tralalala

Det är så skönt med sommar, speciellt när man kan sitta ute, utan att frysa!
Idag träffa jag Jessica med barnen, vi åkte iväg till Hökarängen på någon öppna förskola, det va kul och det bjöds på korv :)
Sen va det bara trevligt att umgås med andra också!
Tiden gick jättefort och helt plötsligt va klockan halv 4 och vi börja dra oss mot tunnelbanan för att ta oss till Farsta, men Totte kom och hämtade mig/Elsa vid Hökarängen och vi åkte hem :) Där mötte mamma och Stoffe upp oss och vi gick upp till oss och jag bjöd mamma på en morsdagmiddag, allt blev jättegott!
Bjöd på Köttfärssås och Spagetti samt glass och massa frukt, sen tog jag och mamma enn glas vin till maten ;) Lite lyx, haha!

Ska försöka träna lite mer den här veckan, då jag inte jobbar föräns på lördag... suck, ogillar att jobba på helger, umgås hellre med Totte då.. men men, det ger pengar! =)

helgen

Helgen har tillbringats på mysiga men regninga landet. Hade hoppats att jag skulle få sola lite, men ack nej. Istället blev det sitta på varandra under taket och lyssna på regnet, riktigt mysigt :)

Lördagen tillbringade jag och Elsa på kalas, firade lilla Sara-Li som fyllt 1 år, jätteskoj! Jättegoda tårtor!!
Sen kom vi till landet igen och jag deckade i 1timme! Jag blev så trött att jag va tvungen att lägga mig i våran sovhytt och vila, haha! Sen gick vi och la oss vi 21 tiden, tittade inte ens på eurovision, tyckte det va onödigt nu när Sverige inte va med!

Idag blev det träning, med Amina från min gymnasieklass, jätteskoj! Kom på att vi nästan bor grannar, så vi måste verkligen träffas oftare! Haha, köra ut Totte och Elsa och dricka lita vin ;)

Nej men nu ska jag kolla runt lite, bilder kommer upp senare.

helg!

Elsa ligger och sover i sin säng just nu. Jag sitter här och borde egentligen packa ihop allt vi behöver till helgen på landet samt fixa ordning innan gubbarna med flyttlasset kommer.
Idag kommer alla mina saker från Skåne som jag tagit från mormor och morfar, bla 2 fotöljer 2 speglar och lite till :)

Nu vakna skrutt, ska ta upp henne så hon får lunch :)

Dåre!

Jag är trött på allt bullshit! Nu går jag min väg, och bestämmer exakt vad jag vill göra! Den som försöker behandla mig som skit kommer behandlas likadant!

Dagen

Idag blir det träning, sen kanske lägga sig i gropen och sola lite innan jag drar vidare till jobbet. Låter som en perfekt dag!

Imorgon är det Fredag, Helg! Jag längtar så otroligt!


Update: Det blev 5 min träning, innan Elsa började strejka inne på barnpassningen. Men egentligen va det mitt fel, glömde både hund och napp hemma =( Stackars unge.

Elsas bästis!

Det finns en person som Elsa tycker jättemycket om! Och det är hennes kompis Sara-Li! varje gång de träffas ska de kramas och pussas! Men samtidigt bråkar de också om vissa leksaker, de är så söta tillsammans.



Landet!

Har tagit så många bra bilder idag, men hinner inte alls lägga upp de =(
Åker till landet om ca 40 min, ska bara vänta på Totte och sen in i duschen för en snabbis.

Vi hörs på Söndag!

Bilder

Bilder få förklara mina 2 dagar =)






Efter lite gungande och springande, somnade Elsa :)


Maspalomas! Här kommer vi!

Resan bokad! Den 10 npvember flyger vi till Gran Canaria med Tottes föräldrar samt Robin och Angelica! Det ska bli jätteskoj, vi blir borta i 2 veckor och det kommer behövas. Slippa mörkret i 2 veckor! Bara sola och mysa och sen komma hem brun!

Tack tack tack tack!!!

Träna, träna träna!

Det är så skönt att träna har jag märkt! Har tränat 2 ggr den här veckan, imorgon blir det min 3e gång.
Försöker att äta så nyttigt som möjligt, inte äta efter 19, så om jag blir sugen på något tar jag ett glas med vatten och limesaft. Suget försvinner på en gång! Jäkligt bra =)

Imorgon ska jag tillbringa morgonen på gymmet, sen vidare på gropen på picnic med Miku samt Sara-Li, så om ni är intresserade av att komma förbi, så är vi där vid halv 12 ungefär :) Ta med picnic!

Fest + annat

Fredagen tillbringades på landet. Det va stor fest för Matte som hade fyllt 50 år. Det va jättekul och jätteskoj att träffa R, A och A igen. Det va verkligen jättelänge sen! Va inte jättebakis dagen efter, lite huvudvärk samt liote illamående, men det skyller jag på wiskyn som va det sista jag shotad innan jag började med vattnet. ;)

På lördagen slappade, fick en skön sovmorgon innan vi åkte vidare hem för att duscha och äta bakismat, sen vidare mot Bagis för att hämta Elsa.
Hon hade vart jätteduktig och sovit hela natten, sen gett de sovmorgon till halv 10! Suck, varför gör hon aldrig det hemma. Sen åkte vi tillbaka till landet och sov där.

Idag blev det träning igen, jätteskönt! Sen en lite prommix samt så låg vi ute i skuggan, eftersom det har vart så fint väder men jättevarmt! Jag har verkligen längtat efter solen!!
Sen blev det kycklingsallad till middag, yumyum!

Imorgon fortsätter träningen, Afrodans kl 12, ska bli skoj. Sen får vi se hur vi tränar mer. Har fått massa träningskompisar =P Robin, Jessica samt stephanie.

På måndagar har jag bestämt med R&J att vi ska träna, det kommer bli jätteskoj! Vi garvar alltid så mycket :)

Nej men nu ska Elsa sova, jag ska nog bada.. tudelooo

mycket bilder :)

Har hunnit träna en gång på Sats, Elsa va jätteduktig på barnpassningen, gnällde lite, men nöjde sig med sin snuttehund. Blev jätteglad när jag kom.

Vi gick mest igenom maskinerna, men ska försöka komma igång på riktigt nästa vecka. Det är ju så mycket som händer den här veckan....

Igår tillbringade vi kvällen hos familjen Kildén, alltid lika trevligt, Elsa va lite blyg i början, men efter bara någon minut fastnade hon för J:s kille Tedh :) Hon satt i hans knä mestadels av kvällen, åkt J:s rullstol och mös med katten. Det kändes skönt att det gick bra, med tanke på att hon ska sova där i natt :)

Nu på morgonen har jag packat ner det sista till Elsa som hon behöver inatt, samt allt Totte och jag behöver på landet. Jag har hunnit pixa mig och lite så :)

Snart kommer Totte hem, hoppas Elsa hinner vakna innan så hon hinner få mat innan vi åker, annars får hon äta därborta :)

 



Så här ser jag ut ikväll :)

Shopping :)

klickade hem lite kläder till min lilla dam igår. Blev 2 par byxor samt en klänning till mig från HM.


Kommer nog klicka hem lite mer i veckan, bla ett solskydd från Barngrottan som jag hittade igår, sen kanske det blir ett litet klädesplagg ;) Man får aldrig nog av kläder, speciellt till Elsa, haha! www.Barngrottan.se 

Råtta på rymmen!

Gårdagen tillbringades med ett gäng mammor i centrum. Det blev lite shopping till Elsa. Hon fick ett regnställ från Cubus. De hade outlett, så jag hittade ett grönt ställ för 200 kr! Jättebra pris. Sen tog vi oss en promenad till Sats där vi tog reda på lite priser, fick reda på att de skulle ha en kampanj idag, så startavgiften skulle gå på 250 kr istället för 850! På kvällen tog jag o Totte det lugnt, Elsa somnade själv i sin säng, men vaknade igen vid 12 tiden, sen har hon hållt oss vakna hela natten. Sen blev det en tidigt morgon, vi åkte iväg med Steph o Liam till Sös där Steph hade läkartid, det gick rätt fort, jag passade Liam medans, och det gick jättebra :)

Sen blev det en liten snabbis i Globen Centrum, hittade inget jag ville ha. Men precis när vi är på väg ner till Gullmars får vi syn på en råtta mitt på torget utanför Globen! Den lilla stackarn blev nästan söndertrampad, men jag och Steph kom till undsättning och följde den tills den försvann under ett stort jäkla hus! Antagligen för att dö =(

Sen på eftermiddagen tog vi oss till Sats där vi båda skaffade träningskort, så nu blir det träning! Ska bli skoj, ska försöka träna minst 2 gånger per vecka, ska bli skoj.
Jag hade ju kort på Fokus i västerhaninge, har fortfarande kvar det, men de hade så dåliga tider förbarnpassning, även om de va billiga.
Jag kom även aldrig iväg, tyckte det va jobbigt att dra iväg med massa packning, åka buss dit och hem.
Men nu ska jag verkligen komma iväg :) det är ju bara ca 15 minuter gångväg!

Tänkte lägga in lite bilder på det vi köpte på Ikea. Tar bara det vi satt upp, bla luckor till våran tvhylla, så nu är böcker, dvder och lite cdskivor gömda, sen en jätteskön datastol :)
Databordet kommer kanske upp imorgon eller nästa vecka :)

Sen fick Elsa gardiner till sitt rum, men jag är inte hela klar där inne, vill bli av med soffan, så den är ute på blocket nu http://www.blocket.se/vi/27432305.htm om ni är intresserade ;)?

Sen blev det lite ljus, en ny wookpanna, 2 lådor till Elsas alla lelsaker :) Nästa gång hoppas vi skadit hoppas jag på att vi blivit av med soffan och kan handla lite mer :)

Ikea!

Igår tillbringades halva dagen på Ikea. Jag, min mamma och lillebror åkte dit på morgonen och va där ca 3 timmar. Jag gjorde av med ca 2000 kr. Fick hem rätt mycket till det :) Bla ett nytt skrivbord för 149 kr!! samt lite saker till Elsas rum, och till lägenheten.

Sen på kvällen gick vi upp till Olearys, där vi mötte upp Stephanie o Liam. Där käkade vi lite och hade jättetrevligt!!  Synd bara att Danne Spelnörd inte kunde komma :O haha!

Dagen har tillbringats hemma, vi åkte iväg en snabbis för att handla Mattes present. Han fyller år på torsdag och ska ha världens fest på fredag. Vi ska dit, Elsa ska till Jennifer och Kicki och sova, för första gången :) F¨se hur det går. Hon har ju än så länge bara sovit hos mina och Tottes föräldrar, men jag tror hon klarar det :)

Veckan kommer bli spännande, det är mycket annat än festen på fredag som kommer hända, men mer info om det kommer senare :)

Mys i gropen och hemmadag

Igår så träffade jag Steph och Liam, vi tillbringade dagen med lite shopping samt mys i gropen med barnen. Det va jättekul och kameran användes flitigt kan jag ju lova :)

Köpte 2 nya linnen, 1 tunika och underkläder till mig, Elsa fick 1 snygg tröja samt strumpbyxor, hon måste ju ha något undet alla kjolar hon har ;)

Igropen köpte jag och Steph med oss 3 cider var och satt och pratade som förr, det kändes bra faktiskt!

Idag har jag och Elsa haft en hemma dag med lek och mys. Vi åt lunch tillsammans och vilade efteråt. Rikitgt mysigt! Jag älskar de stunderna.
Sen när Totte kom hem började jag med middagen, sen nu på kvällen va vi och handla lite gottis till kvällen. Jordgubbar, choklad och daimtårta. Haha svullosar! Men det blev chokladdoppade jordgubbar samt lite tårta till så ska det låta.

Imorgon ska jag följa med min mamma och bror till Ikea. Ska handla lite smått därifrån :) Ska bli skoj, har inte vart där på länge!
Elsa ska vara hemma hos Totte och mysa :)
Sen på kvällen ska vi nog käka på Olearys, ska faktiskt bli jätteskoj!


Elsa som precis fått en puss på näsan av Liam och som också vägrar ha mössa!


Hej då mamma!

Dagen....

har tillbringats hemma. Har sovit skit de senaste nätterna och igår jobbade jag på en rätt så jobbig midag. Jobbiga gamla människor som tror man kan bete sig hur man vill bara för att man har pengar och är gammal.

Men idag blev det mys med Elsa. Jag har velat sova hela dagen, men det funkar ju inte när man har en aktiv liten dam. Imorgon hoppas jag på fint väder, så kanske man kan gå ut och mysa lite med picnic!

Fick min kamera imorse, har köpt min lillebrors kamera, en Nicon D3000, då han köpt en ny.

Middagen blev färsbiffar med ugnsstekt potatis:



Weah

Imorgon får jag min kamera!

Bra dag

Det har vart en bra dag trots en dålig natt. Elsa har vaknat och skrikit massor av gånger! Så vid 2tiden fick hon komma in till oss, men det hjälpte inte ett dugg! Hon fortsatte vakna runt var 5e minut. Jag va nära på att lägga mig någon annanstanns, eller köra ut Totte för att få mer plats i sängen. Men det blev aldrig av.

Men vi skulle egentligen träffat Steph och Liam idag, men Elsa och jag är lite småförkylda, så vi vill inte smitta ner de. Så vi har myst och lekt själva idag. Vi tog en prommix till Centrum innan lunch för att handla lite jordgubbar som Elsa älskar! Hon kan sitta och proppa i sig massor! Så där måste vi ha koll, så hon inte sätter i halsen. Men efter lunch gick vi och la oss 1 timme. Jag halvsov, kunde inte riktigt komma till ro, men det berodde på att Elsa låg och prata i sömnen! Herregud va ungen snackade gojja!! Trodde hon va vaken, men hon sov igenom hela samtalet :) Sötungen!

Sen när hon hade vaknat blev det en prommix till ankdammen i närheten för att mata änderna. Elsa älskade det, gick runt på en lite brygga och tottade runt. Hon va jätteduktig, gick inte längre en 1½ m ifrån mig och höll sig på land!

Nu har vi precis ätit middag, jag lagade som vanligt, en fläskfilegryta med grönsaker, ris och en sallad till det.
Jag lagar alltid maten här hemma, oavsett hur trött jag är. De är så jag varvar ner, jag lagar mat. Sen diskar oftast Totte, men det beroende på hur dagen varit. Om Elsa har vart en pain in the ass, diskar jag, för att få lite egen tid.

Hur gör ni hemma med matlagning, diskning och städning?

Vi försöker storstäda 1 gång i veckan, men jag plockar varje dag, och Totte plockar lite på kvällarna.

Helgen i ord

Helgen har tillbringats med massa mys, jobb och barnfri tid!
I Fredags, på självaste valborg, lunchade jag, Elsa, min mamma och bror i Centrum, sen så tog de med sig Elsa hem till sig och jag gick hem och vilade. Vid 2 tiden kom Totte hem och vi slängde iväg oss till Ica Maxi för att handla allt som behövdes under kvällen, då N&D från Årsta skulle komma o käka middag.
Vi hade jättemysigt, bjöd bla på snittar och mousserande till förrätt, anlbröst med 2 olika såser samt potatispure till varmrätt och sen hemmagjord vaniljglass med honungswookade jordgubbar. Kvällen blev lyckad och vi kom inte i säng föräns vid halv 3.

Lördagen tillbringade vi i sängen till ca 12, då vi gick upp och åt brunch :) Elsa komm tillbaka vid 13 tiden, så jag hann umgås med henne innan jag drog till jobbet.
Kan säga att det va jättejobbigt att jobba! 35 barn!! och äldsta va 6 år. Det va typ barn överallt!!

Idag så åkte vi hem till vh och hälsa på katterna. Har verkligen saknat de massor! Vi va där till typ halv 7 :)

Nu ikväll ska vi käka min Herman, haha sök på det om du inte vet vad det är. Surdeg
RSS 2.0