Dagens middag


Idag testade vi något nytt här hemma, stuva vithål med kyckling :) och det godkändes av familjen, eller iallafall av mig och Mr T.

Receptet är enkelt och det är ett bra tillbehör till maten, funkar till det mesta.

1/4 vitkålshuvud
3 sharlottenlökar
2 vitlöksklyftor
1 dl matlagninsgrädde/grädde
1 dl creme fraiche
sallt/peppar 

Finstrimla vikålen och stek den i smör, blanda i sharlottenlöken och vitlöken. Stek tills vitkålen börjar mjukna, blanda i matlagningsgrädden och crem fraichen och låt puttra tills kålen är mjuk. Salta och peppre efter smak.

Servera som tillbehör till fågel/kött/fisk.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0