Yes it was ladiesnight....

Oh what a night! Ja, det va helt underbart igår på globen. Så nästa år blir det mat+föreställning, ska börja spara pengar redan nu!

Idag gör jag mest tråkiga saker som betala räkningar, överföra pengar till folk som ska ha pengar av mig :) bla Totte och Jennifer. Längtar till den 16 dec, då blir det whitesnake med Jennifer på Hovet :D Sen tvättar jag, eller jag är snart klar.

Det roliga idag är attjag bakat! Sen ska jag gå till Berit med lite sockerkaka. Sen blir det andra avenyn + taco ikväll :)


LOVE YOU

OVER AND OUT/M

höstväder.....

Har börjat märka att det verkligen blivit höst, vart tog hela sommaren vägen, vart tog alla fester och grilldagar vägen? Vad hände med alla vakna sommarnätter med prat och rosévin? De bara försvann, det blev bortglömda en än gång för att återupptas nästa år eller?

Jag är glad för sommarn som varit, vissa saker vill man självklart ändra, men nu är det försent, Hade velat umgås mer med vänner, fmailjen och Totte. Mysa mer, vara mer på landet och njuta av alla mygg ;)

Igår storhandla vi verkligen! För 1300 kr! Hoppas det räcker länge, ha! Men vi kom hem, jag lagade mysmiddag, potatisgratäng, mums! Det slutade med att Matte kom upp, sänkte några öl och jäger med Totte och en sväng till kinesen på torget för att spela bort 300 kr. SUCK!

Idag ska jag till china Station och va med på barncancerföreningens grejsemojs. Vet att kanske Mc klubben i huddinge kommer :) naaaaj.

Sen drar jag och mamma till Globen och kollar på män med 170000 andra kvinnor på ladies night!



OVER AND OUT/M

Enköping och läkarbesök...

Igår tog jag och Berit en roadtrip till Enköping och träffade Birgit och kollade på hennes katter och hundar. Blev blixtförälskad i en av hennes valpar, Alfons, som va till salu och ingen ville ha honom, vilket jag inte kan förstå. Han är helt underbar, låg i mitt knä och gosade.

Idag ska jag på läkarbesök, lämna urinprov, sen vet jag faktiskt inte vad mer jag ska göra haha. Men jag ska ta med alla papper jag har från läkare där det står vad de gjort. Sen blir det att stressa till jobbet, börjar egetligen 4 men jag kommer inte hinna men jag behöver inte 2 timmar på mig att duka upp för 8 personer :)

I tisdags va jag hovis, det va det värsta jag vart med om, stressigt att behöva hålla reda på allt, eftersom man har ansvaret över vad som händer. Sen dessutom så  va de 2 jag jobbade med nya o kunde inte rutiner eller vad allt skulle stå.

?!?!?!?!

Jag hatar att vakna tidigt när jag vet att jag kan sova bort helst hela dagen! Har sovit halvbra i natt. Men jag får väl sova lite middag sen. För det känns så onödigt att vakna tidigt när man ändå inte kan göra nåt. Man kan inte börja städa kl 7 på morgonen för då blir man ju hatad av grannarna. Så då är det lika bra att sova till iallafall 10! Tycker jag.

Målandet är klart och det blev jättesnyggt! Nu har vi bara sängen, 2 bord brevid sängen, en byrå och någon bokhylla kvar, kanske lite småpryttlar, sen är det klart!

Jag är ganska trött på att inte kunna ha mina vanliga jeans utan att det trycker åt på magen, så nu är det tajts som gäller vilket är pain, eftersom det kommer bli kallare. Måste börja kolla efter mammajeans.
Idag gick jag in i v 11+0, vilket känns skönt. Fast om 1 vecka kommer det kännas ännu bättre då det är v 12!
Jag vill verkligen börja kolla på barnkläder men det är verkligen för tidigt ännu, kanske i november december kan man börja, eller? När tycker ni att man ska börja?

OVER AND OUT/M

HAPPYYYY

Grattis till Emma i efterskott! Men du ska ändå firas imorgon så då gör det inget om det blir en dag för sent här och där:)

Idag va jag på MVC, det gick jättebra, hon som kommer ta hand om oss heter Eivor och hon va trevlig och rolig. Hon berätta lite om vad som kommer hända och så fråga hon massa frågor om sjukdommar, dryckesvanor, drogvanor och sådant. Jag fick högsta poäng, alltså på ett posetiv sätt, alltså jag använder inte droger, dricker inte för mkt bla bla bla.
Sen fick vi ett premelinärt datum, 12/4-09 vilket kommer bli ganska roligt om ungen bestämmer sig för att komma då, samma dag som jag och Totte ska fira 2 år tillsammans :D

Sen träffade jag Regina i Centrum och vi handla grejor till Emmas kalas imorgon, sen tog vi en busstripp till Eurostore och handla lite där, jag hittade ansiktsmask för 10 kr! Yeah jag sparar typ 5 spänn på att åka till eurostore haha. Men jag köpte en med chokladlukt och så köpte jag läsk till mig tills imorgon.

Nu står Totte och Matte o målar sovrummet, ska bli så kul att se resultatet, och nästa vecka ska vi äntligen kolla sängen vi ska köpa, det blir en malm i 180 cm, stooooor säng!

OVER AND OUT/M

SLEEPING

Igår va det meningen med att jag skulle städa lägenheten, det blev halva sovrummet och badrummet sen blev jag trött. Det jobbiga är att jag vet aldrig hur mina dagar kommer bli. Vissa dagar kan jag vara någolunda pigg och andra helt slut och jag vet inte vad som bestämmer det.

I veckan jobbar jag bara 2 dagar, vilket är skönt, så på torsdag (tror jag) ska vi börja måla sovrummet och köket :) Jag hoppas på att det kommer bli bra, Totte ska hämta färgen idag, jag hoppas han väljer rätt!

Men jag är ledig i helgen, vill verkligen hitta på nåt, inte sitta hemma. Nån som vill göra nåt? :)

OVER AND OUT/M

Krafterna tillbaka?

I helgen har jag varit helt slut, men jag tror det börjar gå över nu :)

I fredag så åkte vi till landet och åt middag och träffade Annett och Matte, det va mys, vi åkte hem vid 9 och tittade på The Island. Sen somnade vi ganska fort.

I lördags kom pappa förbi och hämtade tv som stod i Tottes och mitt sovrum, eftersom vi inte använde den och den va ivägen så fick de den, i utbyte mot mat, haha. Mamma hade handlat kyckling, köttfärs, fläskkarré, fläskfile, mjölk och en ost till mig. Och den va efterlängtad. Totte och jag brukar alltid köpa den är färdighyvlade osten så han kan ta med sig till jobbet när han börjar tidigt. Sen på kvällen åkte vi till stan, till Micke och Hannah på kräftskiva, det va inte världens roligaste kväll, men den dög, haha, P, Anna, totte och jag stod för underhållningen, de andra kändes lite stela, vilket va tråkigt. Trodde jag va den som skulle bli stel. Folk fick reda på att vi skulle bli föräldrar och blev chockade, haha.

Idag har det vart en lugn dag, vi gick upp åt frukost/lunch vid 12 skulle jag tro, sen gick jag till Berit och släckte mitt behov av katter för en tid. Vi satt och snackade lite skit och drack kaffe, kändes nästan som en söndag för kanske 1 år sen! Men inga besökare. Haha.

I veckan jobbar jag bara 2 dagar vilket är jätteskönt, för jag ska hinna städa om vi ska måla om i sovrummet till helgen. Jag hoppas verkligen det blir av så vi kan börja planera hur vi ska bo. Vi har snart bott här i 1 år, men inte hunnit måla och sätta upp tavlor. Men jag har iaf bestämt hur jag vill ha det i sovrummet :) Har också kollat lite på Ikea på ny soffa och nytt soffbord.

OVER AND OUT/M

seeg

Min fot är svullen och gör ont, kan direkt inte gå på den så vi får se hur jag kommer klara av att rör mig.

Just nu känner jag mig som en zombie, jag är trött, fast jag sov bättre än vad jag gjorde igår. Så jag ligger i soffan och vilar hela tiden. Jag har typ 4 timmar på mig att orka gå upp och fixa mig innan Totte kommer och hämtar mig, för vi ska till landet o äta där. Sen ska vi åka hem och sova senare på kvällen.

Imorgon ska vi in till stan till en av Tottes kompisar på kräftskiva, det kommer bli kul, spännande, eftersom jag inte kan dricka kommer det kännas konstigt också.

OVER AND OUT/M

inget jobb..

Det blev inget jobb för mig i helgen, åkte in till centralen där jag stukade jag foten, sen när jag åkte tunnelbanan så höll jag på svimma så jag va tvungen att gå av för att kunna andas. För att komma till jobbet va jag tvungen att gå från Stadion till tekniska. Vilket va jättejobbigt och gjorde ont. Där så lindade mamma min fot och Totte kom och hämtade oss. Så nu sitter jag i soffan med ont i foten och illamående :(

Men det blev inget jobb.


OVER AND OUT/M

GE MIG SÖMN!

Sover jättedåligt på nätterna nuförtiden! Och det är jättejobbigt. Somnar i tid på kvällarna men sen vaknar jag runt 3 och är jättepigg, eller pigg och och pigg, jag skulle kunna somna om jag kunde, men min kropp vill inte, så jag ligger där och vrider o  vänder tills jag halvsomnar. Sen vaknar jag när Totte går upp och lyckas somna om, men vaknar vid 8- halv 9 och kan inte somna om, vilket verkligen tär på min kropp och psyke.  Jag är jämt trött och eftersom sömn inte vill funka så måste jag hitta ett annat sätt.

I morse fick Tottes kusin Marie en liten flicka =) 2 dagar försent.

OVER AND OUT/M

public me

Just nu känns det som jag bara gnäller i mina inlägg, men jag borde lägga ner det. Jag borde vara glad för det jag har, och det är jag ju, jag är lycklig som fan! Men ibland är det där tomrummet som man har, som bara dyker upp utan att ens förvarna. Oftast känner jag mig att andra ser mig som ointresserad, vilket kanske inte är så sant. Men har jag blivit tråkig? Om det är så är det inte med flit.

Jag saknar faktiskt att umgås och sitta o prata.


Men nu ska jag umgås med ´Totte, framför tv med kristallen och ramlösa =)



Jag ber om ursäkt för alla misstah jag gjort i hela mitt liv. Jag hoppas någon gång att ni kommer förlåt mig, för jag har verkligen betett mig som en idiot i perioder, och jag har direkt ingen ursäkt för det, utom att jag är mänsklig.


OVER AND OUT/M

Myshelg =)

Jag har ju jobbat hela veckan, vilket blev så att jag va helt slut, och nästan helt sjuk på fredagen, vilket gjorde att jag sjukskrev mig på förbundet. Men kvällen blev trevlig ändå, mamma och Berit höll mig sällskap, och mamma bjöd på middag o efterrätt. Jag somnade tidigt, och vaknade halv 9 på lördagsmorgonen ensam i sängen eftersom Totte va bortres och hälsade på en kompis. Men som sagt höll mamma mig sällskap hela helgen.

På lördagen gick vi upp vid halv 9, åt frukost och sen slappa vi lite i soffan tills halv 11 typ, då vi gick upp till centrum och jag klippte mig =) blev bra. Sen drog jag till Farsta Centrum och träffade Jennifer och vi kollade runt lite och hon hittade 1 jättesnygg väska, ska nog också köpa en sådan =) och par skor. Jag hittade ett par assnygga stövlar!

Senare slutade det med att mamma fick hämta mig eftersom det öste ner, så vi åkte hem till VH och käka där, jag o stoffe spela Guitar Hero =) och sen kollade vi Wall-e haha.
Men kvällen slutade med att jag somnade i inte min säng, och vaknade upp i inte min säng vid halv 9.


nu är Totte hemma och det är myyys =)

OVER AND OUT/M

Avundsjuka....

Jag blir faktiskt avundsjuk på mina kompisar, för de har fler kompisar än mig som bryr sig, som vill trösta, som erbjuder sig att komma hem till en när man mår som sämst eller bjuder hem mig till de o bjuda på varm oboy, eller te, eftersom jag inte kan dricka vin som jag älskar får det bli alkoholfritt.

Men som tidigare saknar jag verkligen ett gäng att umgås med.

OVER AND OUT/M

ibland behövs det fler.....

Jag blir galen på alla känslor i mig, jag blir galen på allt just nu. Jag blir sur på andra fast jag inte borde, som igår när jag jobbade blev jag helt sur på Totte, för jag kände ett så stort ansvar och stor press på att få in massa pengar och timmar men sen gick det över, och senare på kvällen blev jag jätteledsen över katthemmet.

Ikväll känner jag mig bara ensam, jag vet att jag inte är det, jag har människor omkring mig som verkligen bryr sig. Men ändå känner jag mig ensam, jag saknar det som de flesta har, ett gäng och hänga med, som man kan bjuda hem bara så där och käka och umgås. Ett gäng som man kan prata med om vad som helst, utan att behöva skämmas, som man kan ta fika med, som man har traditioner med. Jag blir trött på att längta efter det.

OVER AND OUT/M

seg..

Natten gick bra, jag va så trött att jag inte vaknade kl 3 inatt, vilket va skönt, jag sov hela natten fram till halv 6, och då kunde jag somna om och sova i 1 timme till, vilket jag gjorde.
Sen gick jag upp och åt en ganska ordentlig frukost för att va mig; en risifrutti, 2 rostade mackor och juice, och det är mycket för mig så jag blev mätt, sen kom jag till jobbet och hela dagen gick fort eftersom M från Majola va där, och vi hade faktiskt jättekul, fast jag hade hand om att köra in disken, vilket är jobbigt, men bra träning :)

Nu ska jag vila, se till att inte somna, haha



T<3


OVER AND OUT/M

känslor...

Det är över ½ år sen jag slutade på kattvärnet, och det går faktiskt inte en dag utan att jag tänker på katterna, mina bebisar!
Jag blir fortfarande arg när jag tänker på det, arg på mig själv som låter mig tänka på det.

Men jag kan bara inte sluta tänka på alla katter jag mött på under de 4½ åren jag jobbade där, alla människor som man pratade med.
En av de sakerna jag saknar mest är faktiskt Berits och mina söndagar, som sen också blev onsdagar i slutet. Jag tyckte så mycket om söndagarna att jag tilloch med åkte dit bakis, och blev mobbad av Berit.

Jag vet inte varför jag känner så här just nu, men det är bara jobbigt. Jag hade mitt liv där, med alla katter.


Totte, det kommer alltid vara du och jag, och om ca 7 månader är vi 3 :)

OVER AND OUT/M

sjukt trött!

Jag är sjukt trött på allt, tiden, att inte hinna med, att inte orka göra nåt. Jag har inte träffat nån av mina kompisar på evigheter känns det som. Man säger hela tiden att man borde träffas oftare och snacka men det blir aldrig av, och jag erkänner att en del är mitt fel. Jag känner verkligen att jag jobbar för mycket, det känns i kroppen men nåt sätt känns det som om jag måste, jag måste uppnå en viss gräns för att få bra mammapenning, jag känner en sån jävla press!

Men en sak som gjorde mig glad idag va att min mamma ska komma förbi med Oden :D  o det va jättelänge sen jag åt det!


OVER AND OUT/M

någolunda bra...

I natt fick jag sova bättre :)

Igår var jag helt död, låg i soffan o slappa hela dagen efter jag kommit hem, men innan gick jag faktiskt förbi bibloteket och skaffade biblotekskort, så slipper jag köpa massa böcker hela tiden. Så vi får se när jag lånar första boken :)

Jag kom på nyss att det är ny månad, helt sjukt va tiden går fort.


Men men måste fixa mig,


OVER AND OUT/M

Skytt

Latinskt namn: Sagittarius
Styrande planet: Jupiter
Färger: Mörkblått och purpur
Element: Eld

Positiva egenskaper:
* Öppen, vänlig och trevlig som sällskap
* Ovanligt ärlig oftast hederlig och rättfram
* Flexibel och frihetsälskande, ger även frihet tillbaka
* Sällan elak med flit och inte heller speciellt svartsjuk
* Idealist och dessutom den födde optimisten
* Älskar att resa och trivs bra utomhus i naturen
* Intellektuell och filosofisk

Negativa egenskaper:
* Taktlös och ombytlig
* Vårdslös och klumpig
* Lite för godtrogen och optimistisk
* Kan ofta ta för lätt på flirt och otrohet
* Flackar runt och är ofta oansvarig
* Glömsk
* Har gärna huvudet uppe bland molnen och låter tänkande och filosoferande gå före mer praktiska och jordbundna uppgifter

Går bäst ihop med: Vattumannen, lejonet, vågen och vädurer
Går sämst ihop med: Kräftan, stenbocken, jungfrun och fiskarna
 
Det som är i fetstil är sant, i kursiv halvsant, och understruket är inte sant,
Va tycker du är sant, kommentera gärna :)



Jobbet gick bra, blev bara hungrig fort så jag måste hitta en lösning imorrn så jag slipper vara hungrig.

OVER AND OUT/M

Seeeg!

Jag är vaken, klockan är snart halv 8 och jag ska gå kvart i 8, jag känner mig lite stressad, men det orkar jag inte vara!

Jag har vart halvvaken sen ca 3, halv 4 i natt och är trött i kroppen. Men som tur slutar jag 15 och kan sova lite middag när jag kommer hem :)

Vi hörs,

OVER AND OUT/M
RSS 2.0