Söndag

Vi har njutit av en barnfri helg med trevligt sällskap.

Igår blev det middag på Jensen och sen bio på Sergel, filmen blev försvunnen som var helt godkänd, men slutet var väldigt konstigt, röstar på en fortsättning.

Imorrn fortsätter skolan, sen är veckan fullspäckad med plugg och extrajobb, ska bli skoj.


Vi hörs!

Sommarvärme

Jag är nog inte den enda som svettas ihjäl idag, så nu ivärmen ska jag inviga min långklänning jag fick hem i veckan från HM. Beställde 2 långa kläningar samt en strandklänning, ska bli riktigt najs att få använda den på stranden om ca 8 dagar ;)


Har precis tvättat håret ;)

Kräfskiva




Det var en mycket trevlig med tidig kväll.
Den trevliga kvällen fixade värdparet med massor av god mat och hela sällskapet med massa skratt, den tidiga kvällen skylle jag bla på min man och hans kompisar som drack friskt av snapsen. Delade på en taxi påvägen hem med A&P och kom hem innan 12! Imorse fick vi sovmorgon och vi vaknade vid 11 tiden.

Snart ska vi iväg på dubbeldejt med värdparet från igår, blir en smaskig middag i stan samt bio på Sergel.

Hoppas alla får en trevlig kväll

Fredag

Det börjar lösa sig nu.

Har verkligen inte haft någon ork här hemma till att uppdatera, men nu är jag både barnledig och har lite ork:)

Hela veckan har jag vart i skolan eller pluggat, igår hoppade jag in några timmar och jobbade, märkte hur mycket jag saknat barnen!

Men sen har annat också strulat den här veckan, fick mitt besked från kommunen om att få plugga B delen, eftersom jag bor i en kommun och ska plugga i en annan måste jag ansöka via min kommun, eftersom de måste betala, men den här gången avslogs min ansökan med motivering; ej priorteras. Hm tänkte jag, så jag och Cassandra, som fått samma på sin ansökan till A-kursen, gick igår dit och pratade med intendenten, som förklarade. Jag ringde imorse till rektorn och förklarade min sits, jag har ju börjat den utbildningen och kommer få fortsätta till hösten! Fy fan vad skönt!

Sen har lönekontoret strulat, min timrapport har kommit bort! Så jag får vänta på lön, skoj?!! Nej inte direkt!
Men det verkar ha löst sig nu, lät iaf så när jag pratade med lönekontoret nu på morgonen.

Ikväll ska vi iväg på kräftskiva, ska bli riktigt skoj! Elsa ska sova hos sin morfar, så får vi hämta henne imorrn.

Nu ska jag proppa  mig lite lunch, sen lägga mig i ett  bad med bubblor och en ansiktsmask.

Tudels!

Tävling





Jag är med och tävlar om en valfri outfit till ett värde av 1.000kr hos Sandra Linder. Var med och tävla här du också!

• Allt du behöver att göra för att medverka är att -gilla oii på facebook, https://www.facebook.com/pages/Oii/155739915993
• Gå sedan in på hemsidan, oiidesign.se och välj ut de plagg du önskar vinna till ett värde av 1.000kr. Lägg sedan upp bilderna på din blogg, alternativt facebook eller skicka till 5 personer via mejl med texten ovan. Skicka sedan länken, mejlen till mig och du är med.

Den snyggaste kombinationen av outfit enligt mig och VD för hemsidan vinner. Tusen tack till Pierre och oiidesign.se som sponsrat denna tävling.

Tävlingen avslutas den 4 September, på Angelicas födelsedag kl 16.00.

Lycka till!

Shopping

Blev en kort dag i skolan idag, grupparbete, så jag och Rebecca skrev typ ut allt material och gick genom allt innan vi tog en lunch på kina och sen shoppade loss lite ;)

För mig blev det lite saker till skolan, typ pennor, ett nytt block och överstykningspennor samt 2 klänningar från HM. Så nu är outfiten klar tills fredag då det vankas kräftskiva på Stora Essingen.

Har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska ha, men ni får gärna säga vad ni tycker;)


Jättebekväm, kanske bra om man ska äta massa mat ;) sen skärpet till samt ett bar svarta strupbyxor




Jätteskön, men lite väl urringad ;) Jag är som sagt inte van med sånt,
men tänka att jag måste ju chansa ibland ;)

Lördag

Det är lördag, en vecka har vi vart gifta. Herregud! Tiden går alldeles för fort!
Nu ikväll har vi hunnit få i oss en flaska mousserande, som blev över från bröllopet, + lite annat ;) och sitter på varsitt ställe och fnittrar, jätteskoj!

Idag har vi dessutom hunnit fixa lite här hemma, varit iväg på MIO och Cervera och shoppat loss, sen tog vi en lunchpaus i Port 73 och jag shoppade loss på lindex och kappahl till Elsa ;) man kan aldrig sluta!
Har lite projekt här hemma som ska fixas, vill göra om lite, men vi får se vad mannen säger, jag vill ändra rätt mycket med möbler, så vi får se vem som vinner ;)

Lördag

Det är lördag, en vecka har vi vart gifta. Herregud! Tiden går alldeles för fort!
Nu ikväll har vi hunnit få i oss en flaska mousserande, som blev över från bröllopet, + lite annat ;) och sitter på varsitt ställe och fnittrar, jätteskoj!

Idag har vi dessutom hunnit fixa lite här hemma, varit iväg på MIO och Cervera och shoppat loss, sen tog vi en lunchpaus i Port 73 och jag shoppade loss på lindex och kappahl till Elsa ;) man kan aldrig sluta!
Har lite projekt här hemma som ska fixas, vill göra om lite, men vi får se vad mannen säger, jag vill ändra rätt mycket med möbler, så vi får se vem som vinner ;)

Bröllopet del 3: Vigseln. Middagen och Festen

Innan vigsel, så var jag supernervös! Jag trodde verkligen jag skulle svimma! Men när musiken började och vi började ta tid så kändes allt så bra! Jag var fortfarande nervös! Men så fort Denice, Nicke och Elsa gick in, släppte nog det mesta.

När vi gick in fick jag säga till Totte flera ggr att inte gå så fort och vi tyckte att vi gick sakta, men när vi ser på videos går vi rätt fort!

Vigselförättaren var helt underbar! Inte många ögon var torra.

Vi hade 3 låtar som spelades under cermonin, ingångsmusiken; Nordman - Störst av allt är kärlek, musik innan ringarna skulle sättas på; Kenta - Just idag är jag stark och utgångs var Jurassicpark.

Efter vigseln fick vi våra glas med bubbel och vi skålade och kramades med alla!




Det finns så många bilder! Men jag får välja ut några :)

Middagen var fantastisk! Förrätten var en hallomi och jordgubbssallad som serverades med ett lätt rosévin
Varmrätten; Kalvrostbiff med en zukinimousaka och rödvinsky
Efterrätt: Passionsfruktsorbe med jordgubbar.

Sen efter serverades tårtan, men choklad och hallonmousse tårta :) supergod!

Sen kom det som ja verkligen fasat över, bröllopsdansen! Men det gick galant! Totte och jag dansade halva dansen ihop, sen tvingade vi upp tärnan och bestmannen innan resten kom, så underbart att få dansa med min man! Se fortsatte kvällen, med massa gott att dricka och det finns så många bilder, som inte passar här ;)

Kom till hotellet runt halv 2 och slocknade som en stock!

Bröllopet del 2: Foto i Humlegården

Vaknade tidigt på lördagen, kunde inte somna om, utan låg och vred på mig tills Totte vaknade, sen blev det en jättegod hotellfrukost innan vi gick till receptionen och beställde taxi.

10:50 kom taxin och hämtade oss, och vi kom till festlokalen till 11. Där gick de flesta iväg och köpte mat medans jag gick runt och pratade med köket, som jag vanligtvis jobbar med :)
Vid 12 tden började vi med sminkningen och blev klara och gick till humlegården. Där fotades vi av min lillebror och av Jessica i 1 timme innan vi tog oss till loklen igen och inväntade gästerna.



Ny design

Tack underbara Cassandra för en ny design! Jag älskar den!!

Bröllop del 1: kvällen innan

Kvällen innan den stora dagen tillbringade jag och Totte på hotellet.

Efter lite strul vid incheckningen, så fick vi byta rum 2 ggr, eftersom nyckeln till första rummet inte funkade, då fick vi ett nytt rum på våning 3, så vi gick från vånning 7, till 3 och jag var inte så överförtjust  det, men vi kollade på rummet som var hemsk. Totte gick ner i receptionen och klagade, då blev vi uppflyttade till våning 9 och till ett större rum.

Rummet och utsikten var underbar! Men vi fick vänta på vårt mousserande som skulle stått på rummet i 1 timme samt på morgonrockar i 40 min.

Efter en dusch och lite fix, tog vi oss till spa;et, där vi fick varsin massagebehandling, jag hade valt en arommassage som var underbar, fick också en askungen-behandling av ansiktet, helt underbart! Sen gick jag vidare och plockade ögonbrynen och färgade de och fransarna.

Efter det blev det ett dopp i deras uppvärmda utomhuspool som var på taket,8 våningar och en stund i bastun innan vi begav oss mot rummet och fixade oss inför middagen som bestod för mig; råbiff till förrätt, grillad röding till varmrätt och ett jättegott rödvin, Totte åt toast skagen till förrätt och tonfisk till varmrätt. Efterrätten skippade vi helt :)

Sen blev det direkt i sängen och vi somnade.

Vaknade halv 7 på morgonen :)

Älskade vänner


2011-08-13
Denice, Totte, Jag & Nicke

Svar till guest

Kan väl inte häna så mycket när man är sjukskriven????

Nej verkligen inte, men det är svårt att ligga i sängen när man har en frisk liten dam som inte vill ta det lugnt.

Ny vecka

En ny vecka, som inte startade så bra som jag hoppats. Har kännt av irritation i halsen ett tag och vaknade och var helt död imorse och var irriterad, så ringde jobbet och sjukskrev mig. Men imorrn måste jag jobba!

Resan är betald, Totte är och hämtar resten av drickan, sen får vi se vad som händer idag, kanske en tripp till mio och cervera ;)

Nej ska snart börja med lunch till mig o Elsa!

Bröllopsresa

Den 4 september åker jag och Totte iväg till Grekland, bara han och jag, ska bli mysigt :)

13/8-2011

En av de bästa dagarna i mitt liv. Jag hade så kul och svävar fortfarande på rosa moln även fast vi kommit hem till vardagen igen.

Kommer berätta mer om allt, men i olika inlägg, helgen har vart riktigt underbar, trots vissa saker.



2011-08-13

Fullt upp

Semestern är slut, usch! Tillbaks till vardagen, första dagen på 2 veckorsjobb. Det gick bra, sen åkte jag direkt till frissan och satt där i 1½ timme, blev färgniing och toppning av håret, som är underbart vackert nu!

Nu ska jag mysa med familjen, sen börja packa allt inför helgen, har inte så många lediga kvällar den här veckan, imorgon är vi lediga, sen på onsdagen får vi gäster, torsdag ska jag fixa naglarna och på fredag incheckning på hotellet och en spakväll med Totte :)

5 dagar kvar till bröllopet, Yes jag är nervös!

Som sagt, har fullt upp, så det blir en paus i bloggandet tills efter bröllopet. Ha det så bra alla!

Svensexa

Nu är T på sin svensexa, klockan 7 imorse kom de hem till oss med öl och shots. Drog iväg ganska snabbt, till stan på poledancing ;) då vet jag vad jag kan kräva av honom sen ;)

Elsa sov igenom hela tjohejet!

Nu ska vi iväg till min mamma och sova där inatt, blir en liten tjejkväll med mig, mamma och Elsa såklart!

Underbara familj!



Älskar er

Parken Zoo

I onsdags tog vi bilen mot Eskilstuna och Parken Zoo. Var där vid öppning och åkte därifrå vid 16 tiden, då åkte vi vidare mot Torshälla där vi avnjöt en middag hos Tottes fd arbetskamrat.



Blandade bilder

7 dagar!

Om en vecka sitter vi  på hotellet och har antagligen avnjutit spabehandlingar och en god middag :)

Kan inte fatta att tiden har gått så fort, det är snart ett år sen vi bokade lokalen, 1 år sen vi bestämde datum! Herregud! Jag är så nervös att jag bara skakar så fort bröllopet kommer på tankar, eller tal!

Det ska bli så underbart att äntligen bli Fru Tom Andersson ;)

Tysklands-weekend

I fredagskväll tog vi hyrbilen och plockade upp vårt resesällskap och började våran långa resa mot tyskland.
Vid 4 tiden var vi i Helsingborg, och tog färjan mot helsingör. Där blev det en snabbfrukost innan vi fortsatte till nästa färja.

Vid 11 tiden kom vi till Tyskland, och fick checka in på hotellet, det var jättemysigt rum. Vi fixade till oss lite innan vi började röra oss mot centrum och leta efter ett lunchställe, hittade ett, med en fnittrig liten tjej som serverade oss. Maten var supergod och vi blev mätta som tusan.

Efter lunchen blev det dags för en powernap, vi sov en stund och det var jätteskönt! Och efter vilan blev det mellis, med lite gott plock :)
och kvällen tillbringade vi ute i centrum, åt en sen middag innan vi la oss.

Morgon började med en frukostbuffé innan vi körde iväg till Calles och handlade loss! sen började den långa resan hem igen.

Kom hem vid 12-tiden, då var det bara att bära upp allt, var inte poppis direkt!

Hemma

Fick sovmorgon till 08:40 imorse, riktigt skönt! Nu sitter damen och tittar å Toy Story och Totte sover lite till.
Den här veckan har vi semester tillsammans, så vi ska hitta på massa roligt! Idag ska vi lämna den nya datorn till Tottes arbetskompis, så han kan föra över allt gammalt från hårddisken från den gamla datorn.
Sen ska vi förbi festlokalen och lämna över allt som är kvar här hemma.
RSS 2.0