Stena fastigheter

Kan ju säga att jag fortfarande inte är så glad på Stena, men en av de ansvariga för hyresuthyrning gjorde saker lite enklare.
Vi har ju stressat på de pga att vi ska slippa betala 1 extra hyra på 5000 kr, vi har ringt massa gånger! Så Totte ringde en sista och pratade med en kvinna, vi kan kalla henne Malin. Och hon var så kall! Totte försökte förklara att om inte vi säger upp lägenheten, måste vi betala för 1 extra månad och det tyckte hon va helt normalt och så sa han att det va ju deras fel! Men hon verkade inte fatta!

Men så ringde en annan upp nyss, och vi slipper betala för December! Så om vi får lägenheten flyttar vi 1 Okt! Hoppas vi får reda på det i veckan så vi kan börja packa och planera!



Det blev en prommix till Coop, jätteskönt! Men på vägen hem höll Totte och Elsa på bli påkörda avv en buss! En sån där liten som kör i närområdena! Fy fan säger jag bara. så Totte ringde det bolaget och skällde ut de!

Men men ikväll ska vi nog mysa ;)


Kommentarer
Kicki

Oj oj oj va det händer mycket...men på dom bara....5000 kr är ju mycket pengar...kul med ny lya...inflyttningsfest...ha ha Kram o hälsa

2009-08-31 @ 23:22:03
URL: http://kilden.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0