kaffe!

Imorgon får jag äntligen träffa Sofia igen! Har saknat henne massa nu när hon vart i Spanien! Miku kommer också förbi senare!
Så imorgon går kaffebryggarn i varv, alla får komma ;)

Helg

Idag är sista dagen på den här månaden, och imorgon börjar en ny!
Helgen har tillbringats med massa mys och bak! Igår så bakade jag ca 60 vanilj/kanelbullar samt en sockerkaka, blev jättebra! Mina föräldrar kom förbi och tittade på badrummet och Elsas rum, jag bjöd på lite fika och sen gick de :)

Idag är det vara slappdag, fastnade framför tv på transformers, trodde inte jag skulle fastna för den, men hey! det gjorde jag! och den va bra!

Om 10 dagar åker vi! Måste börja packa, leta väskor och allt! Och sen är det bara 27 dagar kvar tills jag fyller år ;)

Ikea.

Det blev massa köpt idag! Jättekul verkligen! Vi kom dit vid halv 11 efter ett litet bajskalas från Oliwer. Hela han va nerskiten så det blev en dusch för honom och om han tyckte om det! Man blir så faccinerad av vissa barn! Eller ja, olikheten. Självklart är ju alla barn olika men vad man är van vid för barn!
Elsa har aldrig, vad både jag och Totte minns bajsat ner sig/kläder förutom om hon vart sjuk eller haft för liten blöja och det kan vi räkna på en hand hur många gånger det skett...
Elsa hatar att duscha medans Oliwer bara älskar det! Oliwer somna så fort hamnar i en bil, inte Elsa! bara om hon är trött :)

Nej men det blev ca 3000 kr på Ikea, bla en säng till damen som inte blev den som vi planerade. Båda fastade för Minnen, exakt en sådan Nellie har fast vit :) Vi visste att Elsa ville ha en sån då hon blev störtförälskad i Nellies :)
Sen blev dte annat smått till hennes rum och badrummet :)

 

Sen blev det lite rensning i badrumsskåpet, har ju dragit på mig ett köpberoende, helt sjuk egentligen!


Jag hade sjukt många tamponger! Har väl köpt när vi vart och storhandlat!
Hade nog 6 oööpnade kartonger och flera öppnade ;)

morgon

Oliwer är här, han kom hit imorse, eller ja 1 timme sen ungefär. Han har faktiskt hunnit sova 10 min typ! Han är sååå goo när han sitter i soffan och glor på barnprogram.

Elsa är på dagis o Totte fixar lite i källarn, han är ledig idag, men Elsa fick gå till dagis, hon ville det istället för att vara hemma med oss...
Vi ska dra till Ikea sen, så det är ganska skönt att hon är på dagis så kan vi gå där med Oliwer i lugn och ro, förhoppningsvis ;)

Shopping

Har haft en jättemysig idag med Cassandra och Jessica med Oliwer i Centrum. Handlade lite kläder, för ca 1000 kr ;) Men saker jag verkligen behöver, får ta kort imorgon!

Är på jobbet nu och det är superlugnt! Huset har en pub så jag ska se till att glasen plockas, de har kokt korv och sen ska jag bara plocka undan efter de. Lätt som en plätt! Sen hem och sova...

Imorgon kommer Oliwer hem till oss, vi ska ta oss till Ikea och shoppa saker till Elsas rum, bla en ny säng! Hon vägrar sova i sin, så hon får en juniorsäng och jag hoppas verkligen nätterna blir lättare då.. annars så hamnar nog en annons på blocket ;) (skämt osido, Ingen skulle ha råd med henne!)

Sen får vi se vad som hittas på =)

2barnsmamma igen!

Ja, så va man 2 barnsmamma igen idag, det va lite svårare med Sara-Li då hon rör sig mer och mycket annat, men det gick bra trots allt. Det enda jag inte hunnit med idag är kissat! Haha! Kom på det utanför porten sen när jag kom hem.

Vi har haft en heldag i Farsta, jag skulle shoppa till mig, men det blev till Elsa, 1 par jeans och en jättefin jeansklänning/tunika/skjorta :) Jag är iaf jättenöjd!

Nu ikväll ska vi bara slappa, jag är helt slut! Men imorgon är jag barnfri hela dagen, Elsa ska på dagis sen ville hennes farmor hämta henne, så jag ska städa lite, och sen bara ta det lugnt innan jag drar till jobbet :)

På fredag ska vi ha Oliwer och åka till Ikea!

Rensat!

Kan ju säga en sak, Elsa kommer verkligen inte behöva kläder! Hennes låda är proppfull med kläder!
Jo några pyjamaser och större, strl från 86 och upp, men upp till 80 har hon massa och hon kan fortfarande använda vissa 74kläder... Så nu har jag rensat, vikt och lagt in alla kläder!

Sommarkläderna la jag undan, men på ett ställe som är lätt att sen bara plocka fram, till resan som är om 2 veckor! Herregud va tiden går fort! det va i Maj vi bokade resan och tiden har ju verkligen gått fort.

Jag behöver shoppa lite innan dess, men Elsa har allt hon behöver.. Haha! min sötnos.

Morgon!

Sovmorgon, herregud va skönt! Vaknade av världens konstigaste dröm! Jag va på casting för att bli Best friend med Kissie! =O Och jag gick vidare... herregud!

Aja, idag blir det massa plock här hemma, ska rensa kläder, packa ner i våra byråer, som vi inte hunnit med sen hämta Elsa och röra oss mot Tottes jobb.
Jag ska på intervju senare så vi får se hur det går. Skriver mer ikväll eller imorgon bitti om den =)

Igår va jag ju barnvakt till Oliwer, vagnen är jag jättenöjd med, även om jag inte skulle köpa den själv om jag var gravid, men som barnvaktsvagn är den underbar!
Vid 8 tiden tog vi bussen till Maxi där jag storhandlade lite. Gick jättebra med 2 barn, sen vidare hem och fixade lunch. Där blev det lite kaos då jag inte orkade hela vagnen med barn och varor i, upp för alla trappor, så det blev att gå fram och tillbaka med 2 ungar skrikandes i porten.
Men efter lite lunch blev det dags för en prommix till Port 73 som öppnat här. Vi gick dit med Sofia. Under prommixen somnade båda barnen eller rättare sagt alla 3 barn! Så vi hade äntligen en lugn stund :)
På Port 73 mötte vi Mia med Lucas o Miku med Sara-Li och åt lite lunch samt kollade runt, jättemysigt men inte så värst impad av stället, men det är skönt att ha något nytt att titta i, istället för centrum var och varannan dag!
Sen hem efter lite kaos och träffade Cassandra med Josefin.

Glömde helt bort kameran o allt kaos igår, så idag kanske det blir bilder på Elsa när jag hämtat henne :)

Morgonmys..

Jag vaknade halv 6 imorse av nästan mig själv :P Hade en litem Elsa fastklistrad på mig. Jag har typ sovit hela natten, men inte Totte eftersom Elsa hållt honom vaken, förstår bara inte varför han inte väckte mig :S

Men men nu är det fullt upp här, har 2 st barn här hemma, Elsa o Oliwer, spännande :) Vi ska åka till Maxi om ca 1 timme, kanske borde börja packa ihop allt vi behöver? och börja fixa mig själv. Men men uppdaterar mer ikväll och med bilder från dagen.

Söndag!

Nu är helgen slut och jag har haft en ganska bra helg.. I fredags jobbade jag och kom hem runt halv 2. Gick jättebra, somnade på en gång och vaknade när Elsa vaknade på morgonen kl 7, men fick somna om och hade sovmorgon till typ halv 10 :)
Sen efter det hade vi massa att göra, tvätta, lämna Elsa hos min mamma, köra hem alla saker och sen fixa mig inför kvällen hos Sofia.
Där hade vi jättekul! God mat, jättetrevligt sällskap och Sing Star ;) Kom hem runt 3? Haha och gick upp halv 9 för att åka och jobba, va lite segt men gick jättebra!

Nu håller Totte på nattar Elsa, och jag sitter här. Har mailat arbetsförmedlingen.

Vi har faktiskt köpt en ny vagn ;) haha en syskonvagn så jag kan sitta barnvakt. Kommer ha Oliwer hos mig imorgon och eftersom Elsa är ledig behövde vi en, och vi kommer behöva i framtiden, när jag ska passa andra barn. (Nej jag är inte gravid!)
Hittade en jättefin på blocket för 300 kr så Totte hämtade den idag, så nu står obäcket här i hallen. Haha!

Växasäng

Måste hitta en växasäng till damen! Nu i 2 nätter har hon sovit i Robins säng med massa kuddar omkring sig. Hon vägrar sova i sin resesäng.

Så fort hon ska sova pekar hon på stora sängen och säger där. Haha.

Elsa 1½år!

Hämtade Elsa tidigare idag från dagis(förskola) eftersom vi hade 18 mån kontroll på bvc. Det gick jättebra och hon fick godkänt =)
Nu väger damen 10,2 kg och är 82.1 cm lång.
Hon pratar massor och kan orden:
Mamma
Pappa
Pysen
Olli(Oliwer)
Nellie
Josjos(Josefin)
Alee(sara-li)
Pippi(som är både Pippi och fågel)
Vovov
Kisse
Faffa(Farfar)
Mofa(morfar)
Momo(mormor)
Nej
Ja
Titta
Totte
Mia
Melea
Annicka
Kissa
Hon säger ja när man frågar henne om hon har bajsat och hon har och tvärtom om hon inte har :)
Vet vart posten kommer och kan hämta den
Kastar sin egen blöja när vi bytt den
Kastar skräp om man ber henne
Tycker om att städa
Städar efter sig hos folk, alltså lägger tillbaka leksakerna
Älskar djur
Hon gör massa mer och säger mer, men inte som jag kommer på nu.

Hmmm....

Det är synd att folk inte låtar andra tycka som de vill...
Jag har aldrig sagt till någon att de inte får säga förskola, men för mig är det fortfarande dagis.
Tycker bara det är otroligt synd!

En låt jag skulle vilja vakna till varje morgon

Hemma

Va kul att så många kommenterade inlägget om dagis/förskola =)

Jag som sagt kommer alltid säga dagis! Thats it!

Men men, just nu är jag hemma i våran lägenhet och har tittat mig blind på vårt fina badrum! Det är helt underbart! Badkaret nästan lika fint som sofias, så nu slipper jag flytta in hos er ;)
I helgen flyttar vi nog hem igen och det ska bli så skönt att få sova i sin egen säng, att ha sina saker! Men först måste vi städa. Sen kan jag ju säga att Ikea har blivit min bästa vän igen ;) Tur att man fyller år och att det är jul snart... Fattar ni piken!?
Jag är såå sugen på att fixa och dona här hemma nu.

Dagis/förskola?

Eftersom personen skrev anonymt; Dagis, Dagis, Dagis, Dagis, Dagis, Dagis! Jag är generation Dagis. Jag kommer säga dagis till min dotter, jag kommer säga fröken till mitt barn. Jag vill att mitt barn ska ropa fröken Mia! Inte pedagog Mia!

Jag vet att det är många av de som är fröknar/pedagoger som regerar på att andra säger dagis och fröknar, men det är för att vi är uppvuxna med det! Det är inprintat i hjärnan, iaf på mig, kan ju inte prata för resten av världen direkt ;)

Men när jag va liten, var det dagis, sen förskola sen började man 1an!

Dagis/Förskola, Vad säger du?

Barnledig

Undra vad som ska hittas på imorgon. Elsa är på dagis imorgon istället för på fredag, för imorgon är det dagisfoto, så fina kläder är framtagna, jag hoppas verkligen hon inte grisar ner de ;)

Så imorgon är jag barnfri fram till kl 2....  Sen ska jag hämta damen på dagis, sen senare på dagen lämna henne hos min pappa och åka och jobba... måste höra av mig till mässan bara, har inte fått några tider alls =(

Helgen!

Snart är helgen slut och jag hade gärna haft söndag en dag till. Elsa är inne i någon sorts pms-period. Inget duger och det är bara gnäll och nej hela tiden. Idag ville hon inte sova, utan skulle vara uppe och leka fast hon var jättetrött! Men tillslut fick Totte henne att sova iaf en stund.

I fredags va det Ladies Night. Hade verkligen jättekul! Maten va helt Ok, men showen! Hela kroppen rös till! Jag älskar sånt! Man känner verkligen att man lever när hela globen står i ovationer!
Tog en taxi hem, Totte gjorde oss sällskap, han hade vart på kräftskiva på jobbet.

Igår slappa vi, åkte till landet och hämtade Elsa, jag fick köra därifrån, riktigt läskigt! Men kul =)
Sen slappa vi på kvällen, la oss tidigt.

Nu idag har Elsa vart på skitdåligt humör, vi ska ta oss ut och mata fåglarna sen.

Om en vecka får vi nog flytta in! Ska bli så kul! Längtar verkligen!

Myskväll!

Vi har haft en jättetrevlig dag/kväll med Josefin och Cassandra.

Efter jag hade hämtat båda damerna på dagis tog vi oss till öppna där vi mötte Emelie med barnen. Det blev massa lek tills C kom och mötte upp oss, dp gick snabbt till affären och handlade lite till middagen.

Sen hem och fixade mat och åt. Sen har barnen bara busat tills alldeles nyss då de gick hem.
Elsa sover nu, somnade nästan på en gång! Hon har nog haft jättekul idag! =)

Nu ska jag förbereda inför imorgon då lilla oliwer kommer. Ska hinna duscha också =)

Fullt upp!

Eller, ja, nu ljuger jag ju! Jag sitter i soffan och slappar, ska hänga upp lite tvätt snart, sen fixa mig och gå och hämta 2 små barn. Jag passa Josefin idag medans Cassandra är i skolan, sen kommer hon hem till oss och äter middag här =)
Så medans jag passar Josefin ska vi gå till öppna förskolan som jag brukade gå till med Elsa. Vi va där varje dag, ibland 2 ggr per dag och hade jätteskoj. Sen blev det ju fint väder och vi började gå ut och leka istället.
Sen började ju Elsa på dagis, så vi har inte vart där sen juni kanske.

Idag har jag världens jävla mensvärk! (för er som vill veta) Det gör såååå ont!

Nej men ska väl hänga upp kläderna, sen städa lite, tills ikväll.

Imorgon blir det barnvakt igen, fast åt lilla Oliwer som kommer hit kl 6 imorgonbitti, så ingen sovmorgonen för mig ;P Men sen blir det Ladies Night med mamma!


P.s Om 4 v är vi på Gran Canaria!

Mobil

Det löste sig med mobilen, fick tag i alla nummer, så nu är jag happy_girl_med_ny_mobil_87!
Det blev en Sony Ericsson X8. Helt underbar, lite ovan med tutch bara, så om ni får ett sms av mig som ni inte fattar så är jag inte full, utan bara ovan! =)

Okt. 12, 2010

Är så trött på mig själv! Nu har min mobil gått och dött, inga nummer kvar! Jag blir så trött på allt.

Så, vet du att du har haft ditt nummer i min mobil, smsa mig. Jag har bara en lånemobil och ska köpa en ny imorgon!

Höstväder!

Hösten är egentligen rätt mysig! Även fast det är kallt och grått ute blir kvällarna lite mer mysigare med tända ljus och massa thé.

På hösten blir jag oftast mer läs och thé sugen, men samtidigt rätt deprimerad av att det blir mörkare. Men den hösten hoppas jag att jag klarar mig från det. Jag har så mycket att se fram emot. Resan som sker om ca 4 v. Min födelsedag som antagligen firas på Le Rouge med underbara människor. Sen vet jag att om jag kämpar på ännu mer med vikten kommer jag må bra av det!

En av böckerna jag läst nyligen(blev klar idag) blev jag helt förälskad i! Jag kunde inte lägga ifrån mig den utan att undra vad som händer härnäst...
Boken är skriven av en kvinna som jag är otroligt glad över att få träffa, men genom jobbiga omständigheter!
Hennes namn är Helene Kindstedt. Vi lärde känna varandra när vi båda levde mellan cancervärldens väggar.
Hennes berättelse handlar om hennes son Ivar. Det hon skriver går rakt igenom mig och jag känner allt som hon beskriver i boken.

Mer kan jag faktiskt inte skriva. Jag har fortfarande så många ouppklarade känslor inom mig från den tiden. Oavsett hur lång tid det har gått kommer nog de känslorna aldrig försvinna.
Men någon gång kommer jag ta mig modet att skriva och det kommer blir jobbigt.
Det va det mitt känsliga ämne skulle handla om.........

Förkyld!

Det är helt sjukt! Jag har vart förkyld med än en månad nu och det är verkligen jättejobbigt! På dagarna är det ganska OK, näsan rinner lite och jag hostar inte jättemycket, men nätterna och morgonen är värst! Då täpps hela näsan igen och jag har jättesvårt att andas! Vill bara bli frisk snart!

Jag hade ju en lösenskyddad blogg förrut, men tog bort den, funderar nu på att skaffa en till, då jag har ett rätt känsligt ämne i huvudet att ta upp. Men jag vill inte att alla ska få tillgång till det.
Så vad tycker ni läsare, ska jag skaffa en lösenordskyddad blogg och ge ut lösenet till vissa? Eller skriva ner det känsliga ämnet här?

Men men idag ska jag bara slappa, ska ta mig till centrum snart och handla nässpray och ansiktsmask och sen lägga mig i badet! =)

Helgen!

Sitter på jobbet nu och är helt slut! Gjorde misstaget ett slappna av på tåget och blev helt slut. Annars har jag vart helt spänd idag. Både Elsa och jag vaknade på fel sida i morse och båda va på jättedåligt humör... Suck!

Men men, i helgen jobbade jag för fullt på mässan, hann gå 1½ timme i fredags och titta. Hittade inget jag ville ha, blev lite besviken... =/ Men men fick med mig en blöjhink iaf som jag fick när jag handlade på en av montrarna..  Jobbig att ta hem bara.

I lördag va vi också hembjudna till Sofia med sambo, jättemysigt. Vi hade lite knytis, så jag och Totte hade förrätt, som blev en grön papayasallad, lite thaikänsla i. Vi hade kunnat ha i lite med chili, men men! Varmrätten stod S & M för. En jättegod(!) rostbiff med bea, tzatziki och ugnsstekt potatis. Sen hade Miku bakat en jättegod tårta som made it all!

Nu som sagt är jag på jobbet, väntar på att gästerna ska komma och äta så jag kan gå hem :)

Vikt

Har faktiskt inte skrivit på ett tag om hur det går med vikten, ligger just nu på -10 kg! Förra gången gick jag bara ner 8 kg innan jag gav upp, men inte den här gången! Helst vill jag gå ner 10 kg till, men som mest 15 kanske, för att komma ner på en bra vikt!

Det känns verkligen bra!

Kassakurs

Har vart på mässan idag på kassakurs, jättekul faktiskt! Vi va 20 st som fick gå intro, den som jag missade eftersom jag var bortrest.

Sen hann jag bara hem och åt lunch innan jag hämtade Elsa på dagis och tog en prommix hem för att kolla hur långt de kommit, och de har faktiskt kommit en bra bit! Längtar tills vi får flytta hem. Efter en stund hemma gick vi tillbaka till Vikingav och bara mös och åt middag.
Gjorde ordning en köttfärsröra med lite grönsaker och ris till det. Elsa älskade det! Sen blev det ett bad för damen :)

Nu ikväll börjar mitt favoritprogram, Greys! Har längtat hela sommaren!

Sen är jag rätt nere, hösten har kommit och det är massa annat som maler på i mitt huvud. Som många som jag känner vet, har vi velat bli gravida ett tag, men bestämde oss för att vänta tills bröllopet och så. Men nu skriker bara min kropp!

Helgen är nu slut...

I fredags hade vi riktigt myskväll här hemma :) vi gjorde egna hamburgare med ugnsstekt potatis, jättegott!!

Lördagen tillbringade jag på jobbet, ett jättemysigt bröllop, längtar bara ännu mer efter mitt egna =)
Slutade vid 12 tiden och fick skjuss hem.

Idag har vi bara slappat, eller vi var ute och körde lite, jag fick köra lite vid handen terminalen, sen efter några vändor fram och tillbaka fick jag köra ut på trafikerad väg! FY FAN vad jag var nervös, men det gick faktiskt bra till slut och efter 20 min var vi hemma igen hos Elsa som var hemma hos farmor och farfar :)

Jag hoppas verkligen jag hinner övningsköra lite mer i veckan, det kommer vara fullt ös!
Imorgon kommer Miku och Sofia hit och pysslar, sen ska vi åka till bårhuset med Miku och vara stöd för henne.
På tisdag har jag tvättstuga medans Elsa är på dagis, Onsdag kassakurs på Mässan, tors-sön jobb jobb jobb jobb! Ska bli jättekul!

Problem...?

Någon mer än jag som har problem att gå in på vissa bloggar? =O
RSS 2.0