Update;

Jag blir galen, jag förstår inte hur folk får ihop sin ekonomi. Jag har verkligen pengaångest varje månad, Ska lönen räck till räkningarna, ska jag kunna köpa nåt till mig den här månaden, kommer vi få nån mat? Och så finns det de som köper lägenhet och är massa år yngre än mig, eller ja 2 iaf, men hallå, hur får de råd!?

Jag vill ha ett fast jobb, där jag får ut en fast lön varje månad, så jag slipper att räkna ut varje månad, hur mycket jag få över efter räkningar o mat. Så jag slipper fundera på om mobilräkningen kan bli betald eller om jag har råd att köpa busskort.

NEJ! nu vill jag bara att Totte ska komma hem så han kan krama på mig, för jag får panik snart!

Torsdag

Ja, jag är nog en av världens lataste människor, men vad ska man göra om man för det första inte orkar göra nåt och det andra vädret bara suger!

Jag har bara legat i sängen idag, borde göra massa saker som jag planerat men hey, jag orkar inte. Jag är så trött att jag skulle kunna somna här o nu

TUDELOO

Onsdag

Jag vet faktiskt inte vad jag har gjort idag! Herregud vad den här veckan gått fort, egentligen. I måndags va vi på Ikea, igår så tog jag det mest lugnt och fixade linneskåpet, så handdukar kommer vi aldrig behöva köpa nya, haha.

Idag vakna jag vid halv 10, ganska pigg, men under dagen blev jag helt slut. Trodde jag skulle somna stående. Jag tog mig iaf upp till centrum och handlade mjölk, fil och pepparkakor. Yum, tänker på jul =)
Längtar som satan efter jul, speciellt maten. Haha Handrullade köttbullar, sill o julmust! Fy fan! Vill helst ha jul nu.

Men i helgen blir det jobb. Som tur jobbar Totte så jag missar honom inte pga att han är ledig o jag jobbar.
Men men

vi hörs

TUDELOO

Tisdag

Idag va det egentligen städardag, men vi får se om det blir så.
Efter att vaknat kl 9 i den nya sängen, och va någoluna pigg! Så låg jag kvar ett tag för att bara mysa lite och kittla totte :)

Vi gick upp vid halv 12 o åt lunch, sen åkte han till jobbet vid 13 =/ Men vid 14 kom Berit förbi, och kvart över kom mamms och papps med nybakad sockerkaka :) YUM! De gick nyss allihopp.

Funderar på att lägga mig i sängen igen och bara läsa och mysa =)


Vi hörs

tudeloo

Vecka 17 - 27 okt - 2 nov 2008

Gick in i vecka 17 idag =) Känns jättemysigt.jag tycker min mage växer lite iaf :)
Längtar som satan till 17 november då vi får se snuttis

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett.

Fostret: Skelettet är synligt på röntgenbilder.
Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen.

Måndag-Ikea

Idag har vi besökt Ikea, besöket gick väl på ungefär 15000 sammanlagt, med hyrbilen och alla grejjer vi köpte. Men man kände sig verkligen rik när man gick med 3 fulla vagnar med saker. Haha!
Det blev; 1 säng, 2 sängbord, 1 byrå, 1 lampa, galgar, 6 st vinglas, 4 ölglas, 5 st kuddar till köksstolarna, 2 wookpanna o skärbräda, tror faktiskt det va allt.

Så nu har vi allt vi behöver, så nu ska vi börja spara till kanske en ny soffa, nytt vardagsrumsbord och barnsaker :)

Är ledig tills på Torsdag så jag ska plocka här lite hemma och se till att vi bor här nu.

TUDELOO

Söndag

Helt slut efter igår, det va värsta festen, hade velat gå själv om jag kände henne o kunde dricka, haha. Det va sprit, människor och musik, min smak av fest :)
Men jag stod i baren, blandade drinkar o så, det va hemskt mycket att göra, det fanns vodka, rom, gin, persikolikör o cointrau, men i vid halv 12 fanns det typ bara vodka, likören o cointraun kvar, haha och vid 10 typ va en av värdinnorna tvungna att handla med groggvirke, för det höll på ta slut. Ja, men annars va kvällen lyckad, slutade halv 1 och gick därifrån med ont i höften. Som vanligt när jag står eller bär för mkt =(

Idag ska jag städa lite, o tvätta. usk, hatar att tvätta. men men

Imorgon ska vi till Ikea o köpa en ny säng, Yeah! Äntligen en större säng.

TUDELOO

Uppdate:

Emma skriker i badrummet nu när hon får det ursköljd. Idol är på tv och jag är mätt på chips. Ikväll är det Abba-tema och det är det första riktiga hela programmet jag ser av idol den är säsongen. Jag har liksom missat alla andra pga jobb o andra saker. Men jag lider inte för det. Jag tycker det ändå inte är så bra.
Jag har nästan ätit upp en hel påse chips själv och Robin o Emma har hjälpt till lite men de har haft sina egna påsar. Sen har jag druckit upp en nästan hel päronsoda. Men det kan vi räkna som min middag, för det blev bara 2 mackor med ost o skinka på. Okej! Jag åt Mc Donken till frukost o lunch. Haha. Men jag orkade inte stressa i mig frukost innan vi åkte o när vi va klara va jag nästan svimfärdig. 

Men nu ska det bli ändring på det för nu har vi ju mat hemma jag o snutt. så det känns bra.


TUDELOOOO

Fredag

Ändrade planer ikväll. Det blev stan med Emma o Robin, köpte mina första mammakläder; ett par byxor och en tröja. Ganska snyggt. Sen köpte jag en deo haha. Sen köpte vi chips o läsk o drog hem till Robin o kollade på Welcome to the dollhouse, nu bleker Robin Emmas hår.


Tudeloooo

Onsdag

Idag är jag ledig, jätteskönt! Skulle egentligen åkt till ALB på salladskväll, men jag ville träffa Totte =)

Imorgon jobbar jag och så är jag ledig på fredag men Totte jobbar helg så han slutar inte förän vid 22 =/ så vi får se vad jag hittar på. Fixar nog ett skumbad och köpte en god cider, ja en cider, gud vad jag saknar rött vin! Sen kanske jag köpa nån mjuk ost, och lite kex och bara njuter av att vara ensam? Vi får helt enkelt se hur jag gör. Kanske städar lite på dagen igen, haha. Det behövs städad, men jag städar bara halvt eftersom jag blir så trött.

Jag känner mig rejält osocial, vill fan träffa mer människor än de jag jobbar med.


OVER AND OUT/M

Söndag=ångest?

Helger går så himla fort, och man har alltid Söndagångest fast man inte jobbar på månaden(ok jag jobbar imorgon) Men annars om jag inte jobbar en måndag har jag alltid Söndagsångest, för jag vet att jag måste vänta 5 dagar på att få umgså med Totte ordentligt, och få vakna och ligga och dra sig i sängen länge med honom. I veckan kommer vi knappt träffa varandra :( Jag jobbar Mån, Tis, Tors och Lör, sen på Onsdag ska jag till Q84 och va med på Salladskväll/buffékväll och på Fredag och Söndag när jag är ledig så jobbar Totte. Så den här veckan kommer jag bli helt deppig :(

En sak som kommer göra mig glad är att jag får min lön, men mer än hälften kommer försvinna i räkningar.


I Fredags åkte jag o Totte till landet och va där, alla som va där i stugan(förutom jag, totte och Robin(?) blev fulla) Robin hade skadat sig på sin fot. I lördags så åkte jag, mamma och pappa till Hödalen och firade Tims 11½ årsdag. Vi hade trevligt men det va hemskt att se honom. Han va så avmagrad och om jag ska va ärlig så visste jag inte hur jag skulle reagera. Ville helst bara hem och glömma allt. Cancer är något jag aldrig skulle önska att min värsta fiende fick. Det är så hemskt och förstör bara för alla.
Men jag träffade Jennifer och hennes mamma. Det va trevligt, jag har nog inte träffat Kicki på jättelänge, senast va nog på en av mina återkoller då hon och Jennifer va där.

Men på kvällen blev jag skjussad till landet, där alla festade som bara den. Jag fick nog vid 12 då en av stugägarna blev så full att hon nästan blev aggresiv. Hon blir nästan alltid så och hon är nog en av de få som jag inte riktigt förstår mig på eller tycker om.

Men Totte och jag gick o la oss, jag sov hela natten, fram till 7. Va helt slut psykiskt och fysikskt, för att jag inte fått sova ordentligt mellan natten fredag och lördag natt.

Men nu ska jag kolla min äppelpaj, och se om den är ätbar :)

PS. Vill bara påminna er om att jag fyller år om 39 dagar

OVER AND OUT/M

Marit Bergman - Forever doesn´t live here anymore

Well it started with a little grain of sand
Or gravel at the most
At least that's how we thought of it
Now we got this big black pearl in our hands
It's a pebble or a stone Not the kind they'd sell at Cartier
We always thought we were unseparable
Sisters not by blood but by soul
Something has come between us now
Get ready to watch the fall fall fall

Forever doesn't live here anymore
Forever took it's bags and shut the door
It'll never be the same now no no no
Never be the same now no no no
Now forever doesn't live here anymore

Ten years ago we would have talked it through
Well before it grew into something unapproachable
Guess now we've got too much to deal with on our own
Careers and kids and homes
Maybe we just can't be bothered
We never thought this could happen to us
A broken promise and a broken heart
A human mistake but a mistake it was
And it was big enough T
o tear us all apart

Forever doesn't live here anymore
At least we could last, right ?
But now I'm not so sure 'cause everything is changing oh oh oh
Everything is changing oh oh oh
Now forever doesn't live here anymore

We said drop it down, let's see if it floats
We left our love to swim for the shore
Now watch it crumble, watch it crawl
Now you don't seem to care at all

Forever doesn't live here anymore
We gave it up, said it's not worth fighting for
And it's not coming back oh no no no
It's not coming back oh no no no
Now forever doesn't live here anymore

Remember when we all lived in that studio by the bay
Head to head and face to face
I've never been that close to anyone
And now the fine lines around our eyes begin to show
And slowly we begin to know
That everything we were might soon be gone
We always thought we were unseparable

Sisters not by blood but by soul
Something has come between us now
All I can do is watch the fall

Forever doesn't live here anymore
Forever took it's bags and shut the door
I will never be the same now no no no
Never be the same now no no no
Now forever doesn't live here anymore

fredag!

Jag trodde att det skulle bli jättelugnt igår, men ack nej. Det va sådär halvlugnt, det va mest stressigt i början då jag skulle hinna äta, skära morötter o gurka i stavar, koka korv och byta om på 1 timme, så det blev äta o skära stavar, sen koka korv, och under den tiden byta om. Jag hann exakt, men blev inte så speciellt mätt.
Kom hem vid 21:30, fick sällskap av mamma till handen.


Somnade vid 23:30 tror jag, va tvungen att sitta uppe och varva ner innan jag kunde somna. Sen så har jag vaknat massa gånger men kunnat somna om :)

Vaknade vid halv 10 och kunde verkligen inte hålla ögonen öppna, så det blev att halvsova till halv 11.


I kväll ska jag och Totte till landet, myys, sen imorgon ska jag, mamma o pappa åka och fira Tims 11½ årsdag. Har träffat honom några gånger och han är verkligen en stark människa; http://timpa.blogg.se/ . Så jag ska göra ordning en potatissallad till mig, mams o paps, för på kvällen ska man ha med sig egen middag,
Ska bli kul, får träffa Jennifer igen o så hennes mamma Kicki :)

Nu måste jag byta om innan pappa kommer o hämtar mig, vi ska käka lunch!

OVER AND OUT/M

onsdag

Tiden går så himla fort, man hinner aldrig med egentligen.
För 2 månader sen fick jag och Totte reda på att vi skulle får barn, vilket känns som igår egentligen, MEN det har verkligen gått 2 månader. Min mage har inte växt så himla mycket än, men den är svullen, vilket gör att jag inte kan ha mina vanliga jeans. Som tur hitta jag par gamla jeans, som jag typ hatar, men de kan jag ha.. urg! Men det är ganska skönt att den inte växer så mycket i början, kanske sliupper mastodontmagen. Man vill ju se gravid ut, och inte "hej-jag-små-äter-ganska-ofta-fet" Men inte heller förstor Gravidmage, Haha man blir aldrig nöjd.

Nej men min sår efter port a cathen har läkt nu, efter det jag tog bort det sista stygnet, eller knuten som va kvar. Så nu är det läkt och fint. Väntas bara på att ta foton och se hur mycket jag får för det ;P Vet att det kan låta på mig so om jag skickar in bara för att få pengar, men jag mår verkligen dåligt av mina ärr, och jag har inte gjort de själva, så jag tycker jag borde få nåt för att jag mår dåligt psykiskt av det. Jag hatar att visa mina ben, eller ja mitt högra eftersom det är helt kvaddat tycker jag, i knävecket är det liksom som ett hål, eller hur man ska beskriva det. och mina knän ser helt annorlunda ut =/

Men men nu ska jag sova, höra imorgon

OVER AND OUT/M

Onsdag

Skulle börja dagen med att baka en kladdkaka, men så hade jag inget socker hemma, så det blev en tripp till Sabis där jag handla rostbröd, skagenröra och bakelse, mums!

Sov jättedåligt inatt. Det blir alltid så när jag lyft för mycket att jag får ont i svankotan och kan inte gå på flera timmar. Så när jag ska på toa på natten gråter jag nästan för att det gör så ont i hela kroppen och alvedon hjälper inte ett dugg,

Nej nu ska jag vila lite innan Berit kommer :)

OVER AND OUT/M

Måndag

Idag ska jag fika med Jennifer i Farsta Cetrum och kolla lite på barnkläder, nej jag ska inte köpa men kolla. Jag ska dregla ner alla gulliga kläder. Vi ska fika och jag ska köpa något riktigt krämigt chokladaktigt tror jag!
Sen på Onsdag ska jag baka kladdkaka och bjuda Berit på den.

Tis, Ons och Tordag ska jag jobba, vilket kommer bli trevligt. Sen får vi se vad som händer i

Lördag

Igår åkte vi till landet, vilket va mys. Vi åt rosbiff och potatisgratäng som Annett hade gjort, det va jättegott. Sen så fick vi 2 olika sorters efterrätter, cheescake och nån maränggrej. Allt va jättegott! Sen kom det massa folk och det blev pratigt och skrikitgt, vilket blev jobbigt, speciellt när man är nykter. :(
Men under kvällen va Anita där som har sin stuga mittimot Annet och Mattes. Hon är healer och fick för sig att jag skulle ha tvillingar och det enda jag kunde göra va att garva, NEJ jag har nog inte det.


OVER AND OUT/M

Städdag...

Vaknade 10 imorse, men orkade inte gå upp på en gång så jag låg och läste min nya bok Hemlös som jag köpte härom dagen på Eko. Den är jättebra!

Men igår så träffade jag Robin, känns so evigheter sen, kanske va det? Men vi tog en tripp till Handen Centrum och delade på en pizza, sen skulle jag till VC och träffa min faster som skulle ta bort det sista på mina stygn + att jag fick något gelliknande och ha på ärret så det skulle bli mindre eller hur det va.

Sen gick Robin och jag upp till centrum igen och satte oss på ena cafét och tog en vaniljlatte var, min smakade som om de hällt på kilovis socker. Men annars va den god. Har nog inte druckit latte på 2 månader och jag som älskar det typ!

Precis innan vi skulle gå lägga mig fick jag för mig att gå igenom mina lönepapper och skriva ner i ett dokument om hur många timmar jag jobbar sen jag började på Majola för mer än 1 år sen. Sen efter det kunde jag somna!

Idag tänkte jag lyssna på lite nostalgimusik och städa eftersom P kommer imorgon och vi har ju inte städat på flera veckor, eller vi har småplockat men det behövs dammsugas och dammtorkas lite överallt.


Tjillevippen!

NEW DAY

En ny dag, nya möjligheter. Ja eller något sådant. jobbar ikväll sen är jag ledig tors-sön, och då ska jag hinna städa och åka till landet och kanske sova där, vilket kommer va mys.

Ikväll är det lugn kväll, bara pub, har aldrig jobbat på sån förrut, vilket kommer bli kul. Ska åka in lite tidigare, för att träffa mamma.



Vi hörs väl någon dag


OVER AND OUT/M

Kläder

Idag har jag vart lite duktigt, har tvättat upp allt som fanns i tvättkorgen. Det tog typ sammanlagt 3½ timmar, vilket va skönt. Så nu har jag rena kläder igen! Sen under tiden jag väntade var jag hemma hos Berit och träffade hennes katter, kollade lite på en födelsedagspresent till mig haha. Fick välja mammabyxor :) Sen blev jag jättesugen på att fortsätta kolla runt lite så när jag kom hem och hittade lite saker på Ellos och en grej på H&M.

Så jag lägger in lite bilder på det :)

Söndag

Helgen har bestått av jobb, jobb och sova ungefär.

Idag har jag bara slappat, jag borde egentligen göra mer, men jag har ingen ork. Jag blir typ pigg runt 8-9 och då är det nästan dags att sova, vilket bertyder att jag går och lägger mig vid 11 och är halvpigg, sen vaknar jag vid 3, pigg och blir frustrerad av att inte somna, sen somnar jag runt 4 och vaknar igen när Totte går upp, o då är jag halvtrött, men så somnar jag om igen, borde egentligen gå upp då, äta frukost, duscha och sen sätta mig i fotöljen och titta på tv och sen ta en förmiddagslur vid 10, 11. Men det blir aldrig av eftersom sängen är så mjuk.

Idag innan jag skulle lägga mig kom jag på att fåglarna inte fått någon uppmärksamhet på hela helgen och jag fick jättedåligt samvete, så jag fixade lite i buren, pratade med de medans och sen fick de en smörgås att tugga på, + helt ny mat(fast de hade) och mer vattenskålar, så imorgon ska de få flyga lite.

Sen behövs det städas som satan här hemma, det blir av på Tisdag och Onsdag då jag är ledig. Ska tvätta på Tisdag också, vilket behövs, jag har inga rena kläder! typ. :)

Ska sitta uppe en stund till, sen ska jag lägga mig brevid Totte. Han har  vart helt underbar idag och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom 1 sekund i mitt liv.


OVER AND OUT/M

Seeeeg!

Idag var det tänkt att jag skulle träffa Robin men jag somnade igår med migrän och sen så vakna jag med på morgonen och den gick aldrig över föräns vid 17 tiden.

Just nu vet jag inte vad jag ska tänka, en kompis till mig, jo jag kallar henne kompis för jag tycker och är schysst, rolig och man kan snacka med henne. Men hon är igenom en jättejobbig situation just nu, och visst att vi aldrig snackar så mycket som jag egentligen skulle vilja så hoppas jag hon vet att hon kan snacka med mig, fast hon har sina andra kompisar.

Men just nu mår jag ganska bra, är trött hela tiden, vet att man är det men jag hatar verkligen att vara trött. Jag tänker bara tillbaka då innan jag fick reda på att jag va sjuk för då va jag jämt trött.

Imorgon o på lördag ska jag jobba, det ska bli skönt.


Jag har funderat massa på att bara ge upp ibland, bara gömma mig under täcket utan att gå upp, eller jo, när jag behöver gå på toa och äta, och sen skippa prata med någon alls. Men jag kan inte göra så, jag har ansvar att ta nu, vilket är jättejobbigt, vissa dagar orkar jag inte med de, eller så gör jag det för jag måste, men andra dagar tycker jag faktiskt om att ha ansvar. Och snart blir det massa mer ansvar, vilket jag vill klara. Och jag måste.

vi hörs


OVER AND OUT/M




                                                             Älskar dig allra mest!
 

RUBRIK?

Jag förstår inte att man kan vara så trött! Fast jag inte gör något på dagarna, sover jag någolunda bra på nätterna.
Idag va en riktig skitdag, jag hatar verkligen när mina hormoner tar över o jag börjar böla för vad som helst!

Mitt andra jobb ringde och frågade om jag ville jobba lunch imorgon, men just nu klarar jag inte av att jobba tidigt, känner att om jag inte får äta 2 frukostar o vila så mår jag piss, så jag sa som det va, jag är gravid och mår piss på morgonen och de lät direkt inte glada, men vadå? Vad ska jag göra åt det? Första fråga man fick när man berätta va; ska du behålla det? JA! självklart. men tyvär är det så i restaurangbranchen, speciellt om man är tjej, skaffa inte barn, det kommer aldrig funka, det va ett av de första råden jag fick av min handledare där jag praktiserade tredje året i gymnasiet. Hur kul är det egentligen att höra. Jag hoppas bara det löser sig för mig.

Vaknade 6 imorse av våran nya grannen, fågeln som flyttat in med sina ungar någonstanns vid våran balkong! Jag hatar den! den låter värre än Emil o är säkert större än honom. Hur ska jag bli av med den?!


OVER AND OUT/M
RSS 2.0