Äldsta generationen

Sovit helt OK inatt, Elsa vakna vid 1 o ville ha mat, sen vakna hon igen vid halv 6. Sen somna hon om igen vid 7, men vi låg o mös lite hon och jag =)
Vid halv 11 gick vi upp och åt frukost och fixade lite innan vi tog bilen till Tottes morfar.
Tycker det är ganska häftig, på Tottes mammas sida är det 5 generationer. Först Tottes gammelfarmor Siri som är 90 år och pigg som en lärka! eller ja, hon sitter där och är helt med iaf =) brukar sitta o prutta o rapa när vi är där. Hennes största intresse är att titta på människor och gå på Shigong! Sen kommer Tottes morfar Kurt, 69 år, han samlar på massa saker! Så fort man kommer dit får man en trave böcker som ska läsas! Efter det Anett och Totte, och sist Elsa.

Där fick Elsa ett litet kuvert, men det som va i är hemligt men behövande kan jag lova! Där satt vi ett tag och under den tiden hann Skrutt bajsa 2 gånger! Så vi vet ju att hennes mage funkar som den ska fast hon får ersättning. Efter det åkte vi till Centrum där vi mötte Marie och hennes mamma Anki, Skrutt fick jättefin present av de =) (Tack!) Träffade lilla, eller ja lilla o lilla, Nellie. Hon har vuxit så himla mycket! Kan vinka t.o.m! Längtar lite till Elsa kommer till den åldern, man kan kommunicera lite mer med de. Handlade lite extra ersättning, typ all Baby semp är slut överallt! Så vi tog allt de hade på Sabis! T.o.m Maxi och Coop hade slut på det =(

Efter det åkte vi till landet och bara mös, nu är vi hemma och ska försöka få Skrutt att somna, det kommer väl sluta med att hon somnar på mitt bröst inatt igen, men det är ganska mysigt =)


Skrutt sover

Bjuder på den här, haha!


Kommentarer
Mormor

Underbara barnbarn och Ni två underbara föräldrar. Hoppas att Ni får en skön valborg



kramis

2009-04-30 @ 07:46:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0