Tävling: Disney on Ice!




Nu har du möjligheten, att med ditt barn följa med på ett äventyr i en magisk värld, som du aldrig kommer att glömma.
Princess & Heror tar nu över Globen i Stockholm under en period i Januari och du och ditt barn kan bli två av de som sitter där och drömmer er bort.

Ni kommer möta på prinsessor och prinsar, som slåss mot drakar, häxor, följa med när de upptäcker nya världar. Det här är ett äventyr som NI inte vill missa!


Så här gör du för att tävla:
Skriv en motivering till varför du och ditt barn ska få gå. Länka inlägget i din blogg för en större chans till en vinst.
Glöm inte att skriva med emailadress

Tävlingen avslutas den 13 December vid midnatt, då får du reda på dagen efter om du vann 2 biljetter till showen på Globen i Stocholm den 5 Januari-2012 kl 14:30

 

Svar till J

Hej, kunde inte svara på din kommentar :)

Men vi åkte till Rhodos på bröllopsresa :) helt underbart..

Har inte hunnit kolla igenom din blogg, men ska du eller har du gift dig? =)

27/11-1987

För exakt 24 år sen föddes jag, klockan 14:26 på Nacka BB. Nu sitter jag här 24 år senare, halvt som halvt bakis efter en underbar lördag!

Släkten kom på fika under dagen, fick så mycket fint. Allt från Iittala-prylar till pengar och presentkort.

Senare kom några tjejer o vi hade en tjejkväll med singstar och massa dricka! Blev utgång till Ollan och där var vi till stängning. Hade riktigt kul och vaknade bakis imorse, vilket tyder på en lyckad kväll :)





Fick dessutom en Tassimo av Totte o Elsa, så den har vi invigt när min gudfar kom förbi med presenter nu tidigare. Jättegott, så det ska bli kul att ta en kopp choklad ikväll ;)

Snart ny vecka

Jag har verkligen vart dålig på att uppdatera den här veckan. Saker har inte gått som jag velat, men men nya tag eller hur?

I lördags fick jag tillbringa en dag med Atousa, Nathalie samt Anna på ett event på Café Opera. Hanna Graaf, Cecilia Blankens och Linda Skugge var där som storbloggare och gav råd till oss andra bloggare hur vi skulle bli större :)
Sen blev det lite mingel o shopping innan vi drog oss hemåt :) Fick med oss en goodiebag hem, med massa roligt!

Kom hem till en tjej utan blöja, så roligt att hon börjar kissa mer och mer på toaletten :)
Imorrn satsar vi på blöjfri till förskolan, allt beror på om hon kissar innan vi går :D

Idag har vi tillbringat dagen i VH, Elsa o jag med min mamma och bror. Ätit fisk som vi aldrig annars gör!

Nu i veckan händer det massa roligt, mycket plugg och lite annat och om en vecka fyller jag 24 år :)

Nu ska jag pussa lite på min man, o sova tidigt!

Utvecklingssamtal

Idag hade vi utvecklingsamtal på förskolan för Elsa, gik bra, även fast jag blir lite sur över att de villatt hon ska sova länge än vad hon gör. Tycker att om vi säger att hon ska sova 30 min, så har vi en anledning till det. Att det tar 1½-2 timmar att natta henne är inte OK, inte för Elsa alls. Hon blir ju bara tröttare nästa dag.

Men annars går det super för damen, förutom vid lämning, då är det gråt ett tag. Ringer ju alltid vid en gråtlämning för att höra hur det gått, men hon blir alltid glad efter nån minut igen :)

Hon pysslar, är med på rörelsen och är alltid med på sagostunden. Hon har ingen direkt favoritgrej utan hon provar på allt.

Hon har utvecklats i språket och har nu börjar säga till när hon inte vill, vi har kämpat med det rätt länge att hon måste säga STOPP när hon inte vill och nu gör hon det :)

Jag är så stolt över min lilltjej som blivit stor!

Dumma mig!

Usch, kom på att jag vart superdålig på att blogga :) lovat bilder och inte satt upp några... FY!
Men idag blir det inga bilder :(

Jag har haft fullt upp med jobb, mys med familjen och mys med vänner.

I lördags hade jag underbar kväll som slutade med en bakissöndag ;) Men det var det lätt värt! God mat och jättetrevligt sällskap!

Måndags jobbade jag dubbelpass och igår var jag hemma o slappade innan jag fixade mig inför en kväll på Statsteatern med Hair! Underbart, mycket naket, är allt jag kan säga :)

Söndag

Det blev inget lekland igår och inga bilder :( Men vi hade trevligt ändå!

Lunch på donken innan vi handlade allt som behövdes till middagen. Sen fick barnen leka här hemma hos oss. Och ibland blev vi oroliga, för då var det så tyst i Elsas rum. Men när vi tittade in så satt de i varsit hörn och lekte, eller satt och lekte med lego/tågbana/pippihus tillsammans.

De åkte hem vid 19-tiden efter en god middag och massa prat :)


Nu idag följer kameran med. Min stora tjej ska åka skridskor för första gången! Får se hur det går :) Sen åker jag vidare o shoppar o Elsa få leka med sin morfar. Mysigt va? =)

Nu sitter damen och tittar på film, jag har precis stått o gjort massa plättar som vi ska ha till lunch, kanske bjuda sällskapet på också :)

Godmorgon

Dagen började med att jag fick sovmorgon, eller ja, Totte hade nog inget val. Jag vaknade inte när de gick upp. Men det va skönt, med tanke på att jag gick o la mig alldeles för sent igår, ialla fall för mig. La mig vid 12 tiden och jag är van att gå o lägga mig mellan 21-22 haha!

Men men, väntar på att duschen ska bli klar, så man kan vakna till lite innan äventyren börjar.

Jag är sugen på att åka till ett lekland idag och busa järnet, mn vi får se vad sällskapet säger. Sen blir det nog middag här hemma med favoriten för Elsa, Ture :)

Sen imorgon nya ´äventyr. Elsa och jag kör på en Totte/pappafri dag, då han jobbar :)

Renoveringssugen?

Går och är otroligt fixarsugen och renoveringssugen för tillfället :) Vill tapetsera bort vår röda fondvägg med en mörk tapet, typ svart med vita blommor på =) Sen är jag sugen på att fixa våran klädkammare till en riktigt klädkammare så man kan ha kläderna där såsmåningom och bli av med byråerna och kanske någon annan liten får sängplats där? ;)

Vardagsrummet är ju helt klart! Och elsas rum är så bra som det är just nu, fullt med leksaker!
Men Sovrummet är något jag vill fixa, lite nya möbler(förlåt Totte) och tapeter, och lite pyssel där inne så är det klart också, men det får ta sin tid.Om vi inte hinner bli miljonärer det villsäga ;)

Men men nu ska jag snart sova, är helt slut efter en dag på jobbet
RSS 2.0