Kryssning!

Kryssningen var helt underbar! Hade jättemysigt trots att jag va helt nykter =)

Hade verkligen gjort allt för att få en sån speciell kväll med Totte som möjligt, köpt ny klänning, klippt mig. Så jag kände mig verkligen vacker med magen i vädret =P Vi åt buffé som Totte bjöd på, sen så satt vi i baren och Totte frågade nästan hela tiden om jag ville ha nåt att dricka, men det blev 2 st alkoholfria drinkar, jättegoda!

Sen vid halv 2 gick jag och la mig, va så trött, men när jag väl kom till hytten, som Totte följde mig till =) så blev jag pigg, men gick ändå och la mig, så där låg jag tills Totte kom vid 3-halv 4 pga ont i magen efter Niferexen, Skrutt som sträckte på sig och obekväm säng. Sen kunde jag inte sova för Totte sov över mig, måste ligga bredvid honom, så jag somnanog runt 4-5. Sen vakna jag jätteofta och va tvungen att byta sida och gå på toa.

Av alla som var med, så mådde nog jag och Tottes mamma sämst idag =( Jag var jättetrött pga för lite sömn och Anett pga eget bevåg =P

Till lunch blev det buffe igen, Totte bjöd =)

Älskar honom så otroligt, han får mig att känna mig som världens vackraste människa. Jag är så himla lycklig att få leva mitt liv med honom och att han vill vara med mig.
Vet inte hur jag ska somna utan honom inatt =( han är på herrkväll i stan, och kommer nog hem sent inatt.

BLÄ!

Usch!

Är helt slut i kroppen. Vaknar varannan timme av att jag måste ändra sovställning, eller kissa och när jag rört mig vaknar oftast Skrutt till och ska röra lite på sig och jag blir pigg. Sen har jag kommit in i en sån där "vakna-tidigt-fas", vaknar runt halv 9 och är pigg som bara den! Men en sak som är bra med det, är att man kan sova lite på dagen och har nåt att skylla på ;)

Idag har vi tvättstugan, allt hänger på tork nu, så då tänkte jag faktiskt ta min powernap för att sen kunna fixa mig till kryssningen. Måste packa ner det jag ska ha på mig + min kudde. Har också med mig alla viktiga papper från BM, om det nu skulle hända nåt. Sen måste jag äta lite lunch också, blir lite sallad =)

Nej men God natt!

Storhandla

Har börjat vänja mig med håret nu, tycker faktiskt det är rätt snyggt när jag fått göra piffa till det lite =P

Har vart iväg och storhandlat, för 1500 kr! Så det kommer räcka i evigheter, och vi hade ändå ganska mycket mat i frysen innan. Haha! Men dte är skönt att ha mat hemma så slipper man oroa sig. Köpte jäst så i veckan blir det bullbak, kanske på tisdag, vi får se hur det blir. Men man märkte verkligen att vi va och handla dagarna efter lön, nästan allt va plockat! Alla fina grönsaker och goda flingor :( Men som tur hitta vi lite av det vi behövde.
Men jag känner verkligen att vi skulle behöva vara 3 när vi storhandlar eftersom det är så tugnt!

Nej men nu ska jag dricka vatten, lägga mig i sängen kanske och titta på Tre Kronor.

Imorgon= KRYSSNING!= Jag är pepp!

Klippet

Vaknade inatt av att jag trodde jag hörde Emil säga hej då, som han brukar göra, men det va helt tyst =/
Usch man saknar de ändå.

Har klippt mig idag på det nya stället i centrum, blev inte helt nöjd! För först blev det  ojämt på sidorna, och han verkade inte se det fast det skiljde typ 1½ cm! Så jag fick påpeka det, då sa han; ja tycker du också det? Ehh ja!!!

Men till slut blev det helt OK. Men jag hatar verkligen det de gör med håret efter, vill fixa mitt hår själv efter =P

Men idag blir det ganska lugnt, är jättetrött av nån konstig anledning =/

v33



Du är på dag 227 av 280. (81,1%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 2 fulla dagar (v32+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 apr 2009
Du har 53 dagar kvar till beräknad förlossning.

BM+fåglar+olearys

Min BM är alltid lika sen, fattar inte hur hon lyckas!? Men blodsockret va bra, men hon tog inget hb, vilket förvånade mig eftersom det låg på 114 förra gången =S
Sf-måtet låg kvar på 30 men det berodde enligt henne att Skrutt va fixerad, men vi skulle komma tillbaka om 10 dagar, så får vi se om det ändrats, annars blir det väl tillväxt-UL. Lite nervöst.

Sen åkte vi iväg till Årsta och lämnade fåglarna, känner mig så otroligt säker nu när jag träffade den nya familjen, de var jättetrevliga och han skulle t.o.m lära fåglarna att sjunga. Han kunde massa om fåglar så det kändes bra. Så när vi åkte därifrån kände jag en lättnad. Nu har jag en sak mindre att tänka på varje dag, fast jag saknar de.

Efter det blev det att äta på Olearys, killarna ville fira sin seger på 10.000 kr (2000 kr var) så det blev mat(för mig) o fotboll för de. Det sitter fortfarande kvar där men jag orkade inte, blev så mätt! Kan inte äta samma mängd som förrut och ändå vill man verkligen äta upp allt på tallriken!

mycket att göra?

Det blir inget Gullmars idag, orkar inte känner jag + att jag har tusen andra saker att fixa känns det som.
Ska plocka lite här hemma, hämta min klänning på H&M, sen till BM och till slut storstäda fåglarnas bur innan vi åker.
Jag hoppas verkligen inte killen ändrar sig nu, för då vet jag inte vad jag ska göra, har ju så dåligt samvete, för att jag inte tar hand om de ordenligt.

Återkommer senare om BM-besök o Olearys.

Pysseldag

Heldag ute på stan! typ.

Vakna 9 imorse och gick upp o fixa mig, sen gick jag ner till Handen terminalen där jag skulle träffa Stephanie som jag pratat med på Familjeliv. Där åt vi frukost och så börja vi pyssla =) Gjorde en ängel, haha den blev ganska ful! Vid 12 gick vi till centrum och kollade på barnkläder och jag hittade en klänning till mig som jag la undan tills imorgon.
Sen efter det blev det lunch på Subway och efter det en tripp till Babyland där hon skulle hämta sin vagn, den va helt underbar! Blev så avis!  Där gick vi och strosa i typ 1½ timme!

Mötte sen Totte vid MVC, fick reda på att det va fel datum, ska dit imorgon egentligen! SUCK!

Men imorgon ska jag fika med ngr tjejer från Årsta, sen till MVC och sen ska jag åka och lämna mina fåglar. Har hittat en intresserad som vill ta hand om de, Kommer sakna de så otroligt men jag känner att de är värda så mycket mer!
Sen blir det Olearys.

Men men ska iväg och äta Pizza hut! Tjohej!

v 33

Har börjat ta kontakt med fler gravida nu, och jag typ längtar efter varje fikaträff!

Imorgon ska jag träffa en tjej från brandbergen vid handelterminalen, sen vid halv 4 ska jag till BM.
På onsdag är det Årsta/globen-träff vid Gullmarsplan, sen på torsdag är jag ledig, (Berit, fika hemma hos mig kl 13?)
o sen på fredag är det dags för kryssning! Längtar som bara den!

Helgen

Kom hem runt halv 2 ifredags, vi fick skjuss av Tottes kompis Robin, som va där och inte hade druckit.
Det va mys. Vi satt och snackade, spelade lite GH, och de andra drack. Jag satt med min trocadero, orkade inte ha med mig nåt annat, va inte sugen på det.

Sov väl sådär den natten, får så himla ont i magen av de där järntabletterna. Tar ju en varannan kväll, känner efter 2 tabletter att jag är piggare, så jag får väl stå ut med det mag-onda helt enkelt. Men sen har jag märkt att samma kväll jag tagit Niferex kissar jag som en elefant på nätterna! Haha! Helt sjukt, måste på toa minst 1 gång mer än vad jag brukar och är ändå lika kissnödig när jag vaknar på morgonen.

Skruttis lever rövare i min mage, sträcker på sig, så det gör verkligen ont! Så ibland vet jag inte hur jag ska sova, oftast blir det lite halvsittande, eftersom när jag lägger mig på sidan så stäcker hon ut sig. i går natt va hon på revbenen igen. Det som är skönt är att hon sparkar inte så mycket utan hon mest rör sig.

Igår va vi på landet och hade utedag, vi gick till torpet och grillade korv med massa folk. Sen blev det att gå tillbaka och mysa lite i soffan, försökte sova lite men jag kunde inte =P
Sen på kvällen blev det trav på tv. Totte vann 2000 kr på topptipset ;) Kändes bra det.

Ska kanske kolla på när brorsan spelar fotboll idag

Nej men nu ska jag somna om, pussa lite på min vinnare.

Middagssömn

Gud va skönt det är att få sova en timme mitt på dagen!

Kom hem efter att ha gått till vårdcentralen, fått mitt intyg. Gick till Centrum, handlade alkofritt vin tills imorgon(blir nog landet då) sen Sabis och inhandla lite till middagen, citronfläskfilé med ris, yum! Sen hem och fixa lunch. Sen blev klockan 14, då va jag trött och la mig i sängen.

Snart om typ 1 timme kommer min man hem, då ska jag sminka på mig ett leende och va glad =D eller jag är alltid glad när han kommer hem. För då blir det mysmiddag och sen mys hos P

VC

Jag vill inte gå upp! Sängen är så där mysig, men tom. Men jag vill inte gå upp. Ska ner till vårdcentralen och få min sjukintyg till jobbet. Min migrän är borta, jätteskönt! Sov nästan hela natten, vaknade kanske 1 gång, jag minns direkt inte =/ Men det va skönt att få sova lugnt.

FK ringde igår, har fixat 17 miljoner papper som jag ska skicka till de, men nu verkar det inte behövas. Så flera veckor av oro i onödan, TACK! Ska skicka in ett papper idag om omplacering.

Ikväll drar jag och Totte till Farsta till P och Anna. Vi ska träffa Hanni där, en sista gång på länge =P han ska iväg på nån resa utomlands, har inte fattat vart bara. Men det ska bli kul, att få träffa folk! =)

Nej men måste fixa mig, ska gå om en kvart. Skriver mer senare.

Migrän #2

Har nog aldrig haft så ont i huvudet inatt tidigare. Totte kom hem runt halv 11, jag va helt slut i kroppen och ville bara gråta ungefär, så han bädda rent i sängarna så jag kunde lägga mig. Brevid honom slappnade jag av på en gång och huvudvärker började smått avta. Vaknade 2 timmar senare av att det bara gjorde sååå ONT, visste inte vad jag skulle göra, försökte dricka vatten, men mådde så illa, och vattnet typ bara rann rakt igenom mig, så varje gång jag hade druckit så va jag tvungen att gå upp o kissa, så det blev väl typ 5-6 toabesök inatt... suck. Blev helt plötsligt sugen på gurka, antaligen va jag uttorkad, men den gurkstumpen vi hade vägrade jag ens röra, tog också en Niferex. Somnade om och sov kanske 1 timme, vaknade av huvudvärken igen, drack gick på toa ett antal gånger. Imorse när jag vakna fanns den kvar, självklart, men inte lika jobbig som tidigare. Nu flera timmar, o liter vatten senare känner jag fortfarande av den.

Så nu måste jag börja med niferexen, varannan kväll ska jag ta en tablett och dricka massa vatten till, måste få upp HBt. Har hellre ont i magen än i huvudet,.

Hatar när mobilen ringer och man verkligen inte hittar den, för den ligger någonstanns i sängen, och sen när man hittar den lägger personen ifråga på och har ringt från hemligt nummer + att den inte har pratat in något meddelande. Hatar det verkligen! Så om ni ska ringa mig, ring aldrig från hemligt!

Migrän

Mitt internet har vart dött typ halva dagen, jag med, så det spelar ingen roll... Har tvättat och sen fikat hos Berit.

Sen har jag haft världens migrän, fyfan! Har så ont att jag bara vill gråta egentligen, har hunnit med 2 bad redan ikväll men inga av de hjälpte. Nu är sängen renbäddad, jag är ren, så nu ska jag sova. Sen imorgon blir det nog att ta det lugnt.

Föda hemma?

Såg precis en dokumentär på 5an om kvinnor i storbrittaninen bla som valt att föda sitt barn hemma utan hjälp från någon barnmorska, bara familj typ. Jag skulle nog aldrig klara av det!
En av tjejerna hade inte ens vart på någon kontroll så hon visste inte ens hur hennes livmoder låg. Hon mätta sitt blodtryck o sfmått själv, Jag förstår inte hur man kan riskera sitt och sitt nyföddas barns liv, bara för att få uppleva nåt.

Jag har iaf bestämt att jag ska föda på sjukhus! Sös eller Huddinge.. vi får se vad det blir =)

Tacobaaaar

Ikväll ska jag bara mysa, ska ta det lugnt, dricka varm oboy, kanske sätta på en film, beror på vad som är på tv. Jag ska bara slappna av, inte tänka på något.

Mamma kom hit med lite FK-papper hon hämtat på mitt jobb, väntar bara på 1 till som ska bli påskrivet sen är det bara att skicka iväg. Sen drog vi faktiskt till centrum hon och jag och hon bjöd mig på tacobar(Tack så hemskt mkt!)
Sen gick vi in på Sabis o jag handla lite bröd, mjölk, juice och tomater, ska försöka äta en macka sen.

Sen måste jag verkligen få upp mitt järnvärde, om det inte har blivit bätter tills 24:e så ska jag trycka i mig blodpuddning, havregrynsgröt och cashewnötter. Allt för att Skrutt ska må bra. Hon har vart pigg hela dagen, bökat och sträckt på sig, mysigt, hoppas bara hon är vaken ikväll när mitt mys börjar, annars blir det ju trist, vill helst känna böket där inne.

Men men sovrummet är städat, blev jättebra! Nu är det bara köket, badrummet, hallen o vardagsrummet kvar, alltså 4 dagar =)

v32

Totte har åkt till jobbet, riktigt hatar när han jobbar kväll! Usch! Men men, ska städa idag, får se hur det blir =P kanske bara blir sovrummet, ett rum i taget, för nu är det dags för stooorstädning! Ska dammsuga, damma och våttorka i alla rum, sen plocka undan och fixa i skåp. Fixade 2 köksskåp igår när min hylla kommit upp, man ser verkligen att vi lever på glass, haha bara sias halvliterburkar typ =) Men det är ju gott så.

Men igår så tvättade vi barnkläder, så mysigt och så fina! bara 61 dagar till beräknad förlossning, det är liksom snart! Helt sjukt att tiden gått så fort. Om 10 dagar åker vi på kryssning, Mamma och Stoffe ska med, vilket kommer bli kul. Längtar mest efter buffén! Det är just därför jag åker haha, bara för att äta.

Men idag är jag sjukt sugen på Sushi! Jättesugen! och det är jättejobbigt. Får se vad det blir för middag, det blir ju helt ensam, hatar att äta själv :(

Tvätt

Idag har vart en lugn dag, vi har tvättat och plockat lite. Hyllan i köket kom upp och mina kockböcker är framme =)

Den här veckan ska jag mest plocka lite i lägenheten, sen får vi se om det blir nån avstickare nånstanns...


Ha det bra!

Lugn dag

Idag har det inte hänt så mkt, har bakat en sockerkaka dammsugit lite, funderar på dra igång en storstädning, ja vi får se helt enkelt om jag får lust =) Berit kom hit och fikade. Passade på att fråga om hon ville blir Elsas andra gudmor, självklart =)

Sen har jag bara tagit det lugnt, släppte ut fåglarna i vardagsrummet, eftersom en viss herre skrek som fan! Men hur mycket hjälper det?! Inget egentligen, han sätter sig bara på gardinstängen och skriker. Man blir helt galen på honom, vet inte vad jag ska hitta på så han blir nöjd. Han är ju helt underbar när han pratar men sen helt plötsligt blir han helt galen och bara skriker, det låter som panikskrik, jättejobbigt!

Elsa bökar och stökar som vanligt, riktigt mysigt! Längtar tills hon kommer. Håller på funderar på vilket sjukhus det blir, vill ju komma till ett ställe där Totte kan stanna över, klarar inte en natt utan honom... speciellt om jag har fött ett barn! Så det måste jag kolla upp. Sen måste jag fixa mitt förlossningsbrev + packa BB väska. Vet iaf vad jag ska packa ner till henne, bara mig kvar, funderar på att köpa nya mysdress att ta med mig =) Ja vi får se.

katter!

Vart hemma i Vh idag, eftersom Totte jobbade så tänkte jag hälsa på mina katter =) Saknar de massa!

Mamma kom och hämtade mig vid halv 1, så då åkte vi hem dit o fika, jag fick träffa brorsans nya tjej, och sen gick min tid åt till att umgås med sötisarna, tror att jag träffa de senast för 2 månader sen typ! Gahh! Har verkligen saknat deras små egentheter, haha.

Sen blev det middag, lax, yum!

Ikväll ska Totte och jag bara mysa, ja som vi brukar göra när vi är hemma!  =) Inget speciellt faktiskt, tycker alla hjärtans dag är så överdrivet egentligen...Så Totte och jag köper inget till varandra.

Nej men nu ska jag gå och pussa lite på min man, kanske nypa honom lite i bröstvårtorna =P

LANDET!

Om bara typ 1 timme är jag på landet! Hallelulja!

Har vart duktig idag och ringt jobbet om sjukskrivning, måste få en läkartid så han kan sjukskriva mig så jag kan få pengar! SUCK! Men jag har ringt min BM, så vi får se om hon ringer upp, annars vet jag inte vad jag ska göra, måste verkligen få intyget innan den 19:e

Men inatt har jag faktiskt kunna slappna av på ett annat sätt, har inte tänkt så mkt på fk alls, som jag brukar göra varje kväll/natt när jag ligger vaken. Men jag har haft så dåligt samvete, svårt att förklara varför, men det är allt med sjukskrivning och jobbet, jag fattar noll.

Men men måste fixa mig nu

Snosa katt =)

Jag längtar så innehelvete tills imorgon, för då åker vi till landet över dagen, ska bli så mysigt. Att bara komma bort fast det bara är mindre än 1 mil dit. Man slappnar av och glömmer allt!

Ja, som sagt så är man ledig nu fram till förlossningen, jag är ganska kluven till hur jag ska känna till det. Vill så gärna jobba, så om det inte hade vart för alla lyft och det så hade jag velat jobba till dagen innan BF haha, för jag trivs ju verkligen där. Men på ett sätt är det riktigt skönt att bara kunna slappna av nu, och kunna göra iordning.

Va hos Berit och snosa katt idag, de är s å å å å å mysiga allihop! Skulle kunna ta hem de haha! Men att snosa katt är det bästa som finns och det va verkligen det jag behövde efter allt. Bara gosa in ansiktet i pälsen och pussa! Om det inte hade vart för Totte varit allergisk hade vi nog haft en egen katt att pussa på, men nu är det så =/ men som tur har jag ju Berit med sina snuttisar!

topp neråt

Ja, igår va verkligen ingen topp dag så att säga, jobbade och fick sån foglossning att jag inte ens kunde gå. Suck.... Så fort jag tog ett steg så gjorde det fruktansvärt ont, kände mig som en barbie, stel.

Fixade så andra kunde ta resten av mina tider och så började min ledighet.
Funderar på hur jag ska klara mig, får våldgästa Berit ofta och snuffsa katt =)
Städa här hemma och börja sy lite kanske, ja vi får se hur det blir.

ledig!

Hemma äntligen! Har sån foglossning att jag håller på dö! Så idag va min sista jobbdag, kände att jag klarar inte av mer, så nu har jag tid att fika om ni vill! =D uppdaterar imorrn

Kramp+förvärkar(?)

Vaknade i natt av att jag fick kramp i vänster vad, fy fan va ont det gjorde, låg och verkligen kved av att det gjorde ont. Sen efter kanske 10 sekunder(kändes som 10 minuter) gick det över. Va tvungen att gå på toa efter det och när jag lagt mig tillrätt, vilket tar ett tag så började jag känna en mensliknande smärta i hela magen.. Antagligen förvärkar, fy fan säger jag bara, låg ett tag och andades, sen va jag tvungen att ta 2 alvedon och be Totte värma vetekudden, då blev det bättre. Men om förvärkarna ska vara så, hur känns då de riktiga?! Och mitt i allt så vaknade Skrutt och skulle börja röra på dig, fick ett antal sparkar mot revbenen under den ondaste tiden. Så det gjorde ju inte saken bättre.

Sen har jag vaknat 2 gånger till och vart tvungen att gå på toa. Nu känner jag mig verkligen gravid! Innan har jag bara vaknat av att jag behöver kissa men på typ 1vecka så vaknar jag av att jag måste kissa, måste byta sida eftersom jag får så ont på den sidan jag ligger på, täppt i näsan och kramp i fötterna. Jag känner mig också rktigt gravid när jag går förbi spegeln, det är ju en gravidmage! Innan tyckte jag den mest såg ut som en degmage, men nu är den vacker att se på. Speciellt när man ligger och hon rör på sig där inne, hela magen liksom rör på sig. Det är helt underbart!

Idag ska jag jobba, Totte är hemma fortfarande och är sjuk, tycker så synd om honom.
Sen imorgon blir det fika hos Berit, är faktiskt glad att hon bor så nära och att hon finns där hon finns =D
sen efter det blir det jobb.

halka + globen

Ja, det va nästan så att jag fick vara hemma från fikat idag, skulle gå till tåget och halkar på en isfläk precis utanför porten, ringer Totte som är hemma som tur är och han m0ter mig i porten och tröstar mig för tårarna bara rann! Slog i svanskotan och lite i bakhuvudet bara. Gick upp till lägenheten och andades ut lite, sen så körde Totte mig till Globen, och jag är jätteglad att han övertalade mig att åka för jag hade jättetrevligt! Vi va 4 st som möttes med magarna i vädret vid Polarn o Pyret, sen gick vi o fika =)
Det blev en apelsinjucie med moccaruta. Där satt vi till typ 3-halv 4, sen blev det att gå runt lite och kollade vilket slutade i 2 st små mössor från H&M, jättesöta och små!



Vann också ett bud på tradera idag, ett jättesött set med tröja och byxor, bara för 33 kr! =) Blev helt förälskad i det! Sen har jag budat på 2  saker till så jag hoppas jag får det =)

Imorgon ska vi tvätta sen ska jag iväg till jobbet.

MVC

Träffade min BM igen idag, Totte följde med, som tur va, haha. Men det gick jättebra =) Hade gått u pp 1.5 kg sen förra besöket, så jag har sammanlagt gått upp typ 7 kg tror jag =) Sen så stack hon mig i fingret och mätte blodsocker som låg på 4.2 och hb 114, så nu blir det bluesaft, klarar inte av niferexen =/ Min blodtryck låg på 100/70, så det va helt normalt. Sen kände hon på magen och Skrutt låg med huvudet neråt och hon kunde till o med känna huvudet, läskigt! Sf-måttet va på 30 =) så magen växer iaf som den ska.

Ska tillbaka om 2 veckor igen på koll + att vi bestämde vilket datum vi ska på förlossningskurs; 9/3. Nu börjar allt bli verkligt, ganska läskigt tycker jag, haha.

Men men snart ska jag iväg till globen och tjattra.

v31

Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 19 apr 2009
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.





Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av t.ex stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som t.ex att gå i trappor och bära tunga saker.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan 8 cm i diameter och fötterna knappt 6 cm. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

FK-skit!

Ja, så precis när man börjar bli lite glad så ska en viss försäkringskassa förstöra allt! Har försökt sluta tänka på allt som har med alla papper att göra tills det pappret kommer som jag måste skicka in, men så ringer en viss kärring, som jag verkligen hatar, och påpekar att jag missat skicka ett papper om omplacering, dvs att arbetsgivarn skriver på ett papper där det står att de inte kan omplacera mig. Bärja nästan gråta i telefonen, hur kan man omplacera en person som jobbar i restaurang, vad kan personen göra? Vika servetter o putsa bestick. Vet att de har regler och sköta men jag blir så förbannad på just henne. Hon pratar inte ordentlig svenska, nej jag är inte rasist, men jag tycker att när man har ett sånt jobb där man pratar mycket med andra människor speciellt i telefon så ska man kunna utala svenska ord. Man ska kunna prata utan att det blir problem. Jag har haft den här kvinnan som handläggare tidigare, därför tycker jag inte om henne.

Men men imorgon ska jag till BM sen till Globen, ska bli kul, kan inte sitta hemma längre. Jag dör!

Mysdag

Idag har vi bara haft en mysdag =) Har inte vart så pepp de senaste dagarna, det har hänt ganska mkt + att jag känner mig så himla ensam, börjar oroa mig för vad jag ska göra efter den 19 februari... det kommer vara min sista jobbdag, vilket kommer vara jättejobbigt! Men jag känner att jag klarar inte av att jobba så mycket längre, stressigt och mycket att tänka på ibland och min hjärna hänger inte med oftast =P Sen är det ju allt det fysiska. Men jag har 6 gånger kvar att jobba.

Jag är jätteorolig att jag kommer bli sittandes hemma och bara glo. Jag kommer liksom dö! Känner att jag måste lära känna nya människor! Så på tisdag ska jag på fika med några tjejer från Globen/Årsta, Jag ska gå på den, annars får Totte tvinga mig! =) Men innan det ska jag till BM, får se om Totte kan följa med, om han fortfarande är sjuk så ska han inte det, och jag vill helst inte gå själv =/ nån som vill följa med??

I veckan ska jag jobba iaf ons, tors och lördag.

70 dagar kvar till beräknad förlossning

Dröm

Drömde om skrutt inatt, fast drömmen va helt sjuk!

Drömde att jag, Totte + några andra va utomlands på en ö och vi skulle åka hem, men för att komma till flygplatsen va man tvungen att åka båt över havet till fastön. Jag börja få värkar och Totte va tvungen att åka hem, men jag vågade inte åka över havet pga storm så jag bestämde mig för att föda på ön på ett litet sjukhus. Själva förlossningen drömde jag inte om, utan jag gick i på sjukhuset och sen ut. Det första jag tänkte på när jag gick från sjukhuset utan mitt barn va; undra om jag kommer blöda mkt? Sen gick jag runt och sa till alla att jag fött och alla undra vart är barnet, haha det hade jag glömt på sjukhuset. Gick tillbaka dit och sköterskan undra om jag ville veta vad det va för kön och jag sa det är en tjej, vi har kollat 2 gånger på UL, så svara hon; Nej det är en kille! Och jag blev jätteförvånad. Haha

sjuk sötnos

Totte har blivit rejält sjuk, tycker så synd om honom!

Vi vaknade imorse, och så låg vi kvar i sängen ett tag och kollade på ett tre kronor avsnitt, så säger han, jag känner mig sjuk, men så tänkte vi inte så mkt mer på det, men sen under frukosten började han frysa och fick huvudvärk, så då tog vi tempen, 36.7 tror jag han hade, så det va bara att ge honom alvedon, sen tog han ett bad.

Nu ligger han och vilar, jag har vart o handlat cola till honom, för det vet jag att han tycker om.
Vi skulle egentligen gjort pizza idag, men jag orkar inte, och inte Totte heller, så det blir nåt annat istället....

Känner liksom att jag inte orkar längre... skulle bara vilja sätta mig och tröst äta massa godis och slippa tänka.

mormor

Det blev ännu en sömnlös natt, usch...

Har pratat med mamma nu på morgonen, hon kommer ju hem ikväll, men jag tycker så synd om henne.
Imorse fick hon sätta mormor i bilen, för att få henne till hemmet, det va den enda lösningen, väl där nere, efter att ha hämtat kläder o dylikt så får hon reda på att mormor kommer hamna i Helsingborg för att hon är alldeles för sjuk. Suck vet inte när det här kommer ta slut egentligen! Men hon stannade kvar hos morfar och drack kaffe.
Tycker hon är så duktig som klarat av det här.

Powernap

Fick sova en timme ungefär, så nu ska jag fixa mig till jobbet. Jag är fortfarande seg, men som tur kanske jag kan sova på tåget in =) Hoppas jag hinner ge Totte en puss innan bara haha...

Längtar tills imorgon, LEDIG! + vi har bestämt myskväll =) istället för nästa vecka då båda jobbar, + att jag är inte så pepp på att fira alla hjärtans dag, visar hellre att jag älskar Totte varje dag!

mormor =(

Jag hatar verkligen när man inte kan somna! Inatt va det pga att det va så varmt i rummet; hade öppen balkong + inget täcke. helt sjukt varmt va det. Så det blev att ligga vaken o glo upp i taket. Låg och tänkte på mamma bla som är nere i Skåne hos min mormor o morfar. Saknar de massa, men mormor är inte mormor länge, jag tror hon mer är tom, helt tom är hon nog, eller det finns nog en liten del kvar av henne.

Men jag förstår att hon har blivit som hon blivit, jag skulle nog också bli så om personen jag levt med i mer än 50 år skulle bli allvarligt sjuk och hamna på hem och aldrig mer kunna bo hemma. Min morfar blev för ett antal år sen så sjuk att han va tvungen att amputera båda benen och därefter flytta till ett hem, mormor blev kvar i huset, 6 rum o kök alldeles ensam. Hur skulle du reagera?

Jag saknar de väldigt mycket, jag saknar huset och tomten, alla lov där nere, bada i havet.

Ikväll blir det jobb igen, hoppas jag får gå först, för jag orkar verkligen inte jobba inatt, måste få sova =(

Jobba

Totte somnade 9 igårkväll och sov hela natten, han va verkligen trött! Jag däremot somna runt 11-halv 12 och vaknade självklart vid 4, suck! Sen vakna jag igen vid kvart över 5 och då va det tomt brevid mig, Totte hade gått upp.
Somna om när han hade gått.

Idag och imorgon blir det jobb, min chef ringde och väckte mig, hm han lyckas alltid med det, hmm... fastän han ringde igår för att berätta när jag började idag. haha.

Får se hur länge det blir idag, vill egentligen bara vara hemma o mysa med Totte, men jag behöver pengarna. 5 gånger kvar, sen får vi se hur resten blir.....

Inställd tvätt

Skulle va duktig idag och städa + tvätta lite, men först så vakna jag 4 inatt och kunde inte somna om pga att jag va helt täppt i ena näsborren + att skrutt höll på. Så jag har vart vaken sen 4 imorse, kan ha somnat till, men det är inget jag kommer ihåg mellan 8-9.

Bestämde mig att städningen fick vänta tills på fredag, gick ner i tvättstugan och då är någon där och slänger in tvätt i maskinerna så jag kollar först med kolven om det är så att jag har tvättstugan, Nej, Totte hade tagit fel dag =/ men det gör inget, bytte tid och har på Fredag istället.

Gick upp och började plocka i köket, funderar på hur jag vill ha det, måste få upp hyllor och så, sen blev det sovrummet. Vill fixa klart där också men det får vänta, hittade 2 hyllor i ena vår garderob som de innan hade lämnat, vill ha upp de i ett av hörnen i sovrummet, typ ovanför min fotölj och sen ha nåt där på =)

Ja det är mycket man vill ändra på, men allt det kostar bara massa pengar. Skulle vilja kunna slappna av och inte tänka så mycket på ekonomi, men allt det kommer oftast på kvällarna när man inte har nåt att göra.


Nej men snart kommer min underbara människa hem, då ska jag pussa på honom och berätta hur mycket jag älskar honom!

Underbar!

Ibland förstår jag inte hur jag ska klara mig utan Totte. Han får mig att må så mycket bättre.

Han säger att jag inte behöver oroa mig för ekonomin, att om jag behöver pengar ska jag säga till, men jag kommer ändå oroa mig, jag vill liksom inte va beroende och leva på honom, jag vill kunna slippa tänka på att jag blir "skyldig" honom pengar fast han säger att hans och mina pengar är våra pengar.  För visst är det så, men jag är så ovan vid det, jag vill på nåt sätt kunna betala mina egna saker utan att behöva tänka på vart jag fick pengarna ifrån, för jag tycker inte han ska behöva betala det jag vill ha.


Totte är den personen jag aldrig skulle kunna leva utan! Han har gett mig så mycket. Ja, vi ska bli gamla o grå tillsammans =)

Fucked up!

Halvbra dag idag, eller vad man ska säga...  Känner att jag inte har större lust att göra saker längre, men ändå längtar jag bara efter att få träffa mer människor. Det går inte ihop! Skulle helst bara vilja ligga i sängen hela dagen, men då får jag dåligt samvete när jag vet att det behövs städas och fixas.
Ibland orkar jag bara inte. Känner mig så värdelös när jag inte jobbar och när Totte är så underbar. Känner mig stressad för allt med försäkringskassan. Jag vill så gärna kunna hjälpa till med grejjer, jag hatar verkligen att vara så beroende av Totte som jag egentligen är.
Jag vill så gärna vara oberoende av pengar, men det går inte. Får så dåligt samvete av att gå och oroa mig för ekonomin, att inte räcka till... För jag känner att jag måste räcka till, att allt måste vara perfekt.

3 rätters=yumyum

Har inte haft internet på hela dagen, men det gör inget! Jag har ändå inte vart hemma =) Vaknade vid 11 imorse, så det va bara att klä på sig och gå till min gamla skola där jag skulle möta pappa och farmor, hon bjöd på 3 rätterslunch mys =) Jag åt en liten silltallrik till förätt, kyckling till varmrätt och flamberad annanas med vailjglass till efterrätt, det va yum!
Sen följde jag med farmor till centrum och kollade lite, orkade inte köpa nåt, va så himla mätt och trött! Trodde jag skulle somna ståendes! haha.

Kom hem och slappa.

Igår hade jag o Totte sängdag typ, kollade på tre kronor-avsnitt, nu har äntligen Bimbo fött sitt barn, haha jag längtar mer men jag är bara orolig för själva förlossningen =/ Men men det kommer väl funka, haha!

Sen är jag ledig fram tills torsdag, ska fika med Berit imorgon och sen ska jag städa här hemma, för det behövs! Har inte blivit av när jag vart sjuk....

10 timmars

Hemma igen efter 10-timmars arbetspass, stod i disken då vi va 7 st idag. Kändes skönt, men det blir mer lyft då tyvärr. Pappa kom och hämrader mig =)
Så ikväll blir det att sova med varm vetekudde så får vi se om det är bättre imorgon.  Skrutt håller på som vanligt, eller ja hon har vart jätteaktiv sen vi kom från förlossningen, vet inte varför men jag klagar inte fast hon sträcker ut hela sig och det spänner i hela magen =) Det höll hon på med inatt, lite ont gjorde det, men som sagt jag klagar inte, det är bara mysigt.

Så fick Skrutt en jättefin tjocktröja/byxor av min mamma =) jättefint! Hade tänkt köpa den häromdagen men jag gjorde inte det, som tur va =)

Imorgon är det tvättdag, ska bli skönt att få rena kläder, får se hur mkt jag klarar av det.

vi hörs!
RSS 2.0