God morgon

Ny vecka! Idag är det valborg, men vi ska inte fira det, utan det blir en vanlig jobbdag sen vidare mot Essingen till familjen R. Imorgon är en ledig dag, jag måste träna så ska kolla hur Itrim har öppet ;)

Enligt min våg så har jag snart gått ner 20 kg ;) ligger nu på -19,9 kg WOHO! bara 2 kg kvar, sen är jag nöjd! Men jag ska nog gå ner något kg till...

 

Puss på er

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Jag har haft många dåliga vanor, och de har satt sig på min kropp ;) Men nu är det på väg bort och mina dåliga vanor är på väg att förändras. Jag ska bli fit inför sommaren!!


Dag 13 – Berörande musik

Musik som berör mig är min och mr Ts musik som vi hade på bröllopet; Nordman-störst av allt är kärlek, Enya-carribean blue och Kenta-just idag är jag stark.


Den musiken får mig att rysa in till venerna.

Helgen <3

Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter :) Jag har tillbringat helgen med min prinsessa och på jobbet. Idag har vi haft fullt upp med storhandling och andra nöjen. 


Efter fika hos Berit åkte vi vidare till Bodsäter/Berg för lite firande av Anki och Elsa och sen stannade vi på middag. Det var mycket trevligt och det trevligaste var att jag och Jessica bokade platser på Mammablogg kryssningen i Augusti! Så då ska vi göra båten osäker ;) Men det var trevlig, vi har inte setts på evigheter! Det måste bli en ändring!


Men men, nu blir det en promenad med mi favorit!


C YA

Fredagskväll

Mannen är ute på galej med sina jobbarkompisar och jag sitter här och väntar på att Barbie-film ska börja. V har precis käkat en lätt middag betående av räkor, o massa sallad o tillbehör :)

Nu ikväll när damen somnat ska jag fixa lite te sen bädda ner mig i soffan och titta på film. Ska bli riktigt mysigt!

12 veckorsamtal

Idag hade jag mitt 12 veckorssamtal, där jag vägde mig på nytt, mätte midjan och satte nya förbättringar.
Förbättringarna denna gång blev;
2 pulspass i veckan
8000 steg om dagen
Småätarfri hela dagarna
Dricka 2 liter vatten om dagen!
Simma på onsdagar

Detta blev mina förbättingar för denna 12 veckors period, ska bli riktigt skoj och utföra de ;)
Dessutom har jag lyckats gå ner 19 (18,8) kg! och jag är sååå stolt! 3 kg kvar tills jag är nere på 70 kg! :) Mitt bmi ligger nu på 25, så jag är normal!!

Så idag är det en bra dag! Jag är stolt över mig själv som lyckas, även fast resan fortsätter, och kämpandet fortsätter.

Det har varit 11 jobbiga veckor med VLCD och LCD-mat, men nu när jag käkar 3 LCD mål och ett vanligt mål, känns det som jag kan köra så hela livet!

Nu ikväll ska jag leka med dotter o hennes nya dockhus och bara myyysa! ;)

Tisdag.... eller egentligen onsdag ;)

Skulle egentligen åkt iväg på ett event ikväll, men det blev avbokat, tur i otur eftersom jag är helt slut, och har superträningsvärk i benen. Men ändå är jag sugen på att träna ännu mer! Eller iaf gå på en promenad, men råkade titta ut o se att regnet öste ner....

Nu ikväll ska vi planera lite inhandlingslistor för månaden framöver, skoooj! Frysen måste fyllas på med kött och lite grönsaker o kylskåpet med!

Så kom med förslag på rätter!! Allt ni kan komma med ;)

godmorgon, goddag, godkväll

Är helt slut efter en heldag på jobbet och ett svettigt pulspass. Känns som jag tränat dubbelt idag med allt min hopprepshoppande och springade med barnen samt träningen nu ikväll ;)

På Torsdag är det 12 veckorsuppföljning med allt som räknas med där, lite nervös!!! Hur mycket har jag lyckats gå ner under mina veckor med itrim, ja herregud, det ska bli riktigt intressant att se.


Jag har ju som sagt börjat äta, är inne på min andra vecka med 3 itrimmål samt 1 vanligt mål. Om en vecka börjar nästa period med varierat, som jag har tänkt och köra lite längre, kanske 1 månad? Har inte riktigt bestämt mig, allt beror på hur mkt jag lyckas gå ner med det. Mitt första mål är ju att komma ner till 70, sen får vi se om jag kanske vill ner till 65. Har inte bestämt mig än, men det målet är ingen bråska med. Trodde aldrig att jag skulle komma ner i den här vikten, inte ens med Itrim, men jag kommer lyckas! och det är tack vare allt stöd jag fått av alla!


Imorgon är en ny dag med nya möjligheter, eller vad det nu heter!


Jag och min underbaring i söndags! Matchtips?

http://blingo.se

Trött, tröttare, jag

Första dagen på jobbet denna vecka, yay! Helt slut efter en lagom lugn dag, :)


Om 12 dagar är det dags för mammablogg galan, glöm inte att rösta på mig; http://cargocollective.com/mammabloggalan#Rosta-nominera. Jag finns med i alla katergorier, som nr 55 :) så om du tycker jag är värd ett pris, rösta, rösta rösta!

Jag letar fortfarande skor till själva galamiddagen, måste hitta ngr som passar till en blå, glittrig klänning ;) tips?


Nu ska jag ta över nattningen och sen lägga mig o slappa i soffan.. tudels!

Kalasdagen är över

Vilken dag, vi har vart i farten hela dagen, men den blev lyckad, och det var det viktigaste!














Jag låter dessa bilder berätta om våran dag, Prinsessan sover och jag och mr T har landat i soffan efter lite plock. Elsa är supernöjd med allt hon fått och att hon fått leka med alla sina kompisar!

Tack för denna dag, tack alla som har vart med och firat våran lilla tjej

Min 3 åring


För 3 år sedan gick jag runt i lägenheten och längtade och hoppades! Hade såå ont! om 4 timmar är det exakt 3 år sen min prinsessa föddes och vi fick se henne för första gången, efter 9 månaders längtan! och 3 dagars övertid ;)

Idag ska du firas stort med alla dina favoriter som älskar dig!




Vet du en sak? Jag älskar dig!

Elsas första present :)


Som hon fick av sin landet-farmor Said :) Tack!

Alla kategorier

Nu går det att rösta på alla kategorier, jag finns bland årets inpirationsmamma och årets hälso & kostblogg, nr 55, så rösta om du håller med ;)

http://cargocollective.com/mammabloggalan#Rosta-nominera

Godmorgon

Vaknade med migrän imorse, jättebra dag! verkligen! har fullt upp med bak och fix inför kvällen :)

Idag kommer dagen bestå av bakning till kalset imorgon, dessutom ska vi bort ikväll till favoritparet i Årsta och mysa med de :)

Bilder från kalset kommer imorgon. med bakverk o allt!

Middagstips

Gårdagen slutade med en sen men mysig middag för mig och Mr T. Jag käkade sen mellis och gick direkt hem till Cassandra med barn, där min lilla prinsessa hade tillbringat några timmar med sin bästa kompis.
Vi 18-tiden drog vi oss hem, Elsa blev supertrött, det är första veckan utan vila på förskolan och då blir det lite kämpigt för henne.

Men middagen blev supergod! Ugnsstekt fläskfilé med ugnstekta cahmpinjoner, kikärter, lök, vitlök och tomat, samt coleslaw till :)



Körde alla ugnssaker tillsammans i en form, kryddade och lät det stå inne i ca 1½ timme på 150-200 grader. Man kan blanda alla grönsaker man gillar och ha till, samt variera efter smak :)

Coleslawen gjorde vi på morötter, vitkål, lätt cremefraiche, s&p samt lite curry. Bir supergott!

Dag 12 – Utan er, inget jag

Utan min familj och mina vänner skulle jag aldrig klarat den här resan! Utan min kära Amina som själv gått igenom samma resa som mig, som inspererat mig, som gjorde att jag valde den här vägen, utan henne skulle jag inte står här 17 kg lättare.

Utan mr T som stöttat mig genom de svåra tiderna, funnit vid min sida, dag som natt. Som har tjatat vissa dagar på mig att gå och träna. I LOVE YOU!

Min underbara Elsa som bara finns där, jämt och ständigt! LOVE YOU!


Sen resten av alla mina underara vänner, tack för allt stöd, inte bara nu utan genom allt!


Utan alla skratt på jobbet skulle jag inte trivas där, tack!

minus!

Har vart såå orolig den här veckan inför vägningen, eftersom jag har börjat äta! Men vågen står fortfarande på minus ;) -17,2 kg har jag lyckats bli av med! Jag hade 17 som mål till bloggalan, men nu kan jag ändra det! kanske ska ta 18 till ett början? ;)eller 18.5?

Hann dessutom med nästan ett helt pulspass innan det var dags för dusch och vägning.


Tips på mat imorgon? Vi har tagit fram fläskfile! kanske en god coleslaw till och något annat ;)

Middagstips

Lax med fetaost och rödbetor


2 stycker laxfileer
200 gram rödbetor
50 gram fetaost
kryddor

koka rödbetorna i 20 minuter, låt de svalna. skala och dela de. Dela lax och blada den med rödbetorna i en ugnssäker form, smula över fetosten. In i ugnen på 150 grader tills laxen är klar, ca 15-20 minuter


Vi gjorde en sallad till med babyspenat, gurka och lök.

Ziperall!

Candy i gruppen Jumpsuits hos Ziperall (JUMCAN0221r)
Jag har alltid vart lite emot de här onepiece, men nu! Im totaly inlove! Jag vill ha flera, i olika färger och ha hemma som jag kan mysa i ;)
Enligt min kollega på jobbet, är det inga bra kläder, "vad ska man då klämma på?" är henens kommentar.
Men jag vill bara ha den mer och mer. Den här färgen, som blivit en favorit hos mig, de senaste tiden, skulle nog sitta bra på mig ;)

Rösta på mig!

Glöm inte att rösta på mig som årets mammabloggare!

http://www.booroo.com/app/showpoll.asp?sid=1562k0nprgcm6q626409&qid=26409 NR 55!


Under åren som bloggare har jag utvecklats som person och mina intressen för inredning/foto/shopping/mat/hälsa har ökats med tiden.
Jag hoppas jag inspererat många genom mina inlägg!



Maten

Jag är helt slut idag, usch! Men ska iväg på en promenad senare med favoriten Amina o fylla på bars-skåpet, behöver mer mellis!!

maten står i ugnen, en aubergingratäng med köttfärs o keso =) yum!

2 aubergine
400 gram köttfärs
kryddor efter smak
5 msk keso
grönsaker du ha kan steka med köttfärsen, jag hade morötter, lök och champinjoner

dela auberginerna så det blir många tunna bitar, stek på de och lägg de i en ugnssäker form.
stek köttfärsen och blanda i de grönsaker du vill ha, häll på lite vatten och ta en buljongtäring
lägg över köttfärsen på auberginbitarna och lägg över keson och sätt in formen i ugen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Servera :)

Nu gör jag ett försök igen!

  • Vilka är ni som läser bloggen?
  • Vad vill just du läsa om, något speciellt i mitt liv?
  • vad är det som gör att du läser min blogg?




    Puss på er ;)

Tisdag

Idag ligger blogglusten på noll, har inget att skriva och är riktigt trött efter en dag på jobbet.


Nu är det mycket kring Elsas kalas och på jobbet, så träning, usch vilken ångest, men jag ska få med 2 pulspass den här veckan, torsdag och lördag kanske, en paus mellan bakningen ;)

Dessutom är det mkt planering kring Elsas rum, vill göra om lite, ta bort gamla leksaker och fixa nya utrymmen ;) Jag vill fixa mer här hemma, fixa balkongen så man kan mysa på den efter långa dagar på jobbet.

Nej nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad och njuta?

Dag 10 – Dumma påhitt

Jag har gjort några dumma påhitt i mitt liv, lurat min mamma så jag och en kompis kunde köpa 1 råtta. Råttan döpte vi till Mimmi och hon fick bo i ett verktygsskåp, tills min kompis mamma kom på oss och vi var tvunga lämna tillbaka henne :(

Annars vet jag inte vad jag mer gjort, men alltid är det något ;)

Första måltiden

Första måltiden på 11 veckor och det smakade underbart! Åt lunch på jobbet och fick en vegetarik sås med grönsaker i, sedan hade jag egen kyckling med mig som jag blandade i och åt med broccoli på sidan om. Jättegott! Men idag har jag lite ont i magen ;)


Men men fick lätt ihop mina 8000 steg, lämnar Elsa på morgon och får ihop ca 4500 steg från oss, till Elsas förskola och sen till jobbet och efter jobbet gick jag till Söderby skola och hade utbildningen där.

Imorgon äter jag lunch igen på jobbet eftersom det blir en sen dag igen, med avdelningsplanering, då sitter vi till 18 på kvällen och planerar, så då tar jag bara en shake, lättare och smidigare!

Dag 09 – Jobb och erfarenhet

Jag är utbildad som servitris, men bestämde mig för 1 år sen att jag skulle ombilda mig, så började plugga till barnskötare och blev klar för några veckor sen.

Nu jobbar jag på en förskola, som jag stormtrivs på! trivs med arbetskamraterna och skrattar oftast varje dag!

Dag 08 – Första kärleken

Första riktiga kärleken för mig var ett helvete. Jag ångrar inte mina år med honom, men jag mådde inte bra av de heller. Vi hade det egentligen bra, men många misstag gjordes, kan man ju säga...

Det var när jag träffade min Mr som jag förstod att det inte var mig det var fel på, Totte fick mig att förstå att jag var värd någon som kunde hålla sina fingrar i styr...



Det var kärlek från första stund

Veckans andra pulspass



Kört min andra pulspass för den här veckan, så jälva skönt säger jag bara! Dessutom nu när jag ska börja med mat igen måste jag köra 2 pass i veckan, annars blir det smisk!! Desstom köpte jag hem lite mer shakes, mitt förråd börjar ta slut :( Har inte köpt på typ 1 månad, så det får man räkna med!


Imorgon blir det en heldag på jobbet, först med barnen sen ska vi iväg på utbildning, hela kvällen... skoj! Så block o penna måste me! Hoppas alla haft en bra helg!

Bakdag

Endast 1 vecka kvar till min prinsessa fyller 3 år. Herregud, vart har tiden tagit vägen :)
Så imorse började jag småbaka lite, blev en sats bullar som ska in i frysen, sen fram på fredag som de hinner tina :)

På lördag ska det bakas massor, 2 tårtor, kakor, cupcakes. Ska bli riktigt roligt, men stressigt! Som tur ska vi inte vara hemma hos oss iår utan kör i lokal, så det behövs inte storstädas inför söndagens bravader!


Saknade...

Idag har jag börjat sakna en person som fanns i mitt liv under graviditeten, vi träffades varje dag tills vi båda tröttnade på varandra... Vi hade våra tjaffs och löste de tillslut. Ibörjan kunde vi prata om allt och ingen av oss dömde den andre. Idag är en sån dag som jag skulle behöva höra hennes konstiga råd! Idag skulle jag vilja höra hennes höga röst, som överröste allt! Idag skulle jag vilja höra hennes göteborska!

Jag har länge längtat efter våran vänskap som vi hade, även fast den rann ut i sanden fort pga missförstånd. Men jag saknar dig där nere i Göteborg! Så kom hit och hälsa på!

Tävling hos Atousa!

Jag är med och tävla på Atousa Pinks blogg om att få följa med henne på galapremiären av den nya filmen projekt X- Hemmafesten! Do it!


I have found the dress!

Jag har hittat klänningen! Ska hämta den imorgon, så då kommer ett litet smakprov på den ;)

Kan säga att den är skitsnygg och sitter som smäck! Kommer sitta ännu bättre om 3 veckor då det är dags att ha på sig den!

Men nu ska jag kolla runt lite efter skor och en snygg väska!

Vart tog våren vägen

Vaknade upp i ett vitt vinterland, aja, bara att ta fram vinterskorna igen. Men det är väl egentligen något man får vänta sig, i april?


Idag ska vi iväg på kalas och fira Ture som fyllt 4 år :) och jag ska gå och sukta efter allt gott som jag inte får äta.. tar med mig mi goda bars och njuter av den. På måndag startar nya perioden i min diet, upptrappning, ska bli riktigt kul att tugga riktigt mat och inte en bars! Och att sen kunna laga maten till sig själv och inte bara till resten av familjen, gud vad jag längtar! Kan det gå fort till måndag ;)

Dag 07 – Förebilder och idoler

Vilka är mina förebilder... de finns det massor av. Jag har inge kändisar som är mina idoler. Mina förebilder är barnen för att enligt mig är det de som kan lära mig massor i mitt jobb.

Mina idoler är alla som kämpat mot något jobbigt och inte gett upp! Jag har mött på många i mitt liv, som kämpat mot cancer, men som aldrig gav upp.

Godmorgon

Fredagen den 13:e, vad kommer hända?
Första grejjen jag gjorde var att stressa lite till jobbet och sen upptäcka att jag börjar 8:30.. suck!! Men nu kanske jag kan glo lite på klänningar till galan? ;)


Ikväll blir det mys med familjen och imorgon ska vi iväg till familjen Rossi på kalas och fira prins Ture på hans 4 årsdag :) Sen blir det bara att längta tills måndag!!!

Dag 06 – Första kyssen/bästa kyssen

Första kyssen, ja, den ska vi inte ens prata om ;) Men bästa kyssen är såklart med mr T! Och så kommer det alltid vara ;)

Dag 05 – Tonårens trots

Jag har alltid haft en egen vilja och är rätt envis när det gäller vissa saker, tyvärr.

Men jag har alrig haft något tonårstrots, bara trots jämt ;)

Elsa 3 år om 12 dagar

Min stora prinsessa som vart så liten, jag kan inte riktigt fatta att hon har blivit stor. det går att ha en konversation med henne och hon förstår det mesta, annars frågar hon. Allt ska hon veta, 100 ggr om!

Idag har 3 år kontrollen varit, jag vet inte hur det gick, men det borde hon klarat!

men damen är nu 97 cm lång o väger 14,3 kg :) mycket har hänt på 3 år.
Hon har vuxit 46 cm, nästa dubblat sin längd och ökat 11 kg ;)






Från första plusset till för alltid kommer du vara älskad!

Dag 04 – Vännerna

Vänner är det viktigaste jag har! Utan de få stunder jag har med mina vänner skulle livet bli lite jobbigare. Jag har hittat många nya vänner på jobbet nu, men jag saknar de vänner jag inte träffar så ofta, men så blir det, mest pga att alla fått jobb :) Men jag hoppas vi kan träffas snart! Saknar er massor kan jag ju säga!!



Måndag-känns som söndag

Imorgon börjar vardagen igen och jag kommer sakna mina powernapps som jag har tagit under ledigheten ;)
Men vi har hunnit med lite saker, lekt och myst.









Jag låter dessa bilder beskriva våran helg och hoppas ni haft en bra påsk.

Dag 03 – Familjen

Min lilla familj består av mig, Totte och Elsa.

Mr T o jag har vart tillsammans i 5 år snart och hunnit med massor. 3 utlandsreso, en graviditet, en förlossning, 3 år med Elsa, bröllop och massa annat!

När tiden är inne kommer säkert får familjen bli 4, men bara när vi är redo :)



sept  2009

God morgon

Ligger här i soffan med en Elsa bredvid mig. Hon glor på Bernad och Bianca och jag har tittat på Vampire diaries på datorn :) blivit lite frälst i det programmet ;)

Men men idag är sista dagen som lediga, imorgon börjar vardagen igen, och idag är det endast 8 dagar kvar tills jag börjar med mat :) ska bli riktigt trevligt att få tugga på något.
Vi ska försöka göra något roligt idag, kanske lekland? ;)





Min nya favorit i garderoben. Från Blingo.

Dag 02 – Början på livet

Mitt liv började egentligen 27 november 1987, då jag föddes.

Men mitt nya liv började när jag träffade mr T och när jag fick Elsa. Då började ett nytt liv för mig :) Snart firar vi 5 år tillsammans och snart fyller våran prinsessa 3 år. Jag vet inte vart tiden tagit vägen, men den har lärt mig mycket.

Dag 01 – Presentera mig själv

Mitt namn är Marie, bor utanför stockholm med min man och dotter. Jobbar på en förskola i närheten och trivs jättebra!

Jag älskar att läsa, umgås och äta. Det sista har satt sina spår och just nu håller jag på med en 12 veckors diet som ska göra att jag ska gå ner minst 22 kg! Jag är nere på -16 kg och trivs super med min nya vikt :)

När jag inte jobbar, tränar jag, umgås med familjen och vänner.

Börjar om

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Början på livet
Dag 03 – Familjen
Dag 04 – Vännerna
Dag 05 – Tonårens trots
Dag 06 – Första kyssen/bästa kyssen
Dag 07 – Förebilder och idoler
Dag 08 – Första kärleken
Dag 09 – Jobb och erfarenhet
Dag 10 – Dumma påhitt
Dag 11 – Er saknar jag
Dag 12 – Utan er, inget jag
Dag 13 – Berörande musik
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Tio saker du inte vet om mig
Dag 16 – Personer som har passerat
Dag 17 – Den bästa platsen på jorden
Dag 18 – Ögonblick jag aldrig glömmer
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina rädslor
Dag 21 – Min snyggaste vän på Facebook
Dag 22 – 10 orsaker att hata mig
Dag 23 – 10 anledningar till att älska mig
Dag 24 – Det här får mig att skratta
Dag 25 – Det här upprör och gör mig ledsen
Dag 26 – Mina drömmar
Dag 27 – Det här gör mig stolt
Dag 28 – Idag och om 10 år
Dag 29 – Förlåt
Dag 30 – Tack
Dag 31 - jag har inte glömt er

God morgon påskafton

Startade morgonen kl 7 imorse! Tillbringade morgonen i soffan med damen och filmer. Sedan blev det frukost med hela familjen och jag unnade mig en latte med lättmjölk ;)



Jag ska snart fixa mig, sen ska vi åka mot landet. Det här är första gången jag inte får äta påskmat, vilket suger balle! Jag älskar påsk/midsommar/jul-mat, det är mina favoriter på året. Men får ta igen det sen på midsommar;) som tur är det ju samma mat man äter.

Nej nu har jag lovat damen att vi ska måla naglarna i samma rosa färg ;) höres!


Glad påsk!

vägning

Tog ut 3 timmar komp idag och överaskade min tjej med att hämta henne tidigare idag :) Så vi tog en fika i centrum med min mamma och sen gick vi runt och strosa lite innan vi gick hem till oss där mr T väntade. Alla 3 däckade på soffan och jag bestämde mig för att inte gå på pulspass, var helt slut. Men sen helt plötsligt kom jag på att det inte va något gruppmöte idag, alltså ingen vägning, men ringde Itrim och fick komma och väga mig, så då bestämde jag mig för ett pulspass samtidigt ;)

Jag älskar gruppträffarna och nästa är om 2 veckor, då har jag hunnit börja med min upptrappning så det är bra det :)

På 10,5 veckor har massor ändrats:
BMI: 31,5->26,1
Kilo fett: 42kg->28,5kg
Vikt: 92 kg->76,3kg

Om 3 veckor har jag min hälsouppföljning och då kommer jag mäta midjan ;) det ska bli riktigt intressant!
Jag har ca 6.3 kg kvar till min målvikt och nu känns det som inget! 22 kg var mycket men 6 kg är inget!


Nu ska jag hoppa in i ett bad och njuta av tystnaden, eller om jag har otur ska Elsa bada med mig ;)

Suprise...

Blev glatt överaskad när jag öppnade mailen imorse och hittade ett mail från Itrim, där jag ska en överaskning från de, en snygg t-shirt med Itrim tror jag ;) Suktade efter den häromdagen.

Idag har det vart en rätt jobbig dag på jobbet, så jag har knaprade på lite gurka under lunchen men det är okej, tror jag. Gurka innehåller ju bara vatten ;)

Jag ska iväg nu med T´s faster och shoppa loss, så vi hörs imorgonbitti eller senare ikväll om jag inte däckar direkt när jag kommit hem ;)

Onsdag

Vaknade av en liten tjej som började gnälla imorse, skoj?? Nja inte direkt, sen kunde inte jag somna om, vilket var tur i otur, eftersom jag fick ett sms av min kollega, så ska börja lite tidigare idag.

Sen ikväll ska jag iväg mot Tyresö och shoppa lite kläder, mest till Elsa, sen får vi se ;)


Nu ska jag iväg o borsta tänderna och sen iväg till jobbet och teater!

Dressproblem...

En månad kvar till den stora Bloggalan och jag har inte hittat någon klänning än! Lite smått stressad. Mr T tycker jag borde ha något från garderoben, men vi får se ;)

Så när lönen kommer ska det shoppas skor och klänning ;)

Pulspass

Kört veckans första pulspass och måste köra ett till den här veckan innan vägning, ska bli spännande, men jag tror min kropp håller på kämpar emot mig just nu, den vill gå upp i vikt, men det vill inte jag!!
Dessutom upptäckte jag Itrims nya barssmak, yoghurt med röda bär, smakade en snutt och den va supergod, så jag tror 2 paket följer med mig på torsdag efter träning/vägning ;)

Om 9 dagar firar jag om mannen 5 år tillsammans, jag kan inte riktigt fatta attvi har vart tillsammans i 5 år och fler kommer det bli(om han orkar med mig ;)
Vi har hunnit med massor han och jag under åren, flera parmiddagar, resor, nedgångar, uppgångar. Vi har hunnit flytta 2 gånger, fått en underbar dotter, förlovat oss, gift oss och massa mer. Han har alltid funnit där för mig, från dag 1.

 


Oj oj vad man såg ut ;)

Godmorgon

 

Idag står träning på schemat, har vart så dålig på det den senaste tiden, måste ta igen och verkligen köra gärnet idag. Sen försöka få till ett pass på torsdag eller fredag :) Kanske torsdag innan vägning....

Jag fick sovmorgon imorse, eller rättare sagt Elsa fick, jag gick upp vanlig tid. Börjar 9 och får lämna min prinsessa på förskolan.

Nej nu blir det packning och se gå...



2 små tigrar ;)

Söndag

Vi har haft T´s faster med familj på besök, vi bjöd på hemmagjord hamburgare, och det blev godkännt av alla :) Elsa fick leka med sin favorit Kicki och hae det riktigt bra :)
Nu sover damen och jag ska ta min sista måltid och njuta av ett program PARTAJ.

Imorgon börjar en ny vecka, men spännande saker, ska bla träna och väga mig :D


Hoppas alla haft en mysig helg.

April April

Facebook bombaderas med aprilskämt, eller andra nyheter, vad ska man tro på??

Den helgen har vart helt underbar, med en underbar utgång och sen en heldag och natt på landet.
Idag kommer Elsas gudmor hit på fika, ska hitta på något att baka innan hon kommer, får se vad det blir.

Nu är det dessutom 14 dagar kvar med dieten innan jag börjar med uttrappning ;)
RSS 2.0