God morgon

Jag har lärt mig en sak under min tid på Itrim, man kan dansa nykter! Igår dansade jag som aldrig förr, dansade mer än vad jag brukar, inga drickpauser eller shotpauser, man behöver verkligen inte det! Jag hade kul och skrattade massor!

Innan jag började med dieten, kunde jag inte ens tänka mig att dansa nykter, inte ens lite full. Utan jag skulle verkligen vara full för att våga, men igår vågade jag!


Om ca 1 timme drar jag ut på landet med kameran och varma kläder, vintern bestämde sig för att komma på en förhoppningsvis snabbvisit, kanske bara för att visa att den just kan det ;)?
Kameran följer med och förhoppningsvis blir det en trevlig kväll!



Looooove

Itrim-bloggare

Nu har motivationen ökat! Min blogg har hamnat på Itrims stora sida, bland deras medlemmar som bloggar om deras förändring! Min blogg handlar ju inte enbart om Itrim utan mat, shopping, mina dagar och min familj. Men allt hänger ju ihop.

Idag ökade dessutom motivationen ännu mer, testade en ny klänning som flyttade in i garderoben och fick på mig en strl S, en SMALL! jag vet aldrig när jag använt det!


Nej nu ska jag hoppa runt lite här hemma, leta kläder och bara njuta av stunden, kanske bli lite berusad av själva situationen, ;)


Välkommen alla förhoppningsvis nya läsare!

FREEEEEEEDAG!

FREDAG ÄNTLIGEN! nu ska jag bara hitta dressen till ikväll, vänta på sällskapet och få på ett snyggt face innan vi drar vidare mot en nykter danskväll, iaf för mig ;)


Jag ska shaka loss ordenligt och ska vara svettig när jag drar därifrån!

Motivationsklänning 39 dagar senare

När jag började med dieten, så köpte ja 2 stycken klänningar som jag skulle ha som motivation, nästan 3 veckor efter dietens start kunde jag ha den klänning som var mest för liten, idag 39 dagar sen sist jag testade den, åkte den på idag igen, måste hitta något till min första dansa-nykter-kväll imorgon :)


Tog den 19/2-2012




Togs idag, 29/3-2012, 15 kg lättare

Onsdag

Veckans första jobbdag för mig, och jag kan ju säga att man har vant sig att ta den är lilla powernapen på dagen, även fast man bara gjort det 2 dagar irad! Så halvadagen gick åt att gäspa och klaga på trötthet, sen svepte jag en kopp svart kaffe, hör och häpna, utan mjölk och blev pigg på en gång. Då hade jag nog kunnat springa några varv runt huset om jag hade haft rätt skor och regnet inte hade trillat ner.

Den här veckan blir det endast ett pulspass, men med stor sannolikhet ett simpass! Jag simmade ju med en kompis för något år sedan, vi var riktigt duktiga hon och jag, simmade ca 2-3 ggr i veckan, men så fick hennes sambo jobb och ingen kunde passa hennes lillgrabb :( Men nu kör vi igång igen på kvällarna!

Så mitt mål kommer vara försöka få ihop 2 pulspass samt 1 simpass i veckan, kanske en förbättring? ;)


Jag kan ju säga nu, när nedräkningen har börjat, längtar jag sååå otroligt efter mat, vill smaka allt och njuta! Dessutom med maten kommer andra datum som jag riktigt längtar efter, mina belöningar som jag bestämt och ge mig ;)
21/4-Mysmiddag med favoritparet
22/4-Kalas för underbara prinsessan(men jag håller mig borta från allt onyttigt ;)
5/5-Mammablogg gala

Sen är det datum som ännu är hemliga, bara Mr och jag som vet ;)

Sista vabbdagen

Imorgon får herrn ta över, eftersom Elsa fortfarande inte är OK i magen. Börjar tro att hon har fått en förkylning i magen. Hon är förkyld just och det kan jag ju faktiskt förflytta sig, så förhoppningsvis blir det ingen längre tid för T att vabba, kanske bara veckan ut....

Idag tog vi oss ut på en snabbpromenad till Ica, jag behövde en tidning och Elsa ville också ha det, så hon fick ta med sin docka Felicia i sin dockvagn och så gick vi. Tog en promenad förbi lekparken så hon fick leka av sig innan det var dags att gå hem och byta dunderäcklig bajsblöja, mer säger jag inte ;) Ska försöka köra ett pulspass idag innan T drar iväg på sin träning.


Nu blir det mys med damen :)

Dag 57


Är inne på min 57e dag och är så otroligt glad att jag gör det här! Har rensat bland kläderna och slängt massor och lagt i loppispåse, allt som jag vet är förstort och jag inte använder längre åkte på en gång, så nu kanske jag kan shoppa lite till ;)

Fuskvägde mig imorse, gör inte det så ofta, bara när jag behöver den där motiovationen för att se hur långt jag kommit på alla dessa veckor och jag är 15 kg lättare och jag trivs så bra med mig själv!


Imorgon ska jag försöka komma ut på en promenad med damen i vagnen och få lite steg, sen måste jag få till 2pulspass den här veckan! Åhhh! stressigt! Men jag blir glad om det blir ett iallafall. Helgen blir full med firande av svärmor på landet och kameran ska med!!

Nej nu blir det mys med familjen!


Keep or not?

VAB-dag

Det blev jag som tog vab-dagen istället. Jag mådde piss igår, så jag trodde jag hade åkt på det, men verkar ha klarat mig...

Så jag är hemma med Elsa, som är superpigg, men äter superdåligt, välling går ner som vanligt, men inte mat, till lunch fick hon i sig lite spagetti med ketchup. Sen somnade vi  båda och jag sov i 45 minuter och hon 1½ timme.

Imorgon blir vi hemma för en sista dag, sen vill jag tillbaka till jobbet!

sjukdag

Vi har fått en liten sjukling här hemma.. :( Stackarn!

Vaknade inatt av att hon kräktes, som tur inte så mycket, men ändå, och T hann precis fånga upp det i handen, så vi slapp allt med sängklädsbyten mitt inatten. Vi lyckades alla somna om, oroligt men men. 2 timmar senare kräks hon igen, lyckas pricka hinken och sen vill hon upp, 05:30.. suck! Lyckades få henne att somna om till iallafall halv 8, då hon och jag gick upp.

Hon har vart gnällig och febrig hela dagen, men som tur inte spytt mer men matlusten är bortblåst, fått i henne vätska, en banan och en isglass samt en alvedon.

Så nu håller vi tummarna att hon blir bättre, på måndag får hon vara hemma med sin pappa och mysa. Jag får ännu inte vabba, måste få upp sgin först ;) men saknar faktiskt de dagarna jag kunde ha henne hemma och mysa en hel dag.

Vi har dessutom lyckats storhandla idag, min pappa kom hit en snabbis och umgicks med sitt barnbarn medans vi rände omkring till centrum där jag inhandlade en ny jacka till damen och skor och tights till mig och sen begav vi oss till Maxi med resten av haningeborna.... Gick bra faktiskt och lyckades få med mig massor mat och saker till kalaset.

Fredag

Äntligen fredag och jag har längtat efter helg! Jag sitter och ugglar i soffan, ska borsta tänderna snart och sooova!

Imorgon ska jag iväg och fönstershoppa med Jannika och magen, ska bli riktigt skoj att komma iväg och träffa folk, och shoppa ;)


Nej sorry för denna uppdatering, jag somnar snart!

-13,4 kg!

5e mötet idag och jag har ca 7 kg kvar innan jag är klar. Jag har lyckats gått ner 13,4 kg och jag är såå nöjd med mig själv.

Nu måste jag bara komma igång med träningen och stegen igen till nästa vecka, så är det super! 24 dagar tills det är dags för upptrappning och då kommer jag vara redo!

Idag följde dessutom en kokbok med mig hem från Itrim, älskar deras och har redan 1 hemma ;)
Så ikväll blir det att kolla igenom den och dreggla!

Jag älskar kokböcker och har en liten samling i vitrinskåpet på kanske ca 40 st.

God morgon torsdag

Det är underbart när solen strålar när  man slår upp sina ögon på morgonen och att det är ljust kl 7 när jag går upp!

Idag står vägningen på schemat och jag är lite nervös, jag har ju inte gjort det jag ska den här veckan, men som sagt, ibland får man ha dåliga veckor och det har min varit. Nästa vecka hoppas vi på en bättre så det kan bli träning och massa skratt!

Nej nu ska jag äta frukosten och sen fixa mig för jobbet!


Tudels

#¤%&/(&¤#&%/&()&==/%(&¤/¤#%"!

Just nu känner jag mig hemsk, mot mig själv. Har inte tränat en enda gång den här veckan och har inte gått mina 8000 steg någon av dagarna. JAG ÄR HEMSK! men det har vart en hemsk vecka på många sätt och vis, så jag har lagt undan allt sånt på hyllan och får fortsätta nästa vecka. Man får ha Nej-dagar ibland och idag vart det min tur.

Imorgon står vägning  på schemat, yaaay(ingen entusiasm i det)

Ikväll har vi planerat en månads matplanering, skrivit matlistor och fixat inhandlingslista för aprilmånad. Vecka 16 får jag äntligen börja äta, och jag valde nog mest mat den veckan, blev goda middagar som jag vill äta och som hela familjen kan äta :) Nästa mål att planera efter den vecka blir frukosten. Ska bli skoj det med! Att lära sig äta frukost!

Men nuu ska jag dra mig tillbaka för kvällen och njuta av ett avsnitt med Greys och snart är det helg!

Puss&Puss

Dagen är slut, äntligen! Längtar till en morgondag med nya äventyr. Idag stod avdelningsmöte på jobbet, alltid lika trevligt. Sen var det bara hem till MR och byta av honom så han kunde åka iväg och träna lite bandy och fortsätta mysa och leka med min prinsessa.

Hon sover nu och Mr T står i duschen, jag sitter här och ugglar och väntar på vättre tider, kom dessutom ihåg att jag missat min middagsshake, kanske ska ta den?

Nu ska jag ta hand om min trötta mr, och pussa lite på honom ;)

God morgon

Sitter här med min frukost och har drömt de vanliga drömmarna om mat natt ;) Men men nu är det inte så långt kvar! Kan ju faktiskt börja räkna ner till min första mål riktiga mat.

Just nu snöar det för fullt, vilket är riktigt pain in the ass, men va gör det, för det är ju faktiskt fortfarande mars, det är fortfarande vinter enligt mina barn på jobbet och de har rätt. Så det är bara att sätta på sig vinterkläderna åter igen och hoppas på bättre tider ;)


Måste försöka med 2 pulspass denna vecka också, svåårt eftersom jag kommer jobba extra i helgen.

Men men, nu måste jag få på mig kläderna och dra mig vidare.

Tudels!

Hmm...

Hm.. skrev ett inlägg imorse, men det är borta :/ men men, dagen har vart lugn, var nervös i onödan.
Imorgon ska de komma till vår avdelning och prata lite, scary!


Men men, efter en dag på jobbet kom jag hem till en tom lägenhet, blev helt slut i kroppen och fick riktig yrsel och illamående, vilket var läskigt, så det var bara att lägga sig i soffan och slappa innan T kom hem. Elsa var hos sin farmor, för de hade 16-dag på förskolan.

Men nu är hela familjen hemma och jag mår mycket bättre, har fått i mig mat(shake) och vatten och är rätt pigg nu.

Matberoende

Idag är en dag som jag bara längtar efter mat! När jag är nervös, uttråka och deppig äter jag, och det är ju något jag måste ändra på. För idag har jag riktigt nervös inför imorgon och tisdag. Vi ska ha inspektion på jobbet för lärande-index. Egentligen är det inget att vara nervös över, men att ha folk tittande på en medans man jobbar tycker jag är jobbigt, speciellt när man ska vara sig själv och jobba som innan.

Men men, jag håller mig, för jag måste! Jag kan inte förstöra allt jag jobbat för nu. Jag gör ju det här för att ändra mitt beteende, som jag haft haft större delen av mitt liv. Ätit för mycket, i för stora mängder. Unnat mig alldeles för mycket gott ch nu vet jag om mina problem och jag kan stoppa på de ett annat sätt.

Nu istället för att stoppa i mig onödigheter så tänker jag; behöver jag det här? Är jag verkligen hungrig eller bara sugen. Även fast e gamla reflexerna sitter kvar, så kan jag stoppa de.

Matberoende är svårt att bli av med, det är precis so alkohol och drogmissbruk, men maten finns oftast rakt framför en. Den är lätt att få tag i och man kan få saker billigt, bara det går att äta ;)

Jag drömmer varje natt om mat, att jag äter allt från stora portioner med mat eller bara en banan och mitt i en tugga kommer jag på mig själv; vad fan är det jag har gjort?! Jag har förstört allt!

Det sista jag vill nu är att gå upp allt jag gått ner, allt jag har kämpat för. Så är de här sista veckorna är slut, alltså 4 veckor kvar, 28 dagar kvar, så måste jag hitta en balans i mitt ätande och mitt motionerande. För det är inte att börja äta som innan, utan man måste börja planera tidigt och hålla sig till portionsstorlekarna och ha en dag i veckan som man får unna sig. Jag har bestämt mig för att min dag kommer vara lördag.

Nej nu ska jag förbereda inför Blingo-träff och fixa mig ;)

Pissmissisippidag

usch vilken hemsk dag, hade gärna firat veckan med en dansutgång, men men :(

Har en bitter dag och skulle bara behövt komma ut och få ur mig allt det bittra

Godmorgon

Äntligen fredag! Jag börjar lite senare idag så fick en halvtimmes sovmorgon ;) men ska jobba över ca 30 minuter senare.


Nu idag har jag fuskvägt mig och har äntligen kommit under 80 kg! ;) 79 kg ligger jag på och bara 9 kg kvar! WOHO ;)



Jag härom dagen




Jag sommaren 2011

Man ser lite skillnad, har lite olika typer av kläder men man ser lite skillnad ;)

Torsdag

Torsdagen har snart gått till sitt slut och jag ska snart vara tråkig och gå lägga mig. Är riktigt trött idag efter jobb och mys med min underbara tjej :)
Vi tog ett bad tillsammans innan hon gick och la sig, så nu sover hon och jag ska snart borsta tändena och krypa ner under täcket.

Imorgon är det fredag äntligen! Får se vad som hittas på i helgen, på söndag ska jag iaf ha Blingo-visning här hemma :) Så om du är intresserad, hör av dig!

zumba

Vilken dag! Är så glad idag. Jag har verkligen levt och andats idag, firat 6 årsdagen med lycka istället för sorg.

Jag har vart iväg på Itrim och körde gärnet på tt zumbapass, riktigt svettig var jag när jag gick därifrån med all min mat :) Så nu är jag helt slut!

Leilas general store

Någon mer än jag som kollade igenom http://www.leilasgeneralstore.com/ igår och hittade massor i den nyöppnade shopen? ;) Lite dyrt men det finns ju massor man kan shoppa loss till kalas och hemmet.


Jag skulle lätta vilja shoppa loss där och köpa massor till Elsas kalas och till mig själv.

Måndag

Precis kört ett hårt pulspass med underbara Amina. Känns verkligen i kroppen, men en skön känsla!

Nu sitter jag lite svettig i soffan, borde kanske ta mig en dusch innan jag ska natta prinsessan ;)


Nytränad mamma och en Robin Hood-tittande tjej

Godmorgon

En ny vecka på jobbet och en start på en ny träningvecka! Idag blir det ett pass direkt efter jobbet med en bästa Amina!

Nu blir det att packa ner mat och träningskläderna och sen gå till jobbet!


Ciao

Hej och hopp

Idag fick vi sol på förmiddagen, så vi drog efter frukosten till ett lerigt Tyresta by. Jag tänkte helt fel med kläder så vi stannade bara en stund innan vi åkte vidare till Tottes faster på våldgästning, vi hade med lite fika och blev bjudna på kaffe :)


Nu ikväll har jag planerat lite matinköp för mig inför onsdag då Itrim har 20% på maten igen ;) och sen har jag planerat min snart nyblivna 3-årings kalas, herregud vart har tiden tagit vägen?!


Imorgon börjar en ny vecka, 5 veckor kvar innan upptrappnig och så blir det ett pulspass efter jobbet :)



Hemma

Vi kör en hemmakväll med Familjen R och mello efter en mysdag på landet med massa lera och eldning.

De andra får massa gott mys medans jag kör med en bars till lördagsmys, helt ok ändå :)

landet

Jag har världens huvudvärk, men håller just nu på att packa ihop lite saker här hemma för nu åker vi till landet. kameran följer med, ses på söndag

Gruppmöte

4e gruppmötet och dag 38 för mig och vikten står nu på 81,5 kg, har gått ner 3,2 kg sen sist och det känns så bra! Är nere på 11.5 kg och har lika mycket kvar :)

Dessutom har jag ändrat lite på förbättringen, istället för 10 000 steg blir det 8000 steg, blev alldeles för mycket stress och ångest för att komma upp i de stegen, så 8000 steg och sen är det plus om det blir fler ;)
och tiden tills upptrappningen har ändrats med en vecka, så om 5 veckor börjar jag min upptrappning istället för 6 veckor. Vill kunna äta mat på Elsas födelsedag :)

Är så trött men sååå glad idag!

Torsdag

Det blev ingen simning igår, utan en snabbpromenad runt området innan jag tog kväll. Ikväll är det dags för gruppträff och vägnig. Blir ingen träning innan utan middag med familjen och sen iväg.

Nu ska jag dra iväg till jobbet, träffa barnen och förhoppningsvis blir dagen bra :)

ONSDAG

Igår blev jag klar med skolan förhoppningsvis, så nu kan jag nog räknas som barnskötare ;) Väntar bara på resultatet.


Snart ska jag iväg och simma :)

Tisdag, åh min tisdag

En ny dag att vakna till, har drömt massa konstiga drömmar och vaknat till... Jag sitter just nu och äter min smoothie och lyssnar på en ny favorit, Loreens bidrag till mello, en favorit här och jag känner mig lycklig av den, vill bara dansa. Gymmar gärna järnet till den!

Idag blir det full fart på jobbet, sen plugga lite på rasten och skriva prov efter. De har ändrat reglerna, så förra terminen kunde vi sitta hemma och göra provet, perfekt för mig som kan sätta mig en kväll eller helg, men en här terminen ändrade Stockholm stad reglerna, provet ska göras på skolan för att minska risken för fusk. Så jag har fått göra provet på jobbet, där de har koll på mig, för att slippa åka in till skolan som tar ca 1 timme och sen hem sent på kvällen, eftersom proven gör mellan 18-21, lite sent för mig som börjar 8 på morgonen. Men som tur löste det sig. Och jag längtar verkligen tills imorgon, simnig! :)

Söndag

Och snart en ny vecka!

Igår hade vi vårat favoritpar hemma hos oss och Elsa tillbringade tid med sin mormor.
Gästerna och Mr T fick en riktigt god 3 rätters som bestod av: gazpacho till förätt, pasta med fläskfile och senapssås samt en hallonsufflé till efterrätt. Jag höll mig till min couscous och mitt lite finare vatten som jag unnade mig denna lördag ;) Sen satt vi och tittade på andra chansen och bara mös.

Imorse fick vi en välförtjänt sovmorgon, jag vaknade runt 9 med migrän och kände mig tokbakis, trots mitt vattendrickande :/ Så idag har det inte blivit många steg, legat i sängen och bara tyckt synd om mig själv! Men får ta igen det i veckan som dessutom bjuder på ett gruppmöte ;) Längtar som tusan, även fast jag fuskvägt mig.

Men men, nu bjuder denna vecka på jobb och lite plugg, ett prov kvar, sen är jag klar!!

fuskvägning....

Oh no! I did it, jag vägde mig imorse och upptäckte att jag minskat ca 10 kg på 33 dagar :)


Så här såg jag ut imorse innan jag drog iväg på mitt andra pulspass för denna vecka, känns superbra.

Nu blir det hårfärgningm resultat kommer sen ;)

Fredagskväll

Fredag och helgen har börjat, borde ge mig ut på en joggingrunda eller nåt, saknar 3000 steg, men känner mig rätt deppig idag. Vill ut och dansa och prata med folk!

Imorgon kommer ialla fall vårt favoritpar från Årsta hit på middag och mys, ska bli riktgt skoj, vi har inte setts sen nyår tror jag, och det är ju ett tag sen!


Men vi får se vad som händer ikväll

Torsdag

Idag fick Elsa följa med mig till jobbet. Hon har tjatat sen jag började att få följa med och idag var det en perfekt dag :) 7 barn på min avdelning hade vi. Hon hade riktigt skoj och trivdes som fisken i havet.

Satte mig dessutom och gjorde ett prov och blev klar på ca 30 min, får se hur det gått sen, lite nervös. Har ett prov kvar att göra, sen är det slut på skolan!

Nu på kvällen gick jag ut på en långis, ca 1 timme var jag borta, PW och småjoggade lite under turen, jätteskönt!
och dessutom kommit upp i mina 10.000 steg, great!

Imorgon är det fredag o vi har utbildningsdag på jobbet, alltså inga barn, bara sitta hela dagen, får se hur det går :/ blir nog en långis imorrn då också, efter jobbet, eller nån som vill ut o dansa lite? ;) nyktert för mig iaf
RSS 2.0