Ge mig bara lite värme tack!

Sitter här med min frukost, en shake och en kaffe, ska iväg och simma, sen blir det hem och städa lite innan jag ska hämta Elsa från dagis :)

Sen ikväll blir det gymmet och jag ska gymma gärnet kan jag ju säga! Bli av med all överskottenergi som jag brukar ha innan jag går och lägger mig. Sen hem och sova.. :)

Igår låg jag och Totte och pratade länge om allt och inget, eller det blev mest om bröllopet :) Men det va mysigt, saknar de stunderna!

Dagen

Det blev ingen simning idag, var helt slut efter jobbet igår, hade så ont i fötterna att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Så jag lämnade Elsa på dagis och gick hem och sov istället.

Imorgon blir det simning igen på morgonen och sen gymmet på kvällen :)

Nu ikväll har jag faktiskt tömt kameran, så det blir bilder på bloggen idag från damens bad :) Hon hade jätteskoj och ville verkligen bada innan maten men blev jättesur när hon inte fick. Men sen när hon badat ett tag och det blev time för dusch började hon gråta. Hon verkligen hatar att duscha!

Jag är ledig nu tills på fredag, då är det mässan sen på lördag är det äntligen tjejkvällen, som jag har längtat!!
Ibland behövs det att får komma bort från mammalivet och umgås med andra och bara njuta! Jag njuter av livet som mamma och skulle aldrig byta bort det. Jag saknar alltid Elsa när jag är ifrån henne :)


Trött

Är så trött just nu, kom hem från jobbet runt halv 2 inatt och ska nu jobba lite mer. Men men :) Sen ska jag hem o mysa med min dam som är hos sin mormor nu.

Ses sen

Helg igen

Nu är det helg igen, men jag ska jobba hela helgen, vilket är jobbigt då jag inte får mysa med min familj :(
Elsa kommer jag inte få träffa ordentligt föräns på Tisdag! Usch, hatar att jobba kvällar! Hon ska nämligen till min mamma ikväll och sova då både jag och Totte jobbar imorgonm förutsatt att han är frisk. Sen jobbar jag måndag också, och då går ju hon på dagis och jag kommer inte komma hem föräns vid 20-tiden.

Igår simmade jag och C 1 km på 30 min, så vi simmade lite fortare igår, och va ca 10 min+ :) Nästa vecka blir det 1,5 km istället för 1 :) Vi måste ju förbättra oss!
Sen blev det en liten myskväll med cola och en liten bit chokaldkaka :) Måste ju lyxa till det när man inte kommer träffas så mycket :(

Nu ska jag mysa med Elsa framför lite Pippi innan lunch, sen ska jag nog ta en powernap med henne ;)

1 km!

Lämnade Elsa idag på dagis, hon ska få nya tider, så nu får hon lite sovmorgon och vi får sällskapa med Cassandra och Josefin till dagis. Hon kommer fortfarande vara ledig varje måndag så jag får lite mystid med henne nu när jag är timanställd, sen får vi se hur det blir när jag pluggar :)

Cassandra och jag fortsatte till torvalla för att simma efter lämningen av barnen och där simmande vi 1 km på ca 40 minuter :) Jätteskönt! Benen blir alldeles darriga när man simmat klart!

Vägde mig imorse, och har gått ner 88,1, skönt med tanke på att jag fuskat lite och så har jag mens och är väldigt svullen!

Nej, ska fixa mig, sen ska jag möta C med familj och äta lunch med de, blir en gottig sallad :) sen åker jag tidigare in till jobbet och går från centralen.

Träning

Simmade 40 minuter imorse, va skönt det va! Ska bli riktigt skoj att simma på morgonen nu, blir varje morgon som jag inte jobbar dag :) förutom måndagar, kanske ska försöka få in ett pass på gymmet då? ;)

Men men imorgon blir dte ingen simning, ska iväg och träffa min coach och sen får vi se, tar nog en prommix i gamla stan istället för att simma.

På torsdag simmar jag igen, ska bli kul. Längtar faktiskt på att komma igång och gå ner ännu mer! Och att sen kunna byta ut mål till riktig mat! Men imorgon blir det vägning, får se hur mycket som gått ner =)

Nu ska jag vila lite innan jag hämtar damen, sen blir det nog mys hemma innan jag drar till jobbet.

Mysdag

Det här inlägget skulle postats igårkväll :S

Idag har jag och Elsa fått en riktig mysdag med Jennifer. Vi har vart i Farsta Centrum och tittat lite, jag hittade ett par jättefina skor till Elsa som hon egentligen inte ville ha, men jag var tvungen att köpa de ;) Tur att man har presentkort.

Sen åkte vi alla 3 hem till oss och lekte och så, Jennifer har inte träffat Elsa på evigheter :P Så det blev lite blygt ibörjan.

Bytt rum

Kom hem halv 3 inatt och är helt slut! Så det blir en tidigt kväll, kanske läsa lite på min bok?

Idag har vi vart iväg till BRB och tittat på bröllopsmässan där, inget att hurra för, längtar till den stora som är om 2 v :)
Men sen åkte vi hem och böjrade med att tömma Elsas rum och sen bytte vi rum med henne. Egentligen skulle vi ha väntat så vi kunde tapetsera om, men det blev jättebra, trots den röda fondväggen :) Elsas rum blev jättebra det med, saknas lite möbler, men det blir väl ett besök till Ikea snart :O

Den här veckan jobbar jag 4 dagar, skönt :) Ska hinna ringa lite samtal för bröllopet samt träffa lite människor och träna!
Imorgon ska jag och Elsa träffa Jennifer, ska bli kul, vi har inte träffats på evigheter!
Sen jobb på Tis, Tors Lördag och Söndag :)

Nej nu ska jag fixa mig, sen krypa ner i sängen med min favorit!

Bättre

Sovit som en prinsessa inatt! Somnade kanske runt 22 och sovit sååå bra! Elsa med, hon va nog lika trött som Totte och jag.

Idag är det fredag, jag är ledig ikväll och ska bara mysa med Totte. Imorgon är det jobb, så ikväll ska vi fira att vi fick på oss ringarna för 1 år sen, imorgon. Tiden går verkligen fort! om 7 månader är jag gift också!

Idag måste vi iväg och handla lite, elsa och jag, funderar på att ta en promenad efter hennes lunch till Maxi och sen ta bussen hem :)

Magsjuk

Helt slut efter natten. Jag har passat Elsa hela natten och somnade inte föräns efter 4 tror jag. Sen vaknat till flera gånger när hon spytt och när Totte gick upp.

Hon spydde för ett tag sen och hon blir så ledsen, försöker få henne att förstår att det är inte farligt, och så stoppar hon spyorna själv, så hon spyr inte, fast hon behöver.

Fick  i henne en flaska välling, och det va halva den som kom upp nu, till lunch blir det kokt fisk och kokt potatis med smör

Vägning

Har bytt dag till onsdag för vägning :) Idag låg vågen på 89.1. Jag har fuskat lite i helgen och det är såå svårt att inte äta något på jobbet, det är ju så jäkla gott!!

Men det ska bli ändring, jag lovar!

Kaosnatt

Elsa är på dagis nu, gud va skönt det är! Jag har faktiskt längtat, det har hon nog med! Men idag ska jag hinna massa saker som jag inte hunnit nu när hon vart hemma 4 veckor, städa och så, men det blir en sak itaget. Är helt slut efter en kaosnatt med damen!
Hon va vaken mellan halv 2-3 ungefär och jag sprang upp till henne flera gånger. Det jobbiga va att hon vaknade precis när jag somnat om!

Ikväll blir det jobb igen, jobbar själv med en kock, fun? NOT! Läskigt som satan!

Pippi på besök



Men snart ska hon sova middag!

Frukost!

Vi sitter och äter frukost nu, ska ta på oss lite kläder och gå ut och fota lite :) och så ska Elsa få springa av sig lite innan lunch, sen blir det nog vila eller långprommis så får hon sova i vagnen innan jag åker till jobbet.

Natten gick bättre än förväntat, tror ungen vaknade 1 gång, sen kom hon in till oss vid halv 6 typ. Kanske för att hon fick ett till kvällsmål igårkväll? Måste nog byta upp oss på vällingen, tur att vi ska köpa ny snart :)

Trött unge..

Som vägrar sova middag, så antagligen blir hon uppe hela dagen! Hoppas bara hon sover hela natten då..

Helgslut

Helgen är snart slut och för Elsa börjar äntligen dagis på Tisdag, som hon längtar. Hon pratar om sina kompisar på dagis. För mig börjar jobben komma in lite, jag ska jobba 4 kvällar den här veckan, vilken är skönt. Vi får lite pengar den här månaden och förhoppningsvis kommer pengarna för vabbningen. Jag ska också hinna träna lite innan jobbet, ska bli skönt! På Tisdag är det vägningsdags igen, har fuskat lite nu i helgen, tog 2 portioner igår av fiskgrytan till middagen, men det är för att vi nästan aldrig äter fisk här!

Igår hade vi också en myskväll Totte och jag, med grönsaker och dipp, till det drack jag bubbelvatten från vår sodastreamer och till det gick Brockback mountain på tv, inte alls bra! Hade verkligen stora förväntningar av den, men den va inte alls bra!

Om 3 månader bli Elsa 2 år! Herregud, vart har tiden tagit vägen!? Ska börja planera kalas, den här gången får vi se hur det blir, hon fyller ju på påskhelgen, vilket är tråkigt.. men kalas blir det iaf! Barn och släktkalas, som vanligt, så hon får träffa alla sina kompisar på en och samma gång :)

Nej nu ska jag ta min shake och mysa lite med familjen framför Barbapappa :)


Elsa för ca 1 år sen, 6/1-10

Viktnedgång

Jag har ju skrivit tidigare att jag ska börja träna mer nu, simma med Cassandra och sen träna lite på sats. Sen när mitt kort går ut där så ska jag fortsätta träna på Fokus i Västerhaninge. I Tisdags började jag med Nutrilett igen, 3 påsar om dagen samt middag med familjen. När jag äter middag ska det bara bli en portion, inte som tidigare; 2 portioner eller fler bara för att maten va så god!
Jag kommer hålla på såhär till Mars ungefär. Sen fortsätta med 2 påsar samt ett lätt mellis och middag. Sen kommer jag fortsätta med frukost och lunch med påsar, eftersom jag inte är någon frukostmänniska tar jag hellre en påse :)

Min startvikt va 91.6 kg, jag hara alltså gått upp 5 kg sen oktober ungefär, vilket är mindre än vad jag räknar med. När jag började med Nutriletten förra gången låg jag på 96 kg! Herregud! Jag låg alltså närmare 100 kg stecket än 90! Då fick jag otroligt dåligt självförtroende.

Idag när jag vägde mig låg jag på 89.9 kg, jag har alltså gått ner nästan 2 kg på 2 dagar, vilket är jätteskönt, men det är ju mest vätska som har försvunnit från kroppen.

Mitt mål är att så småningom väga 70-75 kg, det är en vikt jag trivs i, sen försöka hålla den med träning och rätt kost.

Tudels

Gick inte att komma in på blogg.se igår, så det blev ingen bloggning på kvällen..

Igår va det ingen bra dag som sagt, min lille pysen fick somna in. Sen under min och Cassandras promenad bestämmer sig C för att ta lilla Lexus till akuten, så vi skiljs åt och sen senare på dagen får jag veta att de blivit inlagda och att lillkillen har RS. Blev lättat av att vi inte hunnit gå hem till de, då kanske Elsa hade blivit smittad...

Men vi gick hem och fikade lite, sen kom Totte hem 1 timme tidigare! Så det va mys... Vi åt hemmagjorda köttbullar till middag med sås, potatis och hemmagjord inlagd gurka :)
På kvällen kom Tottes kompisar förbi på spelkväll, så medans de satt och spelade Finans, spelade jag lite Sims 3 :)

Nu idag ska jag och Elsa till Vh och gå på någon julgranplundring, ska träffa Jessica där bla. Ska bli skoj!

Jobbig dag

Känner bara på mig att det kommer bli en jobbig dag.
Idag ska min mamma och pappa ta min Pysen till veterinär och låta honom somna in, min lilla pysen som jag hittade för flera år sen. Min lilla Hugo som vi döpte honom till först men sen fick han heta Pysen.

Kommer bli jobbigt att ta farväl av honom, han är ju min lilla bebis.

När han och Jocke flyttade in på våran uteplats byggde vi ett litet hus av kartong till de och fyllde med filtar, de fick komma in på nätterna. De kom på vintern och bodde ute hela vintern och sommaren, men när andra vintern kom, tyckte vi så synd om de, så vi kastrerade de och tog in de och enda sen dess har de vart innekatter.

Det kommer vara en jobbig dag

BLev bättre...

Dagen blev mycket bättre med lite mat i magen, men inte topp.. Jag behöver komma ut!

Elsa börjar på dagis nästa tisdag igen och då ska jag vara på alla mina jobb och tjata om tider! Jag behöver pengarna. Jag bara längtar att få börja jobba och leva lite!

Ska börja simma med Cassandra också, ska bli roligt och träna med Amina på sats igen, måste ta tag i allt igen innan bröllopet!

Skitdag egentligen!

Blöhh vilken dag det har varit, är inte på humör och dagens planer blev inställda pga kaffetermosen! BLÖH!

20110101

Oj, vilken dag, gnällig Elsa, gnällig mamma, stackar Totte. Jag vaknade med migränen Hugo imorse och har haft den fram till typ 18 tiden idag... kan bero på lite mycket alkohol samt för lite sömn... Elsa vägrade sova i sin säng inatt, hon ville sova i min, trångt kan jag lova...

Men nyårsafton va underbar, mysig och avslappnande. N&D kom hit vid 1730 tiden, då började de nästan direkt med förätten som va typ canapeer med olika toppningar med anklever(!) jag trodde aldrig jag skulle tycka om det, men det va jättegott! Sen va det skagen, chevre, råbiff och fikon med mozarella samt någon skinka. Gott va det iaf!

Vi bjöd på varmrätten som va lamminnerfile med pressad potatis och en chevrekräm och till efterrätt chokladfondue, namne!

Nu ikväll ska jag iväg till grannen och mata hennes katter, hon har hamnat på sjukhus =( så jag hoppas hon får komma hem snart!

RSS 2.0