Hemma!

Hemma efter 5 dagar på Öland. Vi har haft jättemysigt, trots lite sömn och en sjuk Elsa. Hon va redan smådålig när vi åkte, hade haft feber i flera dagar, men vi trodde att det va tänderna som spökade.


Vi kom ner på torsdagsmorgon efter att ha bilat i 6 timmar, resan gick jättebra, trots att jag inte fick sova något eftersom Elsa vaknade stup i kvarten.
Elsa blev jättedålig, ville inte äta eller dricka, så fort vi försökte lägga henne ner tokskrek hon, så tillslut blev vi tvugna att ringa vårdcentralen där nere och som tur fick vi tid samma dag, så det blev att sätta sig i bilen igen och åka den milen till Löttorp, där vi möttes av en jättetrevlig sköterska som stack Elsa i fingret för att ta blodprov. Efter fick vi träffa en läkare som kollade Elsas hals och öron. Hon kom fram till att Elsa hade öroninflammation igen, så medicin blev utskrivet och vi bev tvugna att sätta oss i bilen igen för att åka till Borgholm som låg på andra sidan, så det blev massa åkandes den dagen.
Den läkarn som kollade henne här i haninge 2 dagar innan missade helt att hon hade öroninflammtion, även fast han tittade i öronen. Jag hoppas verkligen att vi inte får honom igen!!



Fredagen tillbringades vid huset, resterande
av sällskapet kom ner, bla Tottes föräldrar. Elsa blev jätteglad, hon riktigt älskar sin farmor och farfar!

Vi åt god mat hela dagen, sillunch och grillat på kvällen. Dagen blev lyckad trots gnällig unge med feber.



På lördagen åkte jag, Totte och Elsa till Löttorp
där vi tottade lite i affärer. Jag hittade lite kläder till Elsa självklart! Det blev en kjol med märket Laban :) Jättefin! Sen blev det en present till lilla Liam som fyller 1 år på Söndag. Stora killen :)

På kvällen åt vi rester från tidigare kväll och satt sen på kvällen och spelade yatzy, Elsa sov i vagnen utanför med myggnät över, då luften va överfull med mygg!



Söndagen tillbringades i solen
, på eftermiddagen tog vi bilen till en glassrestaurang där vi beställde de dyraste men godaste glassarna jag någonsin ätit! Min kostade 110 kr! På andra sidan vägen fanns en gårdbutik, och jag som älskar allt sånt va ju tvungen att gå in, och det första jag ser är årets kollektion av Nova Starkläder, jag riktigt älskar de! Kvaliten är super, så där följde det faktiskt med lite kläder hem, för ca 800 kr, haha!

 samt 1 rosa tröja som ligger i tvätten :)

Senare på kvällen åkte alla till Löttorp, där vi åt en jättegod middag ute på restaurang, Elsa åt sitt första rejäla mål på 1 vecka! lite pommes och korv. Sen blev det en tidig kväll och natten var helt underbar! Elsa somnade 21:30 och vaknade vid 4 för att få välling =)

Sen vid halv 11 tiden idag tog vi vårt pick och pack och satte oss i bilen på väg hem. Jag längtar nu till sängen där jag ska krama sönder både kudde och Totte :)

Elsa har lekt och skojjat med alla! Hennes största favorit blev Camilla, en av ägarna till stället vi va på. De lekte och stojjade jämt och det va riktigt skönt att bara kunna slappna av när Elsa va med henne.


Torsdag



Midsommarafton


Lördag




Söndag



Måndag





 

Snart åker vi.

Hemma och packar ihop allt, för inatt åker vi.
Det ska bli skoj, jag riktigt längtar! Behöver komma bort från allt just nu, så det ska bli riktigt skönt!

Håller på tömma kameran, så jag bjuder på några bilder.

Dusch!

Vi är hemma efter några kaosdagar på landet. Elsa har 40 graders feber och är jättegnällig! Vi har typ sovit nada på nätterna och på dagarna går vi runt som zombies =/

Nu är vi hemma och duschar, ska bli asskönt!

Har direkt inget att skriva om, jag mår egentligen helt pissigt pga allt som händer omkring mig och massa annat, så det blir nog en paus från verkligheten ett tag...

Helg

Hemma över helgen, Elsa har precis somnat, lite sent, men men hon har vart ett riktigt energiknippe idag, sprungit fram och tillbaka i köket, lekt med alla sina leksaker, som hon antagligen har saknat.

Min pappa är på besök på fika, han fyller år idag, blir gammal!

Men men ikväll är Totte och jag barnfria, eller egentligen hela helgen ;) Elsa ska till mina föräldrar, så Totte och jag ska äta 3 rätters ikväll med lite rosé. yum!

Tudeloo

Hemma en snabbis, för att datanörda mig lite, hämta kläder samt färga håret! Nu blir jag äntligen rödhårig! Har verkligen saknat det!

Men men, vi hörs någon annan dag, följ jättegärna min mmsblogg; http://090422elsa.blogspot.com/

Ny blogg...

Hemma en snabbis.
Jag och Elsa har helt underbart på landet, vi myser ute på alltanen och leker på lekplatsen.
Elsa har lärt sig att gå upp för den lilla rutchkanan själv, men måste hålla oss i handen när hon åker ner ;)

Har skaffat en mms blogg, där jag uppdaterar med bilder från landet på Elsa bla, sen lite från konserten igår. Jag och Jennifer va på Whitney Houston, hon va helt underbar! Kan inte fatta att hon blivit utbuad från andra ställen =S Men men i Globen fick hon iaf stående ovationer.

http://090422elsa.blogspot.com/ är adressen ;)

Flyttar...

Ja, nu har vi packat allt! Fan va mycket! Känns som vi kommer vara borta en evighet, men egentligen flyttar vi bara ut till landet ett tag ;)

Så vi hörs, jag finns på mobilen om det är något viktigt, see you later

Natti Natti

Snart hemma igen efter att ha jobbat på en jättefin bröllopsfest. Elsa har feber. Tycker så synd om henne. Men vi hörs! Sov gott!

hemma...

Hemma från landet, ska dra till jobbet så vi sover hemma inatt, men på onsdag då smäller det! Då flyttar vi nog ut till landet på heltid ;) Ska bli mysigt, få ledigt från datorn.

Jag hade hellre vart hemma idag med mina favoriter och leka ute, men men...

FREDAG!

Tidig morgon, som vanligt ;)
Ska ta mig till gymmet idag och köra en vända, ska bli skoj.
Sen blir det att träffa min pappa och fika lite tror jag.

Elsa och jag har tillbringat morgonen i sängen och packat det vi ska ha inatt på landet :) bara lite kvar. Vi hörs!

Va ska ni göra i helgen?

Tvätta, tvätta!

Urk jag hatar att tvätta! Men man får ju massa rena kläder ;)

Vagnen är helt underbar att köra! Använde den idag istället för den vanliga och Elsa trivdes. Det enda negativa jag har och säga om den är att det finns inget fotstöd som stödjer när hon sover utan benen bara hänger i luften, haha! Men annars är den helt underbar, måste bara lära mig att köra den.

Imorgon bitti ska jag verkligen försöka träna, måste komma igång igen! Haha, jag är lat ;)
Men men jag har tid, om ca 23 v är vi på Gran Canaria ;)

Onsdag

Ny vagn samt ny bilbarnstol till damen är inhandlat. Vagnen är en resvagn som är jättefin! Jag hittade den på babyland förra veckan och när vi va där igår för att köpa bilbarnstolen såg jag att de hade satt ner priset på den, typ 400 kr tror jag, är inte helt säker, men då måste man ju köpa den! Så det gjorde vi idag :) och nu står den uppsatt i vardagsrummet, våran 5e vagn! Haha.. usch man får verkligen lite dåligt samvete när man hör hur många vagnar vi haft, men men. Den första fick vi ju, men den gick ju sönder =/ och dessutom va den alldeles för stor för mig, den andra(baby active) köpte vi, sen har vi kvar 3e, den fjärde har mamma och pappa hemma hos sig och nu den 5e! Haha.

Idag har vi också träffat Miku och Sara-Li. Damerna har lekt, pussats och kramat på varandra men samtidigt bråkat som bara den! Sara-Li råka slå till Elsa så hårt med en ljushållare att hon börja blöda lite näsblod och sen efter det var det bara gnäll från båda damerna. Elsa mår iaf bra nu.

Jag vet inte vad som hänt med mig, sovit jättebra i 3 nätter, inte ens vaknat när Elsa skrikit på nätterna, så stackars Totte har tagit henne. Inatt har hon vart hemsk, vaknat 8 ggr! och jag vaknade bara 1 gång, och då va kl 4! Haha vet inte vad som är fel på mig, kanske för att jag tränar nu? =)

Ikväll skulle jag tränat med Amina, men hon sms och va helt slut, så då skippade jag det också, samt glufsade i mig lite glass till mitt té ;)

Ikväll är det Grey´s som vanligt och snart är det fredag! Då blir det landet som vanligt, sen jobbar jag på lördag =( suck, men men.

Måste skriva hur underbar min familj är. Totte är min prins, han finns vid min sida, även fast jag kan vara en riktigt bitch ibland. Jag är så lycklig med honom!

1:A Juni

Kan inte riktigt fatta att det är Juni redan! Tiden har gått så fort! Jag har ca 3 dagar kvar att jobba, sen åker vi till Öland i 4 dagar och firar Midsommar me Tottes föräldrar och folk från landet, det kommer bli jätteskoj och det är första gången jag åker dit.

Sen får vi se var resten av sommaren kommer utspelas, helst på landet. Ett besök på Skansen är ju ett måste med lite picnic, sen åka till Dalarö och bada + massa annat!

Idags tår Afro på schemat, sen ska Elsa få leka av sig lite i parken :)


Elsa från i Lördags :)
RSS 2.0