Övningsköra+föräldramöte

Vilken dag! Låg i soffan och bara slappa tills Jessica hörde av sig, då hämtade jag Elsa tidigare än vanligt och tog bussen, där vi mötte de och gick till Centrum där vi tittade lite på bröllopsklänningar..
Sen gick vi och hämtade Nellie på dagis och sen hem till Jessica. Där satt vi o prata, lekte massor med barnen och dte va verkligen jätteroligt!

Totte kom och hämtade oss vid halv5, då åkte vi hem, lämnade av Elsa till sin farmor/farfar och åkte ut till landet och övningskörde, dte va verkligen jätteskoj! Trodde det skulle vara svårare, men det va betydligt lättare än jag trott :) Sen vidare till donken, handlade middag sen snabbt till dagis för föräldramöte.

Dagen har vart mysig faktiskt. Imorgon ska jag träffa Miku o Sara-Li

Bilder

Hemma

Är hemma i våran lägenhet, skulle egentligen kommit hit tidigare imorse och satt mig och sökt massa jobb, men kom på igårkväll att jag kunde ju egentligen ligga i soffan, inloggad på arbetsförmedlingen och söka där, helt enkelt och så blev det :)

Men sen tröttna jag på fågeln, han skrek, trots mat, vatten och massa äpple! Så då tänkte jag att jag kunde gå hem och titta hur långt de kommit med vårt badrum..... Sen kanske lägga upp lite bilder från det som hänt :)

Dag i Farsta!

Det är riktigt skönt att vakna på morgonen och inte ha massa måsten! Idag låg jag i soffan tills jag tröttnade på Unos skrikande, haha då gick jag till Centrum och fikade med pappa medans jag väntade på att Miku skulle komma till Centrum. Så efter vi hämtat Elsa på dagis tog vi bussen till Farsta där vi mötte Sofia med Caspian. Gick runt där och strosa, handla bla på panduro, mer finns att läsa på den andra bloggen. Sen fika vi lite, planerade inför nästa helg, ringde barnvakter och så. Det ska bli riktigt trevligt att få umgås med alla!

Imorgon ska jag hem, söka jobben jag skulle sökt idag egentligen! Sen titta i garderoben efter skor till Elsa, vi har ju massa hemma! Sen när jag hämtat Elsa ska vi hem till grannen och fika :)

Ny blogg!

http://underbarabrollop.blogg.se är adressen dit och det kommer handla om bara saker till bröllopet! =)

Tävling!

Vunnit min första bloggtävling! Va kul!! En biljett till Underbara barnmässan från Carro! Va glad man blev när man tittade in på hennes blogg och såg sitt namn! Den här dagen började bra!

Heldag med de bästa!

Idag har vi tillbringat dagen i Västerhaninge med Mika, Sara-Li samt Sofia och Caspian. Vi gick från centrum till Jordbro Station, därifrån tog vi bussen.. Lazyyyy!
Sen satt vi och pyssla, jättelänge! Glömde helt bort tiden, så vid halv 6 kom vi därifrån tror jag haha! Elsa va jättehungrig och åt massa när vi kom hem :)

Imorgon ska Elsa till dagis, jag ska hem och söka jobb, fick inget av de jobben jag vart på intervjuer! Suck, Men men det är bara ställa sig upp och vara glad för det man har :) Sen blir det Farsta!

Nu blir det lite pyssel samt Idol, ska göra klart 10 av inbjudningarna till bröllopet. Det behövs bara lite pill till, sen är de klara.. sen bara 32 kvar!

Helgen

Nu är helgen slut och vi har hunnit med ganska mycket :)

Igår va vi på kalas hos Caspian som fyllde 1, det va jättetrevligt att träffa tjejerna, samt pappa Micke igen :)
Vi hade riktigt trevligt och mös med alla barnen...
Sen på kvällen kom Sofia med familj över på middag, hade jättetrevligt, även fast jag hade dunderdåligt samvete, och jag hoppas kan göra om det och Miku med Sara-Li kan vara med, skulle bli ännu trevligare, faktiskt!

Idag va vi jättetrötta, men tog oss ut till landet på loppis och hittade leksaksbilar till Elsa och talriktsset med prinsessmotiv. Jättefint och bara för 60 kr!

Imorgon ska vi åka till Vh och träffa Sofia, sen när Miku och Sara-Li är klara med inskolningen, och det ska bli så kul att se hur mycket hon utvecklas nu när hon börjar.


Jag är faktiskt så överlycklig över att träffat på de 2! Trivs med deras sällskap och vi har verkligen kommit varandra nära under en sån kort tid! Sen är det ett plus att Sofias sambo är som han är!

Äntligen helg!

Nu är det äntligen fredag! Fy fan va skönt! Jag är helt slut i kroppen, men har verkligen haft en rolig vecka på jobbet, trots att det vart jobbigt :)

Helgen kommer vara lugn, vi ska på kalas imorgon till Caspian som fyller 1.. Stora killen :) Saknar faktiskt S&C lite, va ju faktiskt jättelänge sen vi träffades! Jag o Miku träffades ju faktiskt en snabbis igår :)

Idag bokades också biljetter för mig och mamma till Ladies Night! Ska bli jätteskoj, vi kommer äta middag den här gången också :)

jobb jobb jobb jobb!

Ja det står på mitt veckoschema. Väldigt skoj dessutom! Jag trivs på mässan och hade nog kunnat börja jobba halv 8 mån-fred bara för att få jobba heltid där! Personerna där är helt underbara och skämtar! Idag satt vi på lunchen och drog ihop en skämt, vi satt och skratta hela tiden!

Slutade lagom tid, hade självklart velat stanna kvar längre, men det fanns verkligen inget att göra och jag vill inte bara gå runt och lalla...!

Imorse va det dessutom min tur att lämna Elsa på dagis, kändes jättekonstigt, och jag blev lite sentimental! Haha!

Nej nu ska jag snart sova, ä supertrött!!

Helgen

Nu är helgen slut och vi har haft det skoj. I fredags blev ju Elsa getingstucken i handen på dagis, så jag sprang dit efter det de hade ringt mig och såg framför mig massa ambulanser och skit! Men när jag kom dit, satt hon och lekte jättelugnt med Josefin. Haha! Så när jag kom fram, pekade hon på handen och sa Aj, aj och lät jätteledsen. Stackarn! Handen hade svullnat upp jättemycket, så vi tog första bästa buss till vårdcentralen, där Totte mötte upp oss och där träffade vi min faster, som skickade oss till läkaren där. Hon tittade, men det va inte allvarligt, men eftersom vi har allergier i släkten fick hon cortison och tavigyl i flytande. Sen mös vi hela dagen, tittade på film och bara va. På kvällen åt vi tacos och sen tittade vi lite på tv.

På lördagen va jag på min andra intervju, gick bra. Jag hoppas jag får positivt svar på ngt av ställena, skulle vara jätteskönt! Sen på kvällen åt vi ost och kex, sen resten av godiset från fredagen. Haha vi va tvugna att svulla lite, eftersom vi vart jätteduktiga!

Nu idag åkte jag och Elsa hem till mamma och umgicks med henne, hade jättetrevligt även fast Elsa va jättetrött fast hon sovit sin sovstund... =/ Vet inte om det är sprutan hon fick för 1½ vecka sen som gör det.. Får se hur hon mår imorgon! Då är hon ledig från dagis, jag ska till cp-arbetsförmedlingen, sen vidare till Alb på tacokväll, Elsa hänger med mig, både till arbetsförmedlingen, skiter i om de blir sura på mig, kan ju direkt inte lämna henne på dagis, när hon är ledig! Men till ALB ska hon verkligen med och det ska bli kul att åka dit! Har inte vart där på ett tag, så jag hoppas alla bra jobbar :)

Nu ikväll har Elsa inte fått ro till att sova, så vi får se hur natten blir.

Nåt speciellt ni läsare vill veta? Eller läsa om?

Design!

Vill verkligen göra om min design, nån som känner sig manad? =)

Geting

Stackars Elsa! Va tvungen att hämta hem henne tidigare idag från dagis... hon hade blivit stungen av en geting! Hennes hand hade blivit jättestor! Så vi tog oss till vårdcentralen där min faster jobbade så hon tittade lite sen fick vi träffa en läkare, sen fick Elsa lite tavigyl och annat, så nu är det bättre!

Ikväll blir det mys framför idol :)

Jobbintervju

Va på jobbaudition igår, fy fan vad nervös jag va! Trodde jag skulle spy av nervositet.
Men jag tror det gick bra, får nog höra nästa vecka om jag får det eller inte...

Imorgon ska jag på en ny, hoppas den går bättre och jag får jobbet!

Bilder från allt möjligt!

Har ju faktiskt inte lagt in en bild på evigheter, men här kommer de!

Fråga

Anonym om Data!:
Hur kom det sig att ni skaffade barn? planerat eller olycka?


SV: Vi hade planerat att skaffa barn, men inte just vid den tidpunkten. Helst hade jag velat ha ett heltidjobb att komma tillbaka till och mer i föräldrapenning. Men även fast Elsa inte var planerad, var hon lika välkommen som ett planerat barn. Vi började längta efter henne redan samma dag som vi fått vårt plus.

Jag trodde att jag skulle ha svårare att bli gravid pga mina cellgifter men det gick och jag är överlycklig över det och nu vet jag också att så inom kanske 2 år, så blir vi kanske 4. När jag har fått ett heltidsjobb och får en stabil lön och vi har hunnit gifta oss, planerar vi syskon till Elsa.

Data!

Sitter hos min pappa just nu och ska snart fika.
Vi har det jättebra i "lånelägenheten". Är ute mycket och bara busar! Helgen va underbar, N&D va på besök och vi åt grekiskt, förutom efterrätten som va en american applepie.. eller nåt sånt ;P
På lördagen va vi också på kalas hos Jessica och familjen, massa barn och massa presenter fick Nellie o Oliwer.
Nu ska jag faktiskt fika och vara lite social, får se när jag återkommer igen. Medans kan ju ni läsare skriva lite vad ni vill läsa om.....

Dagen

Har egentligen inte tid att sitta här, det är fullt upp med grejjer som ska fixas tills imorgon!

Idag va egentligen en skitdag! Tills vi träffade Cassandra och Josefin i parken. Allt gick liksom fel, Elsa hade hållt oss uppe halva natten, sen vaknade hon jättetidigt och va som jag, på jättedåligt humör! Men under dagen gick det i vågor.

Sen blev det massa tjaffs om egentligen inget! Det stör jag mig mest på!

Men nog om negativa saker! Imorgon flyttar vi in hos Tottes föräldrar, eller ja, vi får låna deras lägenhet under stambytet. Så imorgon ska vi bjuda N&D på middag, hemma hos Matte och Anette. Ska bli jättekul. Det blir massa gott, men hemligt tills jag får tag på en dator igen.. Vi kommer antagligen inte ha någon dator därborta, då Robin tar med sig, dit han ska. SUCK!

Elsa ligger typ och sover och jag ska förbereda allt för imorgon, då det också är kalas för Oliwer som fyller 1 år idag!(GRATTIS!) samt Nellie som fyller 2 imorgon(GRATTIS)!

Bröllopsplaner!

Vi har kommit ganska långt med planeringen till bröllopet, vilket känns bra!
Igår satt vi och fixade lite med bordsplacering, vi vet ju inte vilka som kommer, men då får man ändra :P

Sen har vi ju lokal och mat klart, Totte har bestämt vem han ska ha som bestman, jag har min funderingar kring tärna. Är 99% säker just nu, men än så länge är det hemligt :)

Idag ska jag börja smått med inbjudningskorten, dekorera, sen ska Totte ta de till sitt jobb där en av tjejerna ska skriva i de :) och efter det ska de skickas ut i februari typ.

Nu ikväll ska vi till en mässa i stan, ska bli jätteskoj och få lite insperation:)

Dagen

Elsa mådde jättebra imorse så Totte tog henne till dagis, får se om de ringer sen och säger om hon har feber sen men då är det ju bara att hämta henne :)

Idag ska Miku och Sofia med barnen komma, ska bli jätteskoj! Känner att de är 2 personer jag verkligen kan umgås med! Det blir aldrig tjaffs eller nåt. Man får säga vad man vill typ!



Tävling!







Jag är med och tävlar om Fribiljetter till Underbara barn mässan hos Caroline!
Tävlingen avslutas den 27 september med 6 stycken vinnare, var med du också!

Spruta!

Idag fick Elsa sin 18 mån spruta, lite tidigt men det är bara för att det ska passa in med hepatit A sprutan inför Gran Canaria.. =) Det gick jättebra och hon grät självklart lite. Vi fick väga och mäta henne och hon vägde 9.3 kg och va 81 cm lång. Min lilla tjej har vuxit 30 cm sen hon föddes!!

Nu ikväll har vi busat och fixat lite smått, sen somnade hon som en stock, får se hur hon mår imorgon.
Då ska Sofia m Caspian och Miku och Sara-li kommer hit och pyssla :) Få se om Elsa kommer kunna gå på dagis.

Sov gott!

Lekvegas!

Har haft en jätterolig dag med några helt underbara mammor och deras barn! Det är såå roligt att umgås med de. Vi hjälps åt att trösta varandras barn och helt plötsligt ser vi Elsa med en av de andra mammorna, eller pappan som alltid är med :)

Imorse stack jag iväg till gymmet, med en skadad lilltå, tänkte att det inte skulle stoppa mig. Orkade ca 30 min träning, vilket är bra med tanke på att jag inte tränat på ett tag ;) Sen tog jag bussen till centrum(eftersom jag hade jävligt ont i tån =( ) hämtade Elsa och mötte Miku och Sara-li. Vi tog första bästa buss till Vega där vi mötte upp Sofia med familj och så gick vi in och hade jätteskoj. What happens in Vegas, stays in Vegas ;)

Nej men barnen hade skoj, sprang/kröp runt överallt och vi vuxna hade nog 10 gånger roligare! Är helt slut efter 2 träningspass, kan man säga.....

Sen åkte vi hem, nu under kvällen har Totte tittat på fotbollen och jag läst.

Bortskämd!

Jag blir verkligen bortskämd nu när Elsa börjar på dagis, sovit hela natten och sen vaknade jag runt 6, när Elsa vaknade och skulle upp, somnade om och vaknade igen vid halv 8 kanske, då de kom och bytte kolv på låset, eftersom vi ska ha stambyte nästa vecka. Sens omnade jag om till 10! Herregud!

Nu på morgonen tog jag min shake till sovrummet, drack den i sängen och läste Harry Potter. Snart ska jag iväg till gymmet, sen hämta Elsa på dagis och åka vidare till Lekvegas :) Tar med mig kameran den här gången, så ikväll blir det bilder!

Nya overaller!

Nu kommer vi nog klara av vintern, eller iaf Elsa! Vi har fått tag i 2 st overaller, en från lindex som hon ska ha på dagis med bävernylon och en Didrikson, jättefin och självklart röda båda 2!  =) Håller på att buda på ytterligare en till på tradera, som vi ska ha som extra, kanske på landet eller hos mina föräldrar. Det vi antagligen kommer behöva mer av är vinterskor! Damen har ju såå små fötter, strl 20 nu :)
Så jag är faktiskt rätt så glas, hon kan använda de jättefina skorna hon fick av oss när hon fyllde år, så imorgon ska hon inviga de på dagis!



Den fina overallen som jag hittade på Barngrottan, kommer nog shoppa lite mer där sen, kanske par matchande vantar till overallen ;) Jag tycker iaf att det är värt att ta en titt där! http://www.barngrottan.se

Söndag

Ny vecka med nya tag... Känns verkligen bra!

Idag har vi tillbringat dagen med Sofia och hennes familj samt Miku och Sara-Li. Vi hade jätteroligt på Barnadiset i högdalen. Bilresan hem va inte lika populär för Sara-Li som satt i Elsas gamla barnstol.. Men det gick bra ändå.

Nu ikväll har vi suttit och disskuterat ekonomi typ 1 timme! Vi har kommit fram till att vi verkligen måste dra ner på saker och det har gått åt alldeles för mycket nu i sommar! Men nu kommer det funka! Jag har suttit och skickat ut mitt CV till 7-8 ställen och jag hoppas verkligen jag får svar. Behöver verkligen ett heltidsjobb, inga småjobb här och där som jag har nu. Vill ha en månadslön som jag kan ta pengar av och lägga undan varje månad, speciellt fram till bröllopet.

Imorgon ska vi följa med Steph och Liam till Länna, sen får vi se vad dagen bjuder oss på. Sen blir det massa skoj som annars händer i veckan. Ska träffa massa människor och städa lägenheten. SKOJ? Kanske inte städa men men..

Dålig på att fota...

Oj har inte använt kameran på länge, men i veckan som kommer lovar jag att den ska med överallt! Saknar att fota :) Men det blir ju så nu när Elsa börjat på dagis och jag hämtar henne vid 2-tiden, man missar det man gjort tidigare.. Men det ska det som sagt bli ändring på :)

Idag blir det jobb för min del och sovmorgon imorgon! =I

Vilka ska rösta idag?

Elsas nya ord

Elsa springer runt här och ropar efter Sara-Li som åkte hem med Miku för typ 1 timme sen, hon säger Alee till Sara-Li. Sen helt plötsligt vill hon upp i datastolen och titta på Nellie! Hon kan inte riktigt bestämma sig.

Sen när Totte börjar med välling ropar hon älling(välling) Hon lär sig så fort nu! Helt plötsligt kommer nya ord ut ur munnen, som i tisdags sa hon Tisse(Kisse) och idag locka(klocka).  Det är så kul att se hur hon utvecklas från att vara en lite groda som bara låg och sov till en person med egen vilja och tänkande.

Elsa har som sagt ärvt min envishet, vi är lika envisa båda 2 så när hon inte får som hon vill blir det hemskt, då lägger hon sig ner och gråter på golvet.
RSS 2.0