Rhodos 2011

Herregud vad tiden går fort! för 2 veckor sen tillbringade vi en heldag i rhodos med 30+ grader, och nu är det höst!

Kom på att jag aldrig berättade om resan, så här kommer det!!

Efter lite förseningar på Arlanda lyfte planet och vi var på väg! Innan lunchen kom första överaskningen, Totte hade beställt champagne, så vi fick en flaska god champagne och 1 ask choklad som förrätt. Många blev nyfikna och frågade vad vi firade ;)

Vi landade på ett varmt Rhodos, fick vänta ett tag på väskorna och på bussen till hotellet. När vi väl kom till hotellet fick allt jättebra! Så efter en dusch och ombyte tog vi oss en promenad runt hotellområdet innan vi satte oss i poolbaren och tog några drinkar.

Måndagen tillbringade vi på stranden och vid poolen.

Tisdagen tog vi bussen till Rhodos stad och shoppade loss i gamla Rhodos! Hittade massor och lite till, åt en god lunch och myste rejält innan vi tog bussen tillbaks till hotellet.

Onsdagen tog vi en slappardag på stranden igen.

Torsdag tog vi bussen mot Lindos, där gick vi runt i någon timme innan vi åkte hem. Butikerna var fullt med samma saker, alltså tyvärr inget intressant.

Fredagen fick jag en migränattack så vi tillbringade större delen av dagen isängen, sen satt vi en stund i baren och tog det lugnt.

Lördagen gick vi till närmaste by, kolimbia, där kollade vi runt innan vi tog oss tillbaks till hotellet för ett mysig middag.

Resan var super och hotellet underbart! Dit vill jag åka igen och då vill vi ha med Elsa och lite andra personer :)


Kommentarer
J.

Låter som en underbar resa. visst var det eran bröllopsresa?

2011-11-28 @ 18:41:31
URL: http://www.brollops-resor.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0