Helgen börjat med snuva...

Har stått i köket och kämpat hela veckan, vilket har lett till att jag blivit dunderförkyld! Näsan rinner och jag är på allmänt dåligt humör. Dessutom är jag stort behov av en massage! Får försöka flörta till mig en av mannen kanske ;)
 
Tycker det är så tråkigt med höst just nu, vädret är inte alls på top och min höstdepression börjar komma, så får försöka ha så många projekt som möjligt nu i höst för att slippa tänka.
Dessutom börjar en ny månad imorgon, September kommer bli en jobbig, men spännande månad.
Vi ska på begravning, fira Elsas sysslingar som snart fyller år, läkarbesök, bröllop samt lite annat smått och gott.
 
Snart ska jag sova. imorgon blir det nya äventyr, vi ska iväg på fest.

Gästbloggar

Jag har gästbloggat hos Melissa, mamma till 2 prinsar. Hoppas ni tycker inlägget är bra :)

Behöver du värme?

Teet fanns i goodiebagen och är supergott! Passar mig ikväll som fryser som bara den!

Underbara stora tjejen!

Måste bara få skryta lite! Min stora tjej har vart blöjfri hela dagen! Hon har dessutom kissat på toaletten på förskolan och bara haft en olycka!
 
Kan inte fatta att hon blivit så stor! Snart blir hon 3,5 år!
 

Mammabloggkryssningen

Efter en underbar helg med underbar vän, kan jag bara tacka Johanna som fixat denna underbara kryssning!
Jag och Jessica har haft en underbar kväll med god mat, dans och lagom mycket alkohol!
Goodiebagen var full med överaskningar, allt från Panduro till Tupperware, Top model drinks, bodystore, babyshop, vanish, mamma snack, Garant, OC, Softlan och massa mer!
 
Vi började kvällen med lite mingel, efter det gick vi upp till hytten och pratade lite innan det var dags för middagsbuffé och sen satte vi på festsminkningen innan vi gick upp till 10e våningen och dansade hela natten!
 
Jag vann ett pris från Panduro, jätteroligt att vinna! Blev så överaskad!
 

Pink lips

Peppar!

nedräkning:19 timmar

Om 19 timmar ska vi vara på Birka paradise och ha en underbar helg med underbara mammor! Det behövs efter ikväll...
 
Har haft underbara dagar med kollegor på jobbet. Planerat och fixat iordning på avdelningen. Efter 2 dagar med prat och planering firade vi med en underbar middag på restaurang. Kom hem för ett tag sen och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan sova, förhoppningsvis!
 
 
 
 
 
Man tror att man kan lita på en människa, men den personen visar sig bara innehålla massa skit!!
Så känner jag just nu, man kan inte lita på någon annan än sig själv!
 
 
 

Hej under 70 kg!

Idag stod Itrim och gruppmöte på schemat. Skulle egentligen tränat, men hoppade det och umgicks med min prinsessa istället, som åkt till sin mormor och ska sova borta tills söndag.
 
Har inte tränat på snart 3 veckor och fasade över den här vägningen!  Men vågen visade -, 1,4 kg minus sen senast! Fy fan vad jag blev glad. Nu väger jag 69,9kg och trivs så underbart med mig själv!
 
Jag kämpar fortfarande varje dag med att stå emot alla begär, speciellt choklad just nu, som blivit som en besatthet. Jag måste ha choklad varje kväll! Jag måste komma igång med träningen igen och börja med mina förbättringar!
 
Om 48 timmar sitter jag och min underbara vän på kryssningen och ska verkligen ha roligt!

Tillbaka!

Sista arbetsdagen med barn, imorgon och på fredag ska vi ha utbildning på jobbet, sen på fredagkväll går vi ut och myser alla underbara kollegor.
 
På lördag åker jag på den stora mammabloggkryssningen. Ska bli riktigt roligt och jag har längtat! Det största problemet just nu är kläder, haha som "vanligt" har jag ingen klänning.
 
Får se om jag kör en shoppingtur på lördag innan båten går  :)

Brunch med de bästa!

Brunchen igår var supergod, inte sista gången vi åker dit och äter gott! Efter lite god mat och lite bubbel gick vi runt i stan och hamnade på Kulturhusets tak där vi drack ett glas vin och tittade på utsikten. Sedan vidare mot Gallerian och tittade på kläder.
 
När vi kom hem satte vi på Hunger games och åt lite plock. Bröd från Gateau, lite skinka, brie och mozarella med tomat/basilika samt bubbel =)
Filmen var jättebra och maten supergod. Sen blev det bums i säng.
 

I-landsproblem

Har ett stort i-landsproblem! Klädproblem! Vilken klänning ska jag ha på mig imorgon på brunchen?!
 
 
 
Vilken? :)

Helt slut!

Skulle egentligen gått och tränat idag och sen vidare på gruppmöte, men kände på vägen hem att jag hade ingen energi till det. Mådde jättekonstigt och ville bara hem. Så nu ligger jag här i soffan och myser med en annan tröttis.
 
Idag har vart en ganska krävande dag, både vart irriterad och trött och det blir inte lättare när man är iaktagen och ska svara på frågor samtidigt man lagar mat.
Jag har stått i köket på jobbet den här veckan och det har vart superkul, fram tills idag, av olika anledningar. Rutiner som störts och så :( Men imorrn kommer det vara lugnt igen, förhoppningsvis =) och sista dagen i köket för ett bra tag!
 
Helgen är snart här och vi ska mysa med våra underbara vänner  istan på brunch på lördag, Elsa ska få vara med sin morfar och sova där, så mr T och jag kan fira vår bröllopsdag lite mer.
 
Nästa vecka ska jag ta tag i träningen igen och köra gärnet!

Förändring

Har velat ett bra tag om mitt hår, så imorse kom ändringen...
 
 
Hej lugg!

Ett underbart år

Har tillbringat en mysig kväll på restaurang med famljen och ätit gott. Efter middagen gick vi förbi affären och handlade lite jordgubbar.
 
Hade vart gott med lite bubbel till, men det spar vi till helgen.
 
Tack för ett underbart år som gifta och snart 5 ½ år tillsammans. Jag älskar dig nu och föralltid!

Störst av allt är kärleken

Kan jag skänka dig en ton och samtidigt dela den med dig?
En önskan jag har och jag känner ditt svar,
vi behöver inga ord.
kan jag få skänka dig min tid
och vill du dela den med mig?
i säkert förvar nu mitt hjärta du har
och varje stund jag är med dig så vet jag att min dröm blivit sann.
Ett liv för mig är ett liv med dig.
Doften av ditt hår, varje liten tår
gör mig säker på att ett liv för mig är ett liv med dig.
Jag kommer alltid, alltid att älska dig.
Kan jag skänka dig en ros, en vacker oh annorlunda ros.
Den finns i vår blomfantasi och varje morgonn slår den ut.
Kan jag skänka dig en ton, som alltid ska spela inom dig.
Försiktigt men fri klingar vår melodi och när den stilla flyter på
då vet vi att vår dröm blivit sann.
Ett liv för mig är ett liv med dig,
 
 
Ett år har gått sen dagen vi gifte oss. Året har gått snabbt men vi har hunnit med massor.
 
 
Jag älskade dig igår, jag älskar dig idag och kommer att älska dig!

God morgon

Snart iväg till jobbet. Ikväll blir pastarang med familjen och mysa till det ;)

25 års partaj

om ca 3 månader är det dags för mig att fylla 25 år. Planerna är igång och jag har redan sagt till folk att hålla datumet när festen planeras vara att inte boka något annat.
 
 
Får se om ni kan gissa temat. Men det ska bli superkul att planera.

Brunchmys

Den här helgen för 1 år sen blev jag fru Andersson. Våran bröllopsdag är på måndag så vi firade lite lätt idag med en brunch med lite vänner.
 
På bordet fanns; hembakta bagels, pålägg, yoghurt med müsli, melon, mozzarella/tomat/basilika, bacon, plättar med hallon och äggröra. Till efterrätt serverades weddingcucakes ;)
 
Har dekorerat de lite nu, innan var de vita :)Vi

Erbjudande

Sugen på att köpa en fin stol i födelsedagspresent, eller i doppresent. Nu får du 10% vid en beställning av en fin stol som finns kvar som minne. Gå in på www.dopstolar.se och skriv ordet dopstol i beställningen.
 
Jag har själv beställt stol därifrån och är supernöjd med servicen och stolen, som jag gav bort som doppresent.
 
Fram tills den 31/8 har du på dig!

chocolate-lover-girl

Min största last är choklad. Jag älskar choklad och den senaste tiden har jag blivit supersugen på choklad.. Herregud säger jag bara! Vill ha all choklad som finns just nu!!
 

2 timmars bad

Tisdag redan och veckan är igång. Elsa hade sin första dag på förskolan idag, efter 5 veckors sommarlov. I söndags ringde Tottes faster och frågade om hon kunde få ha Elsa på måndagen, så i söndagskväll åkte hon iväg dit och sov över hos Kicki. Så igår hade de en heldag tillsammans och vi fick hem en jättenöjd Elsa.
 
Imorse kom vi iväg tidigt, jag öppnade och Elsa hängde på, eftersom hon går på samma förskola som jag jobbar på, inte samma avdelning. Hon kom utan blöja, hade stora förhoppningar på att hon skulle klara av att kissa på toaletten. Men efter någon timme utan kiss på toan, satte de på henne en blöja. Men jag är stolt att hon gick dit utan :) Bara det är ett steg frammåt.
 
Under sin förskoletid har hon lyckats sluta med napp och vovve när hon är på dagis. Hemma används nappen och vovven flitigt. Ibland för mkt.
Imorgon ska jag försöka få henne att kissa hemma, muta lite med kisskartan ;) så kanske det funkar!
 
Jag har precis kommit upp ur ett bad, låg i 2 timmar och läste och det behövdes, så skönt och avslappnande! Så snart ska jag hoppa i säng och upp imorgon för en ny dag. Jag stänger imorgon, så jag och prinsessan har sovmorgon och får äta frukost tillsammans :) alltid lika mysgt!
 
Så hoppas alla haft en underbar dag. Det har ialla fall jag!

Loppisfynd

Sagaform vinglas
 
Dessertskålar

Tillbaka...

Tillbaka efter en ganska jobbig helg. Har tillbringat mestadels tid på landet och funderat. Tog en tripp till stan i lördags och fönstershoppade och tittade på paraden med Emmy. Då brast det! Ville bara gråta, men det kom inga tårar alls...
 
Den 3/8-2012 somnade en underbar stark människa in, efter flera års kämpande mot cancern. Jag tänker på hennes familj, och vill finnas där för de.
 
När något sådant händer, får det en att tänka om. Det som var så viktigt att göra tidigare, är inte lika viktigt längre. Det som är viktigast är att ta hand om de man bryr sig om och älskar.
 
 

Ta vara på tiden med era närmaste!

Idag hände något som har fått mig att tänka om.
 
Ta vara på tiden med de ni älskar, tiden är så kort, och ibland hinner vi inte med tiden med de vi älskar och bryr oss om.
 
Jag tar en paus den här helgen och återkommer när jag har fått krafterna tillbaka, får se när det blir.
 
Tack underbara unge för att finns och älskar mig lika mycket som jag älskar dig!

Kärlekspar

UUndetbar bild på två underbara barn.

Motivation noll

Motivationen till att blogga är som bortblåst! Skitjobbigt, för jag vill verkligen blogga. Men hur får man motivation och vad ska jag skriva om?! Känns som jag bara skriver om samma saker. Vill utveckla min blogg till något bättre, inte till sämre som det blivit nu.
 
Jag är inne på min 3e dag på jobbet och är helt slut när jag kommer hem så det är nog det som händer mig just nu. Jag sitter och dregglar på fina möbler och halvsover i soffan efter jobbet. Kul syn...
 
 
Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och glo. Tvn i vardagsrummet är upptagen med OS(urk!!)
RSS 2.0