Trött och mätt

Jag är jättetrött, jobbade i fredags, slutade 9, Totte kom och hämtade mig, så åkte jag med honom till hans jobb och väntade på att han slutade, sen åkte vi hem och skulle sova, men jag kunde inte riktigt slappna av och sov dåligt. Vaknade kl 3 först av att jag behövde pissa, jättejobbigt, med tanke på att jag gör det varje natt nu, vaknar kl 3(!) och behöver pissa! sen har jag halvt svårt att somna om. sen vaknar jag när Totte går upp, eller om han har sovmorgon kl 8 och är pigg! Fast jag sovit jättedåligt på natten.

I går jobbade jag igen, det va ett bröllop, det är ganska många nuförtiden, vilket är kul, men det är så himla många tal, och man sitter och verkligen väntar på att tiden ska gå fort, och det slutar alltid med att man småäter en och annan choklad, eller godis gästerna har med sig, men det ska bli stopp, nu blir det småäta frukt istället. Men tillbaka till festen igår, så höll de på till halv 2 och jag slutade halv 3, och jag hade tur, för min Snyggve kom och hämtade mig, han hade vart vaken för att kunna åka hämta mig :)
Så vi kom hem vid 3 o somna nästan på en gång! Men som sagt så vakna jag 8 pigg som en gris! Men somnade om vid 9 igen, men då blir man så himla trött senare när man vaknar och är seg hela dagen! Ja, vad ska man göra egentligen, gnälla hjälper ju inte heller! Haha.

I veckan kommer jag vara helt död! Jag kommer jobba på Café Europa på länsrätten 9-15, vilket kommer bli jättekul. för jag trivdes där första gången jag va där. sen på fredag ska jag jobba direkt efter på förbundet :)



OVER AND OUT/M

Överlycklig!

Hittade det här på aftonbladet idag när jag va hos Berit, http://www.aftonbladet.se/foraldrar/graviditet/article2722627.ab ,
Blev alldeles lycklig! jag får käka sushi, vilket jag har vart jätteorolig för, eftersom jag riktigt älskar det :)

Så imorgon blir det sushilunch, vill du hänga på?


OVER AND OUT/M

Illamående :(

Idag har jag faktiskt mått någolunda bra, men igår så mådde jag pyton, trodde jag skulle spy hela tiden. Så jag låg i soffan, och Totte tog hand om mig, jag va ute en snabbis och åkte och storhandla på Maxi, men sen när jag kom hem höll jag på dö! Jag mådde verkligen pyton. Men Totte han fixade och trixade, frågade typ var 5:e minut om han kunde göra nåt för mig. Jag fick världens dåligaste samvete, för jag kände mig lat. Haha.

Idag så har jag vart i min gamla skola och käkat. Det va skoj, träffade min gamla serveringslärare, min gamla rektor samt min lärare jag hade i storhushåll. Pappa bjöd mig :) och det va gott, men tyvärr har jag ätit godare, jag tror inte jag kommer tycka annat är godare nu när jag jobbar på Food for every mood, för jag älskar verkligen deras mat, efterrätter och allt där!

Men men imorgon ska jag upp tidigt, äta frukost, så jag slipper illamåendet, städa, springa ner i tvättstugan och tvätta sofföverdragen, sen ska jag upp till Berit och fika :) det kommer bli roligt, vi kommer ha massa att prata om!


23 dagar kvar :)

OVER AND OUT/M

ont....

Operationen gick bra igår, det som gjorde ondast va bedövningssprutorna, sen kände jag inget föräns bedövningen började försvinna, och då börja det verkligen att göra ont! Så nu när jag går så gör det ont, när jag lyfter armen gör det ont.

Idag jobbar jag, men imorgon är jag ledig, och det ska bli jätteskönt! sen är det jobb igen på lördag.


OVER AND OUT/M

Kan inte vänta...

Jag kan inte vänta en evighet på att berätta! Det går bara inte! I torsdags fick Totte och jag reda på att vi ska ha barn :)
Rätt chockade blev vi, men jätteglad såklart.
Jag vet att man borde vänta minst några veckor med att berätta, men eftersom både hans och mina föräldrar vet, och vissa kompisar. Och jag kan inte hålla tyst längre. Jag är nervös.
Beställde tid på mödravårdscentralen idag, fick tid den 18/9, då jag kommer va i vecka 10 antagligen.

Men jag har verkligen mått cp hela dagen, mått illa och vart jättetrött. Vi får se hur allt går.

Så från och med nu ska jag jobba som fan! Bara för att få bra mammapenning.


Imorgon blir jag av med port a cathen, trevligt, trevligt :) jag är jättenervös och kommer nog inte sova så bra inatt typ =/
Men som tur kommer mamma vara med imorgon, så slipper jag vara själv, och sen så sticker jag till jobbet på en gång.



OVER AND OUT/M

Update

Port a cathen försvinner på onsdag! Yes, under lokalbedövning av olika skäl som kommer nämnas vid ett annat tillfälle :)

Jag har börjat jobba igen, vilket är underbart, men igår va jag helt slut, kom hem halv 6 på morgonen efter har jobbat 12½ timme och suttit på bussen hem i 1½ timme, jag va helt slut kan man säga, va så trött att jag nästan kunde börja gråta. Somnade vid 6, ensam isängen eftersom Totte va på landet och hade haft kräftskiva på kvällen innan.
Jobbet gick bra, och jag skrev upp mig på massa tider, bara för att få pengar. :)

Idag har jag hjälpt Berit med sina katter som skulle vaccineras, det gick bra, tyckte bara synd om Ozzy som inte tyckte om att sitta i transportburen och hade en stor konsert i bilen ner till kolatorp. Allt gick bra där och Berit och jag stannade vid bageriet och handla muffins och kanelbulle och åkte hem till henne och fikade, där kollade vi i Elloskatalogen och jag hittade såklat massor av kläder och saker jag ville ha, men sån är jag :)

Fåglarna mår bra, de ska få ren bur i dag eller imorgon, får se om jag orkar det idag :) haha. Jag har blivit lite lat på senaste tiden.

OVER AND OUT/M

Operation 1/9

Ja snart blir jag av med port a cath, äntligen! Ska bli skönt, blir sövd så jag slipper vara vaken, vilket va så i början att jag bara skulle ha fått lokalbesövning. Men jag ändra det (:

Landet blir av idag med.

Vi hörs


OVER AND OUT/M

Jobb, jobb, jobb!

Idag börjar jag äntligen, verkligen jobba! Jag har längtat hela natten. Så jag har vaknat minst 17 gånger av att jag först har drömt konstiga drömmer, bla att jag va Indiana Jones och sen att jag jobbade på sjukhus, så jag har egentligen räddat folk hela natten ;)

Just nu är jag hemma, behövde en dusch och hämta mina jobbarkläder. Det va skönt.

I veckan som kommer ska jag till Vårdcentralen och få min jäkla hälsointyg och sen ska jag jobba på münchen, vilket jag egentligen inte tycker om eftersom jag är så jävla rädd för en av hovmästrarna där, men jag måste komma igång och jobba och d är det lika bra och ta det man får.

OVER AND OUT/M

Utkast: Hemma en ...

Hemma en snabbis för att få nytvättade kläder till landet och duscha. Landet är som sagt underbart, fast det regnar, det enda negativa jag kan komma på är att duscharna stängs 20-08 och varmvattnet tar slut väldigt fort, så jag och Totte vinner nästan på att åka hem och duscha med tanke på att det  är 7 km bara mellan. Och det tycker jag är jättekonstigt, man åker 7 minuter med bussen från Handen Terminalen till Lissma skola och ändå känns det som landet är så lååångt borta. Det är verkligen landet och jag längtar tillbaka!


Men i veckan blir det bara landet tills på fredag då jag börja jobba! Längtar, längtar, längtar. Det finns nog inte så mycket annat jag längtar till just nu, bara det! Min chef fyllde 50 för ett tag sen så han ska ha stor fest på förbundets om jag ska jobba på. Det kommer kanske bli röj! Vem vet.

MYYS

snart så åker jag ut på landet och myyyser, jag längtar, längtar efter att få slappna av. Fåglarna följer med!
Imorgon är det Pride, det ska bli kul, sen på söndag ska vi fira min farmor som fyllde 79 i veckan, det ska bli kul!


OVER AND OUT/M
RSS 2.0