Hemma

Hemma efter ett par dagar i Köpenhamn. Vi kom hem i Fredags och va helt slut! Somnade på en gång och sov typ till 10 på lördagen.

Vi kom ner i onsdagseftermiddag och har typ gått sen dess, förutom när vi suttit och ätit eller sovit på hotellet. Haha! Det fanns väldigt mycket att titta på och många affärer och matstället att besöka. Vi hann inte med allt vi ville, men hann med väldigt mycket =)
Det blev väldigt mycket öldrickande, vilket va gott, vi va ju ändå i en ölstad ;)

Sista dagen blev det ett besök på Carlsbergbryggeriet, där gick vi runt i någon timme och i slutet bjöd de på 2 öl :) haha! Kan ju säga att man gick runt smålullig hela dagarna...

Maten va god. Jag hade 2 måsten innan jag åkte hem; Äta på kentucky fried chicken samt dansk smörrebröd och det hann vi! Hade också velat testa running suschi. Suschin åkte på band och man fick ta det man ville ha.

När vi kom hem i Fredaskväll somnade vi på en gång och fick en rejäl sovmorgon. Efter lite lunch åkte vi till landet och fick träffa lilla Elsa som haft det jättebra på landet. Hon har lekt och haft jättekul med granndottern som är 5 år.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0